Quinn Hancock Jokereihin

  • 47 133
  • 158

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Mulla on sellanen pervo olo nyt, että aion katsoa Quinnin työskentelyä pari matsia ja annan sitten täyslaidallisen mikäli on tarvis. Ei tää nyt muutos huonompaan ainakaan voi olla, vaikka messiaitahan tänne pitäis roudata.
Helenius Jr. saa nyt varmaan purra tuppea joo, mutta millä muulla mestaruutta tavoittelevalla joukkueella on ilman loukkaantumisia kolmos ja nelossentterinä kaksi junnua? JP:n aika tulee vielä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kun Hancock taklaa kaksi kertaa pelissä ja luikkii vaihtoaitioon jos meinaa tulla tappelu niin saa meillä monien hyväksynnän, saattaapa saada jopa kehuja että on pelannut ihan hyvin.

Olihan tämä jälleen aikamoinen kyykytys SM-liigassa, Masa oli ilmeisesti sitä mieltä että Nielikäisen hankinnasta tullut mussutus ja protestointi ei vielä ollut tarpeeksi voimakasta niin hankittiin sitten vielä toinenkin pelaaja joka on ollut ennenkin Jokerifanien hampaissa. Pelillisesti Hancock saattaa hieman auttaa Jokereiden hyökkäyspeliä mutta mitään sateentekijää ei saatu ja tämä hankinta varmasti vähentää J.Heleniuksen/Juutilaisen peliaikaa joten sinällään en näe tämän siirron järkevyyttä. Ja nyt on sitten ulkkaripaikat täytetty pelaajilla jotka on Tenute (sentteri, joka olikin laituri), Bishai ja Hancock - ei ihan sitä tasoa mitä täällä ollaan totuttu näkemään.

No en jaksa enää porata tämän enempää Hancockista, olen jo viime visiitillä kertonut mielipiteeni kaverista ja se ei ole mihinkään muuttunut. Turhake, joka olisi saanut jäädä hankkimatta.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Timi jos olisi tullut takaisin, niin olisin tarjonnut kierroksen koko hallille ja nykyjään se ei olisi tullut edes kovin kalliiksi.
13,50 plus sitten mahdolliset pöperöt, jotka jokainen maksaa itse.

Yön yli on nukuttu ja kahvia juotu, mutta silti ohimossa nykii. Positiiviset puolet on täällä jo tuotu esiin, pelaajamarkkinat ovat tyhjät, tuttu pelaaja, todennäköisesti halpa ja ei todellakaan mikään sysipaska. Kaikki nuo on helppo allekirjoittaa. Mutta mutta, minun silmiini nyt olisi ollut tarve sille terävimmälle kärjelle ja kuitenkin hankittiin OK perusjyrä.

Ei tässä taas auta kuin ristiä kädet ja toivoa, että QH onnistuu. Tästä hetkestä alkaen tuo on Jokeri-pelaaja eli toivotaan nyt, että edessä on elämänsä kausi.

Ihan pienen kiitoksenkin voi tässä yhteydessä aiheeseen eli senttereihin liittyen antaa. Hanlon taitaa kerrankin toimia siten kuin toivoisi eli pitää Rita-Bishai-Tenute yhdessä. Tuosta tulee takuulla hyvää ja nyt sentään yritetään luoda sitä syömähammasta. Ja senttereihin liittyen, yksi sentteripaikka tuossa vapautuu kun Tenuttaja siirtyi laitaan.
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Vaihtoehtoina siis hankkia AHL:stä joku uusi yrittäjä jolla on mahdollisuus joko onnistua tai epäonnistua, tai sitten joku vanha tuttu josta tietää mitä saa. Ensimmäisen vaihtoehdon kokemukset ovat vaihtelevia. Viime vuonna tuli Hussey, joka epäonnistui pahasti. Tämän kauden osalta ei Tenutesta vielä osaa sanoa, minkälainen arpa käteen osui. Sentteriä ei kuitenkaan tainnut tulla, mies teki Leinot...

Vaihtoehtona olisi ollut jättää hankkimatta kumpikin. Jokerit olisi voinut mahdollisesti joulu- tai tammikuussa lähteä hankkimaan selkeää ykkössentteriä, ja luulen että niitä olisi ollut silloin myös tarjolla. Nyt haettiin vanha tuttu kehäraakki, jonka kuntoon ja pelirytmiin saaminen kestää jo pari kuukautta ja tunnetusti Jokereissa ei ole hirveästi annettu aikaa näille kesken kauden mukaan tulleille hankinnoille.

Se että junnuille jää vähemmän peliaikaa, on se huonompi puoli. Kuitenkin, jos Tenute on pysyvästi laidassa, senttereitä on viisi mikä ei ole yhtään liikaa. Se että kaksi vakiosenttereistä olisivat liigatasolla kokemattomia, -88 ja -90 syntyneitä ei taida olla ihan realismia..

Eikö tämän Jokereiden projektin pitänyt perustua juuri tähän? Peluuttamalla nämä jätkät saavat sitä kokemusta tulevaisuutta varten ja Jokereista löytyy takuulla lahjakkaita junnuja, jotka lyövät itsensä vielä läpi liigassa. Niitä löytyisi muutama lähes joka kaudelle, jos niitä nyt vihdoin ja viimein osattaisiin tuoda esille ja peluuttamalla kehittää.

Hancockeja sun muita te ette joka tapauksessa tarvitse, se nyt on päivänselvää...
 

saluzci

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Melko merkillisen paljon on itkuisia jokerifaneiksi itseään kutsuvia persoonia tässä viestiketjussa.

Helvetillinen mossotus käy, vaikka Mr Hancock ei ole pelannut pelin peliä tällä kaudella Jokeripaidassa. Tämähän tietysti menee siihen "täytyy varmuudeksi haukkua, kun muutkin tekee niin" -osastoon. Sopulilauma lisääntyy ja voi huonosti.

Nyt, kun pahimmat laineet ovat tyyntyneet Nielikäisen osalta, pitää löytyä uusi kohde näille ikuisille negatiiveille. Minulla on täydellinen luotto Masan ja valmennuskaksikon hankinnoille. He hoitavat tonttinsa juuri niin hyvin, kuin nykyisillä markkinoilla ja Hjalliksen luovuttamilla euroilla voidaan toimia.

Kyllä meidän junnuille löytyy peliaikaa aivan riittävästi, ei siitä kannata kenenkään olla huolissaan, vain mestaruus kiinnostaa.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Niin, onhan se kieltämättä fakta, että sentteriosastolle tarvitaan leveyttä, mutta jos saatavilla on vain Hancockin kaltaisia pelaajia, jotka kaiken kukkuraksi eivät ole pelanneet peliäkään tällä kaudella, niin siinä tapauksessa voitaisiin omasta mielestäni jättää hankkimatta.

Toinen kysymys on sitten, että kannattaako Jokereihin edes hankkia Hancockin kaltaista kiekollista sentteriä, koska Hanlonin pelitavassa ei näille ole mitään käyttöä. Sen mitä QH:n edelliseltä vierailulta muistan, puolustustehtävät eivät herraa kauheasti inspanneet. Sen lisäksi mies oli playoffeissa täysi lapanen eikä muistaakseni saanut enää finaaleissa Jortikalta vastuuta juuri lainkaan.

Kovin skeptinen olen QH:n onnistumisen suhteen Hanlonin pelisysteeminkin tuntien. Nyt kuitenkin kädet ristiin ja toivotaan, että QH onnistuisi edes hieman viime visiittiään paremmin...
 
En olisi niin kovinkaan huolissani tosta kuukauden pelaamattomuudesta. Nro 11 pelannee ensimmäiset pelinsä vasta tammikuussa ja silti ehtii varmasti hyvin mukaan ennen kuin tosipelit alkaa. Ei se Hancockilla nyt ainakaan tohon kaadu.

Selänne ja moni muukin on pitänyt luovia taukoja.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Niin, onhan se kieltämättä fakta, että sentteriosastolle tarvitaan leveyttä, mutta jos saatavilla on vain Hancockin kaltaisia pelaajia, jotka kaiken kukkuraksi eivät ole pelanneet peliäkään tällä kaudella, niin siinä tapauksessa voitaisiin omasta mielestäni jättää hankkimatta...

Niinpä...

Tenute
Bishai
Hauhtonen
Juutilainen
Helenius

Ja tuohon sitten hankitaan Hancock "lisäarvoa" tuomaan?

En kritisoi Hancockia pelaajana, mutta täytyy sanoa, että ainakin näin ennakkoon vaikuttaa turhalta hankinnalta. Vaikka Tenute pelaisi pysyvämmin laidassa, niin siltikään en olisi Masan asemassa lähtenyt sentteriostoksille. Taas putoaa Juutilaisen ja Heleniuksen peliminuutit, ja kohta niitä ei enää edes ole.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Niinpä...

Tenute
Bishai
Hauhtonen
Juutilainen
Helenius

Ja tuohon sitten hankitaan Hancock "lisäarvoa" tuomaan?

Tenute pelaa laidassa nykyisin. Loukkaantumisiakin tulee aina...

Ei, mulla ei ole mitään tarvetta puolustella tätä hankintaa. Kantani on edelleen, että olisi voitu jättää hankkimatta.
 

grace

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ
Jokerit olisi voinut mahdollisesti joulu- tai tammikuussa lähteä hankkimaan selkeää ykkössentteriä, ja luulen että niitä olisi ollut silloin myös tarjolla.

Tuo ajankohta on kyllä hieman myöhäinen jos hankitaan selkeää ykkössentteri. Mistä niitä muuten tuolloin saa? Muualta siis kuin joukkueilta, jotka elvyttävät talouttaan.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Perusluonteeni lienee aika optimistinen ja varmaan lapsekkaan toiveikas, kun en tästä(kään) siirrosta löydä kovin paljon negatiivista. Markkinat ovat mitkä ovat eikä kovin paljon parempaa näytä olevan saatavilla. Tietysti ulkomaalaiskiintiö täyttyy ja jos sattumalta esim. Stappi olisi tyrkyllä, joudutaan tekemään taas tilaa, mutta so not. Sitten tehdään tilaa.

Mielestäni liigan taso on heikentynyt merkittävästi niistä päivistä kun QH viimeksi Jokereissa pelasi. Nykyäänhän kaiken maailman kimmokuhdat, artotukiot ja markokivenmäet dominoivat liigassa, joten miksi ei SM-liigasta runsaasti aiempaa kokemusta omaava Hancock pärjäisi?

Hyökkäyksestä on puuttunut leveyttä, kuten tietysti kaikkea muutakin. Kakkossentteriksi Quinn voi olla oikein hyvä veto. Mukava olisi tietysti nähdä Juutilainen tai nuorempi Helenius siinä roolissa, mutta eivät poikien eväät vielä riitä. Hauhtonen puolestaan on köyhän miehen Pakaslahti, jota on turha kahteen ensimmäiseen kenttään tyrkyttää, jos ei ole aivan huippulaitureita tarjota rinnalle.
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En ymmärrä näitä juttuja lainkaan. Suomessa pelatessaan QH on ollut varsin hyvä vahvistus ja ihan pätevä mies 2./3.-ketjuun. Ainakin ennenvanhaan kädet kävivät hyvin ja puolustussuuntaan oli luotettava kaveri. Viime kausikin ainakin pisteiden valossa sujui hyvin. Tämän hetken kunnosta ei toki tietoa ja ilmeisesti siinä olisi petrattavaa, mutta mikäli putki kulkee niin varmasti ihan hyvä vahvistus.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Jokereissa haukutaan aina uusi pelaaja jos ei ole kyseessä metro, staple tai janecky.

Se pitää oppia että jokereissa vaaditaan parasta ja parasta.
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
En ymmärrä näitä juttuja lainkaan. Suomessa pelatessaan QH on ollut varsin hyvä vahvistus ja ihan pätevä mies 2./3.-ketjuun.
Tuossa se ongelman ydin piileekin. Meillä ei ole selkeää ykkössentteriä, vaan kolme kakkossenaa (joista yksi pelaa laidassa).
 

Micqou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Avs, Mikko Rantanen, (HPK)
Helvetillinen mossotus käy, vaikka Mr Hancock ei ole pelannut pelin peliä tällä kaudella Jokeripaidassa. Tämähän tietysti menee siihen "täytyy varmuudeksi haukkua, kun muutkin tekee niin" -osastoon. Sopulilauma lisääntyy ja voi huonosti.

Kyse on nyt siitä että vaikka Hancock onnistuisi Jokereissa kuinka hyvin tahansa niin kaveri ei todellakaan ole lähelläkään meidän pahinpien haastajien ykkössentteireiden tasoa (Eaves & Viuhkola).. Kaveri on varmasti ihan käypä kakkossentteri mutta ei todellakaan mestaruutta tavoittelevan joukkueen ykkössentteri..
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereissa haukutaan aina uusi pelaaja jos ei ole kyseessä metro, staple tai janecky.
Staple sai alkuun monelta täältä suorastaan murskatuomion. Sitä ei pidetty minään ja kooltaankin oli kuin smurffi. Staple sitten omialla esityksillään ja omalla toiminnallaan sai ilmeisesti ihan kaikki Jokeri-kannattajat puolelleen.

Katsellaan nyt miten Quinn pärjää. Tässä vaiheessa ei todellakaan voi muuta kuin toivoa onnistumista. Lisäketutusta tullee aiheuttamaan se, jos ukko ei ole suhteellisen nopeasti kunnossa. Mua ainakin kyrsii "ammattilaiset", jotka eivät itse pidä kunnostaan huolta ja hikoilu aloitetaan vasta kun sopimus jonnekin on saatu. Korostetaan nyt kuitenkin vielä, että Hancockin kunnosta minulla ei ole mitään tietoa ja voihan se olla, että tuo on pitänyt kunnostaan huolta ja hänelle riittää 3-5 peliä päästäkseen rytmiin. Aika näyttää.
 

Baroni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, sympatiaa Lukolle
Annetaan QH:n näyttää tämänhetkisen peli-ilonsa. Rita-Hancock-kaksikko voisi olla tehokas parivaljakko.
 

Terveis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jepjep, hankintaa kritisoidaan siitä, että ei ole sitä mitä tarvitaan, ja ilmankin olisi pärjätty. Ja todetaan että kyseessä on vain kakkossentteri, muiden kakkossenttereiden sekaan, joka vielä viime kerralla ollessaan floppasi, ja vielä kiintiö täyteen.

Niin vastavetona tulee "Hyvä hankinta se on, hyvä kakkossentteri, sopulilauma valittaa kun jokereille ei kelpaa mikään".

Ok.
 

saluzci

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaveri on varmasti ihan käypä kakkossentteri mutta ei todellakaan mestaruutta tavoittelevan joukkueen ykkössentteri..

En ole huomannutkaan sellaista tietoa, että hänet hankittiin ykkössentteriksi, eikös sen hankintaan ole vielä aikaa ihan riittävästi?

Ei Hankki kalpene maalintekotaidoiltaan lainkaan, kun katsotaan kautta 04-05.
Dalla ja Metro 16
Jantunen ja Lintu 15
Varis ja Hankki 13
Vertailun vuoksi vielä Tomek 6 maalia

Miksette itke Variksen, Linnun ja Tomekin hankintoja??

Aivan perusteetonta tuo jatkuva mollotus.
 

saluzci

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lisäketutusta tullee aiheuttamaan se, jos ukko ei ole suhteellisen nopeasti kunnossa.

....

Korostetaan nyt kuitenkin vielä, että Hancockin kunnosta minulla ei ole mitään tietoa ....

Niinpä, mutta vituttaa kuitenkin hankinta? Skitsoa.
 

Terveis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kerro se floppi!

Seurasitko playoffeja kaverin viime reissulla? ;P Myönnettäköön, eipä tuota vastuutakaan liikaa tullut, mutta taitaa vastuun puuttumisen syykin löytyä Hancockin peilistä.

Niin, ja hyökkäävälle ulkkarille ei omasta mielestäni riitä tehot 13+7, joista vielä tyhjiin kolmasosa.


Niin ja selvennetään nyt omaa kantaa vähän, Quinn voi hyvinkin onnistua, ja tuoda sitä leveyttä tuohon hyökkäykseen, tiedä vaikka pelaisi elämänsä kauden. Minä olen vain sit mieltä että ilmankin olisi pärjätty.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Hancockhan on muuten "ihan ok kakkossentteri" (jota Jokerit siis ei tarvinnut), mutta asennepuoli huolestuttaa. Mulle on ihan sama, montako maalia kukakin pelaaja voittavassa joukkueessa tekee, mutta yrityksen puutetta ei voi korvata millään.

Viimeksi Hancockia ei kiinnostanut Jokereissa pelata. Se teki hänestä Jortikan joukkueessa jonkinlaisen hylkiön. En oikein ymmärrä, miksi pitäisi nyt olettaa tilanteen olevan jollain tapaa erilainen. Hancock on aina ollut pudotuspeleissä huonompi kuin runkosarjassa. En oikein ymmärrä, miksi pitäisi nyt olettaa tilanteen olevan jollain tapaa erilainen.
 
Tämä termin "kakkossentteri" käyttö on mielenkiintoista. Monet tuntuvat tarkoittavan sillä hyökkäävää sentteriä, joka ei kuitenkaan taitotasoltaan mahdu liigan top-3:een. Eikö Bishai ole Jokerien ykkössentteri? Oliko
Jokereilla - ennen Hancockia - toista taidoiltaan hyökkäävän sentterin rooliin sopivaa peluria?

Ykkössentterillä tarkoitetaan joukkueen parasta sentteriä, eikö? Itse väitän, että Hancock haastaa Bishain tällä tontilla. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että nykyistä ykkösketjua tarvitsee hajottaa. Hancock voi Lahden ja jonkun toísen laiturin kanssa muodostaa erinomaisen hyökkäävän vitjan.

Mielenkiinnolla hallille huomenna.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
En ole huomannutkaan sellaista tietoa, että hänet hankittiin ykkössentteriksi, eikös sen hankintaan ole vielä aikaa ihan riittävästi?

Pätevän ykkössentterin hankkiminen tänne takapajulaan voi vaan koitua melko ongelmalliseksi mitä pidemmälle kausi etenee. Markkinat, kun ovat todella tyhjät.

Ei Hankki kalpene maalintekotaidoiltaan lainkaan, kun katsotaan kautta 04-05.
Dalla ja Metro 16
Jantunen ja Lintu 15
Varis ja Hankki 13
Vertailun vuoksi vielä Tomek 6 maalia

Moniko noista Hancockin maaleista syntyi tyhjään maaliin? Oma muistikuvani sanoo, että Herbie taisi voittaa liigan tyhjiin tehtyjen maalien tilaston tuolla kaudella...

Miksette itke Variksen, Linnun ja Tomekin hankintoja??

A) Pelaavat täydellä Jokerisydämellä
B) Eivät vie ulkomaalaispaikkaa

Itse kylläkin kyseenalaistin aikoinaan Variksen jatkosopimuksen vahvasti.

Aivan perusteetonta tuo jatkuva mollotus.

Itku on mennyt kieltämättä jo vähän yli, mutta kyllä tästä hankinnasta kritisoitavaa löytyy. Useimpien negatiiviset kommentit juontunevat varmasti Hancockin edellisen visiitin esityksiin, jotka olivat kaukana odotetusta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös