MM 2008 - Kisajoukkue tällä hetkellä?

  • 699 895
  • 3 046
Tila
Viestiketju on suljettu.

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Lauantai-illan kunniaksi ajattelin kasata MM-kisajengin joka olisi mahdollinen tällä hetkellä. Eli otan mukaan vain ne NHL-pelaajat joiden jengi ei ole menossa pleijareihin.

NHL:stä/AHL:stä

Vapaana olevat maalivahdit:
Toskala (Toronto)
Kiprusoff (Calgary)

Puolustajat:
Joni Pitkänen EDM
Toni Lydman BUF
Ville Koistinen NAS

Keskushyökkääjät:
Olli Jokinen FLA
Tuomo Ruutu CHI
Niko Kapanen PHX
Sean Bergenheim NYI
Petri Kontiola CHI

Laiturit:
Ville Peltonen FLA
Jarkko Ruutu PIT


Euroopasta:

Maalivahdit:
Markkanen (Jokerit)

Puolustajat:
Janne Niinimaa (Davos)
Ossi Väänänen (Djurgårdens IF)
Pekka Saravo (Luleå HF)
Antti-Jussi Niemi (Frölunda HC)
Teemu Aalto (Tappara)
Aki Berg (TPS)
J-P Laamanen (Kärpät)
Ilkka Heikkinen (HIFK)

Keskushyökkääjät:
Tommi Santala (Jokerit)
Petri Pakaslahti (Södertälje SK)
Riku Hahl (Timrå IK)
Jarkko Immonen (JYP)

Laiturit:
Janne Pesonen (Kärpät) *
Ville Leino (Jokerit) *
Jukka Hentunen (AK Bars Kazan) *
Jani Rita (Jokerit)
Antti Laaksonen (HC Fribourg-Gotteron) *
Toni Koivisto (Ilves)
Timo Pärssinen (Timrå)
Laitahyökkääjille näyttäisi olevan tarvetta sillä tällä hetkellä vain kaksi laituria olisi tulossa NHL:stä MM-kisoihin.

1. Ketju
J.Pesonen - O.Jokinen - V.Peltonen
2. Ketju
V.Leino - T.Ruutu - J.Rita
3.Ketju
J.Hentunen - N.Kapanen - T.Pärssinen
4.Ketju
J.Ruutu - P.Kontiola / P.Pakaslahti - A.Laaksonen

Janne Niinimaa
Joni Pitkänen
Toni Lydman
Ville Koistinen
Teemu Aalto
Ossi Väänänen
Aki Berg
J-P Laamanen

1. Kiprusoff
2. Toskala
3. Markkanen

Lisäilen pelaajia sitä mukaa tähän listaan kuin mitä ehdottelette.
Tässä pari linkkiä mistä voitte kaivaa tilastoja suomalaisista pelaajista:
http://www.nhlfinns.com/seasonstats.aspx
http://www.nhlfinns.com/ahl/seasonstats.aspx
http://jatkoaika.com/smliiga.php?sivu=tilastot&tilasto=pisteporssi
http://stats.swehockey.se/
 

Outsider

Jäsen
Bergenheim laitahyökkääjäksi ja varmaan mahtuisi noilla nimillä myös neljään kentälliseenkin.
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Bergenheim laitahyökkääjäksi ja varmaan mahtuisi noilla nimillä myös neljään kentälliseenkin.

Jep. Rita kun on loukkaantuneena (lähes runkosarjan loppuun asti), niin mietin, että mikä mahtaa olla herran kisakunto..? Vaikka ehtineekin playoffseihin, niin ruuti on ollut tällä kaudella melkoisen kuivaa. Ei mielestäni asiaa kisakoneeseen. Tilalle tuohon kakkoskenttään vaikka sitten jo ehdotettu Bergenheim tai miten olisi Santala? Näin ketju voisi olla Leino-Santala-T.Ruutu.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
NHL-pelaajia saadaan kyllä käyttöön enemmänkin, sillä eka pudotuspelikierros päättyy hyvissä ajoin ennen MM-kisojen alkua. Ja varmaan myös toisella kierroksella putoavia voidaan odottaa kisojen alussa, eli kaikkia kisapasseja ei leimata.
 
Enpä tiedä kannattaisiko noita teletappeja koota enää samaan ketjuun. Viime kisoissa ei oikein enää toiminut herrojen yhteispeli. Kontiola sen sijaan oli viime kisoissa vakuuttava enkä antaisi äijälle paikkaa nelosesta, vaan laittaisin vaikka kolmoseen Hagmanin ja Miettisen kanssa. Maalivahdeista Kipperin saapumiseen en usko, vaikka kisat ovatkin Kanadassa. Lisäksi Calgary mennee pitkälle keväällä. Hyviä vaihtoehtoja kuitenkin on paljon (Norrena, Nikke, Lehtonen, Toskala...) Toki kaikki näistä vaihtoehdoista ei varmasti ole käytettävissä NHL:stä johtuen. Hyvä juttu kuitenkin, että laadukkaita veskoja riittää. Mutta turhaahan tämä spekulointi vielä on, muutaman kuukauden päästä tiedetään enemmän.
 
Viimeksi muokattu:

Nakkikastike

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Mikko Pukka & Valencia CF
Floridasta tulisi saada tutkapari O.Jokinen-V.Peltonen. Euroopassa pelaavista hyökkääjistä haluaisin nähdä Hentusen ja Janne Pesosen kisakoneessa. Molemmat Ruudut kelpaisivat mainiosti. Saa nähdä kuinka monella saatavilla olevalla NHL pelaajalla on jonkinlaista pikkuvaivaa tai henkilökohtaisia esteitä kisojen alla. Euroopassa pelaavista puolustajista haluaisin nähdä Ossi Väänäsen Suomen joukkueessa.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Mutta turhaahan tämä spekulointi vielä on, muutaman kuukauden päästä tiedetään enemmän.

Turhaa toki mutta omasta mielestäni ainakin kohtuu hauskaa. Antaa aika hyvin osviitta sille minkä tyyppisiä pelaajia euroopasta tulisi ottaa kisakoneeseen. NHL:ssä on sentteritilanne kohtuu hyvä ja en usko että euroopasta montaa senaa pääsee kisakoneeseen.
 

Haidekkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Jokipojat, Corey Perry
Taitaa olla tuo teidän listoissa esiintyvä Miikka Kiprusoff aikamoista toiveajattelua. Saa nähdä kiinnostaisiko miestä tällä kertaa kisat kun ei kuitenkaan ole niin pitkä matka reissata ja Havaijillekin kerkiää nopeemmin.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Tää nyt on vielä tässä vaiheessa melko turhaa spekulaatiota kun tuolla rapakon takana nyt pelataan vielä jokunen peli, mutta varhainen lintu madon nappaa joten kaipa sitä jotain vois iskeä.

Pohjois-Amerikan miehitystä en nyt halua ruveta pohtimaan, mutta Euroopan kavereita tässä vois hivenen listata.

Puolustajista kisoihin varmaan pääsee/menee Niinimaa ja Väänänen. Muut sitten tarpeen mukaan.

Hyökkääjistä Hentunen, Hahl ja Laaksonen voivat koneesta löytyä, 3/4. kenttiin. Koivistoa myös toivoisin sinne. Leino ja Pesonenkin voivat tulla kysymykseen jos 2/3. ensimmäiseen kenttään ei tarpeeksi miehiä rapakon takaa saada.

Maalivahdeista jos siis täältä tarvetta on joku koneeseen iskeä uskon Markkasen olevan se ykkösvaihtoehto. Kokenut penkillä/katsomossa istuja sopii mukaan kyllä, mutta uskoisin ettei Euroopasta maalivahtia tarvita, mutta kuka tietää mitä se Toukki ajattelee. Narreissa pelaaminen lisää mahdollisuuksia.

Keväällä sitten nähdään. Toivoisin kuitenkin että mahdollisimman vähän täältä (Euroopasta) tarvitsisis kavereita ottaa mukaan varsinkin puolustukseen.
 

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
Keväällä sitten nähdään. Toivoisin kuitenkin että mahdollisimman vähän täältä (Euroopasta) tarvitsisis kavereita ottaa mukaan varsinkin puolustukseen.

Kerrankin Euroopassa pelaa puolustajia, jotka voi vallan mainiosti valita kisoihin mukaan. Niinimaa, Väänänen ja Lehtonen kelpaavat vallan mainiosti MM-kisajoukkueeseen. Tietenkin loput kaverit olisi hyvä saada rapakon takaa. Ei se kuitenkaan venettä kaada jos 7. ja 8. pakkimme on tyyliin Aalto ja Berg, peluutetaan kärkipuolustajia vain enemmän.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Oulun Kärpät
Varmasti moni, minä mukaanlukien, haluaisi nähdä Antti Pihlströmin pelaavassa kokoonpanossa.

Mitä Suomen tämänhetkiseen pakistoon tulee, niin tilanne näyttää hyvältä. Euroopasta saadaan tällä kertaa monta varmaa pakkia mukaan. Ossi Väänänen,Janne Niinimaa ja Mikko Lehtonen. Varauksin Aki Berg ja Antti-Jussi Niemi.

Miikka Kiprusofista ei kannata edes haaveilla, Havajin matkat ensi vuonna puoleen hintaan *hymiö*
Vesa Toskalan ottaisin mielelläni kisakoneeseen, samoin Jussi Markkasen Euroopasta. 3.vahdiksi ehkä vihdoin ja viimein Tuukka Rask, jos pelit Bostonissa päättyvät ennen tai jälkeen 1.playoffkierrosta.

Hyökkäysosastolle kaipaillaan tällä hetkellä enemmän apuja NHL:stä. Floridasta saataisiin tutkapari V.Peltonen-O.Jokinen. Minnesotan,Dallasin ja Chicagon rämpiminen parantaisi Leijonien iskukykyisyyttä myös. (Mikko Koivu,Jere Lehtinen, Jussi Jokinen,Niklas Hagman ja Tuomo Ruutu.)
Euroopan kentiltä haluaisin nähdä kisakoneessa ainakin Janne Pesosen, Jukka Hentusen ja Riku Hahlin.

Mutta niin, kivahan näitä on tässä vaiheessa spekuloida.Moni asia voi muuttua kun runkosarja saadaan loppuun. Katsellaan keväämmällä.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Varmasti moni, minä mukaanlukien, haluaisi nähdä Antti Pihlströmin pelaavassa kokoonpanossa.

Jeps, kaveri on tällä hetkellä Milwaukee Admiralsin paras maalintekijä. Lisäksi voi sanoa, että vauhti riittää ihan varmasti kansainvälisiin peleihin ja on kovakin. Ilman muuta mukaan, jos vain suinkin mahdollista. Ja samalta listalta voisi mainita myös Janne Niskalan. Voisi olla hänkin kokeilun arvoinen. Jalosen pelisysteemit suosii hyvin luistelevia pakkeja.
 

Rubicon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Pihlström olisi tosiaan hieno saada mukaan ja SM-liigasta Pesonen. Niskalaa en ottaisi varmaankaan kisoihin kun ei ole oikein EHT:lläkään vakuuttanut aiemmin. Mutta jos on mennyt eteenpäin ihan harkitsemisen arvoinen mies varmasti. Euroopasta ottaisin itse: Pesonen, Niinimaa, Väänänen, Markkanen. Muita ehdokkaita: Leino, Laaksonen, Berg, Hentunen
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mutta jos on mennyt eteenpäin ihan harkitsemisen arvoinen mies varmasti.

Tämäpä se itsellälläkin mielipide olisi. Suomella olisi mahdollisuus kasata aika vikkelä puolustus. Lehtonen, Koistinen, Pitkänen, kaikki hyviä luistelijoita. Tähän pakettiin Niskala voisi sopia kuin nenä päähän. Mutta katsellaan.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Otsikon nähtyäni piti tulla tunkemaan koneeseen muutamia nuoria kokeilemaan aikuisten pelejä (tyyliin Koivu -93), mutta sitten muistin, että -08 kisat ovat Kanadassa. Noihin kisoihin on varmasti kiinnostusta NHL-pelaajilla enemmän kuin keskimäärin MM-kisoihin ja ainakin itse koen ne jossain määrin isompana juttuna kuin normaalisti. Lähtisin siis mukaan mahdollisimman NHL-pitoisella ja kokeneella jengillä. -09 olisi sitten kokeiluvuosi nuoremmalla joukkueella ja Vancouveriin voisi soveltaa taas NHL-ryhmää vahvistettuna mahdollisilla nuorilla läpilyöjillä. Lähinnä mielessäni on Bluesin kaksikko.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Otsikon nähtyäni piti tulla tunkemaan koneeseen muutamia nuoria kokeilemaan aikuisten pelejä (tyyliin Koivu -93), mutta sitten muistin, että -08 kisat ovat Kanadassa. Noihin kisoihin on varmasti kiinnostusta NHL-pelaajilla enemmän kuin keskimäärin MM-kisoihin ja ainakin itse koen ne jossain määrin isompana juttuna kuin normaalisti. Lähtisin siis mukaan mahdollisimman NHL-pitoisella ja kokeneella jengillä. -09 olisi sitten kokeiluvuosi nuoremmalla joukkueella ja Vancouveriin voisi soveltaa taas NHL-ryhmää vahvistettuna mahdollisilla nuorilla läpilyöjillä. Lähinnä mielessäni on Bluesin kaksikko.

Uskoisin, että muutamia poikkeuksia lukuunottamatta halukkuutta pudonneilta pelien jatkamiseen Kanadassa löytyy. Onhan se järjellä ajateltuna melko pieni "synti", ettei jonkun niukan tappion jälkeen kiinnosta lentää Eurooppaan pelaamaan. MM-kisojen aikaan tosin ei pysty ajattelemaan pelkällä järjellä, kun välillä siinä on muutenkin vaikeuksia....

Menestystä toki toivon suomalaisille pudotuspeleissä, mutta mikäli käy putoaminen, niin hienoahan on aina nähdä huippujannuja kisoissa. Ehdottomasti lähtisin sille linjalle, että Euroopasta otetaan joukkueeseen sieluja vain sen verran kuin on pakko. Siitä huolimatta, että Tampereelta ei löydy Tuukka Mäntylää kovempaa jätkää, puhumattakaan kisamaskotti-Kalliosta sun muista samanlaisista. Olisiko vapaamatkustajien aika ohitse lopullisesti??
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Kerrankin Euroopassa pelaa puolustajia, jotka voi vallan mainiosti valita kisoihin mukaan. Niinimaa, Väänänen ja Lehtonen kelpaavat vallan mainiosti MM-kisajoukkueeseen.

Joo, mun idea oli juuri se ettei Niinimaan ja Väänäsen lisäksi tarvitsis paljon muita ottaa mukaan. Ilmaisin homman hivenen kömpelösti kylläkin. Lehtonen tosin jäi mainitsematta, joten kyllä hänet voi mukaan ihan hyvin ottaa. Mitä sitten Akiin ja muihin tulee niin jos siis jos ei muitakaan vaihtoehtoja ole niin sitten, mutta muuten jättäisin miehet rannalle.

Itsekkin toivoisin näkeväni Antin kisoissa. Hieno pelaaja.
 

eläin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen Maajoukkue, DIF, HIFK, Väsby Hockey
Näistä nuorista lupauksista olisi hienoa jos Oskar Osala mahtuisi mukaan vaikkapa sitten vilttiketjuun ja häntä voisi sitten peluutta enemmän niissä helpomissa peleissä. Olisi kiva nähdä näitä lupaavia kavereita Leijonapaidassa ennenkun he lähtevät NHLllään.

Euroopasta kisakoneesen varmaan tulee pakeista Niinimaa,Väänänen (joka on pelannut loistavasti Djurgårdenissa) Mikko Lehtonen,ja en yllättyisi jos Berg mahtuisi joukkoon jos on terve. A-J Niemi ylätti minut positiivisesti Torinossa ja on hyvin mielessä miehen niitti Ovechkinin.Kuinkakohan miehen vauhti riittäisi kapeassa kaukalossa? urahan ei mennyt ihan putkeen Ducksissa. NHLstä olisi syytä saada myös apuja, esim Ville Koistinen. Kiinnostaakohan homma ensi vuonna Pitkäsen Jonia? Odotan viellä sitä Jonin henkilökohtaista syytä minkä takia MM-kisat jäi väliin 2007. 2006 mies unohti että sopimus loppui ja oli syytä väsää uusi, ja Olympialaisia ei voinnut pelata loukkaantumisen takia vaikka NHLssä se 26 minuuttia per peli sujui hyvin.

Jukka Hentunen pelasi viime MM-kisoissa loistavasti Niko Kapasen kanssa, Kapasen tehot 0+7 ja Hentunen teki neljä maalia,tämä kaksikko pelasi loistavasti "oikeita maita" vastaan. Pärssinen oli siinä ketjussa heikoin lenkki jo siihen ketjuun pitäisi saada mielestäni joku muu , jossei sitten Pärssinen huimasti paranna suoritustasoaan viime kisoista. Ruudun veljekset, O.Jokinen,Peltonen kaikki vaan mukaan jos mahdollista.


Maalivahdeista varmaan Shedden ottaa Markkasen kolmosvahdiksi. Muuten Lehtonen/Toskala olisi ihan hyvä kaksikko, jos näistä herroista jompikumpi,tai pahimmassa tapauksessa molemmat ovat pois laskuista niin sitten ehkäpä Boston tai/ja Minnesota putoaa ekalla playoff kierroksella ja saamme sieltä kovat vahvistukset.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pärssinen oli siinä ketjussa heikoin lenkki jo siihen ketjuun pitäisi saada mielestäni joku muu, jossei sitten Pärssinen huimasti paranna suoritustasoaan viime kisoista.

Henk.koht. olisin sitä mieltä, että Pihlström sopisi juuri Kapasen ja Hentusen ketjuun kuin nenä päähän. Eli Pärssisen voisi tällä kertaa jättää huoletta kotiin ja koittaa jotain uutta.

Euroopassa pelaavista hyökkäjistä Hahlin luulisi olevan kisapaikassa myöskin tukevasti kiinni. Hahlin kaltaista hyvää yleispelaajaa tarvitaan.
 

eläin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen Maajoukkue, DIF, HIFK, Väsby Hockey
Henk.koht. olisin sitä mieltä, että Pihlström sopisi juuri Kapasen ja Hentusen ketjuun kuin nenä päähän. Eli Pärssisen voisi tällä kertaa jättää huoletta kotiin ja koittaa jotain uutta.

Kyllä!, Hentunen-Kapanen-Pihlström voisi olla todella hyvä ja nopea ketju. Hahl varmasti onkin lähellä kisapaikkaa,tai no riippuu ketä siellä on saatavilla,mutta esim World Cupissa ja 2006 MM-kisoissa mies pelasi todella hyvin.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Oulun Kärpät
Uskaltaisin sanoa että Hahl on erittäin varma kisaehdokas kevään kisoihin. 3-4.ketjun sentterinä ja työmyyränä korvaamaton. Kaiken hyvän lisäksi mies osaa tehdä maaleja. Ehdottomasti kisakoneeseen.

Shedden sanoi pitävänsä Hentusta yhtenä lempipelaajistaan Euroopassa. Joroisten Härkä nähdään varmasti kisakoneessa.

Äkkiseltään voidaan todeta että Suomi saa kisoihin jälleen kerran iskukokoisen joukkueen kasaan ja mitä parasta, pakisto näyttää kerrankin hyvältä.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Onneksemme puolustus vaikuttaa hyvältä, samoin maalivahtiosasto. Tunnetusti hyökkäys on ikuinen ongelma, mutta todella toivoisin 2/3 näistä nimistä nähtävän lineupissa: Pihlström, Osala, Pyörälä.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Janne Pesonen on kyllä loistava pelaaja ja näen hänet kisakoneessa. Riku Hahl ja Jukka Hentunen kuuluvat samaan kategoriaan. Sen jälkeen pitäisi katsoa mitä NHL:ästä tulee. Vaikka saataisiin kaikki "parhaat" niin sillonkin on Pesosen ja Hahlin menevä aukko joukkueessa. Suomella ei ole tällä hetkellä huikeaa maalintekijää, kuten Selänne oli vaan pikemminkin Hagmanin, Lehtisen ja Peltosen kaltaisia duunareita jotka myös osuvat, mutta eivät murhaavasti.

Puolustajia on tällä kertaa tarjolla ja Väänänen, Niinimaa ja Berg ovat aika selkeitä valintoja. Sen jälkeen onkin tasaista. Liigassa huippuotteita esittävät Aalto ja Laatikainen ovat rajatapauksia, kuten Kärppien Lehtonenkin. Luoma on pelannut yllättävän hyvin ja voi myös itsensä tunkea kisoihin. Sen sijaan Laamasen, Saravon ja A-J.Niemen jättäisin surutta rannalle. Euroopasta tuleva pakisto voisi näyttää tältä:

Väänänen-Niinimaa
Lehtonen-Berg
Laatikainen-Luoma
Aalto

Tohon kun isketään Nummelin, Salo, Lydman tai K.Timonen kaksikosta kaksi niin erittäin hyvältä näyttää. Sentteriksi mitä todennäköisimmin saadaan toinen kaksikosta OJ ja S.Koivu, molemmat toki kelpaa. NHL:än runkosarjaa on kumminkin niin paljon jäljellä ja erot ovat pieniä, niin keskitytään tässä vaiheessa Eurooppalaisiin senttereihin. Immonen ja Santala näyttivät pelottavan kankeilta EHT:lla, mutta molempien puolesta puhuu rapakon takainen kokemus ja muutenkin huomioon pitää ottaa, että kummallakaan ei ollut kuntopohja samanlainen, kun muilla Sm-liigassa pelaavilla, koska molemmat valmistautuivat kauteen NHL:ässä. Immonen saa nyt toisen mahdollisuuden ja uskon, että mies pelaa itsensä lähelle mm-kisoja. Santala aika tulee varmasti vielä Ruotsissa, joten saamme häneltä silloin näytöt. Sitten Pirnes ja Leino. Pystyvät pelaamaan laituria ja sentteriä ja molemmat oli EHT:ssa todella pirteällä jalalla liikkeessä. Laituri"listalla" heti Pesosen jälkeen, sentteriosasto on niin täynnä, että tuskin kisoihin sitä paikkaa pelaamaan. Hahl on ihan satavarma kisoissa olija jollei loukkaantumisia tule. Eli Suomen hyökkäys Euroopasta:

Leino-Santala-Pesonen
Koivisto-Immonen-Pirnes
Hentunen-Hahl-Pyörälä
Osala-Pakaslahti-Rita
 

jonsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Sitten Pirnes ja Leino. Pystyvät pelaamaan laituria ja sentteriä ja molemmat oli EHT:ssa todella pirteällä jalalla liikkeessä. Laituri"listalla" heti Pesosen jälkeen, sentteriosasto on niin täynnä, että tuskin kisoihin sitä paikkaa pelaamaan. Hahl on ihan satavarma kisoissa olija jollei loukkaantumisia tule. Eli Suomen hyökkäys Euroopasta:

Leino-Santala-Pesonen
Koivisto-Immonen-Pirnes
Hentunen-Hahl-Pyörälä
Osala-Pakaslahti-Rita

Pirnestä en kelpuuttaisi MM-kisakoneseen, vaikka onkin EHT-turnaukessa pelannutkin hyvin. Mielestäni kyllä aika katsottu kortti noissa kinkereissä, vähän kuin Kallio, jota listassasi onneksi ei ollut. Tilalle Euroopasta vaikka Pihlman, hänelle pieni kaukalo olisi tuttu AHL-vuosilta.
 

jani73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Detroit Red Wings, FC Liverpool
Pirnestä en kelpuuttaisi MM-kisakoneseen, vaikka onkin EHT-turnaukessa pelannutkin hyvin. Mielestäni kyllä aika katsottu kortti noissa kinkereissä, vähän kuin Kallio, jota listassasi onneksi ei ollut. Tilalle Euroopasta vaikka Pihlman, hänelle pieni kaukalo olisi tuttu AHL-vuosilta.
Ihan hyviä näyttöjä Pirnes antaa ... kaksi alivoimamaalia Tsekkiä vastaan :) Tosin eipä ole mikään mittari tuo Tsekki tällä hetkellä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös