Pentti Matikainen Ässien pelaajakoordinaattorina

  • 191 561
  • 654
Ässien sympatiapisteet nousi todella rajusti. Tosi hienoa, että Pena ei joutunut lopullisesti unholaan.

(Tuo ei ollut ilkkumista tai sarkasmia, joten pyydän nöyrästi, älä ota sitä sellaisena)
 

joey77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HIFK
Lubomir Hurtaj nähty Isonmäen hallilla. Pena on kyllä liian arvokas kiekkohenkilö hukattavaksi, joten näin yleisesti ottaen hieno siirto.

Juuri näin, Pena on liian arvokas mies menetettäväksi, ei näin pienellä liigalla ole varaa sellaiseen. GO ÄSSÄT!! Siinä otettiin nyt "one for the team" kyllä liigassa on taas enemmän imua, kun vanha viiksivallu parkkeeraa taas Mersunsa liigajoukkueen toimiston eteen.

Odottetavissa tällä kaudella:

1. The Faksi siirtyy Isolle-Mäelle

2.Suhonen Ulos! Matikainen ottaa vastuulleen Ässä-valmennuksen.

3. Pentistä yksinvaltias: Ässien valmentaja/urheilutoimenjohtaja (nopeesti toi pelaaajakoordinaattori kääntyy UTJ:ksi) alkaa hoitamaan myös joukkueen toimitusjohtajan tehtäviä

Tämän uutisen ainoa negatiivinen puoli on se, että kauan unelmoimani, kaikkien liigajoukkueiden johtoryhmien äiti, The Original Dream-Team, Pena ja Masa ei toteudu ainakaan heti. Saakelin Keke, kun meni viemään Penan duunin. Siinä ois ollu sellanen Dynamic-Duo, kun Pena ja Masa ois saanu lyödä hanskat yhteen, siitä ei jääkiekko-viihde enää paranisi.

Ehkä ens kaudeksi...?

Ps. Ihmettelinkin tuossa miksi tunti sitten Pressan linnan kulmilla kaartin soittokunta veteli paraatia, mutta selvisihän se, porilaisten marssia tietysti vetelivät noin niin esimauksi tulevasta!
 

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
Ohhoh. Ässät päätti sitten kerralla pistää myllertämään. Pentti hyppää sitten takapiruksi kertaheitolla. Hyvä hiljaisuus ja kumarrus Ässille. Joko Sir Penalle on varattu lentoliput Bratislavaan?
 

Aina Pata

Jäsen
Yorick Treille kyseli tietä lähimpään pankkiin. Kauhee säkki rahaa sillä oli mukana, lieneekö parakin säkkituolin tyhjentänyt.

Jiifuckinhaa, ei voi kyllä kuin ihmetellä. Ajateltiinko, että föönillä on parempi vetovoima ja joku voi luulla tekevänsä sopparin siihen toiseen punaiseen joukkueeseen?

St_Patrick #16 kirjoitti:
Seuraavaksi Jan Lundell, Sakke Lindfors, Matti Hagman, Frank Moberg ja Kife Heino?
Jannehan meillä jo kävikin...
 

Emiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Penaa en olisi välttämättä ottanut, mutta eipä tuo Takkokaan ole juuri mitään aikaan saanut. Ei tule ikävä.
 

OikeaPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, maajoukkue, sympatiat: HIFK
Aivan loistokamaa! Vielä tohon Vellu ja Jortsu mukaan, niin alkaa olla kaikkien aikojen Fab Four koossa. Vilpittömät onnittelut ja velkom pack Pena!

Mitäs ihmeellistä näiden veikkojen reunionissa nyt on? Alpohan nosti SaiPan aikoinaan SM-liigaan 80-luvun vaihteessa ja koulutti Penasta kakkosenaan valmentajaa. Sieltä saakka on vedelty yhteisiä juttuja. Parhaiten äijien ystävyys selviää Erkki Liesmäen kirjasta: Maalina mestaruus.

Eli Jortsua uupuu vielä.

Mutta hienoa että faksi saa taas laulaa!
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Onhan tässä sekin valoisa puoli, että tarvittaessa Pena astuu Alpon tilalle penkin taakse ja peluuttaa porilaisten vaatimaa myllykiekkoa. Win-Win.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Jos jotain positiivista pitää hakea tästä, niin Matikainen on vain tämän kauden tehtävässään ja tuleva utj on joku toinen.

Rehellisesti sanottuna ja kolmen viimeisen kauden pelaajahankintkoja tarkastelemalla, voi todeta, että ei Pena voi onnistua huonomminkaa pelaajahankinnoissa kuin nykyiset kaverit. Ei kuitenkaan toivottu henkilö minunkaan puolesta kyseiseen tehtävään..
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Veikkaus ensimmäisestä isosta hankinnasta: Jere Karalahti. Myös Jan Kobezda vahtii nyt faxiaan entistä tiukemmin, eipä olekaan tullut yhtään tarjousta HIFK:n jälkeen. Lähtisin kolmen vuoden diilillä. Lunkallahan on vain vuoden diili Tsekkeihin? Ja mikäs on Ässien mv-valmennuksen tila? Pian sattuu ja tapahtuu.

Pitänee järjestää itsensä pikimiten Porin yöhön pitämään hauskaa. Pleksilasien, Mersujen, purukumin, faxipaperin ja monen muun tuotteen myynti lisääntyy Porin seudulla, joten tällä nimityksellä on myös runsaasti positiivisia yhteiskunnallisia vaikutuksia.

Väittikö joku, että Ässistä on tullut tylsä seura?
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ja minä kun luulin, että pahempaa paniikkivetoa kuin Terzi Määttä ei voi enää hihasta vetää.

Tämän saatte kaivaa naftaliinista kun toteutuu, mutta olen valmis lyömään vetoa seuraavasta asiasta: Pena hankkii Jan Lundellin Ässien maalinsuulle vielä tämän kauden aikana.
 

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
3. Pentistä yksinvaltias: Ässien valmentaja/urheilutoimenjohtaja (nopeesti toi pelaaajakoordinaattori kääntyy UTJ:ksi) alkaa hoitamaan myös joukkueen toimitusjohtajan tehtäviä!
Ässät lähestyy pikku hiljaa kohti sitä "oikeaa" modernia johtamista. Ensimmäiseksi lähtee Hirsimäki sitten Suhonen. Jäljelle jää todellinen sotasankari Pentti Matikainen, päävalmentajana ja toimitusjohtajana! Vittu sä koulutat niitä!
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Tää on kyllä vuoden jääkiekkokulttuuriteko! Pystin arvoinen suoritus!

Tarjoan tuopin sille, joka ensimmäisenä ottaa kuvan Penan mersusta Starkin takapihan parakin edessä. Koko illan tarjoan sille, joka saa itse Penankin poseeraamaan kuvaan!
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Penaa en olisi välttämättä ottanut, mutta eipä tuo Takkokaan ole juuri mitään aikaan saanut. Ei tule ikävä.

Virheitä ne kaikki tekee, mutta toiset oppii virheistään. Penan historiaa selailemalla siitä vaan ei tunnu löytyvän näyttöä. Luuletteko että siirtämällä HIFK:n hinta/laatu-suhteen tänne periferiaan löytyy jotenkin huikaiseva joukkue?

Kyllä tämä oli viimeinen niitti tämän köörin luottamukselle.

Jos pitää valita Ässien johto akselilta Hirsimäki & Takko vs. Pena & Alpo & Pena niin en kauaa tuhraa mietintään.

Kaipa tuo Forrestkin tosiaan olisi jo tänne tullut, mutta ei kelvannut jolloin nähtiin nämä tämän päivän peliliikkeet.

Saa korjata jos olen väärässä.

Jos jotain positiivista pitää hakea tästä, niin Matikainen on vain tämän kauden tehtävässään ja tuleva utj on joku toinen.

Missä näin on sanottu?
 

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
Seuraavaksi odottamaan koska Hirsimäki löytää uuden pestin ja lähtee mäkeen. Taitaa vaan olla siihenkin liian kiltti.

Sen lupaan ettei Hirsi noilla liksoilla lähde minnekään, koskaan. Jos Ässien toimarina tienaa lähemmä tuplat vs. esim Tps toimariin parempa pestejä noilla näytöillä ole pahemmin saatavilla.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnea, Ässät! Tulette tarvitsemaan sitä, mutta hauskaakin piisaa... Sitä tässä vaan kyselen, että laitetaanko se hevosenpäävarasto mihin?
 

MS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Et-Po 72, EuPa, Veitsiluodon Vastus,Hoopi Hänninen
Onko nyt niin, että Porissa halutaan tietoisesti tehdä kaikki periaatteessakin tehtävät virheet?
Korjatkaa, jos olen väärässä, mutta tilastollisesti Pentin skouttaukset IFK:ssa eivät tainneet ihan hirvittävän kovalla prosentilla osua.
Eipä tainnut kaiketi Kari Takkokaan niin hyvin onnistua Ässissä pelaajakoordinaattorina?
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Paljon parjattu Kari "Perse" Takko keräsi kamansa ja häipyi. Ja tilalle saatiin Matikaisen Pena. Ei tässä tiedä miten päin olisi. Tää kausi on legenda.

Onnea Penalle! Faksi laulamaan!
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Vastahan minä ehdin vaatia Penaa takaisin HIFKiin... Nyt faksi, viikset, mulletti ja Nicorette siirtyvätkin länteen... "Go West, life is peaceful there..."
 

scholl

Jäsen
Tämän saatte kaivaa naftaliinista kun toteutuu, mutta olen valmis lyömään vetoa seuraavasta asiasta: Pena hankkii Jan Lundellin Ässien maalinsuulle vielä tämän kauden aikana.

Sama juttu. Tsekeissä pestit eivät ole muutenkaan aina niitä pysyvimpiä.
Lunkka on viimeistään joulun jälkeen Ässissä.
 

Fordél

Jäsen
Eiköhän Pentti selviä väärästä valasta (?) ehdollisella. Vai onko siitä kovakin rangaistusasteikko? Pitää tarkistaa Finlexiltä varmaan.

Siinä oli kaksi vaihtoehtoa, joidenka nimikettä en nyt muista, mutta toisessa tuli häkkiä varmasti mikäli siitä epäillään ja myös syyllikseksi todetaan.

Täytyy kyllä nostaa Ässille hattua ennakkoluulottomista otteistaan! Kiistellyn Apen jälkeen organisaatio palkkaa tuomiota odottavan Matikaisen muutamaksi kuukaudeksi hoitamaan pelaajakoordinaattorin hommia ja luonnostelemaan urheilutoimenjohtajan tehtäväkuvauksen. Eikö noita hommia oikeasti olisi voinut hoitaa joku jo organisaatiossa oleva? Kait siellä tiedetään parhaiten mitä urheilutoimenjohtajalta halutaan? Ja onko mitä hyötyä on kasailla tulevan kauden joukkuetta kun sen tilanteesta (esim. valmennus) ei ole mitään hajua kellään?

Kertakaikkiaan käsittämätön siirto, mutta onhan näihin jo totuttu. Kuitenkin suuri tunnustus Ässille munasta! Sitä ei ainakaan puutu.
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Onko Porissa lentokenttää? Jos on, niin nyt on korkea aika hommata tsetit paikalliseen loundgeen, siellä alkaa nimittäin piakkoin kuhina.

Joko ensimmäinen Pentin tsekeistä bongaama 215/185 mitat omaava hullu on nähty porissa?
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
jotainhan tähän ketjuun pitää saada kirjottaa joten onnea kaikille, niin Ässille, Penalle ja koko liigalle!! En olisi ikinä uskonut että Matikainen näin nopeasti palaa kiekkokartalle. Saataisiinko jo komeakoristeiseen hattuun sulka "ensimmäinen liigasta pudonnut joukkue kymmeneen vuoteen :)?"
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös