Salamat 2007-2008

  • 84 497
  • 336
Tila
Viestiketju on suljettu.

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Huikea pelimieshän Karo Mestikseen on, ei pääse mihinkään, mutta se ettei ole ihan täydessä iskussa vamman jäljiltä ja pelaa sentterinä voivat hiukan helpottaa Salama-pakiston painetta? Ei oo heleppoo kellään...
 

Salama44

Jäsen
Ei PRKL ! Karo on Hekin kokoonpanossa... ja sentterinä.
No, saadaan maistaa "omaa lääkettä"
Niinhän siinä sitten kävi, että Karo tuikkasi lopulta pomppukiekon Korhosen luistimen kautta maaliin ja se oli voittomaali kun Hesus kilautti sen jälkeen vain yläputkea. Hyvillä pelaajilla on onneakin vaikka ei Karo oikein pelissä muuta saanut aikaan.

Ari Katavisto ei saanut sopimusta Bluesin Liigajoukkueeseen. Saa nähdä jatkaako Salamoissa? Tommi Pelkoselle tuli nivusvamma. Ketä Camilo Miettisen ja Tero Koskirannan tilalle ensi viikolla? Nöyränen, Töykkälä vai joku muu?

Immo ainakin takaisin kehiin. Ei noita saa ilman kapteenia kotiotteluihin syttymään.
 

Salama44

Jäsen
Tämän uutisen mukaan Arttu jatkaisi Salamoissa mikä olisi hieno asia.

http://www.blues.fi/index2.php?m=2&s=0&d=0&news_id=1236

Tämän illan Blues-Ilves ottelun kokoonpanosta ovat poissa puolustajat Juha Gustafsson ja Jari Korhonen. Hyökkääjistä on poissa Pentti Nöyränen. Tomi Karlsson on 13. hyökkääjä.

Oskar Osalan täytyisi tänään alkaa löytämään tehoja tai Mestis voi kutsua ykkösketjustakin kuten Camilo Miettistä. Kaksi syöttöpistettä tähän mennessä on aika vaatimaton saldo noinkin ison roolin pelaajalle. Kun tuohon Bluesin kokoonpanoon tulee ensi viikolla Miettinen ja Koskiranta mukaan niin nelosketjussa Lostedtin paikka saattaa olla vaakalaudalla.
 
Viimeksi muokattu:

Salama44

Jäsen
Camilo Miettinen palaa Bluesiin, mutta ainakin itselleni hieman yllättäen Tero Koskiranta jatkaa vielä Salamoissa tämän viikon kolme ottelua. Juha Gustafsson vahvistaa puolustustusta Tommi Pelkosen nivusvamman ajan.
Pentti Nöyränen hakee myös uutta virettä Salamoista. Nyt olisi Salamoilta todella tärkeää saada kotipeli kuntoon, jotta loppuviikkoa kohti yleisömäärää saataisiin nostettua.

http://www.jatkoaika.com/mestis.php?sivu=uutiset&id=7379
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Onpa hieno homma, että Juha saa tunnustusta => hienostihan tuo kausi on alkanut, nyt vaan keep up the good work!!
 

sop71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Salamat,Blues,Kalpa
Salamat-Suomi U20

Hohhoijaa...ei ollut mitenkään loistokas peli. Salamat olivat aika ajoin, kuin unessa tai jalat eivät toimineet.Antti Nyrhiselle kävi tänään pari mielestäni pahemman luokan mokaa.Korkkari ei pystynyt yksin pelastamaan tänään tilanne ei. Ja tuohon päälle sitten umpi luu aivo tuomari Sami Partanen joka tuntu viheltävän mitä sattuu (vaikka kuinka katsoisi salamat silmin ottelua).
Salamoitten hyvä vire on nyt jonnekkin todellakin kadonnut. No keskiviikkona koti kaukaloomme luistelee Sapko. Silloin toivottavasti jäälle luistelee ryhdistäytynyt Salamat!
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Trendi tällä kaudella on kohtuu sekava => pari suorastaan loistavaa vierasvoittoa (Hokki & Spåra) ja komea kotivoitto KooKoo:sta on tullut nollattua häviämällä LeKille, HeKille ja U20:lle ja vielä PRKL kotona (nuo olisi pitänyt pystyä voittamaan)!

"Pieni kaukalo siivittänee Salamat kovan kotijoukkueen maineeseen" tjsp. luki jossain ennen kauden alkua, buuhaahhaa... Iso ongelma näyttää olevan peliin lähteminen jonkin sorttisen suosikin asemassa => altavastaajana on helpompi lähteä hakemaan yllätystä, mutta esim. HeKiä vastaan jätkiä kipsasi ihan perkeleesti. Osa menee toki Jykän piikkiin jos ei saa joukkuetta valmistettua, mutta kyllä tuon tason pelimiehillä pitää olla vastuu myös itsensä valmistamisesta.

Toivotaan nyt, että eilinen perseily junnumaajoukkuetta vastaan hoiti herätyksen SaPKo-peliin; perusteellinen peliin valmistava harjoitus, asenne kuntoon ja tulta päin;-)
 

Salama44

Jäsen
Salamoille kaksi sopimuspelaajaa lisää kauden loppuun asti. Erittäin hienoa, että saatiin kaksi hyvää runkopelaajaa hyökkäyspäähän. Toivottavasti nyt ketjut alkavat hieman vakiintumaan.

http://www.jatkoaika.com/mestis.php?sivu=uutiset&id=7386

Bluesin pelaajia kannattaisi ehkä käyttää enemmän samassa ketjussa. Tero Koskiranta ei soveltunut ollenkaan Ahvenaisen ja Iippo Suutarisen ketjuun. Niinimäki jatkossa takaisin tähän ketjuun ja Koskiranta seniori Koskiranta juniorin tilalle Römpötin ja Lehtosen keskelle.
 

sop71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Salamat,Blues,Kalpa
Titaanit - Salamat

Tänään Salamat sitten luistelee Titaanien vieraaksi. Jännä nähdä onko pienellä tauolla onnistuttu harjoittelemaan puolustukseen pään kuviot kuntoon.
Meinaan samanlaisia virheitä enää ei saa tulla mitä on tullut muutamissa viime peleissä puolustajille. Fan Clubi matkustaa poikiemme henkiseksi tueksi Kotkaan ja toivottavasti paluu on hymyissä suin pisteet taskussa?
 

sop71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Salamat,Blues,Kalpa
Kotkassa Salamoi

Ensimmäinen erä ei ollut Salamoilta mitään loistokasta peliä vaikka tauolle mentiinkin 1-2 maali lukemissa. Onneksi toisessa erässä onnistuttiin hieman paremmin ja kolmas erä oli numeroiden kaunistelua. Tärkeät pisteet onneksi matkasivat kotiin tuomisina.
 

Salama44

Jäsen
Salamat jatkaa vahvaa vieraspelaamistaan (neljä voittoa viidestä pelistä).

Kotipelit sen sijaan eivät ole sujuneet entiseen malliin (kaksi voittoa kuudesta pelistä). Kotipeleissä ei ole sellaista rohkeaa päällekäymista kuin toissakaudella, jolloin kärkijoukkueet olivat lähes aina vaikeuksissa Salamoiden kanssa Kirkkonummella. Parhaimmillaan kotiotteluissa oli 10 voiton putki.

Nyt Salamoiden on muutettava kotipeleissään kurssia tai pelkät puheet eivät auta herättämään kotiyleisön kiinnostusta. Yleisö haluaa nähdä voittavan tai ainakin taistelevan kotijoukkueen. Nyt kotipelit TuToa ja Nuorten U20-maajoukkuetta vastaan ovat olleet ohi jo ensimmäisen erän jälkeen. Heikommilekkin joukkueille on annettu ottelun alussa parin maalin johto.

Nyt Salamoiden on kovia joukkueita vastaan aloitettava heti ottelun alussa kova karvaus- taklauspeli, jolla ensimmäinen erä pidetään tasaisena. Jossakin vaiheessa se oma pelikin lähtee liikkeelle kunhan ei menetä mahdollisuuksia heti alussa. On pelattava kovaa ja käytävä rohkeammin vastustajan iholle niin että syöttötilaa jää vähemmän. On pelattava kuitenkin puhtaasti ja järkevästi sillä jäähyily johtaa yhtä huonoon tulokseen kuin liian flegmaattinen peli.

Keskiviikon Jukurit peli käy hyvästä testistä K-Vantaa peliä silmälläpitäen. LeKi voitti Jukurit 4-2 kotonaan eikä se Salamoillekaan ole toissakauden perusteella mahdotonta, jos pelaamiseen saadaan samanlainen asenne. Tärkeintä olisi kuitenkin, että peli pystyttäisiin pitämään hyvällä ilmeellä tasaisena ja eroa tulisi tappion sattuessakin korkeintaan 2-3 maalia ja että kotijoukkue onnistuisi myös maalinteossa. K-Vantaasta haetaan viimekeväiselle TV-pelille tietenkin revanssia. Vähempi ei riitä kun kaikki katsoo!
 
Viimeksi muokattu:

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Kotipelit sen sijaan eivät ole sujuneet entiseen malliin (kaksi voittoa kuudesta pelistä). Kotipeleissä ei ole sellaista rohkeaa päällekäymista kuin toissakaudella, jolloin kärkijoukkueet olivat lähes aina vaikeuksissa Salamoiden kanssa Kirkkonummella. Parhaimmillaan kotiotteluissa oli 10 voiton putki.

Mun mielestäni Salamoiden pitäisi ehdottomasti rauhoittaa kotipeleissään ottelun alkuja => toistaiseksi jätkät ovat höntyilleet into piukassa otteluiden alut ja vastustaja on karannut. Rauhassa "nolla-nollaa" alkuun ja sieltä omaa peliä käyntiin niin hyvä tulee...
 

Salama44

Jäsen
Tomi Karlsson tulee sopivasti Salamoihin. Nyt pitäisi kyllä saada kotipeli kuntoon. Mielenkiinnolla odotan perjantain TV-peliä ja sitä miten Sihvonen kommentoi Salamoiden pelitaktiikkaa. Ei tuosta välillä oikein saa selvää yritetäänkö sitä kiekkoa kuljettaa ylös vai viedääänkö se syöttelemällä vai lyödäänkö kiekkoa päätyyn ja mennään perään. Entä puolustuspeli? Vastustaja vyöryy laidoilta, mutta ei jää kulmiin vaan pääsee maalitekosektorille. Missä vika, Sihvonen kerro meille.

http://www.jatkoaika.fi/mestis.php?sivu=uutiset&id=7455
 

Japa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Salamat, Blues
Tomi Karlsson tulee sopivasti Salamoihin. Nyt pitäisi kyllä saada kotipeli kuntoon.
Tämä oli päivän paras uutinen.
Kaken panoksella on aina erittäin suuri merkitys. Mies painaa aina 110 lasissa ja omalla sitkeällä yrittämisellään valaa rutkasti uskoa myös muihin.

En panisi pahakseni jos Kakellekkin lyötäisiin loppukauden kattava soppari kouraan. Tosin toivon kyllä miehen itsensä puolesta että ura jatkuisi liigassa, mutta ei minään kolmos,- nelosketjun raatajana. Kake on kyllä ansainnut isompaakin vastuuta.
 

Salama44

Jäsen
Tulee se kotipeli sieltä vielä! Tänään oli puolustuksellisesti hyvä ensimmäinen erä. Toisessa erässä lyötiin sitten maalin johtoasemassa painetta hyvin yhdelle sarjan kärkijoukkueista. Ironista kyllä hävittiin erä 2-4 Jukurien hyvän erikoistilannepelaamisen ansiosta. Punnerrettiin kuitenkin kaksi kertaa tasoihin ja saatiin arvokas sarjapiste vaikka enempäänkin oli mahdollisuudet.

Jos Salamat pystyy pelaamaan alun yhtä hyvin perjantaina K-Vantaata vastaan, niin tulee hyvä TV-peli. Ykkösketjun peli paranee kunhan Tomi saa taas enemmän tuntumaa ketjukavereiden kanssa.

TV-pelin erikoisuus tulee olemaan se että Bluesin pelaajia pelaa sekä Salamoiden että K-Vantaan joukkueessa. Tero Koskiranta ja Tomi Karlsson Salamoissa ja Camilo Miettinen, Pentti Nöyränen ja Juha Gustafsson K-Vantaassa. Milloinkahan on ollut viimeksi näin erikoinen tilanne? Onkohan Bluesissa otettu huomioon, että omat miehet voivat joutua vastakkain. Miettinen, Nöyränen ja Gustafsson vielä pelasivat aikaisemmin Salamoissa ja nyt Salamoita vastaan. Hieman kyllä arveluttaa tämä käytäntö, että Liigajoukkue kylvää pelaajiaan yhtä aikaa kahteen eri joukkueeseen.
 
Viimeksi muokattu:

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Hieman kyllä arveluttaa tämä käytäntö, että Liigajoukkue kylvää pelaajiaan yhtä aikaa kahteen eri joukkueeseen.

Sanos muuta.

Koko peli vois periaatteessa ratketa siihen, että esim. Gustafsson ei vedä taklausta loppuun asti kun vastassa on oma joukkuekaveri Kake? Aika erikoinen tilanne varmaan jätkille, mutta niillä mennään mitä on (sano Jutila)...

Jokohan vihdoin olis Kokkosen aika aloittaa eka sarjapelinsä Salamoissa? Epäilin aiemmin, että näkkärinivuset ei kestä, mutta ilmeisesti homma on kiinni puhtaasti MV-valmentaja Riesenistä => hän peluuttaa veskarit ja tällä menolla Korkkarin puhki?

TV-pelissä sama rauhallisuus ja varmuus ekaan erään kuin Jukureita vastaan => sitten vaan hanat auki ja Kaltiainen selälleen!!
 
Suosikkijoukkue
K-Vantaa,Jokerit
Lisää kokoa pakkikalustoon, Marko From Salama-pakkaan! Vantaalla Harri Aholan koirankoppiin joutunut From on loppukauden Salamoiden riveissä. Kirkkonummen pieni kaukalo sopii Fromille, joten toivottavasti pelit alkavat kulkemaan.
 

Japa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Salamat, Blues
Salamoihin siis siirtyi KiVasta Marko From, joka on kyllä ihan mukava lisä pakkikalustoomme.

Perjantain TV pelistä Salamat-KiVa tulee myös muullakin tavalla mielenkiintoinen seurattava, koska Bluesin maalivahti Jere Myllyniemi pelaa KiVan luukulla.

Noh eiköhän Kake ja Arttu muutaman reiän Myllyniemenkin ohi löydä.
Ja jos ei Kake ja Arttu niin sitten Iippo ja Niisku.

http://www.mestis.fi/mestis/www/fi/uutiset/index.php?we_objectID=4460
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Salamoihin siis siirtyi KiVasta Marko From, joka on kyllä ihan mukava lisä pakkikalustoomme.

Jaahas, että From. Mitäköhän tuohon nyt sanois?

No eiköhän tuo pieni kaukalo liene hyväksi Markolle... Ja heti ekassa pelissä vastassa vanha seura! Toivottavasti ei kuulu katsomosta KiVa-maalin jälkeen, notta "where are you From"?
 

Salama44

Jäsen
Kyllä oli karmeaa paskaa Salamoisen peli TV-ottelussa ensimmäisen erän puolivälin jälkeen. Oikein hävettää kirkkonummelaisten puolesta. Nyt alkaa olla jo joukkueestakin kiinni miksi yleisö ei viihdy otteluissa. Sihvonen antoi tyhjentävän analyysin siitä mikä on pielessä. Toivottavasti Salamoiden valmennusjohto katsoo tallenteen ja ottaa opikseen. Tuon huonommin ei voi enää pelata kuin kahdessa viimeisessä erässä.

Kaikista karmein ketju oli Niinimäen ketju. Suutarista ja Niinimäkeä ei pidä laittaa jatkossa enää samaan ketjuun kun kummallakaan järki ei toimi näissä kotipeleissä ja paikallistaistoissa vaan päinvastoin tyhmyys vain tiivistyy porukassa. Kummaltakin helvetin tyhmiä jäähyjä hyökkäyspäässä ja myöhästyneitä taklauksia ja turhaa mussutusta. Jos olisin Tuukkanen olisin laittanut molemmat kiertämään heti ottelun jälkeen ennen suihkua 10 kertaa Varuboden Areenan ympäri ja käskenyt toistaa mielessään lausetta: Häpeän esitystäni kirkkonummelaisten puolesta TV-kameroiden edessä. Niinimäen +/- saldo on hyvä, mutta hänellä on ollut onnea kun ei ole ollut itse kentällä takaiskujen aikana. Kuitenkin hän on ollut aiheuttamassa niitä muille kentällisille. Koko joukkueen peli sekosi näihin turhiin jäähyihin ja jatkuvaan alivoimapelaamiseen.

Nyt hyvä alku meni taas takaa-ajoksi, pakkovoiton hakemiseksi ja yliyrittämiseksi ja kaikki sovitut asiat unohdettiin. Ykkösketjun peli näytti ottelun alussa tosi vahvalta ja se olisi voinut ratkaista koko pelin, jos muilta kentällisiltä olisi löytynyt sitä nöyryyttä. Kokkoselta ihan hyvä peli ottaen huomioon vähäisen peliajan.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Jäähyherkkä kaveri.

Ja tänään Lempäälässä:
3. Erä
42:42 2min FROM Marko Salamat Kiinnipitäminen
44:56 2min FROM Marko Salamat Koukkaaminen
...että silleen;-)

Kuraa tulee koko joukkueen silmille joka tuutista tällä hetkellä => onko eväät syöty vai mikä mättää? Eilinen TV-matsi tuli katsottua jälkijunassa ja olihan se aika karmeeta katsottavaa tokan erän alusta alkaen! Jykällä ei tuo peluuttaminen mennyt ihan putkeen ekassakaan erässä (T.Koskiranta Miettisiä vastassa), mutta toinen ja kolmas erä toivat esiin Salamoiden kotikaukalon perisynnin; ei pelata rauhassa omaa systeemiä (jos sellainen nyt edes on) vaan jokainen kentällinen tekee vähän mitä mieleen juolahtaa...

Hyvä esimerkki Salamoiden keskialueen ohjauspelaamisesta / trapista oli tilanne jossa Iippo kärkikarvaajana ohjasi oikeaoppisesti KiVan kiekkoa ylös tuovan pakin lähelle laitaa ja kääntyi sulkeakseen ansan => kuinka ollakaan sentteriä ja pakkia ei näkynyt missään joten tää KiVan pakki sai kenenkään estelemättä kuljettaa kiekon Salamoiden maalin taakse... Ei noin veljet, ei noin!!

Immolta turha / tyhmä temppu se selkäänajo => joukkueen sytyttäminen täytyy tapahtua jollain muulla kuin tuollaisella sikailulla. Dumarilta tosin kahta karmeampi moka jättää töötti vislaamatta! Kokkosen debyytti ei hurraa-huutoja aiheuttanut; sama vaiva kuin muillakin isoilla kakkosluokan V-veskareilla... ne länget!

P.Sihvosen sanoin; jos aiotaan pelata voimakkaasti hyökkäys-orientoitunutta jääkiekkoa on sitä myös harjoiteltava, harjoiteltava ja taas harjoiteltava!! Jos jokainen kentällinen tekee asiat eri tavalla kuin toiset on tästä ainoa päätelmä ettei homma ole hallussa pelaajilla eikä valmentajalla... me on hävitty tää(kin) kausi;-)
 

Afan

Jäsen
42:42 2min FROM Marko Salamat Kiinnipitäminen
44:56 2min FROM Marko Salamat Koukkaaminen
Ei ihan nappialku Fromilta, mutta Lempäälässä sattui ja tapahtui vähän enemmänkin.

42:42 2min FROM Marko Salamat Kiinnipitäminen
44:56 2min FROM Marko Salamat Koukkaaminen
46:26 2min HUHTANIEMI Pekka Salamat Koukkaaminen
49:28 2min REUNANEN Pasi LeKi Koukkaaminen
50:22 2min KOSKIRANTA Tero Salamat Poikittainen maila
52:48 2min LAINE Heikki Salamat Kyynärpäätaklaus
54:12 2min PIENINKEROINEN Timo Salamat Laitataklaus
57:37 5min KOSKIRANTA Tero Salamat Korkea maila
57:37 20min KOSKIRANTA Tero Salamat Automaattinen pelirangaistus käytöksestä
60:00 10min NIINIMÄKI Jarno Salamat Käytösrangaistus

Mielenkiintoista, että Salamoiden hermo tuntuu pettävän aina silloin, kun Jussi Leppänen on tuomarina. Tuskin pelkkää sattumaa.

Mielenkiinnolla odottelen raporttia ja kommentteja Lempäälästä. Harmittaa, kun en paikan päälle lähtenyt.

Käytännössähän Salamat näkyy lahjoittaneen voiton ilmaiseksi LeKille pelaamalla tuon kolmannen erän lähes koko ajan alivoimalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös