Ne muut Mestis-joukkueet

  • 39 840
  • 108

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Koska liigassa on kaikki aina paremmin ja toisaalta taas p*ska valuu alaspäin, niin avaan tänne myös Mestiksen puolelle ketjun, jossa Mestis-kannattajakin voi purkaa syvimmät tuntonsa muista sarjan joukkueista. Toivottavasti ketju herättää kuitenkin ennemmin pientä sähköä kautta odotellessa kuin turhaa pahaa verta eri kannattajien kesken eli hieman pelisilmää vaadittaneen sekä kirjoittajilta, että lukijoilta. Liiga-ketjusta kopioitu alustus toimii myös selventäjänä:

Eli ajattelin kyhätä ketjun, jossa jatkoaikalaiset saavat tuoda julki aatteensa "niistä muista" Mestis-joukkueista. Eli toisin sanoen kertoa minkälaisia tunteita/ajatuksia muut kuin oma joukkue herättävät. Tarkoitus ei siis ole keskustella pelaajamateriaalista, eikä voitetuista mestaruuksista vaan joukkueesta ilmiönä, ulkopuolisen silmin.

D Team

Hyvin mitäänsanomatonta vielä, mutta nimi lähinnä raiskaa Diskoksen perinteitä. Kirjoittaisivat sen edes väliviivalla. Jypin farmiseura. Noh, annetaan yrittää ennen liikaa tuomitsemista.

HeKi

Tulee v-mäisestä kaupungista, jossa asuu paljon v-mäisiä ihmisiä, mutta itse seurassa on jonkinlainen symppisleima. On kuitenkin jollain tavalla väliinputoaja, jonka tehtävä on lähinnä kiusata isompia.

Hokki

Kovin perinteettömän ja irrallisen oloinen seura, jolle on kuitenkin nostettava hattua menestyksestä. Toisaalta pitää muistaa heti seuraavassa lauseessa todeta sen olevan saavutettu Kärppien siivellä. Rampe&Naukkis-takit valmentajilla. Väillä tuntuu, että aina ei pelata organisaatiossa ihan täydellä pakalla, kun kuuntelee puheenjohtajan kommentteja ja vain katsoo päävalmentajaa.

Jokipojat

Perinteikäs seura, joskin ehkä hieman negatiivisessa mielessä wanhahtava. Jokipo-kannustus huuto ärsytti ennen suunnattomasti, mutta nyt lähinnä kuuluu kuvaan. Joensuulaisille toivoo kuitenkin aina alitajuisesti menestystä.

Jukurit

KooKoon kannalta SE vastustaja. Tavallaan Jukureista ei voi pitää, mutta toisaalta menestystä arvostaa ja suurin osa kannattajistakin vaikuttaa ihan ihmisiltä.

K-Vantaa

PK-seudun nelosseura, jota kenenkään on vaikea kuvitella kannattavan. Tai kuka myöntää olevansa Vantaalta? Kuitenkin melko moderni imagoltaan, mutta yrittää ehkä liikaa.

LeKi

Yllätti viime vuonna, mutta mieluummin näiden lekien tilalla näkisi vaikkapa Hermeksen tai FoPS:n.

SaPKo

Menee Jokipoikien kanssa samaan perinnekastiin, jota arvostaa. Kasvattajaseura, jolle kuitenkin esimerkiksi liigapaikka tuntuu nykyään utopialta. Erittäin hieno logo.

Sport

Yleisömäärät ja budjetti herättävät kateutta, mutta fanien käytös välillä lähinnä sääliä. Suhtautuminen Tammiseen häilyy vittuuntumisen ja huumorin puolivälissä.

Titaanit

Tavallaan Jukureita enemmän se lähiseura Kouvolasta katsoen, mutta alasarjavisiitit ja talouspuljaukset ovat himmentäneet kilpeä. Kotkakin on paikkana jotenkin kaksijakoinen, kaunista merta ja väkivaltaisia ihmisiä. Toivotaan kuitenkin Titaaneille menestystä jo ihan Louhis-Ossin takia.

TuTo

Turun seuroista se parempi ja kannattajatkin ihan järkiväkeä. Ei oikeastaan pahaa sanottavaa. Lättyä pussiin.
 

Rud1us

Jäsen
Suosikkijoukkue
HeKi
Toivottavasti ketju herättää kuitenkin ennemmin pientä sähköä kautta odotellessa kuin turhaa pahaa verta eri kannattajien kesken eli hieman pelisilmää vaadittaneen sekä kirjoittajilta, että lukijoilta.


HeKi

Tulee v-mäisestä kaupungista, jossa asuu paljon v-mäisiä ihmisiä.


Jukurit

Tavallaan Jukureista ei voi pitää, mutta toisaalta menestystä arvostaa ja suurin osa kannattajistakin vaikuttaa ihan ihmisiltä.


K-Vantaa

PK-seudun nelosseura, jota kenenkään on vaikea kuvitella kannattavan. Tai kuka myöntää olevansa Vantaalta?


Titaanit

Kotkakin on paikkana jotenkin kaksijakoinen, kaunista merta ja väkivaltaisia ihmisiä.

Toivottavasti ymmärrät myös itse oman avaustekstisi, sillä näistä poimituista kommenteista sitä on vaikea havaita. Suoranaisen suoraa vittuilua mielestäni.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Oikein hauska keskustelunavaus, ja aika samansuuntaisiakin havaintoja, kuin allekirjoittaneella, nimittäin tällaisia:

D Team

Tämä on ainakin toistaiseksi, kuin ikkunalasia nuolisi. Sen verran hmv. Ehkäpä aika näyttää...

HeKi

Kilpailee yhdessä LeKi:n kanssa sarjan rumimmasta logosta ja nimikilpailussa taas mielikuvituksettomuudellaan tasavahvana D Teamin kanssa. Betoninen halli, ja olipa suunta etelään tai pohjoiseen, Heinolan ohittaa ilolla.

Hokki

Yksi sarjan veemäisimmistä porukoista. Kainuulainen ihminen on mukava, mutta pahoja gloryhunterin elkeitä siinä on; "hhokki, hhokki, hhhhokki!" kaikuu hallissa vain ja ainoastaan silloin kun oma jengi on jo tehnyt maalin.

Jokipojat

Edellytyksiä olisi parempaankin, susirajakiekko on mennyt eteenpäin aika pienellä vaihteella sitten liigasekoiluiden.

Jukurit

Toinen veemäinen porukka, vähämaalisia otteluita, jotka aina päättyvät väärinpäin. Mukava faniporukka, jonka kannustus on kahta oktaavia muita korkeampaa.

KooKoo

Hyvin dynaamisen oloinen organisaatio ja hieno pelaajamateriaali ansaitsisi parempaakin kuin jäämisen kaupungin minilajiksi raiskaripallon, afroamerikkailaispallon ja potkupallon taakse...

K-Vantaa

Ikuisesti vaan KiVa, ei oikein koskaan sen enempää. Tsadin seudun bussikuskit, varastotyöntekijät ja muut, jotka valitsivat uran ennen kiekkouraa pelaavat täällä.

LeKi

Montakohan vuotta tämän putoamista tarvitsee toivoa...

SaPKo

Perinteikäs ja hieno joukkue. Ikuinen pikkuveli. ;P

Sport

Otetaan suomenruotsalainen fruittari, sekoitetaan se pohjalaiseen junttiin ja laitetaan joukkoon pirskaus eri lajista ja kulttuurista pöllittyä Aitoa Oikeaa Kannustusta ja saadaan aikaan Spårafanin prototyyppi. Tosiasiassa joukkue jolle ehkä toivoisi onnistumista jo pikkuhiljaa, mutta fanit tekevät toivomisesta kovin vaikeaa.

Titaanit

Tämä jotenkin kuuluu Mestikseen, mutta sydän kylmänä saa seurata miten asiat voidaan tössiä oikein ruhtinaallisesti. Paljon pienten yritysten mainoksia hallissa ja paidoissa.

TuTo

Fiksun oloiset fanit, perinteitäkin. Joensuusta katsoen kuitenkin aika hälläväliä, miten tällä menee tai ei mene.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
V-mäisten lisäksi heinolalaiset ovat näköjään tosikkomaisiakin. Joten muistetaan myös seuraava tosiasia:
Heinola - Tyly Kaupunki.
 

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Joistakin Mestis-/Divarijoukkueista ei oikeastaan ole mitään mielikuvaa, mutta koska SaPKo:n kautta on tullut tätäkin sarjaa NHL:n ohella seurailtua, niin laitetaan nyt jotain mietteitä.

SaPKo Syntymäkaupungin joukkue, jolle toivoo menestystä. Toivottavasti pystyisi sementoimaan itsensä pysyvästi Mestikseen, eikä seikkailuja missään Suomi-sarjassa tarvitsisi enää nähdä.

Jukurit Paikallisvastustaja rumasta Mikkelistä, jolle toivoo lähinnä vastoinkäymisiä. Asenteet tosin tasoittuneet paljonkin herra Uimalakin lähdön jälkeen, kun jugurtit on alkanut pikkuhiljaa mutta järjestelmällisesti jäädä sarjan muiden suurten jalkoihin. Tai siltä se ainakin vähän näyttää verrattuna vuosikymmenen alun menestykseen..

Jokipojat Nykyisen kotikaupungin joukkue, jonka matseissa paikalliset rummun hakkaajat pistävät aina vitutuskäyrän nousuun. Muuten melko neutraali ja jollain tapaa imagoltaan harmaa joukkue, jonka otteet eivät oikeastaan herätä tunteita suuntaan tai toiseen.

KooKoo Suosikkini heti SaPKo:n jälkeen. Paljon mielenkiintoisia pelaajia ja selkeästi eteenpäin pyrkivä organisaatio. Toivottavasti vievät potin seuraavalla kaudella.

TuTo Se sympaattisempi turkulainen, joka esitti menneellä kaudella ehkä vakuuttavinta mestistasolla näkemääni jääkiekkoa. Tykkään.

Sport Uuh. Jollain kierolla tavalla tämän pohjalaisessa itseriittoisuudessa ja uhossa elävän rantaruotsalaispossen toivoisi nousevan S&M-liigaan, jotta näkisi kuinka HIFK, Kärpät, Jokerit ym. teurastaisivat Spåran raiskausluvuin illasta toiseen. Ludwig XIV Tamminen sopii kyllä tähän ympäristöön, kuin nenä naamaan.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
D-Team Väritön ja hajuton. Tulevalla kaudella ottaa turpaan, että otsatukka takaraivolle. Väliillä saattaa onnistua potkaisemaan maasta isompiaan yllättäen munille.

HeKi: Heinolassa jyräätään ja sieltä on mukavaa hakea pisteitä.

Hokki: Juottanut katkeraa maljaa viime kausina. O-P on Mestiksen Simo Sisu.

Jokipojat: Mukavin paikka vierailla. Leppoisaa jengiä ja sieltä on mukavia muistoja juurikin siksi, että reissuista ei paljoa muista. No, lähes aina sieltä pisteet on haettu, mutta ei enää lanttukukkoja kiitos. Faniryhmä Mestiksen leppoisin. Rumuus ei ole pahuuden merkki.

KooKoo: Tulevan kevään finaalivastustaja. Kouvolan hallissa tulee välillä vieraliltua, vaikkei sarvipäät siellä pelaakkaan.

KiVa: Paidattomia faneja ei voi olla huomaamatta. Legendaarinen Säkki on tulevaisuudessa Putin veroinen legenda, josta kerrotaan karmeita tarinoita, joissa paidattomuus ja kaljamaha nousevat pääosaan.

LeKi: Vittumainen paikka vierailla viime kaudella, sillä pitivät pisteensä. Tällä kaudella korkojen kera pisteet pois.

SaPKo: Mestiksen ainoa halli, jossa ei sisävessaa? Ensi kaudella sarvipää kantaa reputtin pässinpäitä Mikkeliin. Kyyti on kylmää ja illat pimeitä Talvisalossa.

Sport: Herättää ainakin tunteita ja mitä väliä vaikka pelkkiä negatiivisiä, kunhan puhuttaan. Uho on taas hirveä, mutta kevään myötä vaasalainen häviämisen kulttuuri nousee pintaan. Gootista puhutaan kevään jälkeen Ryssi-Jaskana. Fågel puolustaa omiaan sulat pöllyten.

Titaanit: Karu paikka ja karu joukkue. Kai Tillasen vuoksi saa täältä paljon sympatiaa.

TuTo: Turun sympaattisin lätkäjegi.
 

Patajukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Perinteiset kilpaurheiluseurat
D-Team: Nimihirviö, pieni seura. En toivo suuria tappioita tulevalla kaudella.

HeKi: Halli kantaa jonkin sortin puufirman nimee ja ainoot puuosat hallissa on tukipalkit katos. Joukkueen vierailut Mikkelissä ei ole mitään suuria otteluita, mutta Heinolassa on kiva käydä.

Hokki: Ärsy halli ja tuplaärsy joukkue.

Jokipojat: Hieno halli, jännät matsit aina Joensuussa.

KooKoo: Ei koskaan mukava vastustaja. Aina kipinöi mahassa ennen peliä.

KiVa: Fanit fantastisia. Joukkue kovin mitään sanomaton.

LeKi: Aina valmis yllättää....

SaPKo: Ei mitään pahaa, pointsit ulkokenttäpelistä.

Sport: Voi Satan... Aina kova puhe ja paljon tapahtumia kentän ulkopuolella. Joukkue ei vaan onnistu menestymään. Ei edes tänä vuonna.

Titaanit: Pieni ja piskuinen, sympatiajoukkue.

TuTo: TurunToka. Kiva vastustaja, mutta ei sytytä muuten.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Kahdesta ensimmäisestä tekstistä kyllä paistaa selkeästi vitutus viime kaudella menetetyistä pisteistä, kun LeKiä noin kovasti dissataan. Miksei samantien KooVee liigaan niin saataisiin perinteitä mukaan?

D Team
Värittömyys ei haittaa muuten, mutta yleisöä D Team ei nykynimellään vedä vieraspeleihin. Diskos takaisin! Toivottavasti ei jää JyPin farmiseuraksi kokonaan.

HeKi
Piri viiksiensä kanssa herättää jonkunlaista kunnioitusta. Heinolakaan ei herätä negatiivisia tunteita. Jäi täällä TV-pelissä jyrän alle...

Hokki
Hakkarainen kyllä herättää naurua ilmestyessään ruutuun. Tulos kuitenkin ollut kovaa. Taitojoukkue!

Jokipojat
Jotenkin hienoa kulttuuria siellä teillä! Uiton polvitaklaus jäänyt mieleen.

Jukurit
Mukava vierasvastus pisteiden valossa.

K-Vantaa
Pääkaupunkiseudun vanki ja joukkuekin voisi olla nimekkäämpi.

KooKoo
Kovaäänisimmät fanit ja viime kauden kovin vastus Lempäälässä. Jokainen peli erittäin tiukka, joten onneksi pääsee niistä nauttimaan tulevaisuudessakin. Miliisi vs. Vasara jäi näkemättä.

SaPKo
Kauden avauspeli viime kaudella jäänyt mieleen. Ettekö olisi voineet olla mieluummin hiljaa kuin huudella omillenne törkyjä?

Sport
Herättää tunteita. Pisteitä ropisi kuitenkin Lempäälään, joten ei pitäisi valittaa. Sanoista tekoihin!

Titaanit
Onneksi Sika-Jernberg jätti Kotkan! Välillä tiukkojakin pelejä.

TuTo
Ei paljoa pahaa sanottavaa. Sympaattinen seura. Turun ykköseksi?
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
D-Team: Oikeasti tuo nimi on hirveä. Diskos oli ihan hauska, mutta kun jääkiekkojoukkueesta tulee oikeasti ensimmäisenä mieleen Ilkka "Iso-D" Lipsanen niin ollaan pahasti hakoteillä.

HeKi: Ihmeellinen porukka, joka tuli ja asuu puskissa. Vierailu Heinolan jäähallissa on kuitenkin välillä piristävää - osaa taas arvostaa Kouvolan jäähallia.

Hokki: Seuralle nostan sinänsä hattua, mutta toisaalta useasti todistamani lapsellinen käytös joukkueen managerivelholta vetää pisteitä alas. Puten koti.

Jokipojat: Opiskelukaupungin tiimi tulee aina olemaan itselle suosiossa. Arvostan seuran faneja sekä joensuulais yleisöä korkealle. Ensi kaudellakin on pakko tulla Mehtimäelle.

Jukurit: Hallissa etsittiin aikanaan Jäcki Tsääniä ja nahkaliiviveljekset vetivät komeasti sinikeltaista hurrikaani. Siltikin vierasmatseista (ja kotona) ollaan lähty edelleen liian laihalla pistepussilla. Ärysttävä robotti futiskiekko senkun jatkuu vuodesta toiseen ja puuhaspedeily jatkuu. Ovat pitäneet Janne "posliinipoika/Litti" Jaakolan jollain ihmeen tavalla siinä kunnossa, että mies on jopa päässyt pelaamaan.

KiVa: Kiva halli ja HCM. Edustaa nyt ainota vaihtoehtoa PK-seudun hylkiöille. Lisäksi KiVasta tulee aina mieleen Marko "Where are you" From

LeKi: Ei onnistunut kääntämään Valtteri Skytän päätä sopimusta varten, joten en arvosta heh. Noh ei - noilla resursseilla porukka tekee hyvää duunia.

SapkO: Makopide ja kirjoitusvirheet sekä pässinpää ja kahva. Mitä muuta Savonlinnassa enää sitten tarvitaankaan. Ja voiko organisaatio olla ihan täydessä hapessa, kun työllistää Jami "Rankkari" Miettisen?

Sport: Sporasporaspora, ah tuo Mestiksen ikuinen inhokki. Aurinkokuninkaan hiekkalaatikko, jossa on välillä lapio hukassa. Homma kulminoituu faneihin, joilla tulee yhtä vähän ylilyöntejä kuin Frederikin eduskuntavaalikampanjassa.

Titaanit: Kotkan Tits on perinyt Kirkkonummen ihmeen paikan Mestiksen taloudellisempana seurana. Onneksi nettisivuille tullut kannattajakosiskelu "ei" kuitenkaan vaikuta yhtään epätoivoiselta. Jotain seurassa on kuitenkin tehty oikein, koska Gärdi Gärdström ja Hapsu Haapalainen ovat hävinneet rosterista. Lisäksi Tomi Lindfors on houkuteltu "PK-seudulta"(Tomin maantiedon mukaan) takaisin Kymenlaaksoon.

TuTo: Nykyään ehkä ärsyttävin vastustaja, lähinnä sen vuoksi kun oli viime kaudella niin kova! Hieno halli ja perinteinen organisaatio, ei oikein osaa haukkua vaikka salaa mieli tekisikin.
 

Nyrpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pässilauma!
Heitänpä oman lusikkani soppaan:

D Team: Ei tästä osaa sanoa vielä yhtään mitään

HeKi: "Rakas" vastustaja jo monen vuoden takaa. Parhaiten mielessä viimekauden viimeinen peli ja hurlumhei viimeinen erä. Silloin oli Heinolassa hauskaa.

Hokki: Ehkä Mestiksen mukavimmat heput penkin takana. Suikkasesta aina huoltajiin asti

Jokipojat: En oo ikinä pitänyt Joensuusta, mutta hienoa siellä on käydä pelailemassa. Ylivoimaisesti heikoimmat ruuat vierasjoukkueille. Oikeesti riisi ja sattumalitku ei oo hyvää.

Jukurit: Erikoisuutena jauhelihakastike höystettynä folionpalasilla... Vois muuten leventää sitä onnettoman kapeeta kulkuväylää kotijoukkueen penkin takaa vierasaititoon. Siitähän joutuu kulkemaan poikittais jos jotain kantaa käsissä.

K-Vantaa: Tikkurila Areena on miusta paras halli vierasjoukkueelle. Mukavan avaraa ja lyhyet matkat bussista koppiin ja kopista aitioon.

KooKoo: Sympatiat Lotelle

LeKi: Lato kuin pakastin. Onneks saivat laitettua lämmittimet hohtamaan penkkien taakse. Btw betoni ei oo hyvä ratkaisu pukukopin edessä varsinkin jos kumimatto on vain 50cm leveä.

Sport: Hiljaiseks vetää...

Titaanit: Ylivoimaisesti parhaat syömiset. Mukavat hallitätit tekee kotiruokaa ja kyllä maittaa. Muutenkin hyvä paikka käydä hakemassa pisteitä.

TuTo: Ei mitään pahaa sanottavaa tästä porukasta. Penkin takana hyvää porukkaa viimevuonna ja vaikka nyt ehkä pari kertaa vähän huudeltiin play-offien aikana niin hauskaa oli silti.
 

Fordél

Jäsen
D Team: Jypin farmi, aivan järkyttävän typerä nimi ja ruma logo eikä pelaajalista vakuuta. Ei siis kovinkaan ruusuiselta näytä, mutta tervetuloa silti Mestikseen!

HeKi: Ei ihan surkea joukkue, koska teki Sinkkosen Ollista pelaajan. Logo kaamea ja hallissa en ole vielä käynyt. Pelsujen farmi. Faneista ei mitään hajua; onko niitä?

Hokki: Liian kaukana ja kaikkien liigajoukkueiden farmi. Tekevät kuitenkin vuodesta toiseen hyvää työtä ja pelaavat nuorekkaalla joukkueella ennakkoluulottomasti. Yksi vaikeimmista vastustajista.

Jokipojat: Ryminää Jokipo! Hienoa, että ovat taas Mestiksessä, mutta ei kyllä herätä oikein minkäänlaisia tunteita. Harvinaisen neutraali seura kaikin puolin.

Jukurit: Pitkäaikainen päävastus, joka on vuodesta toiseen syöttänyt meille katkeraa kalkkia. Onneksi on viime aikoina näyttänyt inhimillisyyden piirteitä. Halli on ok lukuunottamatta sitä helvetin pullonkaulaparkkipaikkaa sekä maan huonoimpia järkkäreitä. Kaupunkina Mikkeli vähintäänkin ahdistava. Jaksamisia!

K-Vantaa: Lohipaitojen kanssa on käyty paljon hyviä matseja ja nämä matsit jotenkin herättävät aina ylimääräistä kutinaa, johtuen osaksi ehkä Fromista. Hienot paidat ja hieno halli. Kuuluu Mestikseen kuin KalPa liigan jumboksi. Ainoa negatiivinen asia on erään Jatkikseen kirjoittavan fanin antipatiat KooKoota kohtaan. Joo on se Lustberg sika...

LeKi: Symppisseura, Ilveksen ja Papparan farmi. Karmea logo. Viime kaudella oli todella pirteä yllätys ja suureksi osaksi varmasti Juujärven. Saas nährä miten nyt käy? Toivottavasti on tullut Mestikseen jäädäkseen.

SapKo Logo kuin Dodgella ja joukkue täynnä KooKoo-pelureita. Vaikea vastus kotona, mutta onko enään kun saimme kaapattua Oivan meille?

Sport: Fanit ärsyttäväpää kuin Fairy silmissä ja vaasalaisten toilailut ei jätä kyllä ketään kylmäksi. Vaasassa on vuodesta toiseen tärkeämpää kunnon showmeininki kuin ne tulokset. Rahaa palaa ja tuloksia melkein tulee. Yksi parhaimmista lätkämuistoista liittyy Soikan ja Mäkelän hyssyttelyihin Red Armya kohtaan kun vaasalaiset kaadettiin.

Titaanit: Vetäkää vessa, antakaa juomavettä kotkalaisille. Monien KooKoo-taustaisten pelaajien hautausmaa. Taloudellisesti kuralla. Halli on mielenkiintoinen puuhökkelö. Karhula ja Kotka ahistaa.

TuTo: Pelipaidat kuin rangersmaisen tyylikkäät. Legendaarinen joukkue, hieno halli ja hyvä meno kaikin puolin. TuTo kulminoituu jäsen F:n mielessä aika pitkälti Lehkoseen ja nyt kun kalju on poissa niin epäilen suuresti, että menikö samalla toiminnasta uskottavuus? Helkkarin paha vastus vuodesta toiseen.
 
Viimeksi muokattu:

Zigismund

Jäsen
Minäkin otan osaa keskusteluun, vaikka suosikkiseurani ei Mestistä pariin vuoteen ole pelannutkaan...

D Team: Tylsä... Järjettömän tyhmä nimi ja huono logo.

HeKi: Ihan kivaa pikkune seura. Ei aiheuta hurraa-huutoja, ei kyllä liioin vitutustakaan.

Hokki: Todella mukava joukkue! Valmentajat ja fanit tuntuvat olevan ihan täysjärkistä porukkaa.

Jokipojat: Suurinpiirtein samat sanat Hokin kanssa. Mielenkiintoistia pelaajia joka vuosi. Hieno logo.

Jukurit: Aww... Jukurit. Aiempina vuosina tullut seurattua entistä tarkemmin, kiitos Laakson ja Lehtosen. Tänä vuonna eivät taida jatkaa, mutta kaipa sitä tulee kuitenkin Jukureita seurattua. Jännä myös nähdä, kun nyt JYP-pelaajat eivät tulekkaan Mikkeliin.

K-Vantaa: Ei sytytä, ei ollenkaan. Jotenki väritön ja Pk-seutu... Njääh. Halli on kuitenkin hieno.

KooKoo: Tänä vuonna taitaa tulla kaksintaistelu, Kookoo vs. Sport. Olen ehdottomasti KooKoon puolella! Aiempina vuosina on ollut sellainen tiimi muiden joukossa, mutta nyt saa erikoistarkkailua. Miinusta maratontaulukon piikkipaikalle noususta...

LeKi: Viime vuonna ei kaiketi pahemmin palkkaa maksettu pelaajille? Silti hieno sijoitus runkkarissa. Tälläistä seuraa arvostan! Tosin arvostusta laskee, mikäli sieltä tulee roppakaupalla Ilves-, tai Tappara-apuja.

SaPKo: Logo voisi olla hienompikin. Ihan kiva seura. Hienoa myös, että SaPKoon ei raahata läjäpäin SaiPa-apuja.

Sport: Buu! Paskin joukkue kaikista. Kiitos fanien ja Tammisen teesien. Joukkue jolle toivon joka vuosi floppia!

Titaanit: Ei taho Titaanit sytyttää, ei. Näkymätön, hajuton, mauton. En pidä.

TuTo: Ennen ketutti... Nykyään pidän yhtenä Mestiksen hienoimmista seuroista! Koittakaapa nyt saada se Forsseli jatkamaan.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
D Team: Varsinainen nimihirviö Jyskylästä. Miksi ei Diskos kelvannut, olisi nostanut tämän joukkueen sympatioita ainakin minun osalta puolella. Lienee JYPin likasanko ensi kaudella? Kaikki mikä sieltä jää yli pyörii sitten D Teamissa vittuuntunut ilme kasvoilla.

HeKi: Mukava vastus SaPKolle jo Suomisarja kausina, tiukkoja vääntöjä kunnes Kalle Konsti lopetti pyristelyt. Elorannalla on muuten ihan himonussijan viikset, onko kukaan ikinä nähnyt muuten Piriä ilman viiksiä? Sen kuvan kun saisi albumiin niin siitä saisi varmaan hyvät fyrkat kun möisi netissä. Heinolan kaupunki on kyllä ihan kuollut paikka. Logo ihan perseestä.

Hokki: Kajaanilaisista ei ole minulla mitään pahaa sanottavaa. Upea Mestisvoitto toissa kaudella. OP voisi kyllä syödä vähemmän makkaraa.

Jokipojat: SaPKon mukavin ja rakkain vastustaja numero kaksi. Pientä peukkua pidin Jokipojille kun SaPKo ei ollut Mestiksessä. Mukavia faneja, järkkäävät Savonlinnan reissuilla hyvät rahat SaPKon kassaan lippujen, oluenjuonnin ja hirvittävän lörtsyjen ja makkaran ahmimisen muodossa. Ai niin, Jokipojat? Ootteks ikinä kuullu että SaPKo on perustettu 1929?

Jukurit: Saatanan lähettiläs numero yksi, SaPKon rakkain vihollinen. Jos tämän rupusakin voittaa niin mulla seisoo ainakin viikon putkeen ja se on paljon tällä kunnolla. Faneista ei pahaa sanaa, mukavaa porukkaa. Niiden ainoa vika on se että ne kannattaa Jukureita. Muistakaa ottaa pipot ulkojääpeliin, voitte vetää ne silmille kun SaPKo latoo lättyä pussiin. SaPKon PIKKUVELI

K-Vantaa: Vähän sellainen mitäänsanomaton mulle. Siellä on muutama TOSIFANI joille ei voi kuin nostaa peukkua. Lohi logona, sehän on kuin kerjäämällä kerjäisi koukkua leukaan.

KooKoo: Sportin ohella toinen mestarisuosikeista. Oivan meiltä veivät mutta saatiin jotain tilalle. KooKoo on kunnioitettava seura, yksi kovista divarijyristä. Hyvä kannattajasakki. Plussan puolelle menee täältä.

LeKi: Joo-joo. LeKi. Mikko 5v lastentarhalta suunnitteli logon. Ei herätä mitään tunteita, oikeastaan FPS tai Hermes voisi tulla tilalle Mestikseen. Mieluummin Hermes.

Sport: Jääkiekkojoukkueena kunnioitettava divarijyrä. SaPKolle aina todella paha, harvemmin pisteitä tältä saa. Fanit sensijaan ei paljon kehuja ansaitse. Se kannustus on hienoa mutta käytöstavat perseestä. Teräsbussit kaikille Vaasaan menijöille! Red Army voisi myös opetella karttakirjaa sillä Savonlinna ei kuulu ryssille.

Titaanit: SaPKon pistepajatso. Älkää tehkö missään tapauksessa konkkaa älkääkä tippuko Suomisarjaan. Saadaan mekin jostain joskus edes vieraspisteitä. Titaanit on mukava seura. Parempi kotkalogo kuin Sportilla.

TuTo: Viime kauden ylivoima otti pattiin. Forssel-Virpiö-Vuorisalo-Virpiö-Vuorisalo-Forssel-Virpiö-Forssel-Vuorisalo. Lehkosella on norsun muisti. Ja rillipäisen hylkeen naama ilman viiksiä.
 
Viimeksi muokattu:

Nicotsein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
Ne muut, ne muut...

D-Team Kauhea nimi, eikä muutenkaan herätä muita ajatuksia kuin että pääsee ens kaudella Jyväskylään (ex-kotikaupunkiin) katsomaan Sportin pelejä!

Heki Ei herätä tämäkään juuri mitään ajatuksia, paitsi tulevalla kaudella on mahdollisuudet taas pleijareihin. Kiva myös nähdä että pienemmätkin porukat hankkivat mahdollisesti hyviä ulkkareita.

Hokki Suikkasen pleijarihiukset. Aah, niin ärsyttävä joukkue, ehkä juuri siksi että oma joukkue monet kerrat kärsiny näiden käsittelyssä.. Fanit ihan asiallista porukkaa.

Jokipojat Vaikea joukkue aina ollut, en tiedä miksi, mutta onko sillä väliä?

Jukurit Jatkuuko sama robottikiekko ensi kaudellakin? Tylsä tylsä Mikkeli.

K-Vantaa Aika väritön joukkue mielestäni, ei juuri pahaa, muttei hyvääkään sanottavaa.

KooKoo Tulevalla kaudella Sportin kovin kilpakumppani, monet polvientutinat tulee koettua kun kaksi "isoa" kohtaa. Ilahduttavaa nähdä että Kouvolassakin panostetaan.

Leki Ei juuri herätä myöskään mitään ajatuksia.

Titaanit Omassa mielessäni titaanit= piste-automaatti.

TuTo Voi niitä tovereita. Herättää aina pientä ekstrajännitystä kun Vaasaan saapuvat.

Sapko Hei, Savonlinna on suomessa. Sehän riittää mestisjoukkueelle.
 

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Minäkin otan osaa keskusteluun, vaikka suosikkiseurani ei Mestistä pariin vuoteen ole pelannutkaan...

D Team: Tylsä... Järjettömän tyhmä nimi ja huono logo.

Jokipojat: .. Hieno logo.

SaPKo: Logo voisi olla hienompikin...


Logo, ainut ja oikea mittari. Annetaanpa siis mestaruus logon perusteella suoraan KOOKOO:lle ja toinen palkinto Sportille.
 

Jone29

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, sympatiat KalPalle
D Team: Nojoo...

HeKi: Pitäs olla "rakas vanha kiistakumppani", mutta ei oikein herätä tunteita.

Hokki: Hokkia tulee usein aliarvioitua. Sympaattista kylämeininkiä.

Jokipojat: SaPKon vanha kunnon hegemoniavastustaja. Toivottavasti luvassa vielä paljon kiihkeitä kohtaamisia.

Jukurit: Tämä porukka pitää voittaa mahdollisimman usein mahdollisimman ylivoimasesti.

K-Vantaa: Ei herätä kiinnostusta. Kiva pikkuhalli.

KooKoo: Perinteitä, propsit!

LeKi: Ei herätä kiinnostusta.

Sport: Muuten ei kiinnostaisi, mutta Tammisen takia kiinnostaa.

Titaanit: Erään pekkaälpeeärrän takia erittäin mielenkiinnolla seuraan Titaanien otteita. Pekka se jaksaa herjaa heittää, on aikansa kuluksi sanoittanut Frederikin kappaleen "Titanic" uuteen muotoon "Titaanit"... "SaPKo oli jäävuori meressäin, se oli Titaaneiden yö..."

TuTo: Jälleen yksi erittäin perinteikäs joukkue. Ei oikein tunteita kuitenkaan nostata.
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Mikkeliläisenä pitää kaiketi jättää Jukurit tästä listauksesta pois.

D Team. Muovin käry haisee tänne asti. Pudotti Salamat pois sarjaa pilaamasta, mutta nyt on itse vielä surkuhupaisampi vitsi nimensä puolesta.

HeKi. Yksi Suomen ikävämmän oloisimmista kaupungeista. Joukkueesta ei oikein mitään sanottavaa mihinkään suuntaan. Menee muun porukan jatkona.

Hokki. Seura, jonka johdossa on sentään Persoona.

Jokipojat. Mukava vierasreissupaikka. Joukkue, jolle toivoisi menestystä. Kaupungissa on oikeasti kiekkokulttuuria.

K-Vantaa. Rento halli, jossa on valitettavasti useimmiten tullut oltua selvinpäin. Lohipaidat muistetaan Mikkelissä varmasti hyvin. Ensin voitto Suomi-sarjan finaaleissa, sitten tiukin finaalisarja koskaan ja vielä kaupan päälle jännittävät puolivälierätkin.

KooKoo. Kaupunkikuva henkii ehtaa DDR:ää, joka jatkuu myös jäähallissa. Ja se on tässä tapauksessa vain hyvä asia. Muutama ärsyttävä fani, minkä kompensoi mainiosti erinomainen jäähallin ravintolaparvi. Toivottavasti KooKoo nousee vakavaksi liigakandidaatiksi.

LeKi. Näkemättä paska kotihalli, hassunväriset pelipaidat, mutta samalla v-mäisen hyvä jengi ainakin viime kauden perusteella. Ideapark ja moottoritie Tampereelle, oliko se Lempäälä muutakin..?

SaPKo. Se perinteisempi eteläsavolainen. Kotihalli tuo mieleen ajan, jolloin jääkiekko oli urheilua, eikä viihdettä. SaPKon 6-5-kotivoitto jatkoajalla Jukureista on edelleen ehkä paras jääkiekko-ottelu, jonka olen nähnyt.

Sport. Vaasalaista touhua voi ymmärtää vasta, kun on käynyt Vaasassa. Jos sittenkään. Paikka, jossa mikään ei ole niinkuin muilla Mestis-paikkakunnilla. Tunnelmaa ja pohjalaista itseluottamusta riittää niin paljon, että jurnottavia mikkeliläisiä ihmetyttää.

Titaanit. Futiskaupungin joukkue. Paljon potentiaalia, mutta viime kausi oli floppi. Onneksi sentään säilyi. Riittääkö vielä uskoa?

TuTo. Erään turkulaislähtöisen tuttavan kautta on kuultu vaikka mitä kommenttia tästä. Mitä tulee Ismo Lehkosen jälkeen, vai tuleeko mitään?
 

JSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
D Team: mikä? какво? mida? what? qué? ju? che cosa? Onks tää nyt joku hauska vitsi vai? Ei kun tää on JYPin farmi. Jee Jee, Hippoksella tavataan.

HeKi: Lähin paikallisvastustaja, joka ei kuitenkaan sytytä yhtään. Heinola on mukavan lähellä ja siellä voi käydä vaikka viikolla kattomassa peliä jos ei ole iltavuoroa. Siihen se sitten jääkin. Liian tylsä seura. Onko tällä joukkueella edes muita faneja kuin muutama palstalle kirjoitteleva? Ainakin kotipeleissä oli viime kaudella kova rummutus. Tosin siihen se kannustus sitten jäikin. No onhan Heinolasta Apulanta. Onnea Heinola!

Hokki: Joukkue, jonka fanit tuntuvat olevan muovia. Silloin kun Hokki finaaleissa ratkaisi meitä vastaan, faneja tuli ihan mukavasti tänne Mikkeliin. Sen jälkeen ei ole näkynyt! Kotipeleissä tuntuu vain satunnaiset kävijät hakkaavan hanskaa...yhteen! Toki muistan kun joku faneista kävi sanomassa junnuille, että tulis niitten muutaman ihmisen kanssa huutamaan, että homma näyttäs edes joltain. Ainainen Kärppien farmi?

Jokipojat: Oikeasti hieno seura. Yritin keksiä tästä jotain negatiivista, mutta en keksinyt. Joukkueen yleisilme on aika mitään sanomaton, mutta potentiaalia on niin maan perkeleesti. Kehittäkää vain toimintaa! Hienompaa on voittaa suuri JOKIPO!, kuin pieni tuntematon jokipo. Tiesittekö, että ensi kaudella kannattaa myös satsata puolustukseen? ;)

K-Vantaa: Todella mukava halli. Viihtyvyydeltään ehkä mestiksen mukavin halli. Mitä muuta Kiekko-Vantaassa on? En tiedä. Muutama fani niillä ainakin on. Näin olen ajan saatossa huomannut. Näillä olisi aikanaan voinut olla mahdollisuus olla Suomen kovimpia kiekkojoukkueita Espoon tilalla, mutta juna meni jo... Oikeastaan vituttais olla KiVa fani, koska ei olis mitään mahdollisuuksia päästä liigaan. PK-seudun ikuinen farmi?

KooKoo: Entinen rakas paikkallisvihollinen. Nykyään joukkue muitten joukossa. Johtuu täysin SaPKon sinnittelystä mestiksessä. Oli ennen se tärkein vastustaja, mutta ajat muuttuu. Mestiksen paras juomatarjoilu! Muistissa on hyvin edellinen finaalisarja vaikka en kaikkia pelejä selvinpäin katsonutkaan. (3-0!!!) Kaupunkina Kouvola on vähintäänkin ahdistava, jaksamisia Fordél!

LeKi: Lempäälässä olen kerran käynyt! Halli on niin perseestä, että jo sen takia voisin toivoa näitten farmareitten putoavan Suomi-sarjaan. Leppävirralla oli samankaltainen pieni halli, mutta miljoona kertaa parempi. Kiitos vesileppiksen.

SaPKo: Savonlinnalaiset tuntuu vihaavan enemmän Jukureita kuin Mikkeliläiset SaPKoa! Johtuu tosin täysin siitä, että meillä oli kunnia laittaa isotteleva pikkuveli polvilleen! SaPKo on joukkue, jolle suon pelaamisen mestiksessä. Toivottavasti tämä TODELLINEN vihollinen ei koskaan putoa! Ulkojäillä tavataan! SaPKo on rakas pikkuveli jota on aina kiva ojentaa. Toki välillä ne koittaa hyppiä silmille, mutta aina ne lopulta on löytäny paikkansa! Ennemmin tai myöhemmin. Ai niin, Makopide!!!! Savonlinnan suuruus!!

Sport: Joka vuosi mestarisuosikki, mutta koskaan ei saavuta mitään. Ai niin kahdesti saanut hopeaa. En löisi vetoa Sportin puolesta tälläkään kaudella. Mainittakoon vielä, että Vaasaan voi matkustaa turvallisin mielin. Siellä ei koskaan mun siellä ollessa ole koskaan ollut mitään väkivaltaa. Apinat tuntuvat hyppivän silmille vain kun ollaan poissa omasta puutarhasta. Mieleen tulee eräs Sportin fani, joka tuli hakkaamaan meidän rumpua kun voitettiin Sport finaaleissa Vaasassa! Hieno mies!

Titaanit: Mukava seura muuten, mutta ne on vain niin perseestä. Tässä olisi joukkue, jolla voisi olla joskus potentiaalia vaikka liigaan, mutta se taitaa olla mahdottomuus kori- ja jalkapallo kaupungissa. Ens kaudeks tosin KooTeePee putoaa ykköseen. Jos vaikka Titaanit saisi lisää sponsorisopimuksia. Epäilen. Jos ei ala meno paranemaan niin tervemenoa!

TuTo: Seura joka on viime aikoina ollut vittumainen, mutta jota en oikeasti vihaa. Oikeasti toivon, että nää sankarit menis TPS:n edelle! (edellyttäen, että me ollaan näitten edellä) Legendaarisin ryhmä mun mielestä!
 
Viimeksi muokattu:

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Sport: Joka vuosi mestarisuosikki, mutta koskaan ei saavuta mitään. Ai niin kerran saanut hopeaa. Senkin häviämällä KalPalle puhtaasti antamatta edes pientäkään vastusta. En löisi vetoa Sportin puolesta tälläkään kaudella. Mieleen tulee eräs Sportin fani, joka tuli hakkaamaan meidän rumpua kun voitettiin Sport finaaleissa Vaasassa! Hieno mies!
Eikö tuota jälkimmäistä sitten merkittykään hopeaksi..? Ei siinä, minunkin mielestäni pelkästään mestaruudet pitäisi laskea eikä mitään hopeasijoja, pronssiotteluista nyt puhumattakaan.

Mainittakoon vielä, että Vaasaan voi matkustaa turvallisin mielin. Siellä ei koskaan mun siellä ollessa ole koskaan ollut mitään väkivaltaa.
No niin, siinäs kuulitte. Ja jos vielä jotakuta pelottaa Vaasaan tulo, niin ottakaa JSU messiin.
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Jos nyt jotain ajatuksia. Faneista en nyt jaksa kirjoittaa sen kummemmin, eikä ne vaikuta mielipiteisiini itse joukkueista ja seurasta.

Hokki: Kovaa vauhtia nousemassa yhdeksi Mestiksen suurista. Onnistunut joka vuosi nousunsa jälkeen kokoamaan hyvän porukan, mitä on pakko ihailla. Lisäksi joukkue tuntuu joka vuosi olevan prikulleen samanlainen; kovaa luistelua joka kentällisellä ja nelosessa sitten se Keränen..
Periaatteessa jollakin K-Vantaalla pitäisi olla huomattavasti enemmän imua pelaajien houkuttelussa kuin Hokilla, mutta niin vain monet runkopelaajat jatkavat toisen tai kolmannenkin vuoden Kajaanissa. Matsit on mututuntumalla menneet 50-50 Sportin kanssa, joten arvaamaton vastustaja.
Olosuhteet alkaa jarruttaa väkisin kehitystä tästä eteenpäin, jollei jotain tapahdu hallirintamalla. Paljon myös riippuu seuraavasta päävalmentajasta, minkälaisena buumi jatkuu. Toiminnanjohtaja vaikuttaa positiivisella tavalla kylähullulta, joita saisi urheilutoiminnassa olla enemmänkin ympäri maan.

Jokipojat: Salainen suosikkini, jolla on piilevää potentiaalia vaikka millä mitalla. Vertaisin sitä rakennustermein siten, että monella muulla pienemmällä tai samantasoisella mutta paremmin menestyvällä seuralla on nopeasti kasaan kyhätyt julkisivut hataralla perustalla. Joensuussa taas maan alla odottaa vankat betoniperustukset, jotka odottavat vain osaavaa rakentajaa pykäämään niiden päälle vahvan ja menestyvän organisaation ja joukkueen.
Palloilukulttuuri on Joensuussa voimissaan, hieman kuten Vaasassakin. Oli laji mikä hyvänsä, porukkaa riittää katsomoissa. Ollut viime vuosina Sportille pisteautomaatti vierailuillaan, mutta viime kaudella sekin taika viimein katosi. Toivottavasti Joensuussa ei täysin alistuta vain KalPan farmiksi, vaan yrittävät tosissaan itsekin ylöspäin. Ajallisesti ei kiirettä, kannattajat jaksavat kyllä varmasti odottaa jos vain seuralla itsellään riittää uskoa.

Jukurit: Se pahin vastus Sportille. Kotona Sport lähtee voittamaan mitä tahansa joukkuetta, mutta pakko sanoa että ainakin meikäläisellä hiipii aina pieni epävarmuus takaraivoon kun mikkeliläiset tulevat vierailulle. Pitkäaikaiset runkopelaajat ovat muodostaneet joukkueen rungon jo lähes vuosikymmenen, ja osa jatkaa edelleen. Jonkinlainen nuorennusleikkaus silti käynnissä.
Mutta mikä on tulevaisuus? Mihin Mikkelissä tähdätään? Seuran toiminnanjohtaja pääsi liiton virkaan, ja ainakin julkisuuteen annetuissa puheissa tähtäin on liigassa jollakin aikavälillä. Joka tapauksessa KooKoo:n ja Sportin ykköshaastaja ensi kaudella.

KooKoo: Perinteikäs seura, jonka taustahenkilöiden väsyminen muutama vuosi sitten oli ajaa aladivarien syövereihin. Onneksi innostusta ja uusia vetäjiä löytyi, ja naps: seura onkin tällä hetkellä sellaisessa tilanteessa että se on ehkä suurin ennakkosuosikki liigakarsijaksi.
Omaa uskollisen, mutta valitettavan harvalukuisen katsojakunnan. Joskus on tullut naureskeltua ilmoitetuille katsojamäärille, jotka ovat joskus +-5 katsojan marginaalilla samat monessa ottelussa peräkkäin. Tämän päälle on sitten uskoakseni helppo löytää ne pari-kolme tuhatta silmäparia lisää, jos pelit keväällä alkavat mennä oikeasti kiinnostavaksi. Sen verran perinteikäs kiekkokaupunki on kuitenkin kyseessä.

Sportille hieman samantyylinen vastus kuin Hokki; joskus annetaan kunnolla pataan vieraissakin, sitten taas välillä KooKoo nuijii Sportin kuparisaaressa 6-0 vaikka kaiken piti olla kunnossa..
Ensimmäinen Sport-KooKoo-kohtaaminen on omasta mielestäni kiinnostavin yksittäinen peli syyskaudella.

SaPKo: Vanha divarijyrä. Periaatteessa perinteikäs kuin mikä, mutta ollut niin vähän aikaa Mestiksessä että kestää taas hetken ennenkuin se oma identiteetti näkyy muillekin. Tällä hetkellä keskikastin seura, joka pystyy kuitenkin silloin tällöin kiusaamaan isompiaankin, paitsi Sportia..

Mielenkiintoinen ulkkarivahvistus ensi kaudelle, tiedä sitten miten kauan pysyy joukkueessa.

Titaanit: Titaaneita pidän potentiaalisimpana uutena tulokkaana, ja mahdollisuudet ovat vaikka mihin jos talousasiat saadaan jollain järjestykseen. Ahtaajakaupungin ykköslajit ovat futis ja koripallo, mutta markkinarakoa on varmasti myös lätkällä kun vain saa sauman. Hyvät yleisömäärät menestykseen (tai menestymättömyyteen) nähden.

TuTo: Sai viimein viime kaudella palkinnon pitkäjänteisestä työstä. Näinhän noiden projektien pitäisikin mennä; Lehkosen ajan nousujohteisuus tuotti ensin välieräpaikkoja ja pronssimitalin, lopulta suvereenin mestaruuden. Harmi ettei viime kaudella ollut karsintamahdollisuutta.
Taustatoiminta jossain määrin hämmentävää näin ulkopuolisellekin seuraajalle. Mitkä ovat tavoitteet oikeasti? Uskotaanko toimistolla siihen, että TuTolle riittää tukijoita ja panostuksia lähteä tosissaan yrittämään liigaan?
Sport näppituntumalta voittaa 3/4 kotona pelatuista matseista TuToa vastaan. Ei siinä mielessä Jukureiden tyylinen peikko. Jos joskus yhdestä miehestä riippuu paljon, niin TuTon tapauksessa näin on; Forsellilla valtaisa osuus pelkässä yv:n pyörittämisessäkin.

Loput joukkueet jotenkin etäisiä meikäläiselle, joten parempi ettei sitten kirjoita edes sitä HMV:tä.
 
S

spege

D Team:Ei herätä mitään kiinnostusta, JYP:in farmi, toivottavasti tippuu.

HeKi:Mukava kiista kumppani Suomi-Sarjassa, muutamia faneja näkynyt vieras peleissä. Ei enään herätä niin paljoa kiinnostusta, kun Mestiksessä on paikallis vihollinen.

Hokki:Tälle seuralle toivoo menestystä, seuran johto mukavan oloista porukkaa. Faneja ei pahemmin näy vieras peleissä, mutta pitkästä matkasta varmasti johtuu osittain.

Jokipojat:Täällä päin jotkut käyttävät nimeä Puropojat. Joukkue joka pitää aina pyrkiä voittamaan, ja fanit ovat mukavia, jokipo huudot kuuluivat viime vuonna Savonlinnassakin, ja eikä paikalliset muutamat tosi fanit pystyneet vastamaan.

Jukurit:Mikkelin ylpeys, ja samalla mukava paikallis vastustaja, minulla ei Jukureita vastaan mitään huonoa sanottavaa. Fanit ovat mukavia ja Savonlinnassa käy paljon Jukurit faneja, jatkakaa samaan malliin, ulkojää peliin vain paljon Jukurit faneja. Etelä-Savon joukkueista se isoveli ainakin viime vuosina se on pakko myöntää.

K-Vantaa:Tämä seura ei herätä paljoa kiinnostusta, halli on mukavan oloinen.

KooKoo:Mestiksen parhaimpia joukkueita, faneja näkynyt jonkin verran vieras peleissä. Tämä seura pitäisi voittaa ainakin yhden kerran kaudessa.

LeKi:No joo, tämä seura ei kiinnosta minua yhtään. Pelipaita ei ole kovinkaan hieno.

Sport:Muutamat fanit ovat todella ärsyttäviä, mutta suurin osa on ihan asiallisia. Sport on seura jolta vaikea saada pisteitä, Sportilla on hyvät mahdollisuudet nousta SM-Liigaan. Fanit tervetuloa Savonlinnaan myös tulevalla kaudella, katsomaan SaPKo-Sport pelejä.

Titaanit:Onneksi ei tippunut Suomi-Sarjaan, saadan kotkan poikia pelamaan Savonlinnaan. Faneja ei ole paljoa näkynyt vieras peleissä.

Tuto:Viime kaudella kova, mutta miten tulevalla kaudella menee, kun Lehtonen on poissa. Fanit ovat mukavan oloista porukkaa.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Zigismund

Jäsen
Logo, ainut ja oikea mittari. Annetaanpa siis mestaruus logon perusteella suoraan KOOKOO:lle ja toinen palkinto Sportille.
Mikäs sinun ongelmasi on? Niin, ja jos olet yhtään seurannut muiden viestejä, niin kyllä sielläkin mainitaan sana logo. Avausviestissäkin sanotaan, että topicin idea on kertoa tunteita/ajatuksia ko. joukkueesta.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Hokki
Entinen II-divariseura josta kehittyi kuin varkain Mestiksen mestaritason joukkue. Sopii vastuksena HeKille hyvin.

Sport
Mestiksen "öky"-seura. Kannatus tuntuu olevan yltiöpäisen fanaattista jopa vieraspeleissä. Vaikka Vaasa on jossain siellä melkein ruottin puolella niin jostain käsittämättömästä syystä joukkue herättää sympatiani, etenkin kun ruorissa on itse Juhani Tamminen. Nouskoon vaasalaiset liigaan!

TuTo
Ennen sanasta TuTo tuli välittömästi mieleen Ismo Lehkosen kalju.

KooKoo
Paikallimittelöt HeKiä vastaan kuuluvat kauden kohokohtiin. Kouvolan hallissa mukava käydä.

Jukurit
Mikkeli on sangen mukava kyläkeskus. Halli on tunnelmallinen, tai olisi jos siellä katsojia hieman enemmän kävisi. Ei enää samaa hurmosta HeKin ja Jukureiden välillä kuin mitä se oli kymmenen vuotta sitten. Jukurit ei muuten herätä minkäänlaista intohimoa.

Jokipojat
Harmittavan kehnosti menestynyt viime aikoina. Joensuu faneineen parasta A-ryhmää.

SaPKo
Itsellä pahoja patoutumia ja syvää katkeruutta Savonlinnaa kohtaan. Tämä kaikki juontaa juurensa aina 80-luvulle asti.. Muutenkin kaikki vähät tuntemani savonlinnalaiset ovat täysiä törppöjä (ja loput on varmasti muuten vaan kieroja, prkl!) Perinteikäs SaPKo sai aikanaan täyden sympatiapistepottini pelattuaan peräti liigakarsinnoissa. Kuuluu HeKin niihin vastustajiin jotka on aina kaadettava kotona. Talvisalo vaikea paikka, joskin tuli viime kaudella silmäiltyä paikan päällä kun pisteet lähtivät matkaan. Savolaisia rivikatsojia ei tunnu oma joukkue liioin kiinnostavan jos ei menestystä tule. Niin ja lörtsyt on hyviä ja linna hieno, ettei mene pelkäksi v-tuiluksi.

K-Vantaa
Jaa.. mitä tästä nyt sanoisi.

Titaanit
Tämä pitää aina voittaa. Etenkin Kotkassa voitto on kiven alla, mutta kotkalaisilla vielä vaikeampaa Heinolassa. Missäs ne fanit on kun ei ole aikoihin Heinolassa näkynyt? Kotkan halli viihtyisin niistä Mestis-halleista missä olen käynyt. Kotkalaisista tulee muuten mieleen jörmyt satama-ahtaajat. Vieläkö Pancamo häärii hallin järjestysmiehenä?

LeKi
Pikkupikkuseuran maine yllä. Positiivinen piristys viime kaudella. Lempäälästä tulee mieleen pienen pieni kylä ja suuren suuri Ideaparkki.

D Team
Argh! Himmel! Diskoksen nimi on käytetty jo toisen kerran raiskuulla. Juuri kun ehti hoopoon D-Kiekkoon tottua niin nyt nimi on sävelletty pahasti sivunuottiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös