Playoffs 2008: Finaalisarja Oulun Kärpät - Espoon Blues

  • 99 862
  • 522

Jarschka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
No oli miten oli ja kävi miten kävi, tämä pohdinta Bluesin "väsymisesta" Jokeri -sarjassa on kyllä täysin idioottimaista. Peli joka toinen päivä ja yksi ekstraveto tähän väliin. Miten tämä poikkeaa nyky-SM -liigan runkosarjasta?

Valot päälle, ihmiset.
 

Leicester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Hiljaisten seiväshyppääjien kerho
Jokerit olivat jo sen verran kova jengi, että kyllä sitten saman tien voi lähteä pelaamaan Kärppiäkin vastaan. Ei se mitenkään ratkaisevasti ole kovempi.

Tai sitten on. Olisi mielenkiintoista tietää, miten Blues suhtautuu finaalipaikkaan; tavoite vai etappi? Jälkimmäisen toteutuessa näemme hienon sarjan jälleen.

Mistä lähtien Jokerit ollut kova jengi? Siellä oli Puurula maalissa ja yks ketju, joka pystyi hyökkäävään peliin. En nyt halua ruveta pullistelemaan, mutta mielestäni Kärpillä on kolme parempaa ketjua hyökkäyssuuntaan kuin Jokereiden toiseksi paras ketju.

Puolustus on Kärpillä aavistuksen kysymysmerkki mutta parhaassa tapauksessa Mikkola ja Haakana toipuvat pelikuntoon. Molemmilla finalisteilla ovat nuoret ottaneet hyvin vastuuta puolustuspäässä.

Blues on kiinnostava finaalivastus. Kärpillä on nyt kokemus aika reilusti puolellaan, onhan se viidettä kertaa kuuden vuoden sisällä finaaleissa, mikä on aika uskomaton suoritus. Kannattajilla voi olla vähän maha täynnä tai takki auki, mutta toivottavasti joukkueella riittää nälkää.

Kaikki on siis valmiina taistoon :)
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Nyt pyydetään tältä ennakkoonkin hienolta sarjalta paria toivetta: taklauksia(sellaisia että tutkitaan tähtiä muttei lasaretissa), huikeaa maalivahtipeliä(sillä molempien hyökkäysarsenaali tarvitsee vähän hillintää) ja ennen kaikkea pitkää sarjaa!

..Niin ja kannu pohjoiseen ;)

Juuri samat fiilikset. Kärppien ylivoimaisuus meinaa viedä mielenkiinnon koko SM-liigalta, heh. Olisi hauska jännätä pitkästä aikaa pitempää sarjaa. Kunnon rytinää ja tiukkoja matseja.

Jos voittamisen nälkä ratkaisisi, niin Blues voittaisi suoraan neljässä ottelussa. Kärpillä on mestaruuksia joka sormelle ja Blues pelaajille mestaruus olisi varmasti suurempi juttu, kannattajista puhumattakaan. Meikäläiselle ainakin on lähestulkoon se ja sama voittaako Kärpät taas kultaa. Onneksi pelaajien nälkä ei kuitenkaan yksin riitä ja vain voitot lasketaan.

Veikkaan Kärppien vievän sarjan 4-1.
 

Fireblade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Baby Beast
Minun silmissäni Blues lähtee finaalisarjaan taistelemaan mestaruudesta tasapäisesti Kärppien kanssa. Toki Kärpillä on alla useampi lepopäivä, mutta mestaruustaistelussa tuollaisella seikalla on vain marginaalinen merkitys. Tärkeämpää on hyvä pelituntuma ja ennen kaikkea tahtotaso, jolla mestaruus pystytään voittamaan. Blues kirjaimmellisesti taisteli joukkueena itsensä finaaliin, vaikka kolmessa viimeisessä pelissä joutui pelaamaan selkä seinää vasten.

Kärpillä tauko on ollut pitkä, eikä Tappara-sarjasta saatu hyvä fiilis enää kanna lauantaille saakka. Kärppien kolhuja kokenut, ja viime vuosia kapeampi puolustus oli lujilla jo Tamperelaisia vastaan pelatessa, joten hieman huolestuneena odotan huomenna alkavia finaaleja noilta osin. Hyökkäyspäässä onneksi löytyy laajuutta, ja Kärppien jokainen kenttä pystyy ratkasemaan pelejä. Bluesin hyökkäykset tulevat vyörymään Kärppien maalille aivan eri tahtiin kuin muissa kevään peleissä.

Omiin kuitenkin luotetaan, ja veikkaan sarjasta todella tiukkaa. Bluesilla on lauantaina paras paikka hakea voitto Raksilasta, mutta mitä pidemmälle sarja etenee, sitä vaikeammaksi se vierailijoille tulee.
 

kärppä73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montreal Canadiens
Mielenkiintoinen sarja tulossa, vastakkain kaksi täysin erityylistä joukkuetta. Bluesin tehtävä ei ainakaan helpotu. Jokereilla oli vain yksi hyvään kiekolliseen peliin kykenevä ketju, Kärpillä ainakin 3-ketjullista laatuhyökkääjiä. Jokerit joutui kuormittamaan ykkösketjuaan rankasti, kun taas Kärpät pystyy pyörittämään neljää ketjuaan suht samanlaisilla peliminuuteilla illasta toiseen. Kärppien akilleen kantapää on puolustus, nyt se on selvästi heikompi kuin edellisinä finaalivuosina. Siinä on Bluesin ainoa mahdollisuus.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Toivoinkin Bluesia finaaliin, en siksi, että se olisi helpompi vastustaja vaan aikaisempien tapahtumien vuoksi, jotka liittyvät CHL:ään. CHL onkin sitten syy miksi ei niin hirveästi tarvitse näitä finaaleja jännittää. Olen pitänyt Matikaisen Bluesia melkein koko kauden sarjan kovimpana ja ehkäpä jotenkin hienoimpana joukkueena(tietenkin kärppien jälkeen). Matikainen on tehnyt uskomattoman hienoa työtä ja pidän häntä kyllä liigan parhaana valmentajana, jolla tulevaisuus on vailla rajoja. Bluesin mestaruus ei hetkauttaisi itseäni juurikaan vaan noin hienolle joukkueelle sen suo, jos he sen ottavat. Kärppien puolella kuitenkin ollaan ja jännitetään, mutta todellakin nämä tulevat olemaan helpoimmat finaalit seurata. Parempi voittakoon. Olisihan se hienoa, jos pahimmilta provoiluilta vältyttäisiin. Mielestäni siihen ei ole mitään syytä. Toivottavasti tulisi edes 6 peliä kestävä sarja.
 

manemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
...Bluesin mestaruus ei hetkauttaisi itseäni juurikaan vaan noin hienolle joukkueelle sen suo, jos he sen ottavat. Kärppien puolella kuitenkin ollaan ja jännitetään, mutta todellakin nämä tulevat olemaan helpoimmat finaalit seurata. Parempi voittakoon...

Prikulleen samat fiilikset täällä. Totta hemmetissä Kärppien mestaruutta toivotaan mutta jos Blues kannun vie niin ei todennäköisesti vituta kun minuutin, pari..
Kyllähän Bluesin taistelutaho ja voitonhimo oli eilen niin käsittämätöntä että kova joukkue sieltä vastaan tulee. Jokereilla oli enemmän taitoa yksilöinä mutta Blues meni finaaleihin Joukkueena. Ja jos Kärpät ei pelaa Joukkueena niin huonosti meidänkin käy..
En usko tippaakaan mihinkään "kylläisyyden tunteeseen" enkä väsymykseen Bluesin osalta. Toisaalta en myöskään usko että Blues saisi vastaansa kylläistä Kärppälaumaa. Veikkaanpa että viikon verran kun joukkue on saanut ladata akkuja odotellessa vastustajaa niin sopivasti on ruokahalukin päässyt kasvamaan.
Bluesilla voi olla toki pieni etu pelituntumassa mutta tuskinpa se kauaa näkyy. Bluesin taktiikkana voikin olla että lähtevät huomiseen matsiin eläimen raivolla heti alusta asti ja latovat läjän maaleja, mutta eiköhän Kärpät loppua kohden saa juonesta kiinni.

Toivottavasti sarja ratkeaa vasta 7:ssä pelissä !
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
En minäkään usko Bluesin väsymiseen. Joukkueet, jotka ovat finaaleissa ovat varmasti ajoittaneet kuntohuippunsa kevääseen. Ja sitten vielä tuo tiukan välieräsarjan voittamisen tuoma noste henkisellä puolella. Ei siinä väsyminen tunnu, vaan pelaajat suorastaan malttamattomana odottavat pääsyä Kärppiä pöllyttämään. Joten huikea finaalisarja odotettavissa.
Taistelupariksi muodustunee Pesonen vs Rajamäki. Erkki yrittää varmasti joka tilanteessa vedellä Jannen lätyksi. Ja onhan siellä Bluesilla monta muutakin fyysistä jannua, ainakin eilisen perusteella. Onneksi Kärppien peli ei ole yhdestä ketjusta kiinni. Mutta se kuitenkin huolettaa, ettei meillä ole ketään joka hieman nostelis Raju-Erkkiä seinälle (liekö Haakana pelikunnossa?).
 

torni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muikisteleva rightin kanukkipakki
No niin, uutta verta finaalissa. Bluesin ainoa mahku voittaa finaali on Sihvosen ignooraama hurmos. Eilen sitä nähtiin ja sillä se voi horjuuttaa puolta suomea.

Jokerit nykyrosterissaan olisi ollut läpihuutojuttu ja Blues antaa paremman vastustuksen finaaleissa. Ennemmin toivon mestaruutta voitoin 4-3 kuin 4-0 sweepiä, se on jo nimittäin nähty.

Mielenkiinto löytyy Kärppien maalinedustalta, kuka siivoaa Rajamäen ja Osalan? Vai pidetäänkö kiekko kaukana tuolta alueelta...

4-0/1 Kärpille.
 

janóz

Jäsen
Minullekaan Bluesin mestaruus ei varmaan hirveän pitkää masennusta aiheuttaisi. Tuli kuitenkin kaikkia Bluesin maaleja tuuletettua Jokereita vastaan, joten jonkinlaista sympatiaa löytyy. Tosin ei puhettakaan, että sitä löytyisi enää lauantaista alkaen. Mutta pointtina siis se, että jos Blues voittaa niin sitten se varmaan mestaruuden ansaitsee, eikä se aiheuta mitään katkeruuden tuntoja kuten Jokereille häviäminen olisi tehnyt. Muutenkin mukava seura Osalan, Lehtosen, Sallisen ym. nuorten peliä. Hyvä joukkue kaiken kaikkiaan.

Uskon kuitenkin, että nämä finaalit muistuttaa jollain tavalla HPK-Ässät -taistoa parin vuoden takaa. Eli Bluesilla on henki päällä, kuten Ässillä silloin, mutta paukut ei vaan enää riitä. Näissä finaaleissa uskon Kärppien materiaalin leveyden ja (finaali)kokemuksen pitävän tason korkealla ja tasaisena läpi sarjan ja samaan en espoolaisten usko pystyvän. Maalivahtipeli voi toki kääntää sarjan yllättävänkin jyrkästi suuntaan tai toiseen. Tarkki ja Bruckler pystyvät mielestäni molemmat parantamaan vielä siitä, mitä ovat tähän mennessä näyttäneet.

Laitetaan veikkauksena Kärpille 4-1.

Oliko muuten näin, että G-H katsomo on Raksilassa fanikatsomoa tai ainakin lähellä sitä? On nimittäin liput 1. finaaliin tuonne seisomakatsomoon, enkä ole sieltä aiemmin pelejä katsonut.
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Meidän oululaisten leirissä ei tahdota noteerata Bluesin tiukan pelitahdin merkitystä, mutta on täysin selvää, että Kärppien lepopäivät kallistavat vaakakuppia puolen Suomen suuntaan. Sanoisin prosenttien ensimmäisen pelin voittoon olevan 55-45 Kärpille tilanteessa, jossa molemmat joukkueet ovat yhtä levänneet, mutta nyt prosentit ovat 60-40 Kärpille, eli Kärppien voiton todennäköisyys on 50% suurempi kuin Bluesin voitto. Nämä voimasuhteet toki muuttuvat ottelusarjan edetessä, mutta mikäli ne pysyvät tällaisina, ei Bluesille jää kummoisia mahdollisuuksia ottelusarjan voittamiseen.

Kärppien voiton edellytyksenä on, että joukkue saa vauhtipelinsä kuntoon ja Tarkki jatkaa Tappara-ottelusarjan tasolla. Mikäli näin käy, ei espoolaisten hurmos kanna pitkälle.

Bluesin näkökulmasta heidän tulisi saada painetta Kärppien puolustajille, jotka ovat tässä loukkaantumistilanteessa se heikoin lenkki. Taklaukset ja paine vaativat kuitenkin energiaa, jota espoolaisilla on rajallisesti. Sumputtamalla en usko Bluesin voittavan, sillä Kärpät on tottunut murtamaan puolustusmuurin, jonka se on osoittanut mm. useina kolmannen erän nousuina tappioasemasta. Kärppiä onkin vaikea voittaa jos ei hallitse pelitapahtumia ja tämä korostaa Bluesin väsymyksen merkitystä.

Tietysti jos Kärpiltä ovat poissa Korpikari, Mikkola, Haakana ja viimeisimmässä ottelussa tärskyn saanut Ylönen, tasoittaa loukkaantumistilanne puntteja huomattavasti.
 

Luz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Red Wings, Manchester United, Nettan
Oliko muuten näin, että G-H katsomo on Raksilassa fanikatsomoa tai ainakin lähellä sitä? On nimittäin liput 1. finaaliin tuonne seisomakatsomoon, enkä ole sieltä aiemmin pelejä katsonut.

Juuri tuo kulma on fanikatsomo.
 
Bluesin näkökulmasta heidän tulisi saada painetta Kärppien puolustajille, jotka ovat tässä loukkaantumistilanteessa se heikoin lenkki.

Tuossa on avain. Toisin kuin JA:ssa uskotaan niin puolustajien painestaminen toimii jokaista joukkuetta vastaan, mikäli se onnistuu. Jokereita vastaankin toimi suorastaan loistavasti. Mikäli Blues jatkaa mihin 7. välierässä jäi, on Kärppien pakkien oltava todella liukkaita. Yhdenkään syötön jälkeen ei ole varaa jäädä ihastelemaan suoritusta, sillä silloin läsähtää.

Uskon, että Kärpät on seurannut Bluesin edesottamuksia telkkarista. He varmasti tiedostavat tämän suuren palasen pelistä. Kuinka se sitten toteutetaan? Onnistuuko kova liike ja etenkin syötön jälkeinen liike, kuten esim. 5. Ilvespelissä?

Yhden Bluesin vahvuuden löytää laukaisukartoista, ja vedoista ylipäätään. Paljon vetoja molarista katsottuna vasemmalta puolelta kainalon tietämille, ja niissä ei Tarkki ole ollut parhaimmillaan. Muutenkin Bluesin pelaajat eivät selkeästi hae niitä the laukauksia vaan pyrkivät toimittamaan kiekkoa maalille paljon, ja jatkopaloille ukkoja. Tämä ei myöskään ole Tarkin suuria vahvuuksia.

Mikäli jompikumpi joukkueista ottaa selvät ohjat kiekollisesti ja pyrkii sitä rohkeasti pitämään ja pelaamaan, on toinen auttamatta vaikeuksissa. Molemmilla on vahvuutensa ja heikkoutensa tässä sarjassa. Vaikka miltä tuntuisi niin joillakin Blues pelaajilla voi olla takki aika tyhjä nyt. Henkisesti nimittäin. Niin monta kertaa on nähty hurjaa taistelua, joka muuttuu seuraavassa sarjassa leijumiseksi. Pystyykö Blues piiskaamaan uudelleen tunnetasonsa äärimmilleen, menemättä yli? Siinä myös yksi asia.

Noh, huomenna jo alkaa, joten ei tarvitse pitkää spekuloida. Blues päästää vähän maaleja, ja se on yksi voiton avain. Brückler on kuolevainen, mutta pääsääntöisesti Tarkkia edellä. Tarkin toivoisi pitävän hyvän itseluottamuksen, ettei vain sarjasta tuli sellaista oho-kun-taas-vähän-lipsahti, ja vastaavasti toiseen päähän tarvitsee hirveän työmäärän maalin aikaansaamiseksi.
 

Tuzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
2005-2006 Puolivälierät Kärpät hoiti Bluesin kesälomille voitoin 4-2 mutta siitä maksettiin kova hinta.

2006-2007 Välierät Kärpät taklasi Bluesin Raksilan marketeille ja marssi finaaliin voitoin 3-0.

Nyt Bluesilla on takaisinmaksun aika ja mestaruus varmasti pyyhkisi aikaisemmat pettymykset pois mielestä kerta heitolla. Toisaalta Bernd Bruckler ei ole onnistunut Kärppiä vastaan mitenkään erityisen hyvin, taisipa joku puhua tällä kaudella jopa miehen sairastavan Kärppäkammoa. No tämä tuskin paikkaansa pitää mutta nyt on pelattava sillä tasolla missä pari viimeistä Jokerit-matsia pelasi.

Mielenkiintoista myös jatkuuko avausmaalin merkitys yhtä tärkeänä. Kärppien peleissä sillä ei ole ollut suurta vaikutusta, mutta Bluesin henkeen se saattaa vaikuttaa enemmän kuin luulisi.

Vaikka Kärppien materiaalin laajuutta kehutaan, on Bluesin materiaali myös hirveän leveä. Sieltähän löytyi kolme kenttää jotka tasaisesti alistivat Jokeripuolustusta. Mielenkiinnolla odotan Kärppien mikkihiiripakkien puolustamista kun Raju-Eki ja kumppanit jyräävät päälle satalasissa. Nyt olisi parempi Haakanan olla jo pelikunnossa.
 

Härskiolof

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät,Tolpanniemen pallopaijjat,Utran kaira
En usko(enkä toivo) millään että finaali sarja menee suoraan neljästä matsista poikki. Kuitenkin syödessä se nälkä vain kasvaa, toivon että Blues laittaa Kärpät ahtaalle vaikka Kärppien puolella olenkin.
Monen muunkin lisäksi luotan tuohon Bluesin karvauksen laatuun, jos vaan jalat riittää niin siinä on ase jota myös käsittääkseni Ilves käytti Kärppiä vastaan. Toinen mielenkiintoinen osa Bluesin peliä on yhdistää maalia kohti pelaaminen (Osala, Iso-Erkki jne) ja syöttöketjut. Eli kiekkoa ei roiskita päättömästi maalille vaan syötöillä viisikko tai vähintään hyökkäys kolmikko pidetään kasassa jolloin reboundille on menossa useampi jätkä, useammasta suunnasta. Samalla merkkaaminen on paljon vaikeampaa vastustajan puolustajilla ja hyökkääjille. Usein myös kudit Jokeri sarjassa tulivat vielä lähempää kuin vastustajalla. Joka joutui kiertojjen kautta laukomaan löysiä ranteita viivalta kun Blues piti keskusta tukossa. Tietenkin jokruillakin oli tarfiikkia maalinedessä, mutta tapa pelata ei ollut niin systemaattinen. Kuitenkaan en usko että Blues pystyy yllättämään Kärppiä ns. housutkintuissa sillä Finaaleissa asenne on varmasti kaikilla kunnossa.
Maalivahtipeli on pelaavien maalivahtien osalta Bluesille, jos Tarkin pitää pelata pelit Kärpille niin pitkässä sarjassa turpaan tulee. Onneksi varalla on Chiodo.
Alku sarjasta Blues on tod. valmiimpi peliin kuin Kärpät. Mielenkiinnolla odotan niitä Bluesin pelin suvanto vaiheita joita Jokereita vastaan oli aina omaan päähän tulleen maalin jälkeen, Kärpät varmasti tietää tämän ja iskevät siihen tehokkaammin kuin Jokerit, joka oli aivan liikaa Santalan kentän varassa.
3-1 takaan tuleminen antaa varmasti mittaamattoman henkisen uskon omaan tekemiseen että Blues ei luovuta missään vaiheessa sarjaa. Ja uskoon ns. Viuhkolamaisesti (Boumedienin kommetti Viuhkolasta) että homma hoidetaan himaan. Pelit tulee tod. olemaan tiukkoja kuin neitsyet. Paras voittakoon.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
2006 Puolivälieräsarja Kärpät - Blues 4-2
2007 Välieräsarja Kärpät - Blues 3-0
2008 Finaalit Kärpät - Blues...

Kahtena viime keväänä espoolaisten taistelu kannusta on päättynyt sarjaan oululaisia vastaan. Nyt on kolmas vuosi peräkkäin, kun Bluesin kausi päättyy sarjaan oululaisia vastaan (kyllä se välieriin loppui viime vuonna, vaikka pronssipeli pelattiinkin). Olisiko kolmas kerta se, jolloin Kärpätkin kaatuu?

Eilisestä vieläkin hämmentyneenä ei vaan pysty sarjaa vielä analysoimaan. Bluesin pelissä on paljon hyvää ja mahdollisuudet ovat olemassa. Se viimeinen askel on kuitenkin vielä ottamatta. Neljää voittoa ei tässä sarjassa huonompi joukkue tule ottamaan.

Itselläni on sellainen fiilis, että onneksi sarja alkaa jo lauantaina. Liian pitkä tauko tähän väliin saattaa vaan viedä ajatuksia muualle - nyt mennään samalla kiimalla eteenpäin, ei ehdi liikaa miettiä ja tuudittautua ensimmäiseen mitaliin. Eilen juhlittiin, tänään levätään sekä palaudutaan maan pinnalle ja huomenna taistellaan.

Elämme hienoja aikoja.
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Ennustin jo ennen pleijareiden alkua, että finaalissa kohtaavat Kärpät ja Blues ja että suomen mestaruuden vie lopulta Blues otteluvoitoin 4-3. Tässä aion myös pitäytyä.
 

Solomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Totean saman kuin moni muu jo vuorollaan: Bluesin voitto ei harmittaisi. Kiva lähteä finaaleihin puhtaasti lätkäkiimassa vailla ahdistusta.
 
Itseä kyllä harmittaisi Bluesin mestaruus ihan suunnattomasti.. tai oikeammin, ettei me voiteta :)

Mutta liigan kannaltahan se olisi hyvä, että Blues voittaisi. Uutta verta ja näyttäisi ettei pelejä ole paperilla pelattu.

Paras 7 pelistä.. se on hyvä. Oli voittaja kumpi hyvänsä, millaisten esitysten jälkeen hyvänsä, niin parempi voitti. Katsotaan tuossa savun hälvettyä kumpi se oli.
 

jiihoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Lipunmyynti skulaa näköjään todella hyvin. Kävin tänään about 11.15 lippupisteessä kyselemässä lippuja kahteen Espoon matsiin, mutta olivat myyty loppuun jo aamulla. Myös Oulun pelit taisivat olla loppuunmyydyt. Joten ainakin tässä mielessä näyttää hyvältä, kansa löytää itsensä heti hallille. Josko sitten mahdolliseen kuudenteen peliin saisi liput itsekin.
 

Tuzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Totean saman kuin moni muu jo vuorollaan: Bluesin voitto ei harmittaisi. Kiva lähteä finaaleihin puhtaasti lätkäkiimassa vailla ahdistusta.

Minua ainakin harmittaisi. Koko kauden dominointi ja sitten maaliviivalla joku ensikertalainen edelle. EI NÄIN!

Blues on kokeilemassa finaalihuumaa ja saa minun puolesta ensi kaudella mennä loppuun asti, jos ja kun Kärpät koomailee Alatalon tms alaisuudessa. Tämä kuuluu vielä Bluesin oppivuosiin, sovitaanks näin?

Hannes Hyvösellä neljä pinnaa (17p) matkaa KooJiin playoffspiste-ennätykseen (21p). Olisihan aika temppu Hannekselta kirjoittaa nimensä historian kirjoihin, koska aika harva on Hyvöstä playoffpelaaja pitänyt.
 

Solomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tretjak ja Tuzzi, te ette nyt ajattele rahaa. Hopealla tehtäisiin isoin tili. Ensi kaudella vielä kurkompia jätkiä Kärppiin. Dynastia jatkuu.

Toivottavasti utj Palsola puhuu englantia, niin vahvistuksia voidaan kartoittaa Atlantin toiselta puoleltakin.
 
Viimeksi muokattu:

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Rajamäki onkin mielenkiintoinen tapaus. Kun saa jalat liikkeelle, on tosi vaarallinen kaveri taklauspelissä ja olikin Bluesin taistelun ruumiillistuma. Peukaloa ylös, vaikka Bäckströmin ajelut ja mestaruushaaveiden pilaaminen pari vuotta sitten on vielä tuoreessa muistissa.

Kyllähän Bluesin suurin kysymysmerkki on jalat, miten jaksaa painaa. Isossa kaukalossa Kärppien nopea suunnanmuutospeli asettaa kovan haasteen edellisessä parissa kovasti taistelleelle joukkueelle.

Paljon puhutaan Kärppien kapeasta pakistosta, mutta ei tuo Bluesillakaan ole kovin...monipuolinen.
 
Tretjak ja Tuzzi, te ette nyt ajattele rahaa. Hopealla tehtäisiin isoin tili. Ensi kaudella vielä kurkompia jätkiä Kärppiin. Dynastia jatkuu.

Tuo on kyllä aivan totta. Vaan en vielä ala uskottelemaan itselleni "saadaan enemmän rahaa tulevien kausien rakennusta varten, kyllä se taas siitä". Se olisi kyllä hyvä tapa etukäteen koettaa lievittää tappion tuskaa.. ainakin mielestäni parempi kuin julistaa oma porukka jo hävinneeksi, kuten jotkut kirjoittajat joissain muissa ketjuissa tekivät.

Rahalla saa ja hevosella pääsee, ja tuohta kyllä piisaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös