Washington (3) - Philadelphia (6) Playoffs 2008, Itä, 1. kierros

  • 32 961
  • 184

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Turhauttava peli tämä toinen Caps-faneille. Joukkue ei herännyt oikein missään vaiheessa pelaamaan joukkueena, ja harvempi yksilö voi olla mitenkään tyytyväinen peliinsä. Turhia jäähyjä, sooloilua, virheitä.

Flyers sai suljettua oman peräpäänsä erinomaisesti eikä reboundeille oikein päästy. Samalla joukkue sai hiilostettua Caps-miehet ylilyönteihin jäähyjen muodossa.

Huet kokosi pelinsä ja oli etenkin kolmannessa erässä kuin muuri. Joskohan seuraavassa pelissä tulisi 60 minuuttia ilman helppoa päästettyä? Biron voitti tämän matsin mutta uskon että mies vaipuu tavalliseksi kuolevaiseksi joukkuepelillä ja röyhkeämmällä maalinedustan pelaamisella.

Joukot yhtenäiseksi rintamaksi seuraavaan matsiin, uskon että tämä on vielä Capsien sarja. Pää kylmänä ja kiekot reppuun.
 

myerz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jaa-a
Noniin kotietu flyersille ja Stevens pääsee pyörittämään pakkirulettia viimeisen vaihtoedun myötä. Kaksi voittoa kotipeleistä olisi melkoinen saavutus, mutta mahdollista siinä missä kaksi tappiotakin (kaksi tappiota? never...).

Kapanen pelasi ihan hyvin ja en pitäisi mahdottomana, että jatkaa kehissä. Käsiä ei ole mutta jalat liikkuvat vielä jonkin verran.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Upshall osasi kuumentaa Capseja hienosti, varsinkin tuossa viimeisessä erässä. Ne kaksi loppuerän rangaistusta tulivat suoraan Upshallin pörräämisen ansiosta. Jo tästäkin syytä olisi makeaa saada Downiekin kentälle. Kyllä se Stevekin ärsyttää osaisi ja vieläpä Scottietakin paremmin.

Tämä peli oli kyllä Flyersin viisikkopuolustuksen näkökulmasta varmaankin tämän kauden parhaita pelejä. Ei ole kyllä noin järjestäytyneesti tämä joukkue montaa kertaa osannnut pelata. Ja kun vielä Biron oli vireessä, niin eihän tuosta muuta voikaan tulla kuin shutout. Samaan malliin vaan jatkossakin.

Tuomareista sen verran, että olipa taas ihme touhua seeproilta. Bäckströmin kyynärpää Richardsin päähän ja vain Coburnille (kuitenkin sentään aiheesta) jäähy ehkä yksi räikeimmistä.
 

myerz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jaa-a
Aijai, Hatcher pelikunnossa. Kenenköhän tilalle tulee ihmispoijuksi, ei oikein ole ketä pistää sivuun. Normaalisti Coburnin parina, mutta Timonen-Coburn paria ei voi rikkoa. Luultavasti Jonesin pariksi ja Kukkonen sivuun. Harmi.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Aijai, Hatcher pelikunnossa. Kenenköhän tilalle tulee ihmispoijuksi, ei oikein ole ketä pistää sivuun. Normaalisti Coburnin parina, mutta Timonen-Coburn paria ei voi rikkoa. Luultavasti Jonesin pariksi ja Kukkonen sivuun. Harmi.

Smith tai Modry sen katsomokomennuksen ansaitsivat (vaikka hekin pelasivat hyvin edellisen pelin). Kaipa se Kukkonen joutuu taas sivuun, mikä on tyhmää. Tai sitten mennään seitsemällä pakilla, mikä voisi oikeastaan olla ihan hyvä veto.

Hatcher pelasi ennen loukkaantumistaan Modryn parina. Jonesin parina oli Smith.
 

myerz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jaa-a
Itsellä jäi pelejä välistä tuossa yhdessä vaiheessa niin en nähnyt "uusia" pakkipareja treidien jälkeen. Oikeassa taidat olla Kukkosen suhteen. Kiekollisista ei penkitetä ketään eikä kapteenia joten Modry tai Kukkonen. Jos ei sitten Stevensillä ole munaa sanoa Hatcherille ettei tämä mahdu pelaamaan.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Ykkösketjuista Philadelphian oma vie tällä hetkellä Washingtonin vastaavaa selkeästi. Siinä missä AO, Kozlov ja Bäckstrom pyörittelevät päätään ("Wau, olen pleijareissa!") Briere ja kumppanit nakuttavat maaleja pelottavalla teholla. Maila tärisee nyt. Boudreaun videopalaveri ei auttanut ainakaan tähän kolmanteen otteluun herättämiseen kun kotijoukkue pääsi jo ensimmäisessä erässä karkuun.

Washington tarvitsee edelleen tasonnostoa, loppupeleissä se on pienestä kiinni, nytkin saatiin orastava takaa-ajo kolmannessa päälle mutta tarkemmalla, kylmäpäisellä pelillä ei tarvitsisi jokaiseen kolmanteen erään lähteä 1-2 maalia takissa. Oppirahoja maksellaan. Yksikin onnekas ensimmäinen erä saattaisi silti kääntää ottelusarjan takaisin Capseille.

PS. Veteraanipakkia huutaa. Nyt pakistosta puuttuu se rauhoittava tekijä, runkkarissa pärjäsimme all-around attackilla jossa virheitä sai anteeksi. Pleijareissa ei saa.
 

Cube

Jäsen
PS. Veteraanipakkia huutaa. Nyt pakistosta puuttuu se rauhoittava tekijä, runkkarissa pärjäsimme all-around attackilla jossa virheitä sai anteeksi. Pleijareissa ei saa.
Sanopas muuta. En juuri nyt jaksa asiaa edes tarkemmin enää ajatella, mutta huomenna pitää vielä mielen virkistykseksi kelata tämän yön maalit läpi. Taisi aika moni niistä tulla ihan suoraan puolustuksen todella karkeiden virheiden seurauksena. Tuollaiset ihan perusjutut kun saisi pois, niin olisi Caps jatkoa ajatellen jo vahvoilla. Ja Laich sinne ykkösylivoimaan vaikka sitten Bäckströmin tilalle.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Jees! Philadelphian "amis-kaupunki" voittaa jälleen ja ansaitusti. Ovechkin ja kumppanit varjostettiin piiloon ja "joku vitun lapanen rotta-Brieren" johdolla Huet pistettiin paloiksi. Ja Biron jatkaa vakuuttamistaan. Näin vaan jatkossakin, niin saavat Craps-fanit lisää itkettävää.

Timosen loukkaantuminen oli kyllä ikävä asia, niin hänen itsensä kuin myös Flyersin osalta. Tänään pitäisi tulla lisää tietoa miten pahasta loukkaantumisesta on kyse. Toivottavasti pystyy pelaamaan seuraavankin pelin.
 

Cube

Jäsen
Huetin piikkiin en tuota tappiota laittaisi. Ok, maaleja meni vähän turhan paljon alussa taas, mutta aika vapaasti pääsi Flyers niitä tekemään. Sen jälkeen pelasi kuitenkin taas todella hyvin ja piti melkeinpä yksin Capsin edes teoriassa mukana. Aika erikoinen kaveri kyllä, kun alussa tuntuu todella epävakaalta, mutta puolittaisen romahduksen jälkeen sulkeekin sitten ovet melkeinpä lopullisesti. Tavallaan todella kunnioitettavaa tuo kyky koota itsensä kesken pelin, mutta olisihan se mukavaa, jos jossain pelissä pelaisi alusta asti noin. Liikaa vetoja Huet joutuu kuitenkin näkemään, kun pakit tekevät välillä mitä sattuu.

Ja Philadelphia on tyylitön amiskaupunki, anteeksi vaan. Sillä on jo pitkät perinteet, kysykää vaikka Michael Irvingiltä. Sanoisin, että koko Pennsylvanian osavaltiossa on jotain vialla.

Joko hyttyselle kelpasi tuomarityöskentely vai vieläkö haluat siitä valittaa?
 

myerz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jaa-a
kysykää vaikka Michael Irvingiltä.

Heh, eli joku junttifutiksen pelaaja loukkaantuu ja vastustajien fanit hurraavat, hmm eikä koskaan ole ennen noin käynyt... Yhtä hyvin tässä voisi alkaa Washingtonin fanipohjan (niin minkä?) vahvuudesta jaarittelemaan, mutta tulisit luultavasti siitäkin itkemään jotain "äitis oli" paskaa.
 

Reebok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philly Flyers, Ilves, Chelsea
Viimeiset viisi minuuttia, Mike "Cannon" Richards karvaa kiekon Caps-puolustajalta ja puolittaiseen läpiajoon. Puolustajat on pakotettu rikkomaan - tuomari osoittaa kätensä rangaistuslaukauksen merkiksi. Richie tekee sen vanhan tempun, jonka on jo niin monta kertaa rangaistuslaukauksessa ennen tehnyt ja ujuttaa kiekon längeistä sisään. Tässä tämän kauden tärkein maali.
Timosen loukkaantumisesta ei ole oikeastaan minkäänlaista tietoa, mutta rivien välistä voi lukea, että Kime on torstaina kunnossa. Toisaalta jos Timonen ei olisi "pahasti" loukkaantunut, miksi mies ei olisi palannut peliin, kun kuitenkin tiukka matsi oli loppuun asti?
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kuinkahan kauan tuota Flyersin tahallista maalivahdin ajelua vielä sallitaan? Phillyn kaverit ovat nyt 5-6 kertaa tämän sarjan aikana törmäilleet "ihan vahingossa" päin Capsin molaria aheuttaen tilanteissa ties minkälaista kahinointia. Mielestäni tällaiseen jatkuvaan selkeään ajeluun olisi tuomareiden pikkuhiljaa puututtava, jollei muuten niin sääntömuutoksella koventamalla rangaistuksia. Molarinajelukorttia saa mielestäni kerran käyttää, jolloin tuomarin on asiaan puututtava varoittamalla joukkuetta toistuvasta toiminnasta. Jos hommat toistuu, niin kovemmat rangaistukset kerta kerran jälkeen. Joku Averyn koominen viittomakieliesitys on pientä tämän touhun rinnalla.
 

Cube

Jäsen
Heh, eli joku junttifutiksen pelaaja loukkaantuu ja vastustajien fanit hurraavat, hmm eikä koskaan ole ennen noin käynyt...
Voit toki kertoa minulle jonkun toisen kerran jolloin näin on käynyt. En sitä kiistä, etteikö niitäkin olisi. Irvinin kohdalla tuo loukkaantuminen johti kuitenkin uran loppumiseen.

Tuli muuten aamulla kiireessä heitettyä näköjään kirjotusvirhe kehiin.. Kyseesshän on siis toki Michael Irvin, eikä mikään Irving. Eipä sikäli, koko mies ei tähän ketjuun varmastikaan kuulu, kunhan ajattelin kertoa vähän perusteita Philadelphian maineelle.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Pitää koittaa ymmärtää Cubea. Nämä playoffsit ovat Caps-faneille jotain niin uutta ja ihmeellistä, niin eipä ihmekään, jos pää menee jännäyksestä sekaisin ja välillä keittää vähän yli. Kyllä siihen vielä vuosien saatossa tottuu, ei huolta!

Timosen tilasta ei ole tainnut vielä kuulua mitään uutta?
 

Cube

Jäsen
Kuinkahan kauan tuota Flyersin tahallista maalivahdin ajelua vielä sallitaan? Phillyn kaverit ovat nyt 5-6 kertaa tämän sarjan aikana törmäilleet "ihan vahingossa" päin Capsin molaria aheuttaen tilanteissa ties minkälaista kahinointia. Mielestäni tällaiseen jatkuvaan selkeään ajeluun olisi tuomareiden pikkuhiljaa puututtava, jollei muuten niin sääntömuutoksella koventamalla rangaistuksia.
Samaa mieltä tavallaan, mutta syytän itse melkeinpä enemmän Capsin pakkeja. Laich-Timonen-tilanne osoitti, että tuomarit eivät välttämättä katso pahalla, jos joukkueet hoitavat keskenään tämän tilanteen tasapainoon, mutta jostain syystä Caps ei ole muutoin tehnyt oikein elettäkään Huet'n suojelemiseksi. Joku taisi HFBoardsilla heittää, että mahtaako joukkue sittenkin haluta Kölzigin maaliin, eikä siksi anna ranskalaiselle taustatukea? Ei sinällään mikään aivan älytön teoria, mutta saa Kölzigin johtaja-asema aika kova (tai vaihtoehtoisesti pelaajat aika idiootteja) olla, että tuollainen pitäisi todellisuudessa paikkansa.

Yhtä kaikki, tämä passiivisuus maalin edessä on isojen tarpeettominen virheiden ohella ollut mielestäni huolestuttavin osa Capsin esitystä näissä peleissä ja se on myös suurimpia syitä sille, miksi en tällä hetkellä kovin vahvasti usko jatkopaikkaan.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Yhtä kaikki, tämä passiivisuus maalin edessä on isojen tarpeettominen virheiden ohella ollut mielestäni huolestuttavin osa Capsin esitystä näissä peleissä ja se on myös suurimpia syitä sille, miksi en tällä hetkellä kovin vahvasti usko jatkopaikkaan.

Peräänkuuluttaisin itsekin sitä perusosa-aluetta minkä kanadalaiset pakit ovat aina historiassa osanneet. Poikittainen oman maalin edustalla. Reboundien purkaminen oman maalin edustalta. Nyt tarvittaisiin yksi pakki joka hoitaisi nämä kaksi asiaa esimerkillisesti. Ei Jurcinoillakaan ole koosta kiinni.
 

Cube

Jäsen
Pitää koittaa ymmärtää Cubea. Nämä playoffsit ovat Caps-faneille jotain niin uutta ja ihmeellistä, niin eipä ihmekään, jos pää menee jännäyksestä sekaisin ja välillä keittää vähän yli. Kyllä siihen vielä vuosien saatossa tottuu, ei huolta!
Enpä nyt sanoisi. Muutama kausi on toki jäänyt väliin, mutta aikaisemmin (jolloin joukkuetta siis myöskin seurasin) Caps oli playoffeissa aika vakiotavaraa. Jos tuolloin seurasit NHL:ää, niin varmasti tämän muistat. Toki isompi menestys kiersi yleensä kaukaa, mutta silti. Ei tässä mikään sekaisin ole, eikä mikään ole uutta. Oltiin playoffeissa tai ei, pelaajan potentiaaliselle loukkaantumiselle hurraaminen (tai pelaajalle tuollaisessa tilanteessa viheltäminen) ei mielestäni vain ole hyvää toimintaa. Ja jos on, niin silloin ei tietyn kannattajapohjan tylyttäminen varmaan ole mikään kovin suuri rikos sekään.

Jos yrität päästä tuosta saamastasi "amistraumasta" yli ja ihan rauhallisesti luet esim. viime yönä tuomarilinjaa koskevat kommenttini, niin huomaat, että pystyin kyllä tapani mukaan katsomaan peliä melko objektiivisesti.

Golden AWe kirjoitti:
Peräänkuuluttaisin itsekin sitä perusosa-aluetta minkä kanadalaiset pakit ovat aina historiassa osanneet. Poikittainen oman maalin edustalla. Reboundien purkaminen oman maalin edustalta. Nyt tarvittaisiin yksi pakki joka hoitaisi nämä kaksi asiaa esimerkillisesti. Ei Jurcinoillakaan ole koosta kiinni.
Jurcinahan nimenomaan taisi olla aluksi kolmantena mukana tilanteessa, josta Huet ja Briere lopulta saivat jäähyt. Melko anteeksiantamatonta, että Jurci laittoi Huet'n tekemään likaisen työn itse.

Väkisinkin on tullut mieleen, että mitenköhän raadollinen sarja tästä olisikaan voitu saada, jos Glen Hanlon olisi vielä penkin takana. Tuollainen mietiskely on kuitenkin turhaa, koska ilman Boudreau'ta Caps ei tosiaankaan olisi edes näissä peleissä mukana, vaan todennäköisesti suunnittelemassa Stamkosin tai muun kärkipään nimen varaamista.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Timosen pelaaminen on kyllä hyvä asia. Selkeästi ollut tämän sarjan paras pakki. Coburn on ollut hyvä, mutta kaverin nostaminen ykköspakin rooliin olisi pelottava ajatus. Kestäisikö pää vai kävisikö pitkäset ja tulisi romahdus? En edes halua tietää, ainakaan vielä. Palataan asiaan parin kauden päästä.

Toinen juttu sitten onkin se, että onko hän oikeasti kunnossa vai onko tässä taas traineri McCrossin ja Flyersin muut puoskarit ja noitatohtorit jälleen laittaneet loukkaantuneen pelaajan pelaamaan. No, onneksi sentään ei ole kyse aivotärähdyksestä...


Cube: Kunhan vaan tässä kuittailen takaisinpäin omia sanomiasia. Koita kestää, sitä vaan saa mitä tilaa.
 

Cube

Jäsen
Cube: Kunhan vaan tässä kuittailen takaisinpäin omia sanomiasia. Koita kestää, sitä vaan saa mitä tilaa.
Tottakai, enpä mitään muuta odottaisikaan. Ei tässä mitään ongelmia sikäli ole.

Hyvä, että Timonen on kondiksessa. Edun saaminen loukkaantumisten kautta on kuitenkin aina se huonoin tapa, vaikka osa peliä toki sekin. Molemmilla joukkueilla nytkin sivussa tärkeitä pelaajia.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Harjoituksissa Boudreau on kokeillut Fedorovia Ovien ja Kozlovin välissä, muttei suostunut paljastamaan tuleeko näin käymään itse matsissa. Bäckström pelannee kakkosketjussa. Myös ylivoimakoostumuksia on sekoiteltu. Steve Eminger korvaa vaivoista kärsivän Jeff Schultzin. Maalivahtia ei ole tarkoitus vaihtaa.

Päteviä liikkeitä, tosin tärkein on saada oma pää suppuun.
 

Ferris

Jäsen
Harjoituksissa Boudreau on kokeillut Fedorovia Ovien ja Kozlovin välissä, muttei suostunut paljastamaan tuleeko näin käymään itse matsissa. Bäckström pelannee kakkosketjussa. Myös ylivoimakoostumuksia on sekoiteltu. Steve Eminger korvaa vaivoista kärsivän Jeff Schultzin. Maalivahtia ei ole tarkoitus vaihtaa.

Päteviä liikkeitä, tosin tärkein on saada oma pää suppuun.

Ylivoimaankin on tullut muutoksia, mm. Semin kakkosylivoimaan Laichin edestä ja Fehr kakkoseen häärimään maskimiehenä.

Fedorov is at the top of the zone by himself with Green and Backstrom on the wings and both Ovechkin and Liach near or in front of the net.

On the second unit, Green is the guy at the top with Kozlov and Poti on the wings with Fehr and Semin down low

Taktiikka on siis muuttunut umbrellan käyttöön, jonka myötä mahikset saada äijiä jopa maalin eteen kasvavat jossain määrin.
http://hfboards.com/showpost.php?p=13692278&postcount=6
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös