Kuinka humalaan tulet kossupullosta?

  • 37 189
  • 117

Kuinka humalassa Kossupullon jälkeen?

  • Ei tunnu juuri missään.

    Ääniä: 14 3,0%
  • Pieni nousuhumala.

    Ääniä: 51 11,1%
  • Aika jurrissa.

    Ääniä: 257 55,7%
  • Sammumispisteesssä, tai yli.

    Ääniä: 140 30,4%

  • Äänestäjiä
    461

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Näin uuden vuoden kunniaksi tällainen kysymys.

Seurasin keskustelua viinanjuonnista, jossa toinen väitti juovansa 0,5l Koskenkorva-pullon pohjiksi ennen baariin menoaan. Toinen taas sanoi sammuvansa ennen kuin pullo on tyhjä. Pullon tyhjäksi juonti-aika täsmennettäköön n.2-4 tunniksi.

Itse olen kokonaisen Kossupullon juonut alusta loppuun 15 vuotta sitten ja silloin nukkumatti oli lähellä mutta ei tullut kylään.. Mites muilla?
 
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, HIFK, Joe Finley
Aika huonosti siedän viinaa ja siksi pysynkin miedommissa tuotteissa, tosin viinaakin on tullut juotua viimeaikoina ihan hyvällä menestyksellä. Kokonaisesta kossupullosta varmaan vetelisin sikeitä. En viiti testata.
 

spertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuo riippuu kyllä täysin päivästä. Olen n. 110 kiloinen mies, ja joskus olen juonut litraisen jägermeisterin, joka vastaa alkoholipitoisuudeltaan kossua, ja mennyt vielä siitä baariin. Joskus taas on nukkumatti tullut jo puolikkaan kossupullon jälkeen, joten tuohon nyt on aivan mahdotonta antaa selvää vastausta, sillä esimerkiksi syöminen ja nukkuminen vaikuttaa ainakin omaan alkoholin sietokykyyni todella paljon. Pääsääntöisesti kai voisin sanoa tulevani kossupullosta jo melkoiseen känniin, mutta pysyväni silti hereillä.

Tosin tuollaisia sammumiskännejä en ole muutenkaan moneen vuoteen edes viitsinyt juoda, joten jos humala tuntuu tarpeeksi vahvalta niin jätän sen loppupullon sitten muutenkin juomatta.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
No sehän vastaa 12,5 alkoholiannosta. Harvoin tulee baariin lähdettyä kotoa. Jos sinne menee niin se on esim. suoraan jäähallilta tms. Muuten tollanen mäyräkoiran verran on aika perusmäärä ennen baaria. Väkeviä juon aika harvoin, joskus viskipullo tulee ostettua. Eläessäni en ole puhaltanut alkometriin alkoholin vaikutuksen alaisena, joten en osaa arvioida promillemäärää. Nyt olen juonut 6 olutta ja jos baariin olisin menossa niin joisin varmasti sen 6 lisää ennen kuin lähtisin. Kysymykseen vastaisin, että kossupullosta tulen selvästi humalaan, mutta ei mitenkään änkyräkänniin. Veikkaisin, että sen jälkeen olisi ihan hyvä fiilis.

Luonnollisesti ruokailu ja muut vaikuttaa, mutta oletus tietysti, että on syönyt normaalisti jne.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Jos tollaisen puolen litran lekan tuosta tosiaan nyt tinaisi alas niin kyllä olisin aika seipäässä 90% varmuudella. Vastasin siis jurrissa. 90 kilonen jätkä olen, mutta viinapää nyt on huonompi kuin joillain 60-80 kiloisilla kavereillani. Yksilöllistä tietenkin miten kestää ja riippuu myös miten paljon on läträystä taustalla.
Harvemmin tulee tuota katamaraania ihan raakana kiskoa, mielummin lantrailen, sen verran tunnustan olevani neiti.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Semmoinen mukava nousukännihän tuosta tulisi, tosin riippuu paljolti myös siitä, milloin on viimeksi juonut eli lähihistorian juopottelufrekvenssistä. Ja painosta, joka minulla on noin 75 kg. Viime viikon la join 24 olutta päivän aikana, söin päivän aikana vain yhden voileivän, ja muisteissani menin yöpaikkaani.

Pari viinipulloa pohjiksi on aika sopiva, se kait vastaa sitä kossupullollista melko hyvin, muistaakseni hieman vajaa 14 alkoholiannosta on tuo viinimäärä. Tosin pari viikkoa sitten vedin pari viinipullollista pohjiksi ja baarissa kiskoin 4 jekkubatterya ja 5 isoa tuoppia vielä päälle ja täysin muisteissani taksilla kotio. 3 viikkoa sitten vedin 2 viinipulloa pohjiksi ennen keikkaa ja Kotiteollisuuden keikan jälkeen 7 jekkubatterya 45 minuutissa... ja senkin jälkeen vielä kaikenmoista.

Eli ei kait se yksi kossupullo suuremmin vaikuttaisi - paitsi että pahaa se on.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
7 jekkubatterya 45 minuutissa....

Lievää Offtopicin poikasta, mutta eikö tuon batteryn nauttimisessa tuossa tahdissa ala olla jo jotain sivuoireita sullakin? Itsellä nimittäin baari-illan aikana ei tarvitse juoda kuin se 2-3 tuollaista kofeiinimälli-drinkkiä niin johan alkaa sydän tykyttämään ja tulemaan kännin lisäksi sellainen omanlainen kofeiinihuuru myös päälle. Niin meitähän on moneen junaan ja jos se on sitä kokemuksen puutetta ja rutiinin vähyyttä täälläpäin. Kokonaisuudessaan aika peluri-suoritus tuo kuitenkin.
 

TML

Jäsen
Jaa-a, no jos aloitan aloittelut 16-17 välillä ja baariin menen noin 23 aikoihin niin eipä tuo ongelmia tuota. Jos parissa tunnissa täytyy huiviin vetäistä niin ensinnäkin suunnitelmat on mennyt vituiksi siinä vaiheessa ja eipä siinä baariin todennäköisesti ole itselläni asiaa.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Lievää Offtopicin poikasta..
Olen kyllä suhteellisen herkkä noille piristeille, kahvi on aiheuttanut pahojakin oireita joskus minulle, joten kumma juttu, ettei tuo jekkubattery aiheuttanut mitään muuta kuin mukavan hiprakan. Siinä oli mulla ollut 2 h juomatauko keikan vuoksi, niin piti äkkiä päästä uuteen nousuun ja sitä mehuahan ostin 3x2 kpl + lopuksi vielä yhden. Parit ekaa ykkösellä alas, toinen satsi kahdella kulauksella. Mieluumminhan sitä vähän vähemmästä känniintyisi, tulisi halvemmaksi.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Joskus 90-luvun puolella tein kokeilun. Päätin juoda niin paljon kossua kuin kykenen, kunnes sammun. Ostin varmuuden vuoksi neljä pulloa, ettei vaan lopu kesken.

Noh, aamulla kun heräsin, lattialta, housut nilkoissa, joka paikka vitun kipeänä, oli kolmannessa pullossa noin kolmasosa jäljellä. Neljäs oli korkkaamatta.

Painoin tuolloin noin 70 kiloa, joten läskillä ei tulosta voi perustella. Taisi olla aika kova toleranssi tuolloin. Nyt ei kykenisi, vaikka painoa on enempi.
 

d2uce

Jäsen
Kyllä sitä luulisi 24 tunnin aikana pystyvän vetämään kossupullon ilman mitään överijurria. Jos sitten pitäisi tiukempaan tahtiin tinata, niin veikkaan olevani aikamoisessa jurrissa lekan jälkeen.

Tosin muutenkin olen melko huono ottamaan pohjia ja yleensä kirinkin baarissa sitten hyvällä menestyksellä muut kiinni.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Täytyy tunnustaa, että nykyään varmaan sammuisin kossupullosta alta aikayksikön, ei nimittäin ole minun hommia juoda kossua yhtä pulloa kerralla. Hyvä, että pari pullollista viiniä menee kerralla kurkusta alas.

No, joskus aika oli toinen ja tuolloin kossupullo oli sellainen sopiva alkuverryttely ja vasta sen jälkeen ryhdyttiin tositoimiin. Sen jälkeen upposi helpohkosti vielä pari pullollista viinia tms. juomaa ja sitten lähdettiin "radalle", mutta ne olivatkin aikoja jolloin alkoholilla oli suuri merkitys elämässäni. Nyt, onneksi, asia on toisin.

vlad.
 
En ole koskaan kokeillut kokonaisen kossupullon juomista. Jos ei lasketa sellaisen pikkupullon juomista, eli taitaa olla 0,35l. Sellainen meni ainakin kerran ihan kivasti alas, eikä ollut vielä pahassakaan kunnossa. Normikossupullon juonti varsinkin nykyään saattaisi olla aika tiukassa. Sixpack lonkeroa kun riittää yleensä ihan hyvin, tosin ei sitä vielä siinä vaiheessa missään örvellyskunnossa tosiaankaan ole. Mutta minä nyt olenkin puolet pienempi kuin keskiverto mieshenkilö, joten tulee puolet halvemmaksi juoda kännit.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Pittsburgh Penguins, PS Kemi Kings
Joskus 90-luvun puolella tein kokeilun. Päätin juoda niin paljon kossua kuin kykenen, kunnes sammun. Ostin varmuuden vuoksi neljä pulloa, ettei vaan lopu kesken.

Noh, aamulla kun heräsin, lattialta, housut nilkoissa, joka paikka vitun kipeänä, oli kolmannessa pullossa noin kolmasosa jäljellä. Neljäs oli korkkaamatta.

Painoin tuolloin noin 70 kiloa, joten läskillä ei tulosta voi perustella. Taisi olla aika kova toleranssi tuolloin. Nyt ei kykenisi, vaikka painoa on enempi.

Mahtavaa empiiristä tutkimusta...

Ite vastasin, että nousuissa ollaan. Juon yleensä ennen baariin menoa 0.7l kossun ja baarissa menee vielä toinen mokoma. Toisaalta vituttaa, kun täytyy juoda niin helvetisti. Menee vaan tuota rahaa aivan tuhottomasti.
 

Bobcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
En juurikaan juo raakaa votkaa, enkä väkeviä muutenkaan. Pehmeää viskiä saattaa mennä kuin vahingossa puoli pulloa kerrallaan, mutta ei muuten.

Olutta menee pohjiksi sellaiset 10-15 ennen kuin edes mietin baariin lähtöä.

Raaka viina on joka tapauksessa iso hyi hyi!

Kossupulloa lantraamattomana joisin vuosia, sopivasti lantrattuna se menisi tunnissa ja tuskin olisin edes humalassa.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Joskus 15-vuotiaana perjantai- ja lauantai-iltoihin kuului erottamattomasti puolen litran kossu, jonka kiskoin raakana pullon suusta. Kuten arvata saattaa, 15-vuotias ja 45-kiloinen pikkutyttö ei ihan vesiselvänä puolen litran kossun jälkeen ole... Ympäri kaupunkia ilman kenkiä toikkaroinnista on jäänyt pienoiset traumat - vaikka aina kotiin hengissä ja terveenä pääsinkin, eikä muistissa kovin isoja aukkoja tai emämokia ollut - joten niiden keikkojen jälkeen en ole edes maistanut raakaa kossua, eikä se ole ihan lähitulevaisuudessakaan suunnitelmissa.

Mutta jos siis näin vuosia myöhemmin, harjoitelleempana ja hieman painavampana joisin puolen litran kossun raakana, humalatila olisi annetuista vaihtoehdoista jossain pienen nousun ja aika jurrin välillä, riippuen väsymys- ja nälkätilanteesta.
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Riippuu tilanteesta, onko väsynyt, tai nälkäinen, silloin vastaus on aika jurrissa. Jos taas levänneenä ja hyvin syöneenä, ja malttaa käyttää aikaa vaikka kolmisen tuntia pullon tyhjentämiseen, niin kyllä noita puolen litran flindoja kolme alas menee.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Päivästä riippuen joko hyvä nousu tai ok känni. Tosin kossua tulee juotua lähinnä jatkoilla yleisesti, joten ihan tarkkaan en osaa sanoa.
 

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
Tuosta kossusta niin koskaan ole välittänyt mutta puolen litran Leijona-pullo on ollut ihan hyvät pohjat ennen baariin lähtöä. Lantrinkiakaan ei tarvitse.

Vastasin että aika jurrissa. Sopivan laaja käsite.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vastasin että aika aika jurrissa. Se riippuu niin paljon päivästä ja tilanteesta, siitä miten hyvin/huonosti on syönyt, onko miten väsynyt jne. Joskus tulee sellainen pieni mukava jurri päälle, joskus valmiiksi väsyneenä taas saattaa tulla vanha pujoparta kylään hyvinkin paljon ennen kuin pullo on tyhjä.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Ei tulisi mieleenikään kokeilla. Pikemminkin pyrin viihteellä nauttimaan juuri sen verran että pysyy hiprakassa mutta pystyy silti kommunikoimaan mielekkäästi eli olematta ihan ¤%%¤ rasittava. Festareilla annosten määrä kasvaa mutta aikavälikin on matsi-iltaa pitempi.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nyt vaan odotellaan, että joku tekee ajankohtaisen kenttäkokeen liveseurannalla varustettuna.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jos neljän tunnin aikarajan puitteissa kumoaisin puolilitraisen Kossun, niin voin kertoa että baariin ei ainakaan ole meikämannella sen jälkeen asiaa. Ihan kohtalainen puudutus tulee varmasti tuosta määrästä, ja voi myöhemmin iskeä vielä karhean "kankaisen" kaupanpäälliseksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös