Cole Jarrett Jokereihin

  • 63 351
  • 242
K

kiwipilot

Kauppinen - Jokela
Jarrett - Kantor
Tuulola - Kuparinen
Helenius - Kalteva

Olisiko ihan liigan paras pakisto? Ainakin top-kolmoseen menee. Ja jos joka jätkä pelaa tasollaan niin kärkipaikka on aika lähellä. No kuitenkin, en vaihtaisi päikseen minkään muun joukkueen puolustukseen.

Masalle iso käsi, homma hoitui kerralla kuntoon! Kevättä odotellessa...
 

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olisiko ihan liigan paras pakisto?

Onhan tuossa kaksi liigatasolle mukiinmenevää kakkospakkiparia, yksi kolmospari ja seitsemänsiä pakkeja vaikka muille jakaa. Sen verran heikoksi on liigan pakkipuoli käynyt tällä kaudella, että tuollakin pärjää, vaikkei se suuria hurraahuutoja ansaitsisikaan.

Lyhyt kuvailu meidän pakistosta: hidas, loukkaantumisista kärsivä, täynnä kysymysmerkkejä, ja potentiaalisia floppeja, kiekollisesti rajoittunut ja heikohko omassa päässä, vain kaksi pakkia kahdeksasta, jotka voi katsoa omiksi miehiksi. Toivottavasti tuosta pakkikalustosta ei jatka Jokereissa kuin korkeintaan 4-5 pelaajaa ensi kaudella.
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Kauppinen - Jokela
Jarrett - Kantor
Tuulola - Kuparinen
Helenius - Kalteva

Ei tuohon enää Ströbaa mahdu!

Ei mahdu ja tuskin on edes tulossa.

Kalteva on tuskin tippumassa 8. puolustajaksi, koska saa tällä hetkellä erittäin paljon vastuuta ja otteet ovat huomattavasti parantuneet kauden edetessä. Pelipaikoista on tulossa erittäin kova kilpailu keväällä. Shedden pelauttaa max. seitsemää puolustajaa ja tiukan paikan tullen mennään yleensä kuudella puolustajalla. Sen takia uskonkin, että Tuulolan ja Kuparisen kohtalo voi olla jopa kerrottua huonompi. Jos kuitenkin kummatkin ovat vielä keväällä tulossa mukaan ja edes toinen Pentikäinen & Jarrett kaksikosta jatkaa on puolustajista jopa runsauden pulaa. Tämä on ehdoton Jokerikortti kun lähdetään pudotuspeleihin keväällä. Viime keväänä Sheddenillä ei ollut läheskään yhtä laajaa materiaalia käytössään ja vielä Schnabel vietiin ratkaisuhetkillä. Nyt ollaan huomattavasti valmiimpia. Kiitos Virmasen. Uskonkin Sheddenin muuttavan huomattavasti omaa peluutustaan ja en pitäisi ihmeenä vaikka Jokereiden osalta nähtäisiin ylilyöntejä tulevissa peleissä. Nyt siihen on varaa.

Jotta ei mene ihan ohi otsikon, niin kävin Berlin Polar Bearsin kotisivuilla katsomassa muutaman videon viime kaudelta ja ainakin niiden perusteella Jarrett osaa kyllä tarpeen tullen tukea hyökkäyksiä. Kanadalainen&amerikkalainen tapa pistää laukaus rannarin tai siirtelyn sijaan ainakin miellyttää itseäni huomattavasti, joten yksi kanukki tuskin on ainakaan haitaksi.

Tällä hetkellä seitsemän pelaavan puolustajan pituuden ja painon keskiarvoksi tulee huikeat 188 cm / 95 kg.
 
Viimeksi muokattu:

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Kerhossa Jarrett ei oikein missään vaiheessa löytänyt paikkaansa ja tuntui siltä, että yritti tehdä kaiken yksin. En epäile hetkeäkään, että saadessaan tukea tarpeeksi muualta - niin kuin Jokereissa varmasti saa - on varmasti liigan puolustajaeliittiä. Ei välttämättä paras, eikä edes viiden joukossa, mutta kärkipäässä. Jarrettissa on johtaja-ainesta.
 

MC61

Jäsen
Suosikkijoukkue
rystylätty
Raporttia Jarrettin otteista tähän mennessä? Ainakin voittorekordi on aika heikko, vaikkei siitä mitään voikaan päätellä.
 

Tuoppi

Jäsen
Jarrett oli melkosen pihalla ainakin Blues pelissä (kuin myös Kantor). Ei pidä heti dumata mutta tuskin tuosta mitään ykköspakkia tulee...
 

Greffin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
Raporttia Jarrettin otteista tähän mennessä? Ainakin voittorekordi on aika heikko, vaikkei siitä mitään voikaan päätellä.

Kärppiä vastaan tuntui saavan aika paljon vastuuta. En tiedä peliaikaa, mutta siltä ainakin vaikutti. Pelasi ihan hyvää peruspakin peliä. Ei siis mitään mokailuja, mutta ei toisaalta väläytellytkään. Puolustuspäässä jämäkkää peliä ja liikekin hyvää. Kulmaväännöissä pärjäsi hyvin ja se avaussyöttö lähti yleensä yksinkertaisesti ja omalle pelaajalle.

Eli mielestäni osaa puolustajan homman hyvin. Hyvä peruspakki, hyökkäyspään osaamista ei ainakaan yhden pelin perusteella osaa arvioida, mutta joka tapauksessa ei mikään turha peluri. Potentiaalia saattaa olla vielä parempaankin.
 

Seti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvä peruspakki, hyökkäyspään osaamista ei ainakaan yhden pelin perusteella osaa arvioida

HPK osasi. 23 peliä, 0.04 pinnaa/peli.
Onneksi on vain koeajalla. Saa parantaa paljon, että saa edes kulman jokerifanin sydämestä. Halvempia sutijoita löytyy, esim. divarista, pikku scouttamisella.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Mun mielestä Jarrett oli positiivinen ilmestys jäällä tänään. Ilmeisesti Shedden ei ollut vielä päässyt iskostamaan Colen päähän Jokerien ylivoiman perusajatusta, eli laukoa ei saa mistään, koska mukavan usein se laukaus sieltä kuitenkin lähti ja yleensä aina kohti.

Lisäksi Jarrett paikkasi useamman kerranpakkiparinsa höntyilyjä omassa päässä. Yhtään isoa virhettä en mieheltä itseltään tänään nähnyt.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Blues pelin jälkeen jo kirjoitin:

Cole Jarrett on kovanluokan pelimies ja try out saa jatkoa
vaikka muut näkyvät olleen erimieltä. Kärppä-ottelusta tuli hiukan negatiivista palautetta, joka olikin odotettavissa, sillä liikkeen kanssa ne ongelmat ovat. Tänään Kerhomatsi vahvisti että kyseessä on todellinen vahvistus.
 

yyz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Team Korak, Tapanilan Erä
Blues pelin jälkeen jo kirjoitin:

vaikka muut näkyvät olleen erimieltä. Kärppä-ottelusta tuli hiukan negatiivista palautetta, joka olikin odotettavissa, sillä liikkeen kanssa ne ongelmat ovat. Tänään Kerhomatsi vahvisti että kyseessä on todellinen vahvistus.

Minä olin yksi eriävän mielipiteen antaneista. Ja olen edelleen.

Jarrett on vahvistus nykyiseen puolustukseemme, kuten on Pentikäinenkin, mutta mielestäni meidän pitää ajatella (varsinkin ulkomaisia) hankintojamme sillä tähtäimellä, että ne ovat vahvistuksia myös silloin, kun rosterimme on kokonaisuudessaan pelikunnossa.

Jarrett ei tuo mitään ihmeellistä lisää pakistoomme Tuulolan ja Kuparisen palatessa kehiin, mitä esim. sanotaan nyt vaikka Ströba olisi voinut tuoda.

Myönnän, että hän oli tänään parempi kuin Blues matsissa, mutta kyllä saa kaveri rutkasti parantaa jos mielii sopparin saada jatkumaan try-outin jälkeenkin.

Ja jos Jarrettin peli paranee (kuten tietenkin toivon) olen ensimmäisenä siitä iloitsemassa ja tunnustan mielelläni olleeni väärässä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Jarrett ei tuo mitään ihmeellistä lisää pakistoomme Tuulolan ja Kuparisen palatessa kehiin, mitä esim. sanotaan nyt vaikka Ströba olisi voinut tuoda.

yyz:lta hyvä kirjoitus, mutta tältä osin hiukan eri mieltä Jarrettista. Jarrett poikkeaa Kuparisesta siinä, että hän pystyy pelaamaan yv:llä kiekon kanssa viivalla. Olkoon Kuparinen vaikka kuinka hyvä - ja hän on - mutta tätä Kuparinen ei hallitse, vaan on defensiivinen puolustaja ja hyvä sellainen. Tuulola ei saanut aivan alkua huomioimatta Sheddeniltä peliaikaa yv:llä. Typerää Sheddeniltä, mutta taitaa egoista olla kiinni. Taitoahan Tuulolalla kyllä olisi. Niinpä jää jäljelle Kauppinen ja jos Jarrett pystyy samaan kiekolliseen ja kiekottomaan peliin, Jarrett nousee tässä roolissa Jokerien ykköspakiksi. Tänään seurasin Jarrettin otteita ja oli kyllä kentän parhaimpia puolustajia hyökkäyspäässä yhdessä Kauppisen kanssa. Joka muuten on parantanut otteitaan. Kauppisesta poiketen Jarrett pelasi kohtuullisen hyvin myös kiekottomana ja alaspäin sen lisäksi, että yv:llä tuli vetoja.

Ströba olisi todennäköisesti parempi kuin Jarrett, mutta tässäkin taitaa olla kyse egoista enemmän kuin rahasta. Ströba on ollut koko ajan valmis tulemaan Jokereihin, joten kannattaa kysellä valmennuksen ja toimiston suunnilta syitä, miksi ei paikkaa löydy.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Sori 1liner.
Uskotko tähän itsekään ?

Tiedän että oli syksyllä valmis tulemaan, aivan varma tieto. Samoin oli viime kaudella. Jos tarkoitat että uskonko tulevan edelleen, niin Ströba on edelleen halukas tulemaan. Jos tarkoitat että uskonko tulemisen olevan enää mahdollista, niin sitä en tiedä. Riippuu nykyisten pelaajien onnistumisesta ja roolien löytymisestä.

Kuten sanoin, syitä kannattaa kysellä valmennuksesta eli Wadelta ja toimistosta eli Masalta. Ströba on näyttänyt olevansa nykyisessä SM-liigassa aivan riittävä kiekollinen pakki. Ja kun tausta on vielä mikä on, ottaisin ilman muuta jos olisi minun vallassani.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Onneksi on vain 11 pakkia listoilla.

Tammikuussa saa halutessa menemään vaikka kaikki ja luultavasti voitollisella hinnalla per kuukausi. Varsinkin ne, jotka onnistuvat. Muutoksia tulee vielä ja uskon että uusia miehiäkin. Ei tämä tähän jää. Jarrett taitaa kuitenkin jatkaa Jokereissa ellei nyt floppaa tai loukkaannu seuraavissa otteluissa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Epävarmuutta ilmassa ?
Kerro nyt "Kaikkitietävä" mikä tilanne on...

Tuskin kovin moni panisi pahakseen jos 26 pelaisi kotona. Vielä kerran.

Ei ole mitään tarkkaa tietoa. Aikanaan Jokerit palkkasi alustavasti (tai lupasi pelipaikkaa alustavasti, miten vaan) Ströballe kun hän palasi Ruotsista Suomeen, mutta Wade ja Lukkarila eivät Ströbaa kelpuuttaneetkaan. Siitä lähtien Ströba on jotenkin ollut ulkona ja tätä tarkoitin kun totesin, että taitaa olla egoista kiinni. Eihän se nyt ole enää sattuma, että Ströba ei Jokereissa pelaa, vaikka onnistui HPK:ssa viime kaudella playoffeissa ja Kalpassa runkosarjassa tällä kaudella. Ströbahan oli vapaana vielä joku viikko sitten kunnes teki taas pienen jatkodiilin Kalpaan. Kalpassa Ströba on tehnyt 0.65 pistettä per ottelu, joka olisi Jokereissa samaa luokkaa kuin Jokerien ykkösellä Kauppisella (0.68 pistettä per ottelu). Ottaen kuitenkin huomioon sen, että Kauppisella on paljon kovempi kalusto kanssaan kentällä ja isompi peliaika, Ströban saavutusta voinee pitää kovempana.

Yhdessä vaiheessa kuulin, että Jokerit neuvotteli kesken kauden Ströban kanssa, mutta pesti kaatui hintaerimielisyyteen. Paljon mahdollista sekin. Eikä ole poissuljettu sekään, että Ströban pesti alkaa Jokereissa tammikuussa. Näytöt hän on ainakin antanut kohtuullisessa määrin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Minusta Jarrett on kerhopelin perusteella vahvistus meidän pakistoon ja kunhan kaveri pääsee kunnolla sisään kuvioihin uskoisin että Jarrettista on meille vielä paljon iloa. Parempi Jarrett oli esimerkiksi kuin Kantor. Blues pelissä Jarrett oli vielä aika hukassa mutta nyt pelaamisessa oli jo järkeä mukana.
 

Tanskanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jarret on ollut hyvä hankinta tähän mennessä, eli en sitten varmaankaan tiedä mitään pelistä nimeltä jääkiekko. On ollut varma puolustuspäässä, etenkin mailapelaamisen osalta. Kokoansa ei pysty täysillä hyödyntämään puolustuspäässä, joten puntille vaan niin eiköhän se siitä. Ylivoimallakin hyvin ollut viivamiehenä. Laukaus ei ole mikään erikoinen, mutta laukoo aina kun saa siihen tilaisuuden. Mielummin yksi laukaus ja vastustajan purku/pelikatko, kuin minuutin pyöritys ilman laukauksia.
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jarret on ollut hyvä hankinta tähän mennessä, eli en sitten varmaankaan tiedä mitään pelistä nimeltä jääkiekko. On ollut varma puolustuspäässä, etenkin mailapelaamisen osalta. Kokoansa ei pysty täysillä hyödyntämään puolustuspäässä, joten puntille vaan niin eiköhän se siitä. Ylivoimallakin hyvin ollut viivamiehenä. Laukaus ei ole mikään erikoinen, mutta laukoo aina kun saa siihen tilaisuuden. Mielummin yksi laukaus ja vastustajan purku/pelikatko, kuin minuutin pyöritys ilman laukauksia.

En ole livenä nähnyt Jarretin peliä vielä, mutta huomenna siihen tulee mahdollisuus kun matsi tulee telkusta.
Toivottavasti Jarret olisi todella vahvistus joukkueelle.
Jos saisin kuitenkin vaikuttaa , niin mielummin näkisin Röllin pelaamassa Jokereissa Jarretin sijaan.
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt on sitten nähty Jarretin peliä livenä tv:n kautta.
Nähdyn pelin perusteella selkeä vahvistus Jokereiden puolustukseen.Jarret liikkui koko ajan hyvin ja uskalsi ottaa myös kiekollista vastuuta.Hyvä hyökkäävä pakki.
Maali tietenkin kruunasi kaiken.
 

Seti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt on sitten nähty Jarretin peliä livenä tv:n kautta.
Nähdyn pelin perusteella selkeä vahvistus Jokereiden puolustukseen.Jarret liikkui koko ajan hyvin ja uskalsi ottaa myös kiekollista vastuuta.Hyvä hyökkäävä pakki.
Maali tietenkin kruunasi kaiken.

Pitäisikö alkaa nielemään sanoja jo nyt...
Ei tuo tänään niin susipaskalta näyttänyt. Hänen maalista voi toki ihmetellä sitä miksi hän kurvaili keskialueella, kun julleilla oli kolme-kakkonen (vaihtovirhe vai muuten vaan pihalla?). Tilanne tosin kääntyi kivasti meille.

Selkääntaklattuna ei jäänyt makoilemaan vaan lähti kiukulla noutamaan. Torsoksi jäi, mutta asenteesta plussaa. Jäässäolevan lyömisestä iso miinus.

Kolmosparissa, kun kaikki saadaan kehiin. Saattaa olla liian kallis pienille minuuteille ?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös