Ti 2.12 2008 Ässät - SaiPa

  • 10 566
  • 48

Battle Ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPPPK, Ässät
Avataampa tälläinen ajan kuluksi. Ässien edellinen kotivoitto on niinkin kaukaa kuin la 27.9. klo 19.00 Ässät - TPS 4-0 ? . Eli SaiPa tekee hyvään aikaan vierailun Poriin. Joskushan kaikki putket katkeavat ja SaiPalla on valitettavan huono tapa katkoa tappioputkia. Toisaalta vierasesitykset ovat olleet SaiPalla ryhdikkäitä, etten uskalla veikata voittajaa.
Oman mielenkiintonsa tuo SaiPan uuden tulokkaan Tomas Jaskon liittyminen mestiksen KiVa:sta SaiPan rosteriin. Hurjia maalimääriä (1. maalipörssissä) mestiksessä takonut Slovakki tuo leveyttä SaiPan kapeaan, loukkaantumisten täyttämään hyökkäysarsenaaliin. Toivoisinkin paikallaolijoilta kommentteja kaverin edesottamuksista.
 
Viimeksi muokattu:

Padas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tärkeä peli tulossa. Ässien otteluita on tällä hetkellä mahdoton ennustaa. Voivat ottaa huomenna 6-0 turpaan tai päinvastoin. Kaikki eväät Ässillä voittoon on olemassa. Parin päivän lepo piristävän kärppävoiton jälkeen, ja vastassa materiaaliltaan ja esityksiltään suht saman tasoinen joukkue.

Ässien pitää pystyä vastaamaan Saipan fyysisyyteen ja liikkeeseen samoilla aseilla. Vastahyökkäyksissä on Saipan mahdollisuudet. Ässille eka maali ja ehjä 60min, niin kolme pinnaa kotipelistä ei ole välttämättä mahdottomuus.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Ei näytä hyvältä. Neljä tehotonta matsia alla, joista kolme ekaa hyvää taistelua ja viimeisin täysin hengetön. Toivottavasti uusi hankinta Jasko pistetään Topon rinnalle tähän peliin jotta saadaan Topolle taas tehoja. Valitettavasti loukkaantumiset on pakottanut ketjumuutoksiin ja Topon kohdalla se näkyy.

Jälleen tulee vastaan yksi sellainen 'tuuri'torjuja, joka onnistuu yleensä Saipaa vastaan, joten Ässillä on tosi hyvät mahdollisuudet ottaa voitto kotona pitkästä aikaa. Kuten edellä on huomattu niin Saipalla on ollut tapana katkoa tappioputkia. Peli ratkeaa tänään siihen miten hyvin Saipa osaa viimeistellä ja pystyy pitämään liikettä yllä eikä lähde surffailemaan. Toivottavasti puolustuspeli toimii tänään myös Saipalla sekä Joni saataisiin peliin niin, että laidat ryskyisi ja taistelua syntyisi.
 

Niksuli_

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja Dallas Stars.
On se kumma kun ei osata suosikkijoukkueen nimeä kirjoittaa oikein, prkl.

***

Nää on taas näitä pakkovoittoja. Pori ei ilmeisesti tällä kaudella ole kovin paha paikka vierasjoukkueille ollut muttei siltikään pidä lähteä takki auki. Jäähyjäkin kannattanee vältellä tai ainakin peittää syöttölinjat tiukasti, kun se perkuleen Mave löytää aina maalin kulmalta jonkun. Hyökkäys saa tänään uutta virtaa kun Tenkanen ja Jasko ovat mukana. Jasko Nöyräsen tilalle ykköseen ja Tenkanen Kiviniemen tilalle kolmoseen, tuskinpa ne ketjut muuten muuttuvat. Maalissa jatkanee Tarkki vaikka Hostikallekkin olisi hyvä saada vähän pelituntumaa.. no, ehkä sitten Pelicans- tai Ilves-pelissä.

Pisteet lähtee Lappeenrantaan Tsaarin oivalluksilla.
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Kyllähän se melkein pakko olisi voittaa tänään Porissa, koska kuitenkin kotona hävittiin Ässille hyvinkin katkerasti. Ässien kotisaldo ei kovin hulppea ole ollut. Toivon mukaan tänään ei kelkka vielä kääntyisi. Mave täytyy pitää kurissa, sillä miehen huippuilta yksinään voi pilata SaiPan vierailun.

Tomas Jasko asetetaan juu suoraan nyt sinne ykköseen ja pelaamaan isoja minuutteja heti kättelyssä erikoistilanteita myöten. Tässähän ei nyt tarvitse odotella slovakin vauhtiinpääsyä, koska tuntumaa jo valmiiksi on. Kiekko suuhun ja maaliverkot tötterölle. Siinä olisi Tomasille kelpoavaus, josta ensimmäinen osio on jo toteutunut..

Ja toivottavasti kaikki säilyisivät ehjinä SaiPasta edes yhden kokonaisen pelin läpi.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Kyllähän se melkein pakko olisi voittaa tänään Porissa

Täsmälleen samat sanat myös täältä toisesta leiristä..

Nyt alkaisi tosiaan olla otollinen hetki ottaa se ryhtiliike myös kotona, tässä on kuitenkin sen verran monta tappiotakin alla ennen edellistä peliä, että nyt kaivattaisiin sitten myös niitä peräkkäisiä voittoja. Tämä ilta olisi hyvä ilta aloittaa.. luotetaan nyt että Kilpis on koonnut taas itsensä, silti Oulun peli ainakin vaikutti. Vaikka toisaalta, tämä nyt on taas näitä että minkäänlaisia odostusarvoja on mahdoton pistää, sillä aivan mitä hyvänsä voi taas olla tulossa.. prkl, Ässien kannattaminen on todellakin yksi masokismin muoto..

Ilmeisesti Iso-Erik ei taida edelleenkään olla kokoonpanossa, mutta Kuusiston pitäisi teksti-tv:n tietojen mukaan tehdä paluu..

Saatan itsekin pitkästä aikaa kunnioittaa Isomäkeä läsnäolollani, katsotaan.. mukana hengessä ollaan kuitenkin vähintään, toivomassa parasta ja pelkäämässä pahinta..
 

Sheplak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
3.4.2008 Assat.comissa Niko Palonen jutteli mukavia.

Runkosarjassa kuumatunteinen Palonen oli lähellä päästä kokeilemaan SaiPan Jonne Virtasen kovuutta mies miestä vastaan. Tuomarit kuitenkin estivät nokkapokan syntymisen.

-Haastoin Virtasen, mutta tuomarit haistoivat hyvin homman ja poistivat Virtasen aloituksesta, koska hän tuli siihen ilman kaulasuojaa. Vähän jäi homma harmittamaan, mutta ehkä sitten ensi kaudella.

Entä jos tänään..?
 

Niksuli_

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja Dallas Stars.
No ei ne SaiPan ketjut ihan niin mennytkään kuin ennakoin..

1. Jasko - Holma - Toporowski
Levokari - Tuominen

2. Nabokov - Koskiranta - Tarvainen
Iliakis - Mälkiä

3. Pyymäki - Koho - Nöyränen
Nyrhinen - Backman

4. Tenkanen - Jokinen - Virtanen
Pulkki - Koponen

Tarkki (Hostikka)
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No niin, Jasko saa sitten kertaheitolla näytön paikan. Mielenkiintoinen ketju kyllä. Holma sentterinä hieman mietityttää, mutta pisteiden valossa mies on ollut kyllä parempaanpäin menossa, että ehkä tuo toimiikin. Toivotaan. Olisihan se hienoa jos Jasko pääsisi pisteiden makuun heti ensimmäisessä ottelussa, se varmasti oitis antaisi lisää itseluottamusta.

Muuten toiveita olisi, että Tarvainen pääsisi siihen pelimakuun mikä tuntui ennen loukkaantumista olevan. Toivottavasti Nabokov vaikuttaisi siihen. Potentiaalinen ketjuhan tuo kyllä on, vielä kun Koskiranta siinä mukana.

Nyrhinen myös toivon mukaan pääsee entistä enemmän peliin mukaan.

Ei tästä mitään läpihuutojuttua kyllä tule, pakkovoitot on SaiPalle paha paikka.

Veikkaanpa, että 0-1 päättyy. Koskiranta tekaisee Nabokovin ja Iliakiksen syötöistä.
 

SpaidAce

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Dallas Stars
Ässät tänään:

Kivenmäki - Damon - Salminen
Uusitalo - Määttä

Luomala - Tähtinen - Mäkinen
Sammalkangas - Kuusisto

Huhtala - Kuparinen - Savinainen
Peltonen - Palomäki

Huhtanen - Pellinen - Palonen
Jyrkkiö - Korkeavuori

Kilpeläinen
Duba
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Toivottavasti tänään Ape uskaltaa heittää yyveelle ketjun

Huhtala - Kuparinen - Savinainen

eikä härkäpäisesti peluuta ns. 1-2. ketjuja. Niillä ei tulosta näytä tulevan (ei edes kunnollisia maalipaikkoja) ja varsinkin SS:n paikka ei välttämättä ole yyveessä. SS on parhaimmillaan nopeissa vastaiskuissa, ei maalinedessä painimassa maskimiehenä. Kivenmäki joka tapauksessa hoitaa pyörityksen.

Yyvee-kenttä

Huhtala-Kuparinen-Savinainen
Kivenmäki-Määttä

voisi myös olla mielenkiintoinen kokeilu...

Joka tapauksessa, 3 pistettä olisi tänään pakko ottaa.
 

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Toivottavasti tänään Ape uskaltaa heittää yyveelle ketjun

Huhtala - Kuparinen - Savinainen

eikä härkäpäisesti peluuta ns. 1-2. ketjuja. Niillä ei tulosta näytä tulevan (ei edes kunnollisia maalipaikkoja) ...

Näin on. Tosin ei ole pelkoa että näin kävisi. Kivenmäen ympärille kasataan ykkösyv aina ja Tähtinen tuntuu olevan Apelle todellinen luottopelaaja. Tuo kolmosketju ansaitsisi todellakin enemmän ylivoima-aikaa mutta ei ole ollut viitteitä että tätä tultaisiin näkemään. Edelleen odotan tapahtuisiko Peltosen Pasin peliuran aikana sellainen ihme ettei häntä nähtäisi ylivoimassa kentällä lainkaan. On kyllä niin turha viivalla tänä päivänä ettei mitään määrää.

Peli itse on nyt taas näitä pakkovoittopelejä päävastustajaa vastaan. Kotiapina on kuitenkin niin valtava että vaikeaa taatusti tulee olemaan. Itseasiassa tekisi mieli pelata SaiPaa, mielestäni ylikerrointa annetaan varsinkin Ässien viimeaikaisten kotionnistumisten määrän suhteen.

Toivottavasti nyt pää olisi tänään mukana touhussa. Ensimmäisen erän jälkeen luultavasti jo näkee miten pelissä tulee käymään.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Hän on täällä jälleen tänään! Meinaa kotiotteluiden gorilla, joka ei näytä sieltä selästä millään tippuvan.. Jos Ässiä kiinnostaa tällä kaudella pleiareita pelailla, on tänään voitettava. Niin se vain on. Ilman La Kärppä-voittoa en tähän uskoisi, mutta nyt uskon ja itse asiassa ei parempaa mahdollisuutta voisi olla. Saman tasoinen joukkue pelaajamateriaaliltaan vastassa mikä kärsii tällä hetkellä pahoista loukkaantumista, eikä muutenkaan hääppösessä vireessä näytä olevan.

Tänään se siis tapahtuu, yli kaksi kuukautta kestänyt ahdistus päättyy Ässien löydessä taululle rumahkot 5-1 lukemat.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
3.4.2008 Assat.comissa Niko Palonen jutteli mukavia.

Runkosarjassa kuumatunteinen Palonen oli lähellä päästä kokeilemaan SaiPan Jonne Virtasen kovuutta mies miestä vastaan. Tuomarit kuitenkin estivät nokkapokan syntymisen.

-Haastoin Virtasen, mutta tuomarit haistoivat hyvin homman ja poistivat Virtasen aloituksesta, koska hän tuli siihen ilman kaulasuojaa. Vähän jäi homma harmittamaan, mutta ehkä sitten ensi kaudella.

Entä jos tänään..?

Samainen asia tuli itselleni myös mieleen. Hyvä, että löysit oikein virallisen linkin, josta löytyi kommentit, kun en ihan tarkkaan muistanut mistä moisen olin myös kuullut. Onhan tietysti Saipassa Pulkki, Levokari ja Toporowski, mielenkiintoisia pelureita kaikki. Olisi kiva nähdä Levokari vielä joskus Ässissäkin, tulee tänäänkin olemaan (taas) puhuttu peluri (osan mielestä hyvä ja toisten mielestä ihan p....). Toivotaan Ässille voittoa ja Palonen saisi ajella sen Topperin ja lisäksi saisi vaikka haastaa vielä sen Virtasen. Harmi vaan, ettei se Rasmussen ole tänäänkään kehissä. Tulosveikkaus vielä kehiin 3-2 Ässille (varsinaisella peliajalla). Tehomiehet Luomala 1+1, Mäkinen 0+2 ja Tähtinen 1+2 ja voittomaali taas Salmiselle. Jäähykunkut Topperi 2+10, Virtanen 5+20 ja Palonen 5+20.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Viime aikoina Ässien kotiotteluissa on jännitys lähinnä kohdistunut siihen, että häivttänkö varsinaisella, jatkoajalla vaiko vasta rankkareilla. Tänään kuitenkin ollaan optimisteja ja todetaan että illalla alkaa hirveä draivi, joka päättyy huhtikuussa Suomen mestaruuteen ja sen tason hulinaan Porissa, että ensi kertaa sitten vuoden 1945 joudutaan armeija laittamaan hommiin tilanteen rauhoittamiseksi. Pienestä kipinästä se isonkin palo alkaa.

Kannattaa hypätä bandwagoniin mukaan ennenkuin on liian myöhäistä.
 
Ja- voitto sentään porista. Paikallaolijat voisivat pistää raportointia miten tuomaristo tänään onnistui? SaiPalta hylätty 2 osumaa. Yllätys. Ja yleisö kuulema osoittanut teräväpäisyytensä hurratessaan innosta soikeena Levokarin loukkaantumiselle. Toivottavasti Pauke ei pahemmin loukannut itseään.

Jaskolta mahtava avaus. Toivottavasti vire säilyy. Tärkeät ja maistuvat 2 pistettä takaiskuista huolimatta. Jes!
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei tullu paraatimarssia Uralille tänäkään vuonna Porin pojille. Jos Saipalle halutaan hävitä kotona, niin mikäs siinä sitten muu auttaa kuin ottaa se tappio vaikka jatkoajalla. Säälittävää.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jipii. Ero viivaan kasvoi ja yksi peli enemmän taas pelattuna. Kolme pistettä oli tarjolla, mutta ei kiinnostanut. Ei se mitään, pelit helpottuu merkittävästi tästä, sillä seuraavaksi on ainoastaan Jokerit vieraissa.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ei perkele tätä tuskan määrää.. nyt alkavat sanat loppua, katkerin mahdollinen tapa hävitä!!

Noh, toki SaiBulta hylättiin pelissä kaksi maalia, että kai tulos siinä valossa oli jotenkin "oikeutettu".. mutta taas tämä tapa millä hävittiin jättää sanattomaksi ja saa tämän harmaan maiseman näyttämään entistä harmaammalta..

"tuska viiltää rintaa,
sade vihmoo maantien pintaa.."
(Ruusulaulu)
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Tom Laaksonen haki itselleen ottelun suurimman roolin. Melkein kaikki jäähyt molemmille joukkueille olivat heppoisia. Tosin surkeimman tuomion vihelsi Laaksosen aisapari, eli kun Palonen kaatui luistellessaan päätyyn niin Tarkki sai tilanteesta jäähyn vaikka ei tehnyt tilantessa mitään.

SaiPan Virtanen vaikutti aika onnettomalta tapaukselta. Ei ehtinyt taklaamaan, ei tehnyt maskia, ei vastannut selviin haasteisiin, ja tappoi SaiPan 3-2 ylivoimahyökkäyksen kurvaamalla kulmaan eikä mennyt maalille vastaanottamaan syöttöä, minne se luonnollisesti tuli.

Levokari yritti ajaa avojäällä mutta ajelikin itsensä keskeytyskuntoon. Yleisö hiillosti Levokaria, ja palkitsi epäonnistuneen ajelun isoilla aplodeilla. Joku SaiPan pelaaja ajoi avojäällä kädet korkealla Uusitaloa aukaisten Uusitalon posken, mutta tietenkään se ei sopinut linjaan joten ei jäähyä.

Onnetonta tuomarointia mistä kärsi molemmat joukkueet. Enemmän tietenkin Ässät, sillä Luomalan jäähyssä ei taas ollut mitään aihetta viheltää jäähyä, ja jatkoajan rankkarissa kiekko oli Kilpeläisen hallussa kun rankkari vihellettiin, Laaksosen mielestä Uusitalo pelasi kiekon kädellä Kilpeläiselle. No mutta kun ei pelannut. SaiPan maalit hylättiin aiheesta, sillä toinen tehtiin korkealla mailalla ja toinen maali kädellä.

Se siitä.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Saipa oli tänään voitettavissa, mutta tollasella perseilyllä mitä kolmannessa erässä nähtiin, ei voi voittaa MITÄÄN joukkuetta. Mikä vittu siinä on ettei voitu jatkaa sitä ensimmäisen erän aktiivista peliä, vaan peruutellaan sinne omaan maaliin? Velliperseet saatana. Uusitalo on puolustajan irvikuva, nimittäin omassa päässä se jätkä on täysi keila. Lopettaisi sen ylimääräisen TÄRINÄN ja pelaisi niinkuin mies, eikä pikkupoika. Peltonen taas hiihtää siellä kentällä kuin pameja syönyt eläkeläinen. Miksi omassa päässä syöttö annetaan ensimmäisenä kaverille jota karvaaja on häiritsemässä? Rakenna siinä sitten hyökkäyksiä tai mitään muutakaan.

Tuomarikaksikko oli alle kaiken arvostelun. Luomalan "koukkujäähy" tuli omiin silmiin nähtynä mailan nostamisesta, ja siitä Saipalle sitten 6v4 ja tasoitus. Tarkin saama jäähy oli ehkäpä puusilmäisyyden huippu. Lopun rankkari tuli siis kiekon sullkemisesta, vaikka kiekko oli jo Eeron räpylän alla...

Ilman uusia puolustajia me ei pohjalta nousta. Peltonen on hidas vetelys, ja Uusitalon paikka on korkeintaan kolmosparissa.

Onnittelut Saipalle parista pojosta.

Ja- voitto sentään porista. Paikallaolijat voisivat pistää raportointia miten tuomaristo tänään onnistui? SaiPalta hylätty 2 osumaa. Yllätys. J

Tuomaristo oli paska, mutta nuo hylätyt maalit oli kyllä niin selviä tapauksia, ettei niitä voinut EDES tämä parivaljakko ryssiä. Ensimmäisessä oli pelattu korkealla mailalla juuri ennen laukausta, ja toisessa kiekko heitettiin maaliin.

EDIT: Palonen tulee taklaamaan itsensä saikulle tota menoa, sen verran vauhdikkaasti veteli pää edellä päin laitoja.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ässät
Ja taas tuli turpaan. Voittoa tarjottiin varsinaisella peliajalla ja jatkoajallakin useaan otteeseen mutta kun ei kelpaa niin ei kelpaa. Laaksonen ei tainnut koko pelin aikana viheltää yhtään jäähyä mutta jatkoajalla päätti sitten antaa SaiPalle täysin naurettavan rankkarin jonka Jasko pisti ihailtavan varmasti maaliin. Taas kerran kuitenkin nähtiin mitä tapahtuu jos johto asemassa päästetään kaveri täysin niskan päälle ja aletaan peruutella.

Miksi muuten SaiPan ensimmäisessä erässä tekemä maali hylättiin? Itse en nähnyt tilanteessa mitään väärää, tosin olin toisessa päässä hallia. Toinen hylätty maali oli niin päivänselvä käsimaali että siitä on turha jossitella.

Jälleen vituttaa kotimatsin jälkeen ja rankasti, onnittelut kuitenkin Lappeenrantaan pisteistä. Ja Jaskosta sen verran että en nyt ainakaan tämän iltaisen perusteella lähtisi kaverista mitään maalitykkiä odottamaan. Oli lähes koko pelin täysin näkymätön enkä olisi edes muistanut että Jasko pelaa ellei olisi avauserässä käynyt istumassa Tarkin saamaa kakkosta. Rankkarin toki pisti nätisti pussiin.
 

Keynet

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Saipa oli tänään voitettavissa...

Valkoinen intiaani kirjoitti:
Voittoa tarjottiin varsinaisella peliajalla ja jatkoajallakin useaan otteeseen


Torjunnat kertovat myös selvää kieltä siitä, että tokihan Ässien olisi tämä pitänyt voittaa: Eero Kilpeläinen 17+11+20+1=49 Iiro Tarkki 11+11+6+2=30.
Etenkin tuo kolmas erä näyttää olleen Ässien huikeaa painostusta käsittämättömästä kuuden minuutin jäähysumasta huolimatta.
 

ÄssienÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Torjunnat kertovat myös selvää kieltä siitä, että tokihan Ässien olisi tämä pitänyt voittaa: Eero Kilpeläinen 17+11+20+1=49 Iiro Tarkki 11+11+6+2=30.
Etenkin tuo kolmas erä näyttää olleen Ässien huikeaa painostusta käsittämättömästä kuuden minuutin jäähysumasta huolimatta.

Maalintekokilpailu. Pisteitä ei ainakaan vielä ole kek´sity alkaa antamaan vedoista kohti maalia. Laske vielä voitetut erät ja kummalla oli enemmän jäähhyjä jooko?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös