Ke 4.2.2009 Sport - KooKoo

  • 15 312
  • 83

Fordél

Jäsen
Hyviltä näyttää kokoonpanot. Ei me noihin ainakaan tulla kaatumaan. Hienoa, että Lampisen piristyneet otteet ja tahto painaa loppuun asti on huomattu. Mielenkiinnolla odotankin mitä Kuuluvainen-Rautee-Lampinen kenttä saa aikaan. Ykköskentässä ei voi muuta kuin toivoa, että liigaflinkki löytäisi pikku hiljaa sen oman tasonsa. Neloskentältä odotan taas nollanollan pelaamista, mutta myös aktiivista karvauspeliä, joka aiheuttaa vastustajalle jäähyjä ja omanpään aloituksia.

Oma veikkaus on, että tänään nähdään vähämaalinen peli tyyliin 2-2 ja voittolaukauskilpailussa Dickie vie pisteet Kouvolaan. KooKoon maalit varsinaisella peliajalla tekee Kuuluvainen.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Lampinen ja Kuuluvainen ovat mukavan aktiiviset laiturit, joilta voi odottaa tapahtumia. Urosen ja Gröndahlin puuttumiset ovat joka tapauksessa selvä menetys KooKoolle. Molemmat toivottavasti vain flunssan kourissa.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Veljet.

...

Kyllä, Aikins ykkösessä. Prudden kolmosessa, nelosessa Hietaharju-Laitinen-Hakomäki. Suonpää 13. hyökkääjänä. Miksi Cabana on kolmosessa? Mielestäni Cabana olisi pitänyt pistää ykköseen ja kolmoseen sitten Aikins.

Ilahduttavaa on, että Erholtz ei ole sittenkään poissa.

"Näillä mennään!"
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hakomäki jatkaa, mutta Suonpään ja Nabbin pelaaminen ratkeaa vasta huomenna.

Varmuudella sivussa ovat Uitto ja E`holle. Turhan paljonmiesmenetyksiä, joten taitaa tulla KooKoolle helppo peli.

Kuka on E´holle? Luulin, että tässä tarkoitettiin Erholtzia, mutta ainakin hän on tänään Sportin kokoonpanossa. Nabb näyttää puuttuvan kokoonpanosta sen sijaan Suonpää on tänään 13. hyökkääjä. Uitto näyttää olevan sivussa. Sportin maalilla Jaska Suomalainen ja kakkosmaalivahtina uusi tuttavuus Aaro Peltonen.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Sportin kokoonpano aika lailla sekaisin. Aikins ykkösen laidalla, saa nähdä mitä siitä tulee. Ei saisi olla negatiivinen mutta onhan toi jätkä jo nähty.

Jos KooKoo ei tänään Sportia voita, niin se ei sitä tee koko kaudella. Sen verran sekasin nuo kentälliset nyt on. Siihen kun lisätään että yli- ja alivoima on ollut huonoa viime peleissä niin vierasvoitto ei tänään kaukana ole.
 

Rocco

Jäsen
Miksi Cabana on kolmosessa? Mielestäni Cabana olisi pitänyt pistää ykköseen ja kolmoseen sitten Aikins.
Varmaan siksi kun edellä on kaksi oikeaa laitaa, Koivisto ja Kivimäki. Cabana mukaanlaskettuna, kaikki ovat hyvin oikeaan laitaan juurtuneita pelaajia, ettei ketään vasempaan laitaan voi laittaa. Myllyaho oli aikoinaan aivan samanlainen tapaus. Kaikella kunnioituksella, Cabana ei tällä hetkellä ohita Koivistoa, ainakaan kun Koivisto pelaa Takalan kanssa. Ja Jämsä-Sihvonen-Kivimäki on meidän paras ketju tänään, kun Nabb on poissa. Ja Kivimäen paikalle en Cabanaa laittaisi, kun alkukaudesta Jämsä-Sihvonen-Cabana oli paria ottelua lukuunottamatta meidän ketjuista se joka otti kaikki miinukset tililleen...
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Jos KooKoo ei tänään Sportia voita, niin se ei sitä tee koko kaudella. Sen verran sekasin nuo kentälliset nyt on.

Täytyy kuitenkin muistaa, että jos on Sportilla kentälliset sekaisin niin KooKooltakin puuttuu edelleen runsaasti pelaajia Jesse Uronen, Ari Gröndahl, Samu Vilkman, Iikka Törnvall, George Nistas ja lisäksi koko kauden sivussa olevat pelaajat Tatu Miettinen ja Jussi Onnela.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Tami se osaa yllättää: Aikins vilttiketjusta suoraan ykköseen. Onko tässä sitten taustalla joku Tamin huutohoito-operaatio, jolla Aikesista on kuluneen vuorokauden aikana kaivettu esiin tiikerinsilmä? No, onhan se joskus hyvä ajatella ylioptimistisestikin.

KooKoo on kyllä tänään lähellä avausvoittoa vaasalaisista. Kuuluvainen-Rautee akseli pelaa Sportilta löysät pois aika tehokkaasti. Tiukka vääntö varmasti. Molemmat taistelevat kotiedusta.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kuuluvainen-Rautee akseli pelaa Sportilta löysät pois aika tehokkaasti.

Rauteen osalta toiveena on lähinnä se, että saisi vähän löysiä pois itseltään runkosarjan loppuun mennessä. En usko, että hänestä on vielä muutamaan peliin suurta apua joukkueelle, mutta pudotuspeleissä kokemus voi olla valttia. Sen sijaan Kuuluvainen voi tehdä Sport-pakkien illan inhottavaksi.

Tuomarina tänään Tuomo Sorakangas liigasta. Muistaakseni oli hyvä tuomari Mestiksessä. Tällä kaudella puhaltanut vähän keskimääräistä enemmän jäähyminuutteja.
 

papera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Tammisen illan ketjut eivät yllätä. Ne ovat ihan luonnollisen kehityksen kautta syntyneet. Suonpää ei varmasti ole täydessä iskussa, mutta päässee ylivoimalla kehiin. Turha lähteä hajottamaan jokaista ketjua muutaman miehen poissaolon takia. Sihvosen kenttä toimii, Laitisen kenttä Hakomäellä toimi viimeksi ja tuo Pruddenin johtama kombinaatio on toiminut ihan kohtalaisen hyvin. Aikins on lisäksi, tai ainakin pitäisi olla, hyökkäävien ketjujen mies. Ehkä pieni tauko on tehnyt ihmeitä ja Aikes lataa tänään laatan pussiin. Mistäpä sitä tietää.
 

Strawberry

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pisteet jäävät tänään vääjäämättä Vaasaan mikäli KooKoo ei onnistu tälläkään kertaa ohittamaan Suomalaista kahta kertaa useammin. Kylmä totuus on lisäksi se, että KooKoo ei ole onnistunut voittamaan mestiksen kärkipään joukkueista kuin ainoastaan Hokin kertaalleen. Jokipoikia ja Sportia vastaan pistetili on edelleen avaamatta. Harmittaa, että kun juuri saatiin hieman laajuutta tuohon joukkueeseen Konttisen, Kuuluvaisen ja Gröndahlin toimesta niin sitten syystä toisesta Uronen ja Gröndahl joutuvat jättämään pelin väliin. Onko mitään tietoa Urosen, Gröndahlin tai Vilkmanin poissaolon syistä. Entä joko kohta voidaan odotella Törnvallia ja Nistasia kokoonpanoon?
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tänään ja perjantaina päästään vielä koittamaan kärkijengejä pelkällä pistepanoksella, seuraavissa kohtaamisissa pelataan voitoista. Kyllä nämä kaksi kovaa matsia varmaan hiukan näyttää että onko mitään opittu, mutta lopullisesti se nähdään vasta pleijareissa jos vastakkain osutaan joko JokiPoikien tai Sportin kanssa. Toivottavasti homma toimii tänään sekä perjantaina niin saadaan ehkä hieman tutinaa puntteihin noille "kahdelle kovalle".

Kutina on edelleen se että KooKoo tänään hoitaa pisteet kotiin.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Eniten Sportilla on parannettavaa erikoistilanteissa. Sarjassa ollaan kakkosena, mutta yv ja av eivät ole olleet kuin korkeintaan Mestiksen keskitasoa. Pian nähdään, missä mennään näillä pelin tärkeillä osa-alueilla. Sport jyrännee tänäänkin peliä KooKoon päätyyn ja KooKoo tekee vaarallisia vastaiskuja Liukkosen ja Lampisen toimesta Sportin maalia kohti. Pienimaalinen ottelu päättynee 2-1 Sportin voittoon.
Konttinen on kyllä mielenkiintoinen pelaaja nähdä KooKoon takalinjoilla.
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pelihän on kaikkea muuta, kuin "varma" KooKoon voitto. Tällä kaudella niin monet kerrat nähty, että homma osataan kusea, kun luullaan että peli kulkee.

Kokoonpanojen puolesta tämä näyttäisi todella hyvältä, ellei Uronen ja Gröndahl miehittäisi loukkaantumislistaa. Vaikea veikata tätä peliä, mutta melkein voisi sanoa että pakkovoiton paikka henkistä panosta silmälläpitäen.
 

papera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Sport 11 KooKoo 1.

Cabana 3 Dickenson 0.

Tamminen 6. Kolek 1.

Hyvät ystävät. Ei tällaisen ottelun jälkeen jaksa mitään analyysejä kirjoittaa. Upea fiilis. On tuo uskomaton porukka! Väkisin tasoihin. Väkisin voittoon. Kiitos Sport ja Tami! Kolekille yksi piste, KooKoo tuli pirun hyvin otteluun. Kuten olen KooKoo-kannattajillekin yrittänyt toitottaa, KooKoo on pirun kova porukka. Varmasti kevään kovimpia. Riittääkö se Sporttia vastaan on toinen asia. Tällä(kin) kertaa näin. Kolekille täytyy silti antaa pisteet näkemistäni otteluista, hirveää kritiikkiä on tullut, mutta kouvolalaiset ovat tämän analyytikon silmiin olleet lähes joka kerta helvetin hyvin valmistautunut ryhmä. Niin tänäänkin. Tämä oli Mestis-kiekkoa parhaimmillaan ja kuten sanoin ennen ottelua. Ei varmasti häviä tiistaisin ja torstaisin maksukanavilla nähtäville otteluille. Hyvä Mestis!
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hyvät ystävät. Ei tällaisen ottelun jälkeen jaksa mitään analyysejä kirjoittaa. Upea fiilis. On tuo uskomaton porukka! Väkisin tasoihin. Väkisin voittoon. Kiitos Sport ja Tami! Kolekille yksi piste, KooKoo tuli pirun hyvin otteluun. Kuten olen KooKoo-kannattajillekin yrittänyt toitottaa, KooKoo on pirun kova porukka. Varmasti kevään kovimpia. Riittääkö se Sporttia vastaan on toinen asia.

No mutta onneksi tämä(kään) peli ei ratkaise mestiksen voittoa, vaan ratkaisevat pelit pelataan keväällä.
 

papera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
No mutta onneksi tämä(kään) peli ei ratkaise mestiksen voittoa, vaan ratkaisevat pelit pelataan keväällä.

Tämä on asia mitä olen yrittänyt omalta osaltani kertoa sekä Sport-kannattajille syksyn pimeinä iltoina että KooKoo-kannattajille pahimman laman aikaan. Jos laitetaan ranking Mestisjengeistä tällä hetkellä niin kyllä se on; 1. Sport, KooKoo, Jokipojat 2. Muut.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
No mutta onneksi tämä(kään) peli ei ratkaise mestiksen voittoa, vaan ratkaisevat pelit pelataan keväällä.

Sen verran ratkaisi, että KooKoo ei enää taistele mestiksen runkosarjan sijoista 1-2. Voitolla KooKoo olisi noussut Sportista jo 2 pisteen päähän, mutta näyttää Sport olevan KooKoolle tällä kaudella ylitsekäymätön este. No eipähän taida olla ainakaan KooKoolla ennakkosuosikin viitta harteilla pudotuspeleissä Sportia tai Jokipoikia vastaan mikäli ne päästään kohtaamaan.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Että sellainen peli.

Tämän pelin voi kuvata lyhyesti: Sport oli kahdessa ensimmäisessä erässä todella huono ja syötötkin sen mukaisia. KooKoo pelasi erittäin hyvin aina siihen asti, kunnes Sport kävi iskemässä 2-3 maalin. Pari tyhmää jäähyä, jolloin Sport ja kannattajat kiittivät. :) Jatkoajalla sitten KooKoo kilautti tolppaa, mutta minuuttia myöhemmin kiekko oli maalissa - Härmän takana.

Vai olikohan sittenkin ratkaisu tulostaululla? Jokipojat - SaPKo näytti 2-3 ja sitten hetkeä myöhemmin Sport iski tasoituksen.

KooKoon uudet vahvistukset tuntuivat vahvistuksilta. Konttinen toi hyvin kiekkoa sisään ja Kuuluvainen piti vahvasti kiekon hallussaan. Meidän "vahvistukset" eli Aikins ja Prudden olivat paskoja. Aikinsin syötöt olivat illan huonoimpia ja Prudden... Prudden OLISI voinut RATKAISTA pelin syöttämällä Cabanalle, mutta päätti itse laukoa -> ulkotolppa. Jee?

Mutta voi kyllä sanoa, että olipahan Sportilla hieno nousu ja lopussa tosiaankin KooKoon avustuksella.

Sorakangas oli kyllä huono tuomari, mutta tästä kärsivät molemmat osapuolet yhtä tasaisesti.

Täältä tänään ja perjantaina Lempäälään kannustamaan Sport voittoon!
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sen verran ratkaisi, että KooKoo ei enää taistele mestiksen runkosarjan sijoista 1-2. Voitolla KooKoo olisi noussut Sportista jo 2 pisteen päähän, mutta näyttää Sport olevan KooKoolle tällä kaudella ylitsekäymätön este. No eipähän taida olla ainakaan KooKoolla ennakkosuosikin viitta harteilla pudotuspeleissä Sportia tai Jokipoikia vastaan mikäli ne päästään kohtaamaan.

Ei ole ennakkosuosikin viittaa, mutta siltikin ne on eri pelejä ne pelit. Runkosarjapeleillä ei juurikaan niissä virkaa ole. Tämäkin peli oli täysin voitettavissa, jos olisi pelattu loppuun asti. Pienestä se on kiinni.
 

Necco

Jäsen
Aivan huikea peli! Usko oli jo melkeinpä loppunut toisen erän päättyessä, mutta kuten joku viisas on joskus sanonut että aina on toivoa.

Sportin hylätty maali oli aivan oikea ratkaisu, tuomari oli kerinnyt pilliin viheltää ennenkuin kiekko meni maaliin, vaikka sitä kotikatsomo allekirjoittanut mukaan lukien kovasti protestoikin. Kaksi ensimmäistä erää meni kyllä täysin penkin alle, kuten SaPKo -pelissäkin Kivimäen ja Nabbin mukaan.

En kyllä muista koska viimeksi ollut samanlainen hurmos appurapäädyssä, nää on näitä kerran kaudessa -matseja! Loistavaa, mahtavaa ynnä ihanaa!

Jatketaan seikkailua Lempäälässä perjantaina.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Vielä vähän lisää:

Onko Tamminen tyhmä vai mikä on? Aikins joutui ykkösestä neloseen ekan erän jälkeen ja tämä asetti Hakomäen vilttiin. Mitä hittoa? Varsinkin, kun Hakomäki pelasi ekan erän hienosti. Hienoin tilanne oli, kun Hakomäki toi kiekon sisään ja pisti yhden KK-pelaajan kahville. Harmi, että Hakomäki kaatui, mutta...

Cabanan kannalta ikävää, ettei kukaan osaava sentteri osaa pistää kiekon lapaan. Varsinkin Prudden...
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Otteluseurantaketjut ovat aina ihan priceless-osastoa tällaisten pelien jälkeen.

KooKoo taisi vähän väsyä kovaan karvaukseensa jota se harjoitti kaksi erää. Sport ei meinannut päästä omista pois kuin roiskimalla ja KooKoolla oli ansaittu johto. Aika harvoin näkee noin kovaa päälle tulevaa vastustajaa Vaasassa.

Kolmannessa erässä kaikki sitten kääntyi päälaelleen ja Sport tuli vitun kovalla raivolla kohti KooKoon maalia. Aika harvoin nämä tällaiset nousut onnistuu. Tällä kertaa onnistui.

Prudden näytti välillä ihan pelimieheltä. Ei koohota niin kuin perus Mestispelaaja mutta alkoi jo voittaa aloituksia ja muitakin vääntöjä ja syötötkin meni omille. Ehkä tämä tästä vielä...

Ei silti mikään jäätävä esitys Sportilta. Aika paljon pitää parantaa perjantaiksi. Kunhan asenne olisi tuollainen kuin kolmannessa erässä niin mentäisiin jo sillä pitkälle.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös