Vaasan Sport 2008-09

  • 600 004
  • 2 328

papera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Noista jälkimmäinen tuntuu todennäköisemmältä. "Olisi ollut maailman luokan vahvistus, mutta pää ei kestänyt jäädä tänne jouluksi...". Itse en kyllä jaksa uskoa ihan niin rankkaan vedätykseen, että kaverilla olisi jo koko kauden soppari.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
koko loppukauden pahvi kouraan. Nyt sitten selitellään...


Vähän leikelty lainaus, mutta juuri näin se menee.
Mitä vittua tollasta lapasta pitämään. Miksi mä en pääse Sportin palkkalistoille opettelmaan luistelua? Ei hyvää päivää.

Mä en ylipäätään ymmärrä, miksi laitetaan rahaa lisää likoon, kun nykyselläkin rosterilla pitäs päästä melkeen kuuhun asti. Siis toki huomautus pitäisi.

Lisäksi ollaan etsimässä yhtä pakkia, mihin?
No jos Jusa palais kotio, niin eiku sisään vaan, mutta muuten en ymmärrä, en alkuunkaan.

Tami, veivaa nyt niitä erilaisia variaatioita jo olemassa olevalla rosterilla, kiitos.
Saari, älä vie meitä konkurssiin ennen kevättä. Amen!
 

Jääkone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekin punapaidat!
Olemmeko sittenkin tuominneet "Prupin" liian aikaisin? Tamminen nimittäin uskoo, että miehessä on potentiaalia. Aivan eri tavalla kuin vaikkapa Sean Collinsissa. Tänään on taas yksi paikka näyttää, kun mies palaa ulkkarikentän keskelle.

Haiskahtaa pahasti siltä että taitaa olla pahvi tehty koko kaudeksi, muuten on vaikea ymmärtää tuota Tamin kärsivällisyyttä "Prupin" kohdalla, vaikka ei ole montaa peli nyt pelannutkaan niin kyllä huomattavasti parempaa "pruppia" tänne odoteltiin. Tami itse sanoi jossain haastattelussa pelaajista jotka eivät mahdu pelaavaan kokoonpanoon suurinpiirtein näin:

"Minun tehtäväni ei ole kertoa pelaajille koska he pelaavat vaan pelaajien on oltava aina valmiina laatikkoon kun käsky käy"

Collinssista ei meinattu millään päästä eroon ja nyt tätä toista "virtuoosia" pitää suurinpiirtein pyydellä jäämään Joulun yli aina Tammikuun loppuun asti,
mutta jos Tami nyt sitten näkee "prupissa" jotain mitä tavallinen rivikatsoja ei näe niin ei muuta Tami kuin "timanttia" hiomaan!

Pieni "vinkki" hiomisen voisi aloittaa vaikka aloituksista jotka äijä häviää 100-0!
 

sami74

Jäsen
Suosikkijoukkue
kärpät
missä vika?

mites suonpää,onko ollut vahvistus näissä peleis mitä on pelannut?? prudden,ilmeisesti ollut ihan paska..onnistuisko jossain muussa seurassa?? esim nikoskelainen k-vantaassa 6 pelii 6 pistettä ja taas sportissa ainoastaan 4 pistettä 13 ottelussa..
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Vaasalaisessa jääkiekossa tarvitaan nyt perusteellisia uudistuksia. Koko Sport-johdon pitäisi tunnustaa, ettei näkemystä urheilullisen menestyksen saavuttamisesta ole, ja erota. Nyt se on käynyt selväksi, että tj Saari on vitsi, mitä tulee joukkueen rakentamiseen. Tamminen puolestaan on menettänyt KAIKEN aiemman uskottavuutensa, mitä tulee vahvistusten hankkimiseen ja voittavan pelityylin luomiseen.

Tami joutunee jatkamaan kevääseen, koska uuteen valmentajaan ei ole varaa, mutta mitään estettä Saaren pikkutakin palauttamiselle välittömästi ei liene olemassa.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Tami joutunee jatkamaan kevääseen, koska uuteen valmentajaan ei ole varaa.

Kyllä se kohta soittelee, jos ei ole jo soitellut kavereille Sveitsiin ja Ranskaan, etteikö kellään oli jotain kivaa pikku projektia tyrkyttää...

Onko kukaan muuten huomannut tarkkailla kauluksia? Joko Vacon on vaihtunut jo Blue1:een?
 

Jääkone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekin punapaidat!
Tami myönsi Jatkoajan Jokp ottelun otteluraportissa että ulkomaalaiskolmikko on meidän murheenkryyni, kattois peiliin niin näkis syyllisen, mutta luotto ulkolais "vahvistuksiin" on kuitenkin kova, Cabana tulee kuulemma ens vuonna takas kun/jos kuivakausi päättyy ja "pruppani" vissiin ilmoitetaan Pohjalaisen luistelukouluun "jos" Tami saa äijän "puhuttua" jäämään! "prupin" Try-out päätyis 12.12 mutta Tami haluaa sen jatkuvan "Tamikuun" loppuun ja kyllähän tuossa ajassa pari maalia syntyy, kyllähän se sokea kanakin jyvän joskus löytää ja sen jälkeen meillä onkin siinä maailmanluokan vahvistus.

Ja enää kolme ottelua jäljellä ennen Joulutaukoa eikä peli edelleenkään kulje eikä taida kulkea Joulun jälkeenkään, ei voi mitään kyllä sen liigajoukkueen keväällä haastaa ihan joku muu joukkue kuin Sportti.

"Auttaiskohan jos Tami vetäis Tammikuussa hiastaan jonkun A,B,C,D..ohjelman ....
 

sami74

Jäsen
Suosikkijoukkue
kärpät
joo kyllä saa moni asia muuttua jos tällä porukalla haastetaan liigajoukkue oli se nyt mikä hyvänsä..ennenku ruetaan puhumaan liigajoukkuuen haastamisesta ni täytyy pelintason olla mestiksessä jo sitä luokkaa ettei tarvi jännätä voitetaanko kotona heki tai leki sit nää sportin ns vahvistukset....ei lähelläkään sitä luokkaa jolta voidaan odottaa tän yhteisen unelman saavuttamista...tosiasia on se että joukkueeseen jouduttais satsata kaksi ketjua kovia miehiä..oikeesti vahvistuksia eikä minkään youtuben kautta scoutattuja kanukkeja..entäs valmennus?minä en usko tammisen taikoihin enkä jatkuviin selityksiin..rahaa palaa ja paska haisee se on mun mielipide.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Nyt sen varmaankin uskaltaa jo ääneen sanoa, että Sport ei taistele tällä kaudella runkosarjassa kuin maksimissaan kotiedusta.

Valmentaja ei saa joukkueesta irti kuin joitain prosentteja ja ongelmia paikataan ostamalla uusia pelaajia, jotka yksinkertaisesti valahtavat siihen samaan heikostisuorittavaan massaan kuin ennalta joukkueessa olevat pelaajat.

Yleisö kaikkoaa katsomosta, mutta kuluja uskalletaan kasvattaa.

Ei ole hetkeen vituttanut taas näin kovaa.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
"Auttaiskohan jos Tami vetäis Tammikuussa hiastaan jonkun A,B,C,D..ohjelman ....

Eikös Tamilla ole menossa paraikaa A, C, P -ohjelma?

Mikäs Erholtzilla on, kun ei eilen ollut kokoonpanossa? Loukkaantunut vai tamiflunssa?
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Yleisö kaikkoaa katsomosta, mutta kuluja uskalletaan kasvattaa.
Saa olla aika helvetin rohkea, jos meinaa kuluja kasvattaa. Mikäli Tamin sanoihin Joensuussa on yhtään luottamista, niin edes nytkään ole yhtään varaa tehdä hankintoja. "Talous on tiukilla, ei ole varaa hankintoihin" sanoi Tami... Mitäs sitten tammikuussa, kun ollaan pitkästi miinuksella? "Villi arvaus" on, että Aikins-Prup ulostetaan ja tilalle tulee maailman kalliimmat pelaajat, jotka ovat Tamin mielestä NHL-miehiä, joitten lisäksi Jussi Heikkinen ja Patrik Westerback.

Oi voi, totesi Niksi.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
"Villi arvaus" on, että Aikins-Prup ulostetaan.

Ei ulosteta. Molemmilla hyvä pahvi kourassa, eikä yksikään seura ole valmis ottamaan mahonkikäsiä riesakseen. Kyllä me saadaan "nauttia" näistä sankareista koko loppukausi.

Veikkaan (en tiedä), että Pruddenille ollaan heikoilla hetkillä lyöty heti kättelyssä loppukauden pahvi käteen. Kaverille ollaan luvattu joululoma kotona ja tällä verukkeella, eli perumalla se yritetään kaveri saada purkamaan sopimus. Jenkin voi helposti saada purkamaan juuri tällä verukkeella sopimus yksipuolisesti. Heille, kun noi kotikinkerit näyttelee aikas suurta osaa elämässä. Kaveri sitäpaitsi missas jo Thanksgiving dayn sekä halloweenin, joten koti-ikävä on varmaan aika suuri.
 

emeriittus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Alkaa kehittyä vahva tunne siitä,että tällä kaudella Sport pääsee nipin napin pronssipeliin.Tammisella on tähän hyvä selitys,luonnollisesti.

Menestystä tällä kaudella odottanut Vaasa pettyy ja ensi vuonna pelataan tyhjimmälle hallille miesmuistiin. Helvetti! Kuinka hallitus voi olla niin tyhmä,että Vaconin uhkailuiden takia otti tämän kaljun takaisin?
 

YksinLäpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tulipa mieleeni tämä Sportin jatkuvan konttaamisen syitä. Voisko tilanne olla tällainen;
- Joukkueessa on liian suuria pelaajahahmoja?
- Joukkueen pelaajahankinnat ovat surkeita?
- Joukkueella on pääsääntöisesti teatraalisuuteen keskittyvä valmentaja?
- Joukkueesta puuttuvat nälkäiset nuoret pelaajat?
- Joukkueen nuoret eivät saa mahdollisuutta kokeilla siipiensä kestävyyttä?
- Joukkueeseen ei hyväksytä ylöspäin suuntaavaa / kehittyvää, nälkäistä nuorta?
- Joukkueen pelaajat pelkäävät epäonnistumista?
- Joukkueen pelaajat eivät saa tehdä virhettä?
- Joukkeella on hirvittävät menestyspaineet?
- Joukkue tähtää joka vuosi mestaruuteen, mutta pettyy vuosi vuoden jälkeen?
- Seurajohto: Onko KalPan noususta ja pelaajapolitiikasta on opittu, tai otettu yhtään vinkkiä?
- Miksi varallisuutta ei ole käytetty järkevästi?
 

rekufa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Suomalainen tarvii herästystä, lauantaina Hekiä vastaan Rossi maaliin. Nämä on näitä Tamin perusongelmia. Ei uskalleta pelluuttaa. Onhan se tietysti vaikeaa jos ei osaa/ole tietoa. Mutta Suomalainen on nyt mahtavasta maineestaan huolimatta imuroinut riittävästi, nyt on Rossin näytön paikka.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Nyt sen varmaankin uskaltaa jo ääneen sanoa, että Sport ei taistele tällä kaudella runkosarjassa kuin maksimissaan kotiedusta.

Jälleen samoilla fiiliksillä mendietan kanssa. Tai nyt kai uskaltaa jo ääneen sanoa, että tämä kausi oli tässä. Toivottavasti Sport pystyy osallistumaan myös ensi kauden mestikseen.

Pekutti kirjoitti:
Mikäs Erholtzilla on, kun ei eilen ollut kokoonpanossa? Loukkaantunut vai tamiflunssa?

Varmasti molempaa. Virallisesti jotain pikkuvaivoja.

Pat_LaFontaine kirjoitti:
Veikkaan (en tiedä), että Pruddenille ollaan heikoilla hetkillä lyöty heti kättelyssä loppukauden pahvi käteen. Kaverille ollaan luvattu joululoma kotona ja tällä verukkeella, eli perumalla se yritetään kaveri saada purkamaan sopimus. Jenkin voi helposti saada purkamaan juuri tällä verukkeella sopimus yksipuolisesti. Heille, kun noi kotikinkerit näyttelee aikas suurta osaa elämässä. Kaveri sitäpaitsi missas jo Thanksgiving dayn sekä halloweenin, joten koti-ikävä on varmaan aika suuri.

Mä en oikein jaksa tuohon uskoa, että Tami sentään niin jäärä ja tyhmä olisi, että Collinsin jälkeen olisi Prupsulle kauden kattavan pahvin tarjonnut. Mutta ajattelin eilisen lehden luettuani hiukan samaan, että eiköhän pieni kaamosloma Suomessa pääty tuohon tarjoukseen. Joulu Suomessa treenien merkeissä voi olla kyllä aika myrkkyä pojalle, varsinkin jos ei siltikään saa sopimusta.

rekufa kirjoitti:
Suomalainen tarvii herästystä, lauantaina Hekiä vastaan Rossi maaliin. Nämä on näitä Tamin perusongelmia. Ei uskalleta pelluuttaa. Onhan se tietysti vaikeaa jos ei osaa/ole tietoa. Mutta Suomalainen on nyt mahtavasta maineestaan huolimatta imuroinut riittävästi, nyt on Rossin näytön paikka.

Todellakin! Montakohan peliä Rossi mahtaa tälläkin kaudella saada alleen. Huh huh. Tällä tavalla ei mies kehity! Suomalaisen ura on taas selvästi jo molliviritteinen, ja voi olla Gootilta itseltäänkin pieni vinkki Tamin suuntaan (ainakin U20-peli), että anna nyt Rossin pelata välillä.. Käsittääkseni Jaska ja Rossi ovat aika hyvissä väleissä, enkä ihmettelisi jos Jaska itsekin jo avittaisi asiaa, että Rossi pääsisi välillä pelaamaan.
 

Jääkone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekin punapaidat!
Tamin marraskuun tuomion miinukset Sm-liiga:

-Ässien kotisaldo - syy ja seuraus. Sopii kyllä Sporttiinkin!

-Sportin kotisaldo tappiot ja niukat voitot: Vaikka voitto se on niukkakin
voitto niin ei oikein vakuuta.

-Sport- Jokp 2-3
-Sport-K-Vantaa2-4
-Sport-Heki 2-3
-Sport-Suomi U20 4-5
-Sport-Sapko 1-0
-Sport-KooKoo 1-0
-Sport-Leki 2-0
-Sport Tuto- 3-2
-Sport -Hokki 2-1

-Ilveksen peruspelaaminen ja moraali. Sopii Sporttiin!

-Lukon pelaajakaupat ja turbulenssi. Sopii Sporttiin!

-Erotuomarien väsähtäminen.
"sopii" Sporttiin mies penkin takana on "väsähtänyt"

Tamilla riittää aikaa arvioda muiden joukkueiden edesottamuksia, keskittyis nyt vaan tuohon omaan hommaansa, mutta taitaa Tami hoidella tota valmentamista vain vasemalla kädellä, muiden hommien ohessa!
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Täytyy näitä vahvistuksia hommattaessa vielä ihmetellä tuota, miten ristiriitaista ja surkeaa räpellystä Sportin pelaajapolitiikka yhä on. Puhutaan hienosti "maakunnan joukkueesta", mutta kuitenkaan ei alueen pelaajapohjaa ja talentteja edes tunneta! On tietysti helppo viisastella, kun joku pelaaja onnistuu jossain muualla, mutta kyllä hyvästä esimerkistä käy tapaus Tomas Jasko. Tällä puolisuomalaisella taitavalla kylmäpäällä asuu porukat Kalajoen suunnalla, joka on entisen Vaasan läänin aluetta, ja isä Jan Jasko taitaa yhä olla jossain tekemisissä JHT:n kanssa. Silti Tomasin nimi on tuskin edes vilahtanut Sportin papereissa.. Lähtee ensin Lempäälään ja sieltä KiVaan, kun olisi voinut pelata Sportissa. Nyt on sitten SaiPassa ja saattaa jäädä liigaan.

Tamilla riittää aikaa arvioda muiden joukkueiden edesottamuksia, keskittyis nyt vaan tuohon omaan hommaansa, mutta taitaa Tami hoidella tota valmentamista vain vasemalla kädellä, muiden hommien ohessa!

Tamin viimeisin krediitin otto tapahtui eilen, kun nyt jopa Jokipoikien menestys ja joensuulainen buumi on sen ansiota, että Aurinkokunkku on saanut liigan auki.
 

kistrand

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
joo kyllä saa moni asia muuttua jos tällä porukalla haastetaan liigajoukkue oli se nyt mikä hyvänsä..ennenku ruetaan puhumaan liigajoukkuuen haastamisesta ni täytyy pelintason olla mestiksessä jo sitä luokkaa ettei tarvi jännätä voitetaanko kotona heki tai leki sit nää sportin ns vahvistukset....ei lähelläkään sitä luokkaa jolta voidaan odottaa tän yhteisen unelman saavuttamista....

Aamen!!! Tällä kaudella tuntuu että Sport voi hävitä jokainen ottelu, ei ole väliä kuka on vastassa ja onko peli kotona tai vieraissa. Ennen oli ainakin pelejä joita ei voitu etukäteen hävitä, eikä yleensä hävittykään. Sport olisi nyt sijoilla 3-4 sarjassa jos vain olisi pystytty edes helpot voittaa, mutta ei edes siihen on meidän "dream team" pystynyt. Ja-a, koko tää "dream team" nimike on niin huono vitsi että ei tiedä pitäisikö nauraa vai itkeä. Mun käsitykseni mukaan "dream team" on sellainen joka Tuto oli viime kaudella tai Kärpät oli ennen kun nousi liigaan, eli vuorenvarma kärkijoukkue eikä mikään "no joskus ollaan tosi hyviä mutta ei yleensä"- joukkue. Pyydän anteeksi jos olin pikkasen ylinegatiivinen nyt, mutta mittani on nyt täynnä.
 

Iso Punakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suuri kotka-sydän, Pyhä Patrik
Mä en oikein jaksa tuohon uskoa, että Tami sentään niin jäärä ja tyhmä olisi, että Collinsin jälkeen olisi Prupsulle kauden kattavan pahvin tarjonnut.

Jos nyt joku ei ole vielä tuota ymmärtänyt niin Pruddenin hankkiminen loppukaudeksi oli palvelus Collinsin agentille, että saatiin ostettua Collinsin kahden vuoden soppari ulos. Syön hatullisen paskaa jos Prudden lähtee jouluna kotiin eikä tule enää takaisin Vaasaan.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Jos nyt joku ei ole vielä tuota ymmärtänyt niin Pruddenin hankkiminen loppukaudeksi oli palvelus Collinsin agentille, että saatiin ostettua Collinsin kahden vuoden soppari ulos. Syön hatullisen paskaa jos Prudden lähtee jouluna kotiin eikä tule enää takaisin Vaasaan.

Eli puheet tryoutista on vaan sontaa maksavan yleisön pimittämiseksi ja rauhoittelemiseksi?

Teoriasi on kyllä puhutteleva, onhan se tietysti epäilyttävää, että Pruddenilla ja Collinsilla on niin samanlainen tausta pelaajina, tulevat Bostonin seudulta ja ovat molemmat edustaneet samoja seuroja.. mutta en mä nyt täysin näe sitä, mitä velvotteita Sportilla olisi Collinsin agentille? Eikös se nyt kuitenkin ollut Collinsin itsensä päätettävissä jäädäkö Vaasaan nostamaan palkkaa, vaiko hyväksyä sopimuksenpurkukorvaus ja jatkaa elämäänsä.

Jos tässä on sopumusoikeuskäytäntöjen mukaan toimittu, niin ei SC:n agentilla ole mitään syytä jäädä Sportin nurkkiin kummittelemaan, kun sopimus kerran saatiin puretuksi.
 

Iso Punakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suuri kotka-sydän, Pyhä Patrik
Jos tässä on sopumusoikeuskäytäntöjen mukaan toimittu, niin ei SC:n agentilla ole mitään syytä jäädä Sportin nurkkiin kummittelemaan, kun sopimus kerran saatiin puretuksi.

Agentti on kuitenkin se joka sen seuraavan pelipaikan hommaa. Agentti on sanonut Sportille, että ei nappaa hommata Collinsille uutta seuraa. Sport tarjonnut, että ottaa samalta agentilta uuden pelaajan niin tämä hoitaa Collinsille ensi kaudeksi uuden seuran.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onko siitä jotain faktaa, että Collinsilla olisi ollut kaksivuotinen sopimus Sportiin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös