To 30.10.2008 Kärpät-TPS

  • 12 134
  • 53
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Viikon mielenkiintoisin jääkiekko-ottelu käydään torstaina Raksilassa kun vastakkain ovat edellisen kauden mestari Kärpät, joka konttaa kuin känninen teini Aurajoen rannalla ja vastaan sitä tulee kauden alun olemassaoloaan anteeksipyydellyt TPS.

Tepsin ruoriin on saapunut flow-kiekon mestari Kajjjaanin havumettistä, Kai Suikkanen. Kaitsun ensimmäinen koitos voi jo näyttää suuntaa tulevasta. Oma villi arvio on, että TPS tulee pelin alkuun erittäin aggressiivisesti ja Antti Halonen myllyttää Kärppien pakiston tukipilarin Antti Ylösen Raksilan Klubille. Kärpille tulee erittäin vaikea ilta, jos Suikkanen saa Tepsin tulemaan iholle ja etenkin Kärppien luokattomaan pakkikalustoon pääsevät ylhäältä kiinni.

Tämä peli tulee olemaan Kärppien kauden ensimmäinen mutta tuskin viimeinen (jumbo)finaali, sortuuko Muikistelija paineiden alla taas surkeisiin selityksiin? Toivottavasti Raksila täyttyy ja ihmisten päässä on matsin jälkeen ajatus siitä, mitä Kai Suikkasen jääkiekko olisi ollut Kärppien peräsimessä.

Kärpille voitto ei oikeastaan muuta yhtään mitään, paskasta ei saa kultaa kuin elokuvissa, eikä edes siellä. Tepsin onnistuminen avaisi jumia pelaajien päässä ja Suikkasen onnistuminen tekisi hyvää koko Turkulaiselle kiekkoskenelle, eli pisteet siis Turkuun.

Muut spurgujoukkueet pelatkoon ensin tänään pilipalipelit alta, torstaina on menneiden mestareiden titaanien taistelu. Erästä Kärppäkirjoittajaa lainaten Game On, perkele!
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Paljon on vettä virrannut Laanaojassa siitä, kun edellisen kerran tälläinen spektaakeli tuli nähtäväksi Raksilassa - jos koskaan. Nimittäin en muista koko pitkän elontaipaleeni aikana nähneeni arvoisaa torstain vastustajaa yhtä surkeassa jamassa kuin se nyt on - Kärppiä kyllä sitäkin enemmän.

Ketjun avaaja käsitteli ansiokkaasti myös ihan uutta mielenkiintoista asetelmaa, minkä TPS:n uusi valmentaja, Suikkasen Kade tuo peliin. Kaden tuntien hän ei varmasti sorru turhaan vaatimattomuuteen tavoitteessaan tälle(kin) pelille kuten edeltäjänsä suorastaan eksoottisissa kommenteissa voittamisen pakosta.
Tavoitteena on voitto ilman sen isompia selityksiä - eikä niitä ole tappionkaan tullessa odotettavissa.

Suikkasen tulo TPS:n peräsimeen kesken kauden on sinänsä historiallinen tapahtuma seurassa, jota tuskin kuitenkaan kannattaa pitää muita vastaavia ylevämpänä. Valmentajan vaihto kesken kauden kertoo aina joukkueen epäonnistumisesta, jonka vain yksi henkilö joutuu lunastamaan.

Luulen, ettei itse peli tarjoa mitään suurta kokemusta jääkiekkoa ymmärtävälle kuin ehkä kahden epätoivoisen joukkueen epätoivoista taisteluna "pakkopisteistä".
TPS on joukkueena saanut pienen etulyöntiaseman sillä, että penkin takana seisoo nyt mies ja leuka, joka uskoo itseensä ja tekemiseensa ehdottomasti ja vaatii pelaajiltaan samaa. Liekö tuo usko jo tarttunut joukkueeseen, jää vielä nähtäväksi.
Kärpät taas rimpuilee edelleenkin oman tehottomuutensa narussa. Peli on kaukana siitä, mitä sen tuolla porukalla pitäisi olla - tosin siinä kyllä molemmat joukkueet ovat aika tasoissa. Hetken jo luulin, lähinnä nähtyäni Magnitogorskin täällä Oulussa, että Kärppien peli lähtisi kulkemaan, mutta eipä vain irronnut...

Tästä pelistä Kärpille tappio, niin spekulaatiot myös Alatalon lähdön ympärillä taas kiihtyvät. Käsittääkseni Junnolla/Kärpillä ei sentää ole varaa ihan pelleilemään ruveta kannattajien kustannuksella. Siitä on vielä hyvässä muistissa pahat seuraukset.
 
Viimeksi muokattu:

manemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Noniin, kiitos Ässien saadaan tästä matsista todellinen jumbofinaali.
Kyykyttääkö Suikkanen kuulapäätä vai saako TPS valmentajan vaihdoksesta draivia ja pyyhkii poroilla jäätä ? (Oho, runoilijaksi häätyy ruveta =D).
Kärpillä takana viikon tauko.. Palaako Daniel "The Knuckles" Corso kakkosen keskelle ja nostaa Anderssonin ja Aaltosen taas lentoon ?

Eipä uskois että huominen jumbofinaali herättäisi näin paljoa kiinnostusta mutta hemmetti, tässähän alkaa innostumaan. Tepsiltä turpaan ja Matti sanoo 'adjöö' ? Kärpille voitto ja Matilla on vielä hetki aikaa hengähtää?

Oma veikkaus on että TPS saa huomenna kyytiä ja pahasti, mutta toisaalta jotenkin perverssillä tavalla olisi mielenkiintoisempaa nähdä mitä tapahtuisi (miten JJ ja kumppanit reagoisivat) jos huomenna TPS veisikin voiton...
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Valitettavasti Kärpät ei putoa sarjataulukon viimeiseksi vaikka TPS voittaisikin. Tai no, onhan se teoriassa mahdollista, mutta vaatisi Tepsiltä todellisen murskavoiton. Tepsin maaliero on -23 ja Kärppien -1. Toisin sanoen tepsin pitäisi voittaa 11 maalin erolla, jolloin maaliero kääntyisi heidän hyväkseen.

Uskomatonta kyllä, vaikka olen Kärppäkannattaja, toivon tuota todella tapahtuvaksi. Alatalo on sen verran hyvää pataa Junnon kanssa kiekon ulkopuolellakin, että hänen erottamisensa vaatinee ensin Kärppien täydellisen ja pitkäkestoisen nöyryyttämisen. Nyt Suikkanen revi kaikki irti Tepsistä ja takokaa rumat luvut taululle!
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Valitettavasti Kärpät ei putoa sarjataulukon viimeiseksi vaikka TPS voittaisikin. Tai no, onhan se teoriassa mahdollista, mutta vaatisi Tepsiltä todellisen murskavoiton. Tepsin maaliero on -23 ja Kärppien -1. Toisin sanoen tepsin pitäisi voittaa 11 maalin erolla, jolloin maaliero kääntyisi heidän hyväkseen.

Mikäli historia toistaa itseään, niin onhan tämä hyvin mahdollista. Tämmöinen varsin vekkuli nippelitieto tähän väliin:

22.10.1981 Kärpät-TPS 0-12 (0-3,0-6,0-3) 6413
24.3.1988 Kärpät-TPS 0-12 (0-4,0-3,0-5) 5442
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Uskomatonta kyllä, vaikka olen Kärppäkannattaja, toivon tuota todella tapahtuvaksi. Alatalo on sen verran hyvää pataa Junnon kanssa kiekon ulkopuolellakin, että hänen erottamisensa vaatinee ensin Kärppien täydellisen ja pitkäkestoisen nöyryyttämisen. Nyt Suikkanen revi kaikki irti Tepsistä ja takokaa rumat luvut taululle!

Näin puhuu vain tosifani :)

Mutta asiaan. Kärpillä on ollut mahdottoman vaikea lokakuu, suurin osa menee loukkaantumisten piikkiin, sillä ne on sattuneet juuri sille rintamalle joissa ei ollut niihin varaa. Laitahyökkääjiä joukkueella riittää, varsinkin nyt kuin hieman omituinen hankinta tehtiin Dahlmanin muodossa. Mutta Alataloa en syytä, pelimerkit on mitä on, ennen Corson putoamista Kärppien peli oli todella loistavan näköistä. Mutta katsellaan.

Huominen matsi, mitäpä siitä sanoisi. Molemmilla on vaikeaa. Yleensä uuden valmentajan alla pelataan muutaman ottelun kuherruskuukausi kun pelaajat haluavat näyttää uudelle koutsille taitonsa ja taistella peliajastaan, joten siinä mielessä Oulussa nähtäneen taisteleva tps. Kärpät on onneksi saanut nyt levätä ja mikäli Corso palaa taas kehiin, niin kyllähän Kärppien pitää tämä silti viedä.

Tarkki palannee maalille. Toivoisin Alatalolta nyt kenttien sekoittamista, varsinkin jos Corso on vielä telakalla. Dahlmania voisi nyt rohkeasti kokeilla eri kentissä ja etsiä kombinaatioita. Ainoastaan ACA kenttä kannattaa säilyttää, mikäli siis Corso pelaa.

Varmasti vaikea matsi molemmille, paineita on. Tuskin kumpikaan rumasti vie, mutta kotijoukkue silti suosikkina peliin. Turvallista 4-2 tulosta veikkaan.
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Lokakuun perse, sanon minä. Koko kuukausi mennyt päin poronvilttiä ja nyt on aika kääntää suunta. Oululaisille ei ole tarjottu tälläistä jumbofinaalia koskaan aiemmin ja täytyyhän se olla itse paikalla todistamassa miten omien käy.

Tepsi on vähintäänkin nousemassa ylös pohjamudistaan ja Suikkis tulee varmasti mielellään Raksilaan näyttämään närhen munat. Kokeneiden puolustajien peluuttaminen tuleekin mahdollisesti esiin suuresti. Kipru ja Berg tunnetusti jaksavat painaa. Katsotaas nyt samalla saako Kaitsu Vahalahden asianmukaiseen lentoon vai onko Erkinjuntilla nyt mahdollisuus loistaa? Vahalahden potentiaali tiedetään ja veikkaampa että roiskaisee torstainakin yhden maalin.

Kärppien leirissä asiat senkun jurraa. Tosiasia on, että laatu ei kohtaa sitä kuuluisaa rimaa. Pakisto on huonompaa kuin omatekoinen kilju ja hyökkääjät eivät ole ole tehneet kuin kaksi maalia viimeiseen neljään peliin (Paakkis & Kuusela) Maalitekijöinä profiloituneet A-A ovat olleen täysissä freezingeissä sen alkukauden hurmoksen jälkeen. Pelissä ei näy sitä Jonasmaista päättäväisyyttä ja Juha-Matilla ei löydy kyynärpääsuojasta mitään muuta, kuin "kolmesta-läpi-ja-maalille-huitaisu" -kikka. Näiltä kahdelta ja keskelle tulevalta sentteriltä toivon pelissä erittäin paljon suoraviivaisuutta ja jätetään se pelin pyörittäminen ykköskentälle. Kiitos!

Joka pelissä meidän hasardi osasto; Jokinen, OPG, Ohtis ja co. tekevät vähintään yhden ratkaisevat omanpään virheen, joka johtaa vastustajan maaliin. Näitä ei ole totuttu näkemään räntäisissä Raksilan illoissa ja katsojat odottavatkin näiden loppuvan kokonaan.

Kotipelit ovat Kärpillä menneet kuitenkin loppujen lopuksi hyvin, joten tänään ei ole mahdollisuutta löysäilyyn. Jokaikinen piste merkkaa, kun liiga on näinkin tiukka. Vesa Viitakoski ja koko kolmosketju saavat luvan löytää myös jonkinlaista liikettä ja siementä pelilleen. Keränen on ollut kotipeleissä positiivinen. Toivottavasti taklaa taas pölyt pois plekseiltä, ettei Aarnion tarvitse hoidella kaikkea.

Ykkösketjulta odotellaan tehoja. Koivisto ei ole ollut enään alkukauden oma itsensä, kun Piku murjoi itsensä Jyväskylässä. Harmi, sillä tämä olisi ollut Tonille se "The kausi!". Vielä on mahdollisuus koittaa siipien avaamista jos oikeat koostumukset tai uusi pelaaja löytyy vierelle.

Maalille odotan Tarkkia. Ei kannata peluuttaa Petriä tälläisessa tilanteessa jossa on paikka murtua. Tarkki hoidelkoon mitä mahdollisena on ja toivotaan unelmapeliä. Pelicans -peli oli jo hyvää näytettä Tuomakselta, lukuun ottamatta Kauppilan käsittämätöntä maalia, jonka lähtönopeus oli sama kuin itse Viitakoskella.

Energia-Areenalle voitaisiin pistää huomenna kunnon möykkä pystyyn. Onhan nämä tulevat kolme pistettä nyt niin tärkeitä, kun lokakuu on ollut mitä on. Onneakin tarvittaisiin muussakin muodossa kuin lahjakortti Kärkkäiselle. (Onnea Matti "välikausi" Alatalo 50v.) Jospa Matti saisi syntymäpäivä lahjana unelmaottelun.

Tulosveikkausta en ala laittamaan, mutta hallilla räävytään niin maan perkeleesti, että Kärpät ottaa voiton ja pisteet jäävät pohjoiseen.

Vielä loppuun taikasanoja.. Arigato ko saimas, sumimasen!
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Tottakai voittoa toivotaan. Vähän ihmetyttää, että jotkut haluavat lisää draamaa tähän soppaan. TPS ja Saipa nurin niin taas näyttää paremmalle. Sitten onkin aikaa nuolla haavoja ja tulla uudella ilmeellä ja mahdollisesti leveämmällä miehistöllä kohti parempia aikoja. Harmittaa kyllä tosi paljon, että Kaitsun tepsi sattuu juuri tähän saumaan, mutta minkäs teet. Aukaiskoot TPS voitot kaitsun alaisuudessa sitten Ilvestä vastaan.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Todellakin kenties kauden mielenkiintoisin ottelu Raksilassa. Suikki Kaitsu joutuu heti uransa alkutaipaleellla kovaan paikkaan, kohtaamaan pahimman kilpakumppanin mestiskarsintoja vältellessä vieraskaukalossa. Kaiken lisäksi matka Ouluun Turkulaisille pitkä.

Illalla tulemme sitten näkemään miten Suikkasen flow kiekko puhkoo helposti Kärppien keskialuetta, kun taas Kärpillä on vaikeuksia läpäistä TPS:n keskialuetta. Yksi illan mielenkiinnon kohteista on kuka Kärppien pakeista tänä iltana arvotaan syypääksi tappioon.

Kärppien mahdollisuudet illan pelissä lepää Salakin epäonnistumisen varassa. Kärpät tarvitsee samalaista vastustajan maalivahdin epäonnistumista kuin tapahtui Pelicans pelissä, jossa Kärpät teki 16 laukauksella 3 maalia. Kärppien keskimääräisellä 23 laukauksella ei normaalisti liigaotteussa juhlita vaan tuloksena Kärpille tyypillinen 0-1 maalia. Pientä veikkausta illasta. Kärpät taistelee kotikatsomonsa riemuksi 1-0 voiton Tarkin loistopelillä. Laukaukset 13-39. Kärppäkannatajat poistuvat tyytyväisenä Raksilasta viihdyttävän ja hyvän pelin jälkeen.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Mikäli historia toistaa itseään, niin onhan tämä hyvin mahdollista. Tämmöinen varsin vekkuli nippelitieto tähän väliin:

22.10.1981 Kärpät-TPS 0-12 (0-3,0-6,0-3) 6413
24.3.1988 Kärpät-TPS 0-12 (0-4,0-3,0-5) 5442

Pikkasen OT, mutta muistan hyvin varsinkin tuon viimeksi mainitun ottelun, jossa Tepsin kanukki Mal Davies hääri Kärppien maalilla kuin kukkona tunkiolla lapioiden urakalla reboundeja sisään - saattaapi olla nykyisellä kaupunginvaltuutettu J. Huikarillakin vielä painajaisia ko. pelistä :-)))

Niin - kaikki on mahdollista ja joskus jopa suotavaakin...
En kuitenkaan toivo Kärpille rökäletappiota ja putoamista sarjan viimeiseksi, vaan päinvastoin, että peli aukeaisi ja sitä kautta paranisi, sillä mielestäni Kärppien tappio olisi suurempi tuskan paikka joukkueelle kuin TPS-leirissä, jossa nyt ammennetaan uskoa Kaden asenteesta, äänestä ja koko habituksesta ;-)
Kyse on molemmilla joukkueilla pitkälti pelaajien itseluottamuksesta niin maalinteossa kuin puolustuksessakin: molemmissa päissä hätäilyä ja negatiivinen maaliero vain komistuu...
Näissä lähtökohdissa myös maalivahtipeli korostuu ja se kumman veskari hoitaa paremmin tonttinsa, vie luultavasti tämän "Jumbo-Jackpotin" kotiin.
 

mackeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
täysin epäoikeudenmukaiset munkkimaalit
Ihan mieletöntä kerrointa luvassa vierasvoitolle, kun ottaa ennakkoasetelmat huomioon, Tästä pelistä ajattelin tienata.

Vai onko Kärpät noin suvereeni kotijoukkue?
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oululaisille ei ole tarjottu tälläistä jumbofinaalia koskaan aiemmin ja täytyyhän se olla itse paikalla todistamassa miten omien käy.
Noh noh, ei kai oululaisten muisti noin lyhyt ole. Kyllä siellä on jumbofinaaleja tahkottu ennenkin oikein urakalla. Mennäänpä vain 80-luvulle ja muistellaan mitä silloin tapahtui. Minä muistan ne ajat hyvinkin tarkasti, mutta joillekin voisi historian kirjojen availu tehdä hyvää. Eikä se 90-lukukaan niin kultaista ollut kuin tämän päivän vastustajalla. Kaikki kunnia toki teidän 2000-luvun menestykselle.

Suursuosikkina Kärpät tähän peliin lähtee, mutta minäkin käyn vetolappuni jättämässä vierasvoiton puolesta. Ihan pelkästään kertoimien takia.
 

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Paffilla vieraspelikerroin 5.10, joten pakko oli vitonen pistää. Näin se tilanne vaan muuttuu, kaksi perinteikästä suurseuraa jumbofinaalissa ja molemmat kohta valmentajaa vaihtaneena.

TPS:n peliin odotan selvää ryhtiliikettä intensiteettiin ja asenteeseen. Mielenkiintoista on myös nähdä millä ketjuilla lähdetään. Salak torjuu tänään TPS:lle voiton vähämaalisessa ottelussa.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Paffilla vieraspelikerroin 5.10, joten pakko oli vitonen pistää.

Veikkauksen 4,90 riitti meikäläiselle pistämään Tepsin puolesta satasen likoon.

Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua ja Tepsi tulee viemään pisteet Raksilasta näytöstyyliin, eikä erätauoilla tarvita edes jäädytyskoneita, kun Kaitsu kiillottaa Klanilla jään sileäksi. Tämä jää myös Klanin viimeiseksi peliksi Oulussa.
 
Vaikea iltapuhde on TPS:llä edessään. Ei kuitenkaan mahdoton, eikä todellakaan 4.90-5.10 kertoimella.

Kärpät on pelannut kotonaan vahvasti alun rämpimisestä huolimatta. Corso taitaa myös pelata, joten se tekee yksin jo aika paljon. Kotiyleisön edessä ei muutenkaan kukaan mielellään häviä.

Vaan TPS vaihtoi valmentajaa ja voitti edellisen pelin. Siitä jos innolla lähtevät aina kiekon saatuaan polkemaan, ajatuksen kanssa tai ilman, hyökkäysalueelle ja kiekottomana aina ajokoiran lailla karvaamaan, niin voiton ottavat. Salakilta vaaditaan tietysti hyvää peliä vaan niin veskareilta aina.

Kotivoittoon uskon, mutta tosiaankaan ei ole mahdotonta vierasjoukkueen voitto.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Perskuta, kun on houkutteleva kerroin tuolle naapurille - kai se on kokeiltava ja sitten istuttava lauteilla oikein jakomielitautinen olo päällä, kun ei osaa päättää, kumman voittoa enemmän haluaisi.
Sitä taidetaan nykyisin kutsua myös win-win tilanteeksi :-)))

Sen verran tuo (magneettinen) Pohjoisnapa kuitenkin vetää puoleensa, etten oikein jaksa uskoa Tepsin voittoon - en, vaikka asetelma mielestäni onkin selkeästi tasaisempi kuin, mitä Veikkauksen gurut ovat viisaudessaan ennustaneet. Salakille täysin umpinaamaton ilta ja Kärpät pelaa omaa tuttua tehotonta kiekkoaan, niin ei voittajasta ole epäselvyyttä - luotan siihen, että Juntti tekee ainakin yhden maalin. Kassotaan...
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Perskuta, kun on houkutteleva kerroin tuolle naapurille - kai se on kokeiltava ja sitten istuttava lauteilla oikein jakomielitautinen olo päällä, kun ei osaa päättää, kumman voittoa enemmän haluaisi.

Hyvä on kerroin kyllä. Ajattelin pelata Betfairille josta saa 5.5 Tepsille!

No vaikka 4e onkin kiinni turkulaisille niin 110% toivon omien voittoa ja siis täysillä huudetaan Kärppiä katsomossa! Vedonlyönti ei saa vaikuttaa millään tavalla desibelien määrään :) Rahat voi sitten kuitata vitutukseen..
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
TPS:n voittoa olen pelannut isolla rahalla ja sitä myös lämpimästi toivon enkä pelkästään rahojen toivossa vaan myös siksi että näköjään tarvitaan vielä ainakin muutama tappio jotta Junno älyää minkä virheen hän teki palkatessaan Alatalon päävalmentajaksi.
 

tony

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Southampton, Deutsches Afrika Korps
Olenko kännissä

vai unessa, kun sanon että nyt on kiinnostava Palloseuran peli tiedossa? Eipä ole sellaista edes kehdannut suustaan päästää pitkään aikaan.
Ja vielä vaikka oma joukkue kiikkuu tukevasti jumbona kaksi peliä enemmän takana.
Alatalo on ihan perinteensä mukaan hinannu omaa joukkuetta sarjataulukkoa alaspäin, kuten myös meidän aikaisempi kaksikko teki.
Nyt saa sitten nähdä millaisia muutoksia peluutuksiin Suikkis on tehnyt. Eli siis kovasti odotellaan illan otteluraporttia.

Kertoimet vanhaan kunnon pääkaupunkiin päin ovat niin kovat, että sinne vaan vaikka rahat taitaa kyllä hukkaan mennä.
 
Suosikkijoukkue
TPS
TPS tänään:

Vahalahti - Johnson - Erkinjuntti
Berg - Kiprusoff

Filppula - Uusikartano - Venäläinen
Nordlund - Klubertanz

Eloranta - Töykkälä - Suominen
Halonen - Santanen

Hattunen - Laine - Hannus
Järvinen - Kolu (h)

Salak
Engren

+ Filppula ja Kiprusoff jälleen pelikunnossa
+ Erkinjuntti ykkösessä
- Venäläinen 2. kentässä
- Reivonen on tiputettu A-junnuihin
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuossa Tepsin kokoonpanossa on sitä rohkeaa uutta ajattelua, jota kaipasinkin. Elorannalle haetaan omaa puolustavampaa roolia kolmosessa ja Juntti ykköseen. Reivonen kuuluisi kokoonpanoon, mutta Kaitsu kai haluaa nähdä kaikkien pelaavan.

Kokoonpanoa tärkeämpää on nyt kuitenkin uusi peli-ilme. Jos kaikki nostavat tasoaan, niin myös peli kulkee. Ja sehän kulkee.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Reivonen kuuluisi kokoonpanoon, mutta Kaitsu kai haluaa nähdä kaikkien pelaavan.

Siellähän on nyt yksi laituripaikka vähemmän kun Filppula on, viimein, laidassa. Sikälikin nuorille pelaajille tulee A-junnukäskyjä. Toinen asia on että eihän A-junnujen SM-liiga Reivosta kehitä. Tarvitaan farmi Mestikseen.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
- Venäläinen 2. kentässä
- Reivonen on tiputettu A-junnuihin

Logiikka on todennäköisesti se, että Ryssälle annetaan nyt se viimeinen mahdollisuus näyttää kykynsä ennen kuin tulee monon kuva perseeseen. Monotuksen jälkeen korvaaja löytyy A-junnuista helposti nimellä Reivonen.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
TPS:n voittoa olen pelannut isolla rahalla ja sitä myös lämpimästi toivon enkä pelkästään rahojen toivossa vaan myös siksi että näköjään tarvitaan vielä ainakin muutama tappio jotta Junno älyää minkä virheen hän teki palkatessaan Alatalon päävalmentajaksi.

Tuostapa tulikin vielä mieleen yksi vedonlyöntiin liittyvä juttu. En siis ota kantaa tuohon Alatalo-juttuun ja tappiotkin varmasti joskus paikallaan herättämään johtoa ei siinä mitään.

Siis ainoastaan vedonlyöntiin liittyen olen monesti pohtinut että mikä olisi se summa jolla pitäisi lyödä omaa joukkuetta vastaan jolloin voittorahat alkaisivat kiinnostaa ottelun voittoa enemmän? Tietenkin tässä täytyy nyt muistaa että rahahan on täysin suhteellinen käsite, jollekkin 500e on taskurahaa jne.. Pitäisi ehkä puhua montako prosenttia pelikassasta tuo summa olisi, mutta pelikassojakin on monen kokoisia.

No jokatapauksessa jokaisen kohdalta löytyy summa jolloin voittorahoja alkaa toivoa enemmän kuin ottelun voittoa. Samalla tavalla kuin kaukalon puolella löytyy aina joku summa jolla seuraikoni hyppää arkkivihollisen leiriin. Toisaalta en todellakaan halua tietää mikä tuo summa olisi omalla kohdalla, koska tämän selvittyä pelissä oleminen ei olisi enää mukavaa.. Ehkäpä se voisi olla tällähetkellä jotain luokkaa 50e (siis panos), ehkäpä vähemmänkin. Parasta siis todellakin pysyä pienissä summissa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös