Sekalaisten kysymysten ketju II

  • 6 974 907
  • 47 167

Stolk-2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
DVD-modaus on siitä harmitonta, että siinä ei tarvitse avata koteloa ja kolvata mitään piiriä. Takuuasiasta en osaa sanoa, mutta muutenhan tuo kannattaa tehdä.

Helppo moddaus se on minun laitteelle, kun ei tarvitse mitään monimutkaista vain kauko-ohjaimen. Jostain luin sen, että jotkut merkit eivät korjaa soitinta, jos he huomaavat tuon moddauksen.


Niin tuohan riippuu ihan laitteesta, esim minun pinohiiriä kuulema ei pisty kakella modaamaan vaan vaatii rautamodin. Onneksi sentää suuren osan saa modattua näppäilemällä tiettyä nappeja kakella. Miten se tehdään täytyy sitten selvittää internetin syövereistä.

Niin osa tarvitsee kannen aukaisua ja piirien vaihtoja.

Itse en ollut tietoinen moddauksesta, vaan vahingossa törmäsin siihen. Nyt pääsee käsiksi niihin sarjoihin joita ei aluerajoitusten takia päässyt.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mulle ne antoivat Gigantista lapun käteen jossa oli ohjeet Luxor-merkkisen hifilaitteen aluekoodin purkuun. Mitään ongelmia asian suhteen ei ollut, takuukin säilyi ihan normaalisti.
 

Kinke-13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raitis Ivanans
Mitä rahojen siirtäminen ulkomaisilta pankkitileiltä Suomeen noin pyöreesti kestää ihan normaalilla pankkisiirrolla?
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Sapluuna mikä laitetaan lavan päälle ja sitten maalataan spray maalilla sapluunan lävitse, tämä on minun vaihtoehto asian tiimoilta.

Näin se menee, ja vielä lakkaa päälle ettei eka osuma rapistele maalia pois.
 

Thoke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masokistien ja pessimistien suosikki=SaiPa
Miten tanskan kielen kirjain ø kirjoitetaan näppäimistöllä?

Ja selvennykseksi: Tietenkin kopsasin tuon, eli kysymykseni on ihan aito.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Mikä nimimerkki on kirjoittanut eniten viestejä Jatkoaikaan? Saako sen selville muuten kuin selaamalla käyttäjälistan läpi? Top 10?
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Saako mp3-tiedostoihin nykyään lisättyä kuvan l. levynkannen ihan metadataan? Ja miten? Esim. Winampissa on toki tuo artwork -kohta tagissa, mutta siinäkin ilmestyy kansioon erillinen kuvatiedosto. Jotenkin vaan on sellainen fiilisi, että onnistuisi ihan metadataankin..?
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Eikö luukun email-osoitetta saa muuten poistettua kuin soittamalla tuohon MTV3:sen rahastusnumeroon?
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Tuli eilen illalla nukkumaan mennessä mieleen joku loru, missä loppu on jotain tälläistä "JOKU sanoi JOLLEKIN älä piere enää."

Mikäs juttu tuo nyt oikein on. Kuka sanoi kelle että älä piere enää tms.?
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Pari kipakkaa: Miten oman sähköpostiosoitteen saa pois JA:n omista tiedoista kokonaan jos sitä ei enää käytä? Saako sitä pois kokonaan?
Ja toinen (tai siis kolmas), että mikä olisi sellainen todella yksinkertainen levyltä->mp3 muunto-ohjelma? Vuosi sitten hain netistä jonkun tosi pienen ja kätevän, mutta menin poistamaan sen enkä muista enää nimeä, ja nyt tarvisi taas...
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Mitäköhän maksaa valkoiset GRAF 704 Supra -merkkiset luistimet ja mistä moisia voisi ostaa?
Ja oheiskysymyksenä; myydäänkö sellaisia visiirejä jota Alexander Ovechkin käytti pari kautta sitten (värillisiä, tummennettyja yms) jossain Suomessa ja onko ne kielletty SM-liigassakin?
 

tutzba

Jäsen
Sunnuntai on aina hyvä päivä pohtia filosofisia asioita, varsinkin kun pitäisi tehdä pienimuotoista tutkimusta. YV:llä vastauksia, jos kiinnostaa pohtia.

1) Milloin sota on oikeutettu?
2) Millainen on suhtautumisesi luontoon? Näetkö sen ihmisen hyödyn tavoittelun välineenä, vai onko luonto itsessään arvokasta?
3) Hyväksytkö kuolemanrangaistuksen? Jos hyväksyt, niin millaisissa tilanteissa? Kuinka pian pitäisi kuolemaantuomittu teloittaa tuomion langettamisen jälkeen? Pitäisikö kuolemaantuomitun saada tieto teloituspäivästä?
4) Kuinka oikeudenmukainen valtio on Suomi? Onko alkuperäisten suomalaisten oikeuksissa eroavaisuuksia vähemmistöjen (maahanmuuttajat, homoseksualiset jne) oikeuksiin verrattuna?
 
Kännykkään pitäisi saada skype, mutta en oikein tiedä miten sen sinne laitan. Kännykkänä on Nokia N95.
Menenkö vain kännykällä nettiin jollekin sivulle, jossa sen voi ladata, ja thäts it?
 

Schwalbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ensi lokakuussa tulee vietettyä (pakosta) muutama päivä Las Vegasissa. Koska kyseisen kasinokaupungin perushulina on tuttua jo ennestään, ajattelin, että jos sieltä pääsisi kätevästi käymään sekä NHL- että NFL-matseissa. Missähän olisi lähin seutukunta sieltä katsottuna, jossa kyseistä haureutta harrastetaan?

LA on ymmärtääkseni kotikaupunki kahdelle NHL-jengille, mutta entinen LA Raiders lienee nykyään San Franciskon Oaklandista? Olisiko Phoenix vastaus ongelmiini? Siellä on varmuudella molemmat, mutta miten niihin saa lippuja? Mistä näitä asioita voi selvittää?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös