Marilyn Manson

  • 25 367
  • 173

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Laitetaanpas tänne tällainenkin musiikkiaiheinen ketju pystyyn, jos yhtyeen faneja sattuisi löytymään.

Marilyn Manson on juuri julkaissut toistaiseksi nimeä: Rape Of The World (EAT ME, DRINK ME) -kantavan kiertueen keikkakalenterin ja 20. joulukuuta herra Manson tulee Suomeen Helsingin jäähalliin esiintymään, kiertueen tämän vuoden viimeisellä keikallaan (eli kiertuepaidat ovat taas suht lopussa varmasti).

Tämä on vasta kolmas kerta jollain bändi Suomeen saapuu, edelliset kerrat Helsingin jäähallilla Guns, God and Government 2001 -kiertueella 21. helmikuuta 2001 sekä Provinssirockissa 18. kesäkuuta 2005 Against All Gods -kiertueella.

Liput keikalle tulevat myyntiin ensi keskiviikkona 05.09.07 (varmasti jälleen klo 9:00) ja liput konserttiin maksavat 46 euroa.

Mitä bändiin noin muutoin tulee niin vähän on tuotannon omaperäisyys laskenut sitten Antichrist Superstar-ajoista jolloin itse aloin bändiä kuuntelemaan. Oikeastaan musiikki on sanottu kaupallistuneen niistä ajoista ja vasta nyt uusimmallaan Eat Me, Drink Me -levyllä ollaan taas Mansonin omalaatuisessa musiikissa. Tosin levy sisältää aika paljon hitaahkoja biisejä joten ei aivan alkuperäiseen olla päästy. Mutta muutos kaupallisesta rockista oli jo hyvä.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Tämä on vasta kolmas kerta jollain bändi Suomeen saapuu, edelliset kerrat Helsingin jäähallilla Guns, God and Government 2001 -kiertueella 21. helmikuuta 2001 sekä Provinssirockissa 18. kesäkuuta 2005 Against All Gods -kiertueella.
Juu. Tuolla Provinssissa en ollut, mutta jäähallin keikka -01 oli aivan timangia. Olen kanssasi samaa mieltä siitä ettei Mansonin "shokkirokki" (sic) ole viime vuosina ihan niin kovaa enää iskenyt.
Pitää ihan harkita tätä tulevaa keikkaa.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Oma suosikkini on aina ollut debyytti All American Family Portrait. Toki AS iski myös, ja sen kautta bändi tuli tututksi, ehkä niistä kahdesta tunnetummasta albumista Mechanical Animals iski parhaiten. Myös Holy Wood oli ihan hyvä viritelmä, sen jälkeisen kaksi ovatkin olleet pahaa-pahaa alamäkeä.

Sen lisäksi mua kiinnosti bändissä aina paljon myös muut kuin vain mr. Manson. Ja nythän mukana ei enää ole kuin Ginger Fish, kun M.W. Gacykin sai lähteä. Skold yms. ovat tylsiä stuntteja. 2001 Helsingin keikka oli loistava ja niin oli kokoonpanokin, nyt ei oikein homma nappaa ja taitaakin jäädä väliin.
 

Viljuri

Jäsen
En ole kuunnellut itse tätä amerikkalaisen High School-genren edustajaa (tosin itse artistihan on jopa älykäs, AFAIK), mutta aikoinaan melkoisesti huvitti bändin käyttämästä visuaalisesta esillepanosta noussut kohunpoikanen, siis täällä meilläkin*, ja vielä enemmän huvitti kun kuulin muutama kuukausi sitten yhden valtion virkamiehenä työskentelevän hyvän ystäväni alkaneen kuuntelemaan kaverin tuotoksia. Että se siitä radikalismista... :)


* Amerikassahan "moraalinen paheksunta" ja "kohun nostattaminen" ovat aina osa tietoista markkinointistrategiaa, jopa vakavasti otettavassa kirjallisuudessa (esim: Norman Mailer), täällähän joku saattaa oikeasti luulla herkkäuskoisuudessaan kysymyksen olevan jostakin muustakin, á la Kauko Röyhkä.
 

CMX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Detroit Red Wings, Kärpät, HIFK
Uusi levy oli pettymys, mutta muutoin itse kuulun siihen ryhmittymään, joka pitää uudemmasta Marilyn Manson -tuotannosta. Eli siis lähinnä akselilla Holy Wood - Golden Age of Grotesque.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Mansonin elämänkerta Helvettiin ja takaisin tuli kahlattua läpi kun käteen osui. Melkoinen friikki ja sekopää kyseessä, mikäli nuo kirjassa kerrotut sikailut pitää paikkansa ( ja miksei pitäisi). Eipä taida Brainanilla ola mikäänlaista kunnioitusta muita ihmisiä, etenkään naisia kohtaan, hyvänä esimerkkinä se kuuron naisen kimppapaneminen ja kohtelu. Kaikille sikalusta/irastailusta pitäville, mutta äläkää sit lapset kotona kokeilko, jooko.

Yhtään levyä ei kotoa löydy, mutta muutama ok kipale löytyy, mut parasta mitä olen kuullut Mansonilta on Sweet Dreams-cover, eli näillä mennään.
 
Viimeksi muokattu:

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Tuli nähtyä/kuultua kyseinen "herra" Provinssissa '05. Onhan äijän lavaesiintyminen helvetin suggestiivista. Loistavalla asenteella veti, vaikka oltiinkin vain pikku välipysähdyksellä pienessä Suomessa. Hirsipuusta roikkuva syntikka toi lisää plussaa.

Sweet Dreams ja Beautiful People ovat allekirjoittaneen suosikkeja, vaikka kumpikaan ei ole itse Mr. Mansonin kirjoittamia.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Mansonin elämänkerta Helvettiin ja takaisin tuli kahlattua läpi kun käteen osui. ...

Jep, itsellänikin kyseinen kirja on ja itse pidin siitä esim. enemmän kuin kehutusta Dirt -Törkytehtaasta joka kertoo Mötley Crüe -yhtyeestä. Paljon on tuollaista "sikailua", mutta ei mielestäni mitenkään itsetarkoituksena, vaan pikemminkin myös Mansonin omakohtaisina ihmetyksinä ja ajatteluina. Hyviä olivat myös pikkufaktat joissa huvittuneena korjailtiin kaikkia huhuja bändistä mitä esim. täällä internetissä leviää. Esim. Manson ei ole poistattanut kylkiluitaan jotta saisi otettua itseltään suihin..

Viime vuoden mennyt keikka (kun siitäkään ei nyt ole kommentoitu) oli hyvä, mutta enemmän dramaattisempi ja teatraalisempi olisi voinut olla. Jännä juttu osui silmiin jostain -oliko nyt- iltapäivälehden keikka-arviosta, jossa moitittiin kun yhdessä biisissä taustakangasta vasten heijastettiin uutisia jenkkien koulusurmista yms ja toimittaja ei suvainnut oikein sitä Jokelan läheisyydessä. Mielestäni taas päinvastoin olisi pitänyt ottaa nekin mukaan. Olisi saatu sitä kaivattua ihmisten närkästymistä lisää ja olisipa otettu paikallisetkin huomioon esityksessä. Olisi vähän sitä vanhanajan Mansonia taas... ...ja nythän olisi jo taas yksi tapaus lisää esitykseen.

Twiggy Ramirez muuten palasi taas bändin basistiksi tämän vuoden alussa.
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Viime vuoden mennyt keikka (kun siitäkään ei nyt ole kommentoitu) oli hyvä, mutta enemmän dramaattisempi ja teatraalisempi olisi voinut olla. Jännä juttu osui silmiin jostain -oliko nyt- iltapäivälehden keikka-arviosta, jossa moitittiin kun yhdessä biisissä taustakangasta vasten heijastettiin uutisia jenkkien koulusurmista yms ja toimittaja ei suvainnut oikein sitä Jokelan läheisyydessä. Mielestäni taas päinvastoin olisi pitänyt ottaa nekin mukaan.

Omastakin mielestä keikka oli hyvä. En edes muista enää noita taustakankaita, mutta olen täsmälleen samaa mieltä. Marilyn Manson kuitenkin kärjistää esityksissään ja on ainakin saanut itseni monen haastattelun jälkeen ajattelemaan asioita, joten Jokela ja tulevaisuudessa Kauhajoki ovat hyviä ideoita mielestäni, mitä voi käyttää esityksissä.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Sweet Dreams ja Beautiful People ovat allekirjoittaneen suosikkeja, vaikka kumpikaan ei ole itse Mr. Mansonin kirjoittamia.

Hetkinen eikös Beautiful People ole Manson/Ramirez kamaa, kuten suurinos AS-levyltä? Ainakin Wikipedia väittää näin, kansilehteä en jaksa nyt kaivaa esiin tähän hätään.

Itse näin ko. pumpun livenä 2001 ja pidin kovasti. Ainoa vain, että jatkuvat kokoonpanomuutokset häiritsevätä ainakin minua. Eli M.W. Gacyn lähtö oli kyllä viimeinen niitti itselle - ideaalitilanteessa mukana olisi Daisy Berkowitz tai John5 kitarassa sekä M.W. kiippareissa. Twiggyhän nyt palasi kehiin, mutta saa nähdä kuinka kauan hommat kestävät kasassa - toivottavasti ainakin seuraavalle levylle asti, koska vaikka parhaat MM viisut ovat mielestäni Berkowitz/Manson kamaa, niin Ramirez/Manson tulee lähellä perässä.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Neljäs kerta toden sanoo?

Marilyn Manson täräyttää neljännen kerran Suomeen The High End Of Low-levyn kiertueellaan. Paikka on Helsingin Areena ja aika keskiviikkona 11. marraskuuta.
Tästä Imperiumin uutinen. Liput myyntiin ensi maanantaina (31.8) Lippupisteessä.

Itse olen melkovarmasti paikalla jälleen, vaikka hieman suolaiselta tuo 51/49 euroa minusta tuntuu + kaikki maailman lippulisät päälle. Myös Jäähallin vaihtuminen Areenaan ihmetyttää. Mielestäni viime keikan myynti ei ihan sitä rataa edennyt että olisi tarvinnut isompaan areenaan siirtyä. Mutta kai ne tietää mitä on tekemässä..

Uusin levy kuulostaa taas omiin korviin mielekkäämmältä, kuin erotuskien täyttämä edellinen levy. Uskoisin että tulossa on mukava keikkakokemus, ja näkeehän samalla tuon uusvanhan kokoonpanonkin.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Nostellaanpas ketjua, jos jollain vaikka olisi jotain sanomista. Sekä ilmoitusluontoisena asiana, että (itselleni täysin puskista) herra Mansonilta tuli kolmen vuoden hiljaiselon jälkeen pari päivää sitten ulos uusi albumi nimeltään Pale Emperor. Pitää hommata kuunteluun kyllä ehdottomasti, vaikka uutta materiaalia en olekaan niin diggaillut enää. Manson lähtee myös uudelle kiertueelle samalla, nimeltään The Hell Not Hallelujah Tour. Vain arvailla sopii, tuleeko mies tällä(kään) kertaa Suomeen. Edellisen levyn Hey Cruel World...Tour ei Suomeen enää yltänyt, eikä sen jälkeen Rob Zombien kanssa yhteiskierroksella tehty Twins of Evil Tour, josta olen vieläkin katkera (pääosin Zombien takia, joka ei vieläkään ole Suomeen asti persettään raahannut).

No, edellinen Suomen keikka oli vielä laimeampi kuin sitä edeltävä, joten ei tässä nyt kyllä olekaan henkeä pidätellen miestä odottanut. Mutta aika kultaa taas lopulta muistot? Etenkin vitutti, että The High End of Low -albumiaan markkinoivalla kiertueella ei kuultu singlehittiä (ja pitkään aikaan menevämpää kappaletta) Arma-goddamn-motherfuckin-geddon:ia ollenkaan. Fuck, hyvää markkinointia... Ehkä se jossain muualla toki kuultiin, kai? Mutta itselleni oli ensimmäinen kerta kun albumirundilla ei kuule artistin uutuussingleä... Joskus (huonojen albumien kohdalla) se toki olisi ihan hyvä juttu, mutta tuolloin olisi mielellään kuullut niiden ns. perusbiisien paikalla tuon uuden rallin. Myöskään tuo Areena esiintymispaikkana ei varmaankaan tehnyt oikeutta yhdistettynä ihmisten silloiseen kiinnotukseen. Tästä olen omassa päässäni myös vetänyt viivan miksi Mansonia ei ole enää täällä näkynyt.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Ramirezin lähdön jälkeen ne kaikki ovat kuulostaneet omaan korvaan samalta suhinalta, pitäisi varmaan varata jollekin vapaaillalle post-twiggy levyt ja pullo konjakkia, jos niistä saisi väkisinrentoutumalla uudet dimensiot irti.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Sinällään kiinnostaisi. Tuli 2001 nähtyä Helsingissä ja hyvä keikka oli. Kokoonpano on vain mennyt huonompaan suuntaan reilusti niistä ajoista. Lisäksi setti kuin setti on nykyään lyhyt ja settilistat eivät ole täysin mieleen, liian vähän portraittia ja jotain karmeaa Mobsceneä on veivattu.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Marilyn Manson Qstockin perjantain pääesiintyjäksi. Onhan tämä nähtävä.
Noh, oliko näkemisen arvoinen? Näköjään alkoi sopivasti 20. päivä viime kuuta uuden albumin promokiertue; Heaven Upside Down Tour, joten olisin mielelläni kyllä itsekin todistanut herran olemassaolon jälleen. Kolme kappaletta taisi tulla uudelta albumilta, muuten näytti olevan perus lyhennetty festarisetti. Pohjoismaista tosiaan tämä Oulu oli tällä kertaa ainoa, Ruotsi ja Tanska tulevat vasta marraskuussa kiertueella vastaan. Suomea ei harmillisesti enää uudestaan sisätiloissa. Uusi levy tulee kun tulee, tänä vuonna kai.

e: Vedetäänpäs hevosia rankasti takaisinpäin, perhana tuleehan se Manson Suomeen syksyllä. Sunnuntai 12.11 ja paikkana Helsingin jäähalli. 70 Euroa kenttäliput (!), hyvin on tämän ketjun alkuajoista hinnat kohonneet (10v/+24€).
 
Viimeksi muokattu:

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Noh, oliko näkemisen arvoinen? Näköjään alkoi sopivasti 20. päivä viime kuuta uuden albumin promokiertue; Heaven Upside Down Tour, joten olisin mielelläni kyllä itsekin todistanut herran olemassaolon jälleen. Kolme kappaletta taisi tulla uudelta albumilta, muuten näytti olevan perus lyhennetty festarisetti. Pohjoismaista tosiaan tämä Oulu oli tällä kertaa ainoa, Ruotsi ja Tanska tulevat vasta marraskuussa kiertueella vastaan. Suomea ei harmillisesti enää uudestaan sisätiloissa. Uusi levy tulee kun tulee, tänä vuonna kai.

e: Vedetäänpäs hevosia rankasti takaisinpäin, perhana tuleehan se Manson Suomeen syksyllä. Sunnuntai 12.11 ja paikkana Helsingin jäähalli. 70 Euroa kenttäliput (!), hyvin on tämän ketjun alkuajoista hinnat kohonneet (10v/+24€).

Valitettavasti en päässyt paikalle, koska Red Hot Chili Peppersin keikka Kaisaniemessä sattui samalle viikonlopulle. Marraskuun keikka on harkinnassa.
 

BaronFIN

Jäsen
No tämä rokkarihan on pistänyt menemään: ei muuta kuin roikkumaan lavarakenteisiin ja litistymään niiden ja maakamaran väliin ja kiertue tauolle.

Helsingin keikka jo kuukauden päästä, saas nähdä miten keikan kanssa käy.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
No tämä rokkarihan on pistänyt menemään: ei muuta kuin roikkumaan lavarakenteisiin ja litistymään niiden ja maakamaran väliin ja kiertue tauolle.

Helsingin keikka jo kuukauden päästä, saas nähdä miten keikan kanssa käy.

Soundi siteeraa lehdistötiedotetta:

”Ajanjaksolle 2.–14.10. sovitut keikat siirtyvät myöhempään ajankohtaan. Manson toivoo, että pääsisi palaamaan lavalle pian. Tiedotamme tulevasta kiertueesta tarkemmin lähiaikoina.”

Marilyn Mansonin viikonloppuisen onnettomuuden jälkipyykki alkaa selvitä: kiertue ei jatku suunnitellusti - Soundi.fi

Marilyn Mansonia hoidettiin paikallisessa sairaalassa ja nyt on vuorossa pieni toipumisloma kotona Losissa.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Huonoja uutisia.

Se huonompi; alkuperäinen kitarisi Daisy Berkowitz on kuollut pitkän sairauden jälkeen. Hän perusti Mansonin yhdessä päähenkilön kanssa. Hänen lähtönsä vei minusta Mansonista aivan liikaa, ensimmäinen levy on nimittäin se paras levy ja kitaristina hän oli erinomainen eikä mikään pakasta vedetty ja treenattu normitapaus. Myös hänen Antichristille tuomat biisit olivat minulle levyn huippukohtia ja juuri tuon levyn valmistuessa hän sai kenkää, ilmeisesti Manson ja Berkowitz näkivät bändin suunnan hyvin erilaisena. Berkowitz totesi jossain, että oli potkusovittelun (1998?) jälkeen ollut vain kahdesti yhteydessä Mansoniin. Aina toivoin hänen paluutaan, koska kukaan toinen ei ole tuonut mielestäni Mansonin lisäksi bändiin niin paljon kuin hän, mutta valitettavasti reunionia ei tullut.

Ja sitten se toinen huono; Twiggy Ramirez on saanut kenkää, miestä epäillään raiskauksesta ja Manson antoi tämän myötä lähdöt.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Onko jollain tietoa kuka, tai edes onko keikalla lämppäriä? Kai nyt edes joku "paikallinen suuruus" on hommattu, jos ei muuta..? Helsingin keikkahan on ensimmäinen Euroopan kierrosta. Sunnuntainahan se sitten on, joten ei muuta kuin liput ostoon lopuillekin. Ei ole tainnut kaikki paikat olla jäähallista myynnissä, kun sen verran oudot katsomonosat ovat jo ns. loppuunmyytyinä. Jännä nähdä onko mies tälläkään kertaa Suomessa (omassa päässäni rakentamani) hypen arvoinen esiintyjä. Tuli myös herran uusin lätty poistettua kuunteluun, kun se nyt ilmestyi.
 
Viimeksi muokattu:

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Huonoja uutisia.

Se huonompi; alkuperäinen kitarisi Daisy Berkowitz on kuollut pitkän sairauden jälkeen. Hän perusti Mansonin yhdessä päähenkilön kanssa. Hänen lähtönsä vei minusta Mansonista aivan liikaa, ensimmäinen levy on nimittäin se paras levy ja kitaristina hän oli erinomainen eikä mikään pakasta vedetty ja treenattu normitapaus. Myös hänen Antichristille tuomat biisit olivat minulle levyn huippukohtia ja juuri tuon levyn valmistuessa hän sai kenkää, ilmeisesti Manson ja Berkowitz näkivät bändin suunnan hyvin erilaisena. Berkowitz totesi jossain, että oli potkusovittelun (1998?) jälkeen ollut vain kahdesti yhteydessä Mansoniin. Aina toivoin hänen paluutaan, koska kukaan toinen ei ole tuonut mielestäni Mansonin lisäksi bändiin niin paljon kuin hän, mutta valitettavasti reunionia ei tullut.

Ja sitten se toinen huono; Twiggy Ramirez on saanut kenkää, miestä epäillään raiskauksesta ja Manson antoi tämän myötä lähdöt.

Näillä kahdella oli sellainen yhdistävä linkki, että Berkowitz soitti Jack Off Jill-yhtyeessä jonka laulaja sattui olemaan tuo Twiggya raiskauksesta syyttänyt entinen tyttöystävä.
 

BaronFIN

Jäsen
Pakko arvostaa sähköpyörätuolia. Pakko arvostaa puujalkaa. Pakko arvostaa leikkaussalivaatteisiin pukeutuneita hoitajia, jotka auttoivat ”rampaa” biisien välissä. Pakko arvostaa joukkosidontapaikan telttaa lavalla joka mahdollisti backstagen pitämisen ”lähellä”. Pakko arvostaa, että kaveri veti Sweet Dreamsin sairaalansängyltä. Ei ollut ihan helpommat lähtökohdat keikalle, mutta voittajanahan tuo sieltä selvisi. Olisi voinut mennä paaaaljon heikommin.

On siinä ollut itkussa ja naurussa pitelemistä kun ovat innovoineet sopeutumisen kipsijalkaan. Tyylikkäämmin tämä meni kuin Axl Rosen vastaavassa tilanteessa. Yhtä kaikki, olen tyytyväinen, että olin paikalla.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Jep, lievästi oudohko keikka kyllä. Biiseiltään meni oikeastaan ihan mukavasti, mutta toi oheispuoli sai aikaan oudon tunnelman välillä. Alkuun en muistanut herran jalkaa ja mietin että mitä helvettiä tämä on, mutta sitten se selvisikin. Kai tuossa täytyy vähän hattua nostaa että tuollaisena, käytännössä liikkumiskyvyttömänä vetää kuitenkin suunnitellun keikan. Ja silti piti vaatteita ja rekvisiittaa vaihtaa vähän väliä. Pienen miinuksen voisi antaa, että kyllähän se muu bändi voisi jamitella sen Mansonin biisien välisen säätöajan, ettei tulisi niin irrallisia fiiliksiä biiseistä. Kappaleista kyllä etenkin Deep Six ja SAY10 olivat mieleeni näistä uusimmista.

Loppuun täytyy vielä sanoa, että vähän harmittaa kun mielestäni Mansonin brandistä ja biiseistä saisi niin paljon paremman kokonaisuuden sekä rock-konsertin osalta, että lavasteiden käytön osalta, että nyt mennään mielestäni jostain syystä aidan matalammasta päästä ylitse tyytyen perusmenoon. Tämä siis yleisesti nähtynä, irrallaan nyt tästä jalka-casesta ja sen pakottamista lainalaisuuksista.

Onpa muuten mies buukattu jälleen Suomeen, kun on yksi Hyvinkään Rockfestin pääesiintyjistä ensi kesänä, ilmeisesti 8.6.18. On se nyt outoa kun ensin on vuosien tauko Suomen käynneissä ja sitten kolme kertaa vuoteen. Festarikeikat jäävät kyllä itseltäni väliin.

ps.Oli pisimmät jonot narikkaan mitä olen ikinä nähnyt, menikö kaikki ihan suunnitellusti järjestäjiltä..?
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU




Tässä oli sitä samaa ahdistavaa kolkkoutta mikä silloin ysärillä sai minut kiinnostumaan Mansonin musiikista, kun Sweet Dreams-coverin radiosta kuulin. Doorsin The End on sellainen biisi, mihin ei ole oikein uskallettu koskea koska se alkuperäisversio on niin ylittämätön. Manson teki kuitenkin omalla coverillaan ihan helkkarin hienoa työtä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös