Glen Hanlon, Jokereiden valmentaja 2008-09

  • 127 723
  • 425

Mr. Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
Huhhuh, kovin valmentajanimi SM-Liigassa koskaan. Vaikka Narreja vihaankin, niin silti: Onnittelut!
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Huhhuh... Kovalta valmentajalta vaikuttaa. Valko-Venäjän parissa mies teki upeaa työtä. Ei tästä nyt tällä hetkellä voi oikein sanoa mitään muuta, kuin että minulle kelpaa! Tervetuloa!

Jokerikiekon oikea paluu?

Kyllä tämä nimi aina yhden selkävaivaisen Bobin pesee...
 
Hyvin toimittu jokerijohdolta, kun eivät suostuneet siihen Dougin NHL-pykälään. Hyvin pitivät H&V linjansa.
Todella mielenkiintoinen valmentaja valinta. Sytyttävä, niinkuin masa sanoi.
Toivottavasti herra saa kunnolla näyttöaikaa, eikä potkita jo lokakuussa pihalle jos huonosti alkaa kausi.
Aloittaakohan hommansa heti kauden päätyttyä?.
Vois myös ottaa pari kanukkia käsimatka-tavarana suomeen..
 
Viimeksi muokattu:

Dominator131

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Mielenkiintoinen nimi kieltämättä ja mikä parasta Sheddenistä päästiin eroon!

Mutta lopullisen tiedon miehen taidoista haluan toki kuulla Petteri Sihvosen suusta. Sitä ennen en riemuitse.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Nimi on kova mutta ensi kaudella nähdään riittääkö nimi. Käsitykseni mukaan ihan ok valmentaja ja en usko että nahilassa mitään taidottomia pidetään ykköskoutsina.

Yllätti.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Mielettömän kova hankinta. Ennakkoon yksi parhaista ulkolaiskoutseista Suomessa, ellei paras.

Mitä kovemmat tilastot ulkomaalaisella; sen paskemmin menestyy SM-liigassa. Ulkomaalaiskoutsit ja menestys SM-liigassa on kuin ostaisi Ässä-arpoja, usein häviää, joskus saa omat takaisin ja harvemmin voittaa.

Ilouutinenhan tämä on kilpailevan seuran kannattajalle.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Jokereilta ja Sheddeniltä olisi varmasti nyt kaikkein viisainta tulla ulos kaapista ja kertoa tilanteesta avoimesti. Avoimin kortein pelaaminen loisi myönteistä julkisuutta Jokereille ja samalla katkaistaisiin perättömiltä huhuilta siipiä. Mikä siinä on, että ruotsalaiset osaavat tämänkin paremmin kuin suomalaisseurat? Hjallis, kyllä sä osasit ennen nämä hommat...

Oikein tehty :)

Valinta oli itselleni yllätys, mutta todennäköisesti paras kaveri valittiin.
 

Viljuri

Jäsen
Kunnioitan tätä Jokereiden jatkovaa innovointia kotimaisen kiekon saralla!

Ihme on, ellei myös HS ole johonkin väliin keksinyt laittaa, että nimen omaan Jokerit keksi nyt ensimmäisenä palkata Suomeen NHL-valmentajan muiden omaksumiensa uutuuksien jatkoksi! ;-)

Vakavasti puhuen lienee melkoisen sopeutumiskykyinen kun kerran on Valko-Venäjääkin on vetänyt. Tosin siellä varmasti auttoi suoraan valtion budjetista eli diktaattorin henkilökohtaisesta kukkarosta maksetut tähtitieteelliset korvaukset, mikä saa jo paikan kun paikan näyttämään siedettävältä.
 

Ferris

Jäsen
Vakavasti puhuen lienee melkoisen sopeutumiskykyinen kun kerran Valko-Venäjääkin on vetänyt. Tosin siellä varmasti auttoi suoraan valtion budjetista maksetut tähtitieteelliset korvaukset, mikä saa jo paikan kun paikan näyttämään siedettävältä.

Itse asiassa Hanlon oli Valko-Venäjän peräsimessä lähes ruokapalkalla, ainakin näin mies antoi ymmärtää muistini mukaan. Hänhän oli ns. projektikoutsi eli teki nuo MM-kisareissut NHL-kauden päätteeksi.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Clone Wars, Revenge of the Sith

Ei tule paikallisilla ainakaan "Dogia" ikävä kun paikalle pestataan oikea koiranaama. Varsin pätevä kaveri kyllä, ainoastaan playoff-menestys puuttuu. Olisiko nyt sitten aika? Perään vielä 5-6 NHL-tason sentteriä lisää ja se on siinä. Leino neloskenttään hyvällä tuurilla.

Onpahan pk-seudulla ainakin kaksi Capitals-miestä nyt! Onnittelut hyvästä mausta.
 

Ferris

Jäsen
Aika lapanenhan toi on nhl-tasolla ollut... kolme kautta ykkösenä eikä kertaakaan playoffeihin. Ensimmäisellä kaudella toki kesken kehiin mutta sen jälkeen sai pari kautta yrittää kunnes sai vihdoin monoa.
Tuskin on mikään floppi mutta ei varmasti messiaskaan.

Kannattaa tsekata Capsien roster noina Hanlonin vuosina. Käytännössä tämä kausi oli vasta sellainen, jolloin odotettiin jonkinlaista menestystä (pudotuspelipaikaa).

Hanlon teki hyvää työtä Capsien joukkueen rakennusvaiheessa, jossa pelinappulat oli kyllä melko rajalliset. Käsissä oli lupaavia nuoria ja muiden joukkueiden hylkimiä halpiksia. Hanlonille pitää antaa pojot siitä, että hän opetti nuorille äijille mm. työnteon merkitystä.

Erittäin pidetty valmentaja niin pelaajien kuin organisaation kesken ja sen puoleen saikin tällä kaudella yrittää kääntää laivansa kurssia varmasti pitempään kuin joku lyhyemmän pätkän Capsien perässä tehnyt.

Mielenkiintoista on nähdä kuinka Hanlonin peluutus sujuu SM-liigassa. NHL:ssä sillä puolella oli selkesti parannettavaa, etenkin erityistilannepelaamisessa. Ylivoima ei tahtonut toimia sitten millään.

Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen siirto.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen siirto.

Ainakin ennakkoon erinomainen ja suomalaisittain paras rahalla saatava valinta. Jokerit palaa takaisin juurilleen siinä mielessä, että pelitapa tulee perustumaan värittäen kirjoittaen taitokiekkoon roiskimisen sijasta muillakin kuin ykkösketjulla.

Tuskin tässä enää malttaa ensi kautta odotellakaan...
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Ei hassumpi hankinta näin nimenä. Nyt jäädään odottamaan minkälainen pelikirja kyseisellä herralla on. Eiköhän Urheilulehden "guru" kirjoita tästä lähiaikoina.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Ei hassumpi hankinta näin nimenä. Nyt jäädään odottamaan minkälainen pelikirja kyseisellä herralla on. Eiköhän Urheilulehden "guru" kirjoita tästä lähiaikoina.

Nähdään syökö Sihvonen sanansa. Hän piti Ganlonin pelikirjaa yhtenä NHL:n parhaista.
 

tompo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
cobol kirjoitti:
Nähdään syökö Sihvonen sanansa. Hän piti Ganlonin pelikirjaa yhtenä NHL:n parhaista.

Voidaanko tästä päätellä, että Masa on käyttänyt konsulttina Sihvosta. Toivotaan ettei tule toista Francista.
 

Filosofem

Jäsen
Mielenkiintoista on nähdä kuinka Hanlonin peluutus sujuu SM-liigassa. NHL:ssä sillä puolella oli selkesti parannettavaa, etenkin erityistilannepelaamisessa.

Joo, ei mitään hätää. Eiköhän Wade jatka kakkosena, jolloin suunnaton kiekkotietämys yhdistettynä kovaan auktoriteettiin saattaa jopa pudottaa Hanlonin pelkäksi statistiksi ja edustustehtäviin, joskin yleensä Wade hoitaa nekin hommat.

Ei vaan, saattaa Waltterilla olla oikeasti ihan hyvät edellytykset pelikirjahokiin. Kompannut tähän mennessä urallaan mm. Aravirtaa, Westerlundia, Summasta, Jortikkaa ja Sheddeniä. Kaippa siinä sitten jotain virtauksia lätkästä oppii. No, lisätään listaan Curre, Masa ja Wade itse, joten tietää myös miten ei pidä toimia.

Ihan hyvä esiliina Wade saattaa siis olla Hanlonille, en tiä. Helkkarin hyvä juttu kuitenkin, että Hanlonilla on kokemusta eurooppalaisesta kv-tason lätkästä, vaikka MM-kisat on toki luonteeltaan erilainen tapahtuma kuin SM-liiga.

Hyvä hankinta Masalta. Mikäli Hanlon osoittautuu osaavaksi koutsiksi, niin hyvissä ajoin vain jatkosopimusta kehiin, ettei käy sveitsit.
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Hieno kiinnitys! Kuinkahan paljon mies osallistuu/on osallistunut tulevan kauden joukkueen rakentamiseen?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Voidaanko tästä päätellä, että Masa on käyttänyt konsulttina Sihvosta. Toivotaan ettei tule toista Francista.

Masa ei lue Sihvosen juttuja ja tämä oli vielä pienellä ison jutun pitkän kappaleen lyhyessä sivulauseessa, jonka vain tarkkasilmäisimmät lukijat havaitsivat :)
 

Brad

Jäsen
Hyvä duuni Matti ja Harry. Jokereilla on ensi kaudeksi koutzi, se on tärkeintä. Nyt Markkaselle ja Santalalle jatkosopimukset niin näyttää oikein hyvältä.

Mielenkiintoista nähdä tuoko Hanlon Pohjois-Amerikasta kakkoskoutzin vai jatkaako Wade.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Nähdään syökö Sihvonen sanansa. Hän piti Ganlonin pelikirjaa yhtenä NHL:n parhaista.

Usko pois eiköhän se ennakkoihin tule kääntymään niin että "Hanlonin on päivitettävä pelikirjaansa rankasti eurooppalaisia kaukaloita ajatellen. Epäilenpä vahvasti ettei tämä tule onnistumaan sillä hän vastasi Taavetti Kymäläisen kysymykseen..."

Hyvä haku Jokerijohdolta! Kaveri on todistetusti(ei kukaan NHL-statuksen omaava ala koutsaamaan Valko-Venäjää jos ei peliä rakasta)aidosti enemmälti kiinnostunut jääkiekosta kuin kabinetin viinavarastosta. Tuskinpa Hanlonille tarvitsee edes poikkeavasti Sheddeniä enempää palkkaa maksaa. Propsit siitä ettei H&W mennyt Sheddenin "keväämmällä" miinaan vaan toimivat hyvissä ajoin.

Hanlon-koutsina kortilla lienee aika helppoa haalia tulevalle kaudelle pelaajia narrinuttuun.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Ei tullut pelkäämääni Jortikkaa vaan tuli nimenä vielä kovempi! Meriitit ovat liigatasolle todella hyvät.

Tästäkö seuraava mj-koutsi? ;)
 

wezq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kuulemani mukaan Jokereilla on erittäin hyvä tilanne tällä hetkellä valmentaja-markkinoilla. Tämän vuoksi ei siis ole tarvetta myöntyä Sheddenin NHL-pykälään. Vapaasta paikasta ovat kiinnostuneita muutama kansainvälisesti tunnettu nimi, kuin myös NHL:ssä aikansa vaikuttaneita. Ei kannata siis pelätä Jortikan palkkaamista, Jokerit tulevat tekemään ensi kaudeksi sopimuksen sellaisen valmentajan kanssa jolla on paljon nimeä ja todistettua osaamista.
Näinhän siinä kävi kuten puhelinkin. Jokereilla oli erinomainen tilanne valmentajamarkkinoilla, joka ainakin nimen perusteella johti erinomaiseen värväykseen. Tästä on hyvä jatkaa taas ensi kaudella!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös