La 7.3.2009 HIFK-TPS

  • 47 154
  • 225

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Kyllä arvon Vanha Len sitä nöyryyttä ja realismia löytyy, tämänkin Pavlikovskyn viestin poimin tuolta teidän TPS-osiosta. Eriävä mielipide yleisestä käsityksestä joukkueiden voimasuhteista tai ei, mutta viisaitakin löytyy. Tai sitten tässä ketjussa käy uhoamassa vain kaikki ne, joita amisviikset kutittaa niin pirusti, että jonhonkinhan se ärsytys on purettava, kun omanikäisillä tytöillä ei ole vielä seksikokemuksia, vaikka itseä panettas ihan kybällä... Tai sitten vain sitä "jalkojen särkyä" luullaan seksin näläksi, kun ei ole kokemusta muustakuin pesusienestä...

Melko asiatonta tekstiä. Vaikka ne alapääjutut onkin kivoja niin jätetään ne jääkiekkokeskustelun ulkopuolelle. Ilmeisesti TPS-henkisten viestien lukeminen ottaa todella koville kun täytyy tälle tasolle mennä.

Sitten itse asiaan. Haluaisin kyllä kuulla miten ihmeessä IFK meinaa tämän ottelun voittaa. Oma näkemys on täysin vastoin markkinoita. TPS on aiemmissa kohtaamisissa pyyhkinyt IFK:lla jäätä, mitä tästä voi odottaa? IFK:lla on hirveä jännitys päällä, kädet tärisee, syötöt ei napsu lapaan. Herra Pikkarainen on punainen kun punainen chili. Hirso löytää itsensä c-katsomosta kun teh maximum power, MAX KOLU on luistellessaan hipaissut poikaan. IFK:n voitto vaatisi venymistä joka osa-alueella, mikä on epätodennäköistä. Odotan Tepsin muutaman maalin voittoa, LT 1-6, 1-3 lienevät lähellä totuutta. Illalla se sitten nähdään, lykkyä pyttyyn!
 

Juneau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals, söden jalat, Hifk, kibe
Muutama tunti vielä ja kiakko tippuu jäähän nördiksellä. Kerrassaan ihanaa että tuo runkosarja saatiin vihdoin pakettiin ja kunnon rymistely alkaa(i hope so).

Tänään pitää sitten löytyä Tepsiltä sitä kuuluisaa apinan raivoa ja fyysisyyttä jos meinataan kisut kaataa. Etenkin odotan sitä osastolta osastolta Kuli, Maximus, Päri, Halonen..

Mitään tietoja Hifkin rusketusraidoista/mahataudista? Vai joko miehet on kammettu ylös pöntöltä?

YYVEE tulee olemaan tässä sarjassa ratkaiseva tekijä. Hiukan tulee kyllä ikävä JJ:tä kun saivat sen homman sillon Vahan kans jotenkuten pelaamaan. Ja niitä Nordlundin pyssyjä enemmän kiitos.

Varmasti mahtava peli tulossa ja toivottavasti tuomaritkin pysyvät housuissaan.

Taistelua poijjaat!
 
Viimeksi muokattu:

Jeda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Koska matsi alkaa? Sekä IFK:n kotisivut että Lippupalvelu ilmoittavat kello 18:00, SM-liiga taas väittää 17:00. Mitä vittua!? Kuinka tällaisesta asiasta voi olla ristiriitaista tietoa?
 

Stigu

Jäsen
Kyllähän turkulaiset lähtevät otteluun ennakkosuosikkeina. Tämän kauden statsit puoltavat Tepsukoiden vierasovoittoa:

- kauden kohtaamiset 3-2 tepsille
- edellinen kohtaaminen 6-4 tepsille
- viimeiset 3 minuuttia 2-0 tepsille
- viimeiset 4 sekuntia 1-0 tepsille

Mullon simmotti gutina mu ahteris, et tuanoi ottelusarja kesttä eninttäs kaks varvvi.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No, pitää mennä hallille viiden pintaan varmuuden vuoksi, eiköhän se ennakkoon ilmoitetun mukaisesti kuudelta ala joten jää sitten vielä pyhätössäkin aikaa viimeistellä pelikuntoa jo valmiiksi hyvin pohjustetun päivän jälkeen.

Kohta liikenteeseen ottamaan, aika hyvillä fiiliksillä joutuu matsiin lähtemään kun kevät lähestyy ja panokset kovenevat.

Armoton systeemi pahimmillaan tällainen paras kolmesta. Pahaa pelkään jos turpaan tulee tänään kotikaukalossa Suikkasen innoittamaa Palloseuraa vastaan, mutta vitut siitä, se tilanne pitää välttää eli hoitakoon äijät tänään pelin himaan ja turkulaiset huomista ajatellen seinustaa vasten.

Eiköhän pelaajatkin ole hereillä, näitä matseja sitä on ammattimiehet odotelleet taas pitkän syksyn ja talven, eli nyt kaikki peliin alusta asti ja hurmio päälle, eiköhän tuolla jengillä riitä rahkeet parhaimmillaan vaikka tappiin asti kunhan saa koneet hyvään vauhtiin.

Salak, HUORA!
 

Juneau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals, söden jalat, Hifk, kibe
SM-liigan sivut on vaihteeksi kuutamolla. Eli 18.00 alkaa peli.
 
Koska matsi alkaa? Sekä IFK:n kotisivut että Lippupalvelu ilmoittavat kello 18:00, SM-liiga taas väittää 17:00. Mitä vittua!? Kuinka tällaisesta asiasta voi olla ristiriitaista tietoa?

Canal+ aloittaa kello 18:00. Luulisi, että he tietävät milloin olla paikalla ja aloittaa?

On tämä kyllä aika spedeilyä taas. Kiitos SM-liiga!

Salak, HUORA!

Siis täh? Joku raja näillä nettikeskusteluillakin?

Kyllä provoa voi virittää tyylikkäämminkin, ei vissiin vaan oo tsadilaisella tyyliä?
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Liigan kokoonpanolistaus tietää kertoa että HIFK lähtee tänään liikkeelle "täydellä" miehityksellä eli paluun kaukaloon tekevät Söderholm, Heikkinen, Kankaanperä, Nieminen, Hacker sekä pelikieltonsa lusinut I Pikkarainen joka palaa ykkösketjuun Wärnin ja Hirson seuraksi.

Toivottavasti kaikki tosiaankin kunnossa ja kentällä. Toki pieni varaus sille että jälleen tulee viimehetken muutoksia.

HIFK siis tänään.

Hyökkäysvitjat:
1. ketju: Wärn-Hirschovits-I Pikkarainen
2. ketju: Luttinen-Ramstedt-Pesonen
3. ketju: Kuhta-Loppi-Petrell
4. ketju: Ahtola-Porthen-Hacker
13. hyökkääjä: Liivik

Pakit:
1. pari: Söderholm-H Pikkarainen
2. pari: Haverinen-Heikkinen
3. pari: Turunen-Kankaanperä
7. pakki: Honkanen

Maalissa: Nieminen(varalla Ahlqvist)
 
Viimeksi muokattu:

Koala

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManU, TPS - HIFK 16.03.1999
TPS:n mahdollisuudet ovat realistisesti aika pienet. Helsinkiläiset tulevat aivan eri liikkeellä tähän peliin. HIFK:n lataus voi kuitenkin mennä yli, kun taas TPS saa pelata periaatteessa ilman paineita. Siinä piilee se Palloseuran mahdollisuus.

Uskon, että IFK vie tänään, mutta toivon tietenkin muuta.

Huominen peli on mielestäni paljon merkityksellisempi TPS:lle. Kotihalli kiittää loppukaudesta hyvällä kannustuksella, hyvä voitto alle, ja tyytyväisenä ratkaisevaan peliin Helsinkiin. Siinä pelissä HIFK:lla puolestaan pelkästään hävittävää.
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Aivan loistavaa, että päästään täydellä miehityksellä illan matsiin! Toki pieni pelko piilee takaraivossa, että pystyykö kaikki pelaamaan, mutta katsotaan se sitten hallilla...

Hyökkäysketjut on aivan loistavat! Puolustuksessakin kaikki palikat kohdillaan. Haverinen kyllä hiukan huolettaa, mutta enpä tiedä olisko noita pareja muuten kannattanut laittaa. Ehkä olisin vaihtanut Haverisen ja Kankaanperän paikkaa. Turunen on kuitenkin niin kokenut ja perusvarma, että Haverinen olisi voinut mennä vierellä ihan hyvin. Noh, en valita mikäli näillä mennään! Tärkeimpänä näen kuitenkin Janin pelaamisen, jess!

Let`s play hockey!!!

Ketkä lienevät dumareina?! Anyway, ANTAKAA poikien pelata!
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Ilmeisesti TPS-henkisten viestien lukeminen ottaa todella koville kun täytyy tälle tasolle mennä.

Ei, ei ota koville. En kiihotu millään tasolla TPS-henkisistä jutuista, enkä kuvistakaan. Koville ottaa ihan muut asiat.

Sitten itse asiaan.

Multa jäi huomaamatta se asia?

Jotenkin tuo Nokan juttelu vatsataudista meni niin överiksi, että en millään jaksanut uskoa siihen. IFK pääsee siis ihan hyvällä rosterilla illan peliin ja toivottavasti ei ole turhaan lepuutettu miehiä. Oikeastaan enään on koko pelissä ainoa jännitettävä asia se, että kauan tämä NHL-stara, M.Kolu antaa meitin vässyköiden pelata. Ihan hirvittää, että millaisella rosterilla päästään seuraavaan kohtaamiseen Suomen persereiässä. Ajatella nyt, että IPikkarainen ei enään pysy luistimilla, Kankaanperäkin on klesana rajuista taklauksista ja muutama muukin paskoo housuihinsa ja vetoaa migreeniin hyvin vaimomaisesti, kun pitäisi astua bussiin Sunnuntaina.

Toisaalta, vaikka Killeä ei olekkaan saikun jälkeen nostettu takaisin ykköseen, ei olekkaan hassumpi juttu. Ensin vähän ihmetytti, mutta hyvinhän tuo Wärn on paikkansa lunastanut ja mukavaa, että Nokka ei hajotakkaan ykköstä enään.
Oisko Miliisille oikeita töitä tänään? Itse ainakin haluaisin nähdä hänet tositoimissa.
Ja Hazardi-Haaverinen..., no mielummin se, kuin Ahonen. Toivottavasti ei sattuisi mitään isompaa tänään. Ja onhan kai tuohon Haaveriseen totuttava, kun pahvin on tehnyt, joten tsemppiä!
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
TPS-osioon kirjoittelinkin jo pidemmän mukaan sarjasta, joten tähän peliin ranskalaiset:

-Veskarien taistelu, kumman korvien väli kestää paremmin on tänään Nordiksen illan kuningas.
-TPS:n mahdollisuudet piilevät HIFK:n "soitellen sotaan"-asenteessa, mutta en usko, että pedoilla vielä ainakaan moista tunnetta olisi vielä syntynyt. Vastahyökkäykset ovat myös aseemme.
-HIFK saa hyvävoimaisen rosterin liikkeelle, tarkkana on oltava joka osa-alueella.
-Puolustuspään virheet pois säälittävät rännilämäri lepakot pois eikä mitään kiekkoja katsomoon. Niistä rankaistaan ja kovalla prosentilla. Mies miestä vastaan ajatuksella.
-Kynäosastolta odotan paljon (Filppula senior, Juntti)
-Turhat jäähyt pois. Ei me sieltä jäähyaitiosta ainakaan tätä voiteta.
-HIFK:lla on hyvät cheerleaderit.

Jokainen tsäänssi on mahdollisuus ja sitä rataa.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Minä veikkaan, että Kojo on pelannut omaa pleijari-peliään noilla "loukkaantumisilla". Paskatauti oli hyvä tekosyy jättää kokeneita pelaajia lepäämään. Voihan siellä joku pöpö olla, mutta veikkaan että TPS:lle jätettiin tästä pieni oljenkorsi ja toivonkipinä että IFK on vatsataudissa. Sitten ensimmäiset 10 minuuttia ovat sellaista tivolia, että TPS tippuu pelistä pois ja IFK pakittelee loppuajan säästellen energioita.

Maalivahdit: Nuoret Salak ja Nieminen, ei pitkää pleijarikokemusta. Aika lailla tasan, päivänkunto ratkaisee kumpi vie. Salak ehkä aavistuksen parempi, mutta toisaalta pelannut aika heikosti Nordiksella viimeiset pari peliä. Jos AA pelaa edge on selkeästi TPS:llä.

Puolustus: TPS:llä on muutama kokenut maajoukkuepuolustaja. Mutta äijät ei missään nimessä ole samassa tikissä, kun ennen. Esim kiekollisista kärkipakeista Kiprulla on melkoinen takamatka SM-liigan pakkienpistepörssin kolmoseen Ilkka Heikkiseen. Lisäksi kärkipakkien takana on esim Turusta, joka voitti kisujen tehotilaston. Edge IFK:lle.

Hyökkäys: No siis otan vahvat värilasini pois. No niin nyt ne ovat pöydällä, mutta silti tämä on selkein IFK:lle. Siellä on Luttista, Pikkaraista, pistepörssin vienyttä Hirsoa. Loppi ja Kibekin alkavat päästä pelituntumaan. Kolme kovaa kenttää ja ok- nelonen. TPS:llä on ihan hyvä runko, mutta ei kirkkaimpia timantteja.

Valmennus: Miten tämän nyt ottaa. Toisaalta Suikkanen on saanut TPS:n kurssin kääntymään kohti parempaa. Mutta toisaalta Kari Jalonen on saanut IFK:n aika lentoon myöskin ja Kojolla on kokemusta näistä peleistä. Tähän kun lisää Harri Hakkaraisen joka taikoo vemppoja takaisin kokoonpanoon niin laitetaan kokonaispaketti IFK:lle.

Jos maalivahti jätetään TPS:lle, vaikka Nieminen on yleensä samalla tasolla niin IFK on joka alueealla ainakin pikkuisen edellä. Mutta esim hyökkäyksessä selvä etumatka ja kotiedulla. Tietysti säälärit ovat lyhyt tapahtuma ja aina kaikki on mahdollista, mutta minä uskon IFK:hon.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
ooh eer missus!

Katotaanpa laajemmin. Mielenkiintoinen taistelupari on myös Söderholm-Berg, sillä molemmilta vaaditaan nyt dominointia oman 1-1-tilanteissa ja muutenkin omassa päässä, saako Berg vielä kiekkoa liikkeelle niin että se menee vielä omille?

Vaikea uskoa että torstain kuudesta maalista huolimatta TPS pääsisi yhtään samalla tapaa rellestämään HIFK-maalia kohti. Tahti, kuri tiukkenee joka tapauksessa ja HIFK:n hyökkäykset rullaavat vastustajan päätyyn. Pari helppoa jäähyä odotettavissa vierasjoukkueelle, stadietua, sen verran että Hirso pääsee kuin pääseekin avaamaan pudotuspelien pistepörssiään, oli se ylivoima sitten säälittävän näköistä neppailua tai ei. Kuspiä Pikkarainen palaa rytinällä ja tekee pari kaappia väkisin.

Kuka tarjoaa kaljan?
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Perus pessimistisenä IFK:n kannattajana ei voi kuin todeta, että oli todella typerää mennä häviämään töpseleille. Nyt vastaan tulee joukkue

Samaa mieltä. Jotenkin tulee ikäviä muistoja tästä sääliparista muutenkin, ja jos siellä on joukkueessa vielä epidemiaa niin ei hyvää päivää, taasko tässä Suomen jääkiekon hannuhanhi-TPS keplottelee itsensä tosipeleihin. Jotenkin IFK:n kevätpelit eivät ole vakuuttaneet. TPS puolestaan on nousukunnossa Suikkasen tultua rattiin.

IFK voisi kerrankin yllättää myönteisesti.
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS tänään:

Kolu-Töykkälä-Suominen
Berg-Järvinen

Eloranta-Uusikartano-Erkinjuntti
Nordlund-Klubertanz

Vahalahti-Filppula-Venäläinen
Heikkinen-Kiprusoff

Hattunen-Laine-Hannus
7.Santanen-13.Sinisalo

Ja Salak maalilla.
 

KJ hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oikeastaan enään on koko pelissä ainoa jännitettävä asia se, että kauan tämä NHL-stara, M.Kolu antaa meitin vässyköiden pelata.
Aika väsynyttä on.

Selväähän on se, että Hifk:n materiaalilla olisi pitänyt mennä suoraan playoffeihin, joukkue sisältää nimimiehiä aina liigan kärkihyökkääjistä kiekollisesti vahvoihin pakkeihin. Toisin sanoen HIFK on selvä ennakkosuosikki ja TPS on yllättäjän roolissa. Suikkanen oli nelosen haastattelussa tietenkin samaa mieltä.

Millaiset tavoitteet Jalonen asetti Hifk:lle runkosarjan alussa, muistaako joku? Suora playoff-paikka ilmeisesti?

Ryminää ja fyysistä meininkiä on varmasti tänään luvassa, toivoakseni myös turkulaiset pystyvät siihen vastaamaan, Hirso ja co. pitäisi pystyä pitämään aisoissa. Tänään olisi käyttöä Tuokolle, Rauteelle sekä Kiviharjulle, aijai. Mutta menneet on menneitä.

En sano lopputuloksesta mitään, kun kuitenkin menee päin prinkkalaa.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jotenkin IFK:n kevätpelit eivät ole vakuuttaneet. TPS puolestaan on nousukunnossa Suikkasen tultua rattiin.

IFK voisi kerrankin yllättää myönteisesti.

Anteeksi, mutta mitä statistiikkaa sinä luet ? HIFK on HPK.n kanssa tämän kevään (joulutaoun jälkeen) kuumin joukkue ainoat kaksi joukkuetta jotka ovat pelanneet vauhtia yli 1,8 PPO. TPS, on samalta ajalta pelannut PPO 1,5 ja vieraissa siitä 1,1.

Kojo lepuutti ennen POFFeja osa pakistosta, myös flunssan takia. Minäkin olen miettinyt oliko tämä Niemisen vatsapöpö vain bluffia. Veikkasin ennen ottelua, että Nieminen pelaa vain 1-2 erää pelituntuman takia ja Aleksis loput. Kun Kojo ja minun omat kanavat joukkueeseen (jotka yleensä ovat vaitonaisia) leveästi kuvailivat Hatun oksennuksia, rupesin miettimään. Kun viimeisenä hommana sitten HIFK julkaisee ekana joukkueensa hyvissä ajoin, ja siellä on paras mahdollinen miehitys, voi vetää sen johtopäätöksen että kokenut kettu Kojo on näyttänyt POFF-kokemuksensa.

Tänään tulee mielenkiintoinen ottelu. Toivon, että HIFK ei ainoastaan voita tätä ottelua, vaan murskaa TPS.n täydellisesti. Terveisiä Espooseen...:o)
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Anteeksi, mutta mitä statistiikkaa sinä luet ? HIFK on HPK.n kanssa tämän kevään (joulutaoun jälkeen) kuumin joukkue ainoat kaksi joukkuetta jotka ovat pelanneet vauhtia yli 1,8 PPO.

Hmm..no ei ole tuon kummempaa statistiikkaa. Tuloksien varassa tässä on IFK:n seuraaminen mennyt ja mielestäni siinä on useampikin venyminen jäänyt tekemättä kevään peleissä. Sarjahan oli tosi tasainen ja pienet marginaalit ratkaisivat. Mutta se ei ole puolustus. Muutama venyminen niin IFK olisi suoraan puolivälierissä. Jotenkin ikävää, että tässä joudutaan nyt suhteellisen kuumaa Tepsiä vastaan vääntämään. Toivotaan nyt että IFK näyttää isännän elkeitä.
 
Tasaiset on ennakkoasetelmat mutta kyllä TPS:n materiaali on astetta kovempaa kuin IFK:n vastaava.

Maalivahdit selvästi TPS:lle... liigan paras maalivahti vastaan keskenkuntoinen raakile.

Puolustus samoin TPS:lle.... kokemusta on Bergin,Kiprun myötä ja Kluber,Nordlund myös edellä IFK:n vastaavaa osastoa Söderholmia ja Heikkistä lukuunottamatta.

Hyökkäys niukasti IFK:lle. Nyt ei puheet auta vaan on tekojen hetki, näin etenkin eräiden pelaajien osalta. Selän takaa huutelu ei ole playoffeissa pop tai pisteiden kalastelu puhumalla. Maalinteko ratkaisee niinkuin aina jääkiekossa mutta kyllä ennakkoon TPS:n materiaali muilta osin on senverran edellä että uskon että lähes tasoihin yltävä hyökkäys tekee tarvittavan määrän maaleja.

Valmennus myös TPS:lle. Vastakkain nälkäinen ja joukkueen takana seisova hengenluoja "soturi" ja toisella puolella voitonnälän jo tyydyttänyt kone jonka huonointa osaamista on jo vuosia ollut pelin sisällä tapahtuva muutoksentekokyky, vain ylivoimaisella materiaalilla menestykseen.
 

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Ei, ei ota koville. En kiihotu millään tasolla TPS-henkisistä jutuista, enkä kuvistakaan. Koville ottaa ihan muut asiat.

Ei, ei, eikö? Sinulla on siis muuten vaan tapana jauhaa pimpistä ja pippelistä näissä ketjuissa?

Sitten itse asiaan, eli olen korjannut arviotani ja ottaen huomioon, että IFK kaivaa muutaman keskenkuntoisen housuunpaskojan naftaliinista kentälle, arvio muuttuu entistä TPS-myönteisemmäksi. IFK tulee jäämään varsinkin liikkeessä TPS:n jalkoihin. Viihdyttävä ilta varmasti luvassa näin turkulaisittain.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Salak, HUORA!

Siis täh? Joku raja näillä nettikeskusteluillakin?

Kyllä provoa voi virittää tyylikkäämminkin, ei vissiin vaan oo tsadilaisella tyyliä?
Älä lässytä, lauantaipeleissä on tunnetusti aina tunnelmaa ja kyseinen huuto on Töölön hallin antia viime kauden vastaavasta pudotuspelisarjasta.

Vilpittömät pahoitteluni kuitenkin jos tuon vuosi sitten kuulemani heiton lainaaminen satutti, ja samalla kehotus pysymään illalla pois hallilta ettei vaan tule lisää mielipahaa.

Kiekko jäähän ja koneet käyntiin!

Kuka tarjoaa kaljan?
Voin tarjota jos törmätään, tiedän kyllä miltä näytät luonnossa eli á nature. Ei muuta kuin Pepe Lehtosen nurkkaan ennen matsia niin olutta on luvassa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers
Toivottavasti kaikki tosiaankin kunnossa ja kentällä. Toki pieni varaus sille että jälleen tulee viimehetken muutoksia.

Mikäli HIFK pelaa potentiaalisen tasonsa mukaisesti ja oikealla asenteella ei joukkueella pitäisi olla hätää. Mikäli Suikkasta on yhtä helppo jallittaa kuin IFK:n kannattajia ja TPS on rennoin rantein valmistautunut kohtaamaan IFK:n paskataudissa pyörivän kokoonpanon tulevat numerot olemaan rumat Tepsin kannalta. Mutta koska Suikkanen ei ole tyhmä niin pelistä tulee näennäisesti tiukahko - lopulta IFK kuitenkin voittaa ottelun vakuuttavasti. Huominen koitos onkin sitten vaikeampi tapaus.

Onneksi vihdoinkin alkavat tosipelit!
 
Vilpittömät pahoitteluni kuitenkin jos tuon vuosi sitten kuulemani heiton lainaaminen satutti, ja samalla kehotus pysymään illalla pois hallilta ettei vaan tule lisää mielipahaa.

Mitä minä nyt sinne katosta ja seinistä lahoavaan rotiskoon vaivautuisin, kun on tv-pelikin. Eihän sinne nyt ketään järkevä eksy. Sitäpaitsi päätin tuossa jonkin aikaa sitten, etten Nordiksen hintoja enää maksele. Hinta/laatu ei ole kohdallaan ja kojujen antimetkin on ihan syvältä... Viimeinen HIFK-Jokerit taisi siis olla viimeinen peli missä aion pistäytyä ja senkin pilasi kaksi ilmapäätä pari riviä alempana. No saatan joskus pistäytyä, jos pääsee kaupungin aitioon, ehkä sieltä löytyy älyllistä elämää.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tasaiset on ennakkoasetelmat mutta kyllä TPS:n materiaali on astetta kovempaa kuin IFK:n vastaava.

Maalivahdit selvästi TPS:lle... liigan paras maalivahti vastaan keskenkuntoinen raakile.

Puolustus samoin TPS:lle.... kokemusta on Bergin,Kiprun myötä ja Kluber,Nordlund myös edellä IFK:n vastaavaa osastoa Söderholmia ja Heikkistä lukuunottamatta.

Hyökkäys niukasti IFK:lle. Nyt ei puheet auta vaan on tekojen hetki, näin etenkin eräiden pelaajien osalta. Selän takaa huutelu ei ole playoffeissa pop tai pisteiden kalastelu puhumalla. Maalinteko ratkaisee niinkuin aina jääkiekossa mutta kyllä ennakkoon TPS:n materiaali muilta osin on senverran edellä että uskon että lähes tasoihin yltävä hyökkäys tekee tarvittavan määrän maaleja.

Valmennus myös TPS:lle. Vastakkain nälkäinen ja joukkueen takana seisova hengenluoja "soturi" ja toisella puolella voitonnälän jo tyydyttänyt kone jonka huonointa osaamista on jo vuosia ollut pelin sisällä tapahtuva muutoksentekokyky, vain ylivoimaisella materiaalilla menestykseen.

Vedonlyöntifirmat ovat näköjään samaa mieltä kanssasi. Ehkä sinun kannattaisi laittaa muutama roponen TPS.n voitolle....:o), vaikka kerroin ehkä ei ole niin häävi......
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös