MM 2008 - Kisajoukkue tällä hetkellä?

  • 700 279
  • 3 046
Tila
Viestiketju on suljettu.

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Niin, Selänteen pelaamisen/pelaamattomuuden odottelu, ei Suomea vie sinne eikä tänne. Korvike kun on jo joukkueessa. Pääasia, että äijä sitten lopunviimein päättää lähteä mukaan.

Kertoo Suomen suurimmasta ongelmasta aika paljon, että Hyvönen on se seuraava pelaaja, tällä hetkellä, siihen rooliin. Puhdas maalintekijä, jolla on loistava laukaus, jonka saa viritettyä suoraan syötöstäkin. Ruudun ja Koivun ketjussa äijän rooli olisi vain ja ainoastaan tehdä maaleja. Muissa rooleissa en äijästä oikein saisi hyötyä irti. Tarvitsee kuitenkin myös peliaikaa paljon, sitä ei välttämättä alemmissa ketjuissa tulisi.

Ja siihen ongelmaan, Suomella on rutkasti hyviä duunarilaitureita sekä maalivahteja. Mistähän saataisiin maalintekijöitä, Temen ura on lähes ohi, valtava tyhjiö on syntymässä. Siitä antaa ehkä juuri hyvän kuvan se, että Hannes on ainoa korvike tällä hetkellä.
 
4. ketjuun löytyy jo nyt näitä herroja paremmat Hahl, Pirnes, Pyörälä ja jos/kun mukaan tulee Nokelainen & Pihlström, niin Petrell & Pihlman eivät mahtuisi käytännössä edes 5. ketjuun.

Itse en näe millään Pirnestä sentterinä jarruketjussa, jonka tarkoitus on ajaa vastustajasta mehut pihalla ja pääsääntöisesti pitää oma maali puhtaana. Onkohan Pirnes ikinä edes pelannut tässä roolissa millään tasolla? Hahl nyt on luonnollinen valinta tähän sentteriksi tai laituriksi. Pyöräläkin ottanee paikan tästä ketjusta. Näin ollen tämän hetkisellä joukkueella Petrell tai Pihlman ottaa sen kolmannen paikan tästä ketjusta. En ymmärrä siinä mielessä näitä "eivät mahtuisi edes 5. ketjuun" -juttuja. Joukkue on tällä hetkellä tämä. Monilta tuntuu unohtuvan, että kaikki Kanadaan lähteneistä ei ole lopullisessa joukkueessa ja että lisävahvistuksiakin on vielä tulossa.
 

Fordél

Jäsen
Ja siihen ongelmaan, Suomella on rutkasti hyviä duunarilaitureita sekä maalivahteja. Mistähän saataisiin maalintekijöitä, Temen ura on lähes ohi, valtava tyhjiö on syntymässä. Siitä antaa ehkä juuri hyvän kuvan se, että Hannes on ainoa korvike tällä hetkellä.

Surullinen on tosiaan Suomikiekon tilanne jos Selänteen jälkeen seuraava maalinsylkijäehdokas on Hannes Hyvönen. Kova pelaaja, mutta näissä karkeloissa varmasti suht tusina mies.

Joka tapauksessa tämä on vain lopputulos siitä miten liitossa on menty viime vuosina metsään kun on ajateltu, että millaisia suomalaisten pelaajien pitäisi olla? Hyvä maalivahtivalmennus on tuottanut kovia veräjänvartioita ja sitten tämän luistelun ja voiman korostaminen taas näitä duunarilaitureita, mutta maalin- ja pelintekijät, jotka näissä karkeleoissa pärjäisivät, voidaan luetella kait yhden käden sormilla. Luovuuden ja taidon korostamista lisää kiitos sinne junnujen treeneihin!
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Niin, Pihlman ja Leino ovat kuitenkin hieman eri tyypin pelaajia, se pitää heti muistaa. Leinon peli perustuu pitkälti siihen, että hän saa pitää kiekkoa mahdollisimman paljon, Pihlmanin taas ei niinkään. Pihlmanin avuksi on luettava myös se, että on selvästi enemmän voimalaituri, kuin Leino. Suoraviivainen vahva kaveri, jolla on käyttöä esimerkiksi maskimiehenä yv:llä. Pihlmanilla on myös kokemusta ison veden takaa, joka on varmasti laskettu yhdeksi avuksi, kun on paikka joukkueeseen annettu.

Eikös tässä nyt ole kysymys pelaajaprofiilista eikä näytöistä? Näyttöjen takiahan se Leinokin kisoista putosi, otaksuisin. Missä on ne Pihlmanin näytöt, jotka takasivat (alustavan) kisapaikan.
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Joukkue on tällä hetkellä tämä. Monilta tuntuu unohtuvan, että kaikki Kanadaan lähteneistä ei ole lopullisessa joukkueessa ja että lisävahvistuksiakin on vielä tulossa.

Toki, mutta varsin oletettavasti ainakin Nokelainen liittyy ryhmään, jolloin 4-ketju on muodossa Pyörälä-Hahl/Nokelainen-Nokelainen/Hahl.

Onko tuo nelonen nyt sitten niin tärkeä että alustavaankin ryhmään on otettava pari miestä varalle? Vai olisiko kannattanut roikottaa mukana hyökkääviin ketjuihin korvikkeita, esimerkiksi mahdollisten loukkaantumisten varalle?
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Surullinen on tosiaan Suomikiekon tilanne jos Selänteen jälkeen seuraava maalinsylkijäehdokas on Hannes Hyvönen. Kova pelaaja, mutta näissä karkeloissa varmasti suht tusina mies.

Seuraava on Olli Jokinen ja sitten Peltosen Ville, Mikko Koivu ja Tuomo Ruutu kolmikko. Hyvösen rooli on pyöritellä erkkaa mailojen lapoihin. Eli suomeksi sanottuna ei mitään käyttöä tällä tasolla. Hannes on liian löysä ja hidas että kerkeäisi tilanteisiin ja toisekseen koska viimeks Hannes on osunut maajoukkueessa maaliin? Ei varmaan koskaan, ainakin ne rankkaritkin oli niin säälittäviä yrityksiä että kaikesta näki ettei Hannes tule tekemään maaliakaan.
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä tuo Selänteen empiminen kieltämättä minuakin jaksaa ihmetyttää. Kipru tietää aina hyvissä ajoin, ettei kisat kiinnosta ja mm. Koivut tietää heti, että kiinnostaa. Olisi luullut Selänteelläkin olleen koko kauden ajan aikaa miettiä, mitä tapahtuu, jos ei playoffeissa kuljekaan. No, seuraillaan pari päivää ja toivotaan parasta.

Sitten valinnoista:

Maalivahdit -- Loogiset valinnat, kun ei muitakaan ollut tarjolla. Uskon kyllä, että maajoukkueen johdossa seurataan kisojen alkuun asti, josko Lehtosen, Toskalan, Bäckströmin tai Niittymäen tilanteessa jokin muuttuu. Ja ihmettelen edelleen, miksei Norrenaa tai Toivosta edes ajateltu kysyttävän mukaan. Nyt koko kolmikko ilman pelikokemusta arvokisoista.

Puolustus -- Luoma sitten lopulta nousi vielä Kanadan-koneeseen. Niinimaalle löytyisi ilman muuta paikka joukkueessa, jos polvi vain kuntoutuu. Mäntymaa ja Mäenpää todella selkeät putoajat, mutta Bergin olisin kyllä ottanut niukasti ennen Saravoa.

Keskushyökkääjät -- Aika yllättävää, että Kanadan koneeseen nousee peräti kuusi sentteriä. Näistä kuitenkin vain 4-5:lle riittää peliaikaa. Jokinen, Koivu ja Kapanen ovat varmoja tapauksia, ja Hahl todennäköisin nelossentteri. Pirneksen ja Immosen välillä kisa jatkuu. Lehterä oli selkeä putoaja ja Santalan putoamistakaan en lainkaan protestoi (ei taida juuri kukaan mukaan. Oikeat valinnat ja ainoa osasto, joka Suomella on tällä hetkellä kunnossa!

Laitahyökkääjät -- Tämä on sitten yllätysosasto. Anttilan ja Koiviston putoaminen oli päivänselvää, mutta ne kolme muuta - Pesonen, Leino ja Osala - olivat selkeitä kisakandidaatteja. Osalalle kisat tulivat kaiketi vielä liian varhain ja Petrell ja Pihlman hoitavat kyllä saman roolin. Pesonen olisi ilman muuta ryhmääni mahtunut, mutta harmillinen ja ilmeisen vakava käsivamma jätti miehen sitten ulos. Ja olkoonkin, että Leino teki EHT:n yhdeksässä pelissä jo kuuluisaksi tulleet tehot 0+0, olisin hänet luovana kaverina vähintäänkin taitohyökkääjien varamieheksi ottanut. Vaan eipä kelvannut Dougille. Pihlman, Hyvönen ja Petrell ovat lopulta aikamoisia yllätysnimiä. Dougin ideologia vaikuttaa näemmä olevan rakentaa kaksi hyökkäävää ja kaksi puolustavaa ketjua, itse tekisin vain yhden puolustavan. Liian pitkälle menee roolitus. Kyllä Selänteelle huutava tilaus on. Oikeastaan siis ainoa osasto, mikä Suomella on jo "tässä vaiheessa kisoja" kunnossa, on keskushyökkääjät. Kaikilla muilla osa-alueilla on edelleen aukkoja.

Ja sitten peluutusasioihin:

Maalivahdit: Järjestys siis minulla Rämö-Vehanen-Niittymäki. Jos Bäckström tulee, on hän selkeä ykkönen. Muuten odottaisin edelleen Niittymäkeä toiselta kierrokselta ja tarkkailisin jopa Pekka Rinteen tilannetta AHL:stä. Mahdollinen aisapari Rämölle?

Puolustukseeni mahtuisi edelleen Niinimaa, Niskala ja Lepistö, kaikki helposti.

Tämänhetkisillä pakeilla tekisin parit

Pitkänen-Koistinen
Väänänen-Jokela
Niemi-Salmela
Luoma-Saravo

Niinimaan mukaan tullessa Janne kakkoseen, Jokela kolmoseen, Salmela neloseen ja Saravo kotiin. Jos farmipakitkin saadaan, kaksi kärkiparia pysyy samoina, mutta Lepistöstä ja Niskalasta kolmospari ja neloseen Niemi ja Jokela. Tällöin kotiin Saravon lisäksi myös Luoma ja Salmela.

Hyökkäykseen Selänne olisi tuikitärkeä ja Nokelainenkin mahtuisi mukaan. Myös Antti Pihlströmille löytäisin paikan. Vaikka Petri Kontiolasta tykkäänkin, ja AHL-kausi oli huipputehokas, nykyisellä sentteritilanteella hän jäisi ulos.

Tämänhetkisellä ryhmällä ketjut:

J.Jokinen-M.Koivu-T.Ruutu
Peltonen-O.Jokinen-Hyvönen
Bergenheim-N.Kapanen-Pyörälä
Pirnes-Hahl-Petrell
13.Immonen, 14. Pihlman

Selänteen mukaantullessa ykköseksi J.Jokinen-M.Koivu-Selänne ja kakkoseksi Peltonen-O.Jokinen-T.Ruutu. Muita tulijoita ei kärkiketjuihin oikein olekaan tyrkyllä.

Teemun ja Nokelaisen liittyessä mukaan kolmoseksi Bergenheim-Kapanen-Hyvönen. Jos vain Teemu tulee, neloseksi Pirnes-Hahl-Pyörälä, varahyökkääjäksi Petrell ja kotimatkalle Pihlman. Vaan jos Nokelainenkin saadaan, myös Pirnes kotimatkalle ja Petteri neloseen.

Pillun tullessa mukaan, olisi ryminänelonen valmis Nokelainen-Hahl-Pihlström valmis. Tällöin Pyörälä takaisin kolmoseen ja Hannes hodarijonoon ja Petrellkin kotiin.

Sekavaako...?
 

eläin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen Maajoukkue, DIF, HIFK, Väsby Hockey
Hannes osui kerran EHT:llä ja se oli se läpiajo Raipen-juhlapelissä Tsekkejä vastaan. Tais olla ainoa kerta tän vuoden Tourilla.
 

Fordél

Jäsen
Seuraava on Olli Jokinen ja sitten Peltosen Ville, Mikko Koivu ja Tuomo Ruutu kolmikko.

Totta, mutta lähinnä ajattelin tuota laituriosastoa. No onneksi meillä on Ville ja Tuomo. Toivottavasti se Selänne sieltä tulee niin voidaan laittaa Hannespoika vaikka huolehtimaan tuliaisten hankkimisesta koko joukkueelle.

Selänteen arvostelua en ymmärrä. Eri asia jos hän vitkuttelisi päätöstään pitkään, mutta eikös luvannut antaa sen nopeasti? Teemulla on kuitenkin pitkä ura takana ja sitä motivaatiota täytyy aina vähän hakea. Nyt on lisäksi takana karvas tappio Anaheimin paidassa ja varmasti menee hetki ennen kuin siitä toipuu. Se kertoo vain siitä kuinka suuri tahto hänellä on voittaa pelejä. Sellaista pelaajaa Suomi tarvitsee, joten odotellaan nyt kärsivällisenä.
 

olle****

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Liverpool, Frölunda Indians, Malmö FF
Voihan Selänteen toimintaa kritisoida. Omat fiilikset on, että äijä on ihmettely-aikansa ansainnut.

Monet täällä tuskin oikeasti tietää mistä oikeasti on kysymys. Voi olla perhe asioita? Tai sitten se, että jos esim selänne miettii pelaavansa ensi kauden, niin teemulla EI ole voimassa olevaa sopparia. Ja sitten on tietysti se, että kun ruvetaan pohtimaan, että oliko tää nyt tässä? (ura), niin sitä joutuu miettimään todella kunnolla. Veikkan, että koska tällä kertaa kausi ei loppunut bileisiin, niin päätöksen tekeminen on vielä vaikeampaa.

Joukkue on nyt valittu ja jos selänne päättää tulla niin se on pelkkää plussaa ja se, että jotkut täällä nillittää "miksi se ei nyt kerro" saa nyt yksinkertaisesti elää epätietoisuudessaan.

Enemmän mua vituttaa joku (viime yönä olisi vapautunut maajoukkueen käyttöön) joka ilmeisesti on omasta mielestään MAAILMAN paras maalivahti, ILMOITTAA AGENTTINSA VÄLITYKSELLÄ, että ei kiinnosta. Voisi antaa henkilökohtaisesti jonkun selityksen suoraan Kurrille. Olkoon se selitys vaikka huono selitys, mutta kyllä se menee jakeluun. Tämmönen käyttäytyminen on joko todellisen ylimielistä, tyhmän jääräpäistä tai todella lapsellista. Toivon mukaa tulevaisuudessa ei edes pyydetä messiin. Hänen pelipaikalle löytyy pilvin pimein paikkaavia kandidaatteja.
 

dabs

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voihan Selänteen toimintaa kritisoida. Omat fiilikset on, että äijä on ihmettely-aikansa ansainnut.

Monet täällä tuskin oikeasti tietää mistä oikeasti on kysymys. Voi olla perhe asioita? Tai sitten se, että jos esim selänne miettii pelaavansa ensi kauden, niin teemulla EI ole voimassa olevaa sopparia. Ja sitten on tietysti se, että kun ruvetaan pohtimaan, että oliko tää nyt tässä? (ura), niin sitä joutuu miettimään todella kunnolla. Veikkan, että koska tällä kertaa kausi ei loppunut bileisiin, niin päätöksen tekeminen on vielä vaikeampaa.

Joukkue on nyt valittu ja jos selänne päättää tulla niin se on pelkkää plussaa ja se, että jotkut täällä nillittää "miksi se ei nyt kerro" saa nyt yksinkertaisesti elää epätietoisuudessaan.

Enemmän mua vituttaa joku (viime yönä olisi vapautunut maajoukkueen käyttöön) joka ilmeisesti on omasta mielestään MAAILMAN paras maalivahti, ILMOITTAA AGENTTINSA VÄLITYKSELLÄ, että ei kiinnosta. Voisi antaa henkilökohtaisesti jonkun selityksen suoraan Kurrille. Olkoon se selitys vaikka huono selitys, mutta kyllä se menee jakeluun. Tämmönen käyttäytyminen on joko todellisen ylimielistä, tyhmän jääräpäistä tai todella lapsellista. Toivon mukaa tulevaisuudessa ei edes pyydetä messiin. Hänen pelipaikalle löytyy pilvin pimein paikkaavia kandidaatteja.

No jos tuota joukkuetta oikein ajatuksella katsoo, niin kyllä MAAILMAN -luokan maalivahdille olisi enemmän käyttöä kuin takatolpalla syöttöä odottelevalle pistenikkarille. Suoraselkäistä on myös ilmoittaa ajoissa jos ei ole tulossa ja näinhän Kipperi tekikin jo ennen joukkueensa putoamista.
 

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Just, todella harmillista tuo Pesosen loukkaantuminen ja ei edes Leinoakaan sitten mukaan. Vissiin taas alkanut pelottaa ja päätettiin lähteä eteenpäin mahdollisimman konservatiivisella sapluunalla lähinnä häviämään mahdollisimman siistein numeroin sekä estämään maaleja.

Kylläpä kiinnostaa taas Suomen tunkemiskiekko jälleen kerran. Ja joo, vituttaa ja on krapulakin.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
No jos tuota joukkuetta oikein ajatuksella katsoo, niin kyllä MAAILMAN -luokan maalivahdille olisi enemmän käyttöä kuin takatolpalla syöttöä odottelevalle pistenikkarille. Suoraselkäistä on myös ilmoittaa ajoissa jos ei ole tulossa ja näinhän Kipperi tekikin jo ennen joukkueensa putoamista.

Suoraselkäistä olisi vastata kun Kurri/joku muu joukkueenjohdosta soittelee, tälle maailmanluokan imurille. Tosin voihan sen ilmoittamisen hoitaa agentin välityksellä lehdistönkin kautta, suoraselkäistä toimintaa sekään ei kuitenkaan ole.
Ja uskaltaisin muutenkin väittää, että Suomi kaatu enemmin tehottomuuten hyökkäyspäässä, kuin huonoon maalivahtipeliin.
 

dabs

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Suoraselkäistä olisi vastata kun Kurri/joku muu joukkueenjohdosta soittelee, tälle maailmanluokan imurille. Tosin voihan sen ilmoittamisen hoitaa agentin välityksellä lehdistönkin kautta, suoraselkäistä toimintaa sekään ei kuitenkaan ole.
Ja uskaltaisin muutenkin väittää, että Suomi kaatu enemmin tehottomuuten hyökkäyspäässä, kuin huonoon maalivahtipeliin.

Siis Suomihan kaatuu aina tehottomuuteen, jos on kaatuakseen, mutta sitä ei yksi mies muuksi muuta. Suomella vaan on takavuosina ollut menestyksen takeena huippuveskari, joka on korvaillut puolustuksen heikkoutta ja näin ollaan pärjätty yllättävän hyvin myös huippumaita vastaan. Ei ole tarvinnut myös tehdä hirveän montaa häkkiä, kun omiin ei ole niin kovasti soinut -yksinkertaista, eikö totta?

"Maailmanluokan imuri" hehheh, joopa joo, ihan pasha ukko, ei olis varmaan edes mahtunut koko sakkiin, mutta ilmoitti silti ilkeyttään ettei ole tulossa jos vaikka sitä meinasivat kysyä..
 

olle****

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Liverpool, Frölunda Indians, Malmö FF
No jos tuota joukkuetta oikein ajatuksella katsoo, niin kyllä MAAILMAN -luokan maalivahdille olisi enemmän käyttöä kuin takatolpalla syöttöä odottelevalle pistenikkarille. Suoraselkäistä on myös ilmoittaa ajoissa jos ei ole tulossa ja näinhän Kipperi tekikin jo ennen joukkueensa putoamista.

Mun pointti ei ole kuka sopisi mihin ja minne vaan mä puhun kunnioituksesta maajoukkuetta ja maajoukkueen fanittavia (lue suomi tai kotimaa) kohtaan Teemu sentään edes ajattelee asiaa ja keskustelee suoraan Kurrin kanssa, mikä tarkoittaa sitä, että äijällä on kunnioitusta maajoukkuetta kohtaan.

Ei mitään selityksiä ja agentin kautta tapahtuva "ei kiinnosta" on mun mielestä osoitus todellisesta kunnioituksen puutteesta maajoukkuetta, ja mitä se edustaa, kohtaan.

Kyllä, fanitan jokereita, mutta se ei ole estänyt meikäläistä vittuilemasta Selänteelle Prahan -92 tapahtumista. Toivon, että olisin pitänyt turpani kiinni mutta in vino veritas. ;)
 

tiikeri

Jäsen
On se kyllä kummallista miten täällä jaksetaan itkeä tihrustaa tuosta Selänteestä. Ura kuitenkin miehellä katkolla, toisin kuin näillä muilla Suomen NHL-vahvistuksilla. Ei pitäisi kenelläkään olla nokan koputtamista, jos pari päivää kauden jälkeen päätöstään miettii. Ihan varmasti siellä on parin päivän miettimisaika myös aika monilla muilla, muiden maiden tähtipelaajilla. Kaveri sentään vastaa puhelimeen ja kertoo avoimesta tilanteestaan, toisinkuin kuin eräät muut.

Selänne on sen verran kovan uran tehnyt ja suomalaisen jääkiekon eteen töitä tehnyt, että on kyllä käsittämätöntä miten paljon kehdataan paskaa miehen niskaan heittää. Kai tämäkin on mahdollista vain Suomessa, kateellisten perunaverkkareiden luvatussa maassa.
 

eläin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen Maajoukkue, DIF, HIFK, Väsby Hockey
Selänne on sen verran kovan uran tehnyt ja suomalaisen jääkiekon eteen töitä tehnyt, että on kyllä käsittämätöntä miten paljon kehdataan paskaa miehen niskaan heittää. Kai tämäkin on mahdollista vain Suomessa, kateellisten perunaverkkareiden luvatussa maassa.

Allekirjoitan ton täysin. Ei se minunkaan mielestä kovin kivaa ole jos Teukka päättää nämä kisat jättää väliin mutta en kaverille joksa millään tavalla K*rpiintyä. Otti tarpeeksi pattiin Jussi "Wiener Stadthalle" Saarisen raportti Urheiluruudussa jossa sai kuvan että Selänne olisi kieltäytynyt MM-kisoista 13 kertaa uransa aikana, Saariselta jäi myös kertomatta että Selänne on silti NHL uransa aikana edustanut Suomea kahdessa World Cupissa sekä kolmessa Olympialaisissa.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Jotenkin naurattaa nämä perustelut Leinon pudottamisesta. Kun verrataan Hyvöseen, tehot ovat suunnilleen samat (ja liigassa Leinolla paremmat). Liikenopeudessa ja kovuudessa ei ole eroja kumpaankaan suuntaan, laukauksessa kylläkin. Jos Leino jää laukauksessa, niin kaikessa muussa hän on Hannesta edellä. Pihlmannista nyt ei tarvitse varmaan puhuakaan. Suomi kaatuu 100% varmasti tehottomuuteen ja sitten levitellään käsiä kun ei ole kuin Teemu. No ei koskaan tulekaan, jos ei uskalleta kokeilla ratkaisuihin pystyviä pelaajia.

Ymmärrän, että Hahl ja yksi tai kaksi muuta täysin nelosketjun pelaajaa valitaan ennakkoon. Sen sijaan en todellakaan ymmärrä, että valitaan hirveä määrä näitä koohottajia. Kyllä niistä ylemmistä ketjuista voi tarvittaessa pistää näitä Bergenheimejä ja T. Ruutuja (maajoukkuetehot, missä pelaa?) neloseen, jos sieltä joku loukkaantuu. Mutta kuka pelaa ylemmissä ketjuissa kun joku loukkaantuu tai floppaa? Pihlmann, Petrell, Pyörälä, Saravo?
 
Suosikkijoukkue
Mikkelin Kittaajat
Täällä tuntuu olevan aika paljon nimimerkkejä, jotka tuomitsevat Selänteen käytöksen. Mennyt vähän ohi, mikä tuossa Selänteen miettimisessä nyt on niin kauheaa?
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jotenkin naurattaa nämä perustelut Leinon pudottamisesta. Kun verrataan Hyvöseen, tehot ovat suunnilleen samat (ja liigassa Leinolla paremmat). Liikenopeudessa ja kovuudessa ei ole eroja kumpaankaan suuntaan, laukauksessa kylläkin. Jos Leino jää laukauksessa, niin kaikessa muussa hän on Hannesta edellä. Pihlmannista nyt ei tarvitse varmaan puhuakaan. Suomi kaatuu 100% varmasti tehottomuuteen ja sitten levitellään käsiä kun ei ole kuin Teemu. No ei koskaan tulekaan, jos ei uskalleta kokeilla ratkaisuihin pystyviä pelaajia.kun joku loukkaantuu tai floppaa?

Leinohan näytti maajoukkuepaidassa tehokkuuttaan ja naputteli 0+1 tehot 11 ottelussa.

edit: pisteet korjattu
 

ajmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Täällä tuntuu olevan aika paljon nimimerkkejä, jotka tuomitsevat Selänteen käytöksen. Mennyt vähän ohi, mikä tuossa Selänteen miettimisessä nyt on niin kauheaa?

Joukkueurheilusta on kuitenkin kyse. Joukkueen valmistautumisen kannalta on aina sitä parempi mitä aikaisemmassa vaiheessa kokoonpanoja voidaan hahmotella ja sitä kautta harjoitella niiden pohjalta. Pelimies ja ammattilainenhan se Selänne on ja aina vahvistus yksilöosaamisen tasolla.

Olisi varmasti Anaheimin ankatkin halunnut miehen koko kaudeksi Joukkueeseen, ihan joukkueen yhteenhitsautumisen kannalta.

Minulle on aivan sama kieltäytyykö Selänne kisoista vai osallistuuko, se on tietysti hänen päätöksensä - tekisi vaan sen päätöksen. Joukkueen vuoksi.
 

Hanslankari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aktiivinen aloitteellinen rohkea sakki
Tämänhetkisillä pakeilla tekisin parit

Pitkänen-Koistinen
Väänänen-Jokela
Niemi-Salmela
Luoma-Saravo



Sekavaako...?

En voi tajuta miksi ihmeessä moni ois laittamassa Koistista ja Pitkästä samaan pariin.. Ei mitään järkeä. Eiköhän Koistinen otettu kisoihin nimenomaan kiekolliseksi pelaajaksi ja profiilihan on "aika" hyökkäävä puolustaja. (Vaikkakaan ei mitään kärkikynä nousuja harrastakaan.)

Tällöin toinen olisi joukkueessa tai roolissa vastoin sitä miksi on alunperin mukaan otettu, kun ei siellä molemmat pakit voi hyökkäämällä huseereta. Yv:t tieteski sit erikseen..

Ja Selänteestä sen verran että vaikka äijästä pelaajana ja persoonana pidänkin niin kyllä ainakin itseäni vituttaisi lennellä Kanadaan ja takaisin pelaajana joka Selänteen tulon myötä tippuu (esim. Hyvönen), turhan takia kun mies ei osaa päättää että be or not to be finishflashback..
 
Viimeksi muokattu:

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
Suomi kaatuu 100% varmasti tehottomuuteen ja sitten levitellään käsiä kun ei ole kuin Teemu. No ei koskaan tulekaan, jos ei uskalleta kokeilla ratkaisuihin pystyviä pelaajia.

Totta puhut. Ville "0+0" Leino olisi tuonut huikean määrän ratkaisuvoimaa hyökkäykseen. Mikä siinä on niin vaikeata myöntää, että Ville mokasi tän homman ihan itse. Leinon tapauksessa nimenomaan pisteet puhuvat puolestaan, kun niitä ei tullut, niin ei mitään asiaa myöskään kisoihin. Loistava pelaaja tasoltaan heikossa sm-liigassa, mutta ei missään tapauksessa pärjää vielä kansainvälisissä peleissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös