Hyssyttelystä asiaan – kansa vaatii käsiä!

  • 79 036
  • 344

Brunberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kyynärpäätaklaus
Varmaan tarjolla olisi useitakin vastaavia korkeahkon profiilin kavereita mutta osataanko niille sitten edes tarjota sopimusta? Mistä sitä tietää millainen suonenveto siellä atlantin takana kaverille tulee ja vetää nimen paperiin?
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Joidenkin mielestä Kerhon pelissä on ollut hyvää se, että paikkoja useampien maalien tekoon on ollut, mutta ei vaan ole mennyt sisään. Mitä sitten? Turpaan on silti tullut.

No sitähän se tarkoittaa että hienosäädöllä ne ottelut kääntyvät tasureiksi ja sitten jopa voitoiksi. On aika paha puhua että koko joukkue on väärin kasattu kun loppupeleissä samoissakin kirjoituksissa niin monesta pelaajasta löydetty myös positiivista. Vaihe kerrallaan.

Nyt pelejä on pelattu sen verran vähän että on aika hätäistä vaihtaa vielä miehistöä. Ensin kuitenkin niitä ketjunmuutoksia? Ei ketjunmuutoksilla saa taiottua pelaajille uusia taitoja mutta niillä voi saada hiottua uutta särmää niihin osa-alueisiin jotka ovat melkein kunnossa, ja sillä onnistumisia ja itseluottamuksen nousua, kaikkien osa-alueiden parannusta. Helpoiten nuori pelaaja oppii kun tulee onnistumisia, jos se ei riitä niin sitten voi harkita tarvitaanko viereen uusi veteraani opastamaan bambia metsäpolulla. Veteraanin istuttaminen viereen ei kuitenkaan riitä yksinään, nuori pelaaja tarvitsee onnistumisia myös silloin.

Montako kertaa joku Juuso Hietanen kerkesi epäonnistua ennen kehittymistään huippupakiksi? Oli pahimmillaan aika toivoton esim. sijoittumisensa kanssa. Nyt siellä on monta paljon valmiimpaakin kaveria jotka hakevat ensin vauhtia nykyisten pelikaveriensa kanssa, ajan kanssa on soveliasta arvioida onko kyseessä timantti vai toivoton tapaus.

Tänään Kerho pysyy poissa jäähyboksista, jättää Jarkko Immosen tehot vähiin ja ottaa tiukan jatkoaikavoiton ja kaikki näyttää taas paremmalta. Kansa vaatii kannustamalla, minä tosin istun turpa kiinni mutta mietin miten teitä autetaan lisää.
 
Kyllähän Kerholla paikkansa oli Tapparaakin vastaan, se sysimusta eka erä vain antoi liikaa etumatkaa. Mielestäni kyse on vain ajasta, vähän lisää töitä ja hakemista niin palaset loksahtavat kohdalleen ja voittoja alkaa tulla. Toki se vaatii sitten alkuun muutaman työvoiton, että usko tekemiseen nousee.

Ja mihinkä se aika loppuu?? Onhan se ennenkin nähty, että hyvällä kevätkaudella on roimastikin nostettu sijoitusta runkkarissa. Ja sehän riittää, että on kymmenen joukossa.
 

Keikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllähän Kerholla paikkansa oli Tapparaakin vastaan, se sysimusta eka erä vain antoi liikaa etumatkaa. Mielestäni kyse on vain ajasta, vähän lisää töitä ja hakemista niin palaset loksahtavat kohdalleen ja voittoja alkaa tulla. Toki se vaatii sitten alkuun muutaman työvoiton, että usko tekemiseen nousee.
Siinä on vaan se, että kun joukkue on 3-0 johdossa, sen ei enää tarvitse hyökätä yltiöpäisesti ja ote siirtyy useimmiten tappiolla olevalle joukkueelle. Tappara teki tarvittavat maalit ja passivoitui. Kerho näytti heti paremmalta. Käsittääkseni suunnilleen noin meni myös Saipa-peli, vaikken sitä nähnytkään.

Siitä olen samaa mieltä, että töitä tekemällä se siitä lähtee jos on lähteäkseen. Ennen kauden alkua olin sitä mieltä, että ainakin se ykkössentteri tarvitaan. Periaatteessa samaa mieltä vieläkin, että Kaitsulle tarvitaan ehdottomasti se playmaker-sentteri, mutta vain jos saadaan ensin ulostettua Andersson ja/tai Lundberg. Mitään järkeä ei ole tässä vaiheessa tuohon porukkaan enempää rahaa syytää ennen kun saadaan edes jollain lailla oma peli kulkemaan. En usko, että sellaista taikuria löytyy, joka oikeasti alkaisi tuota porukkaa yksin hilaamaan ylös päin.

Jos jollain liikkeellä pitäisi peli saada käyntiin, niin valmentajan vaihto tulee ensimmäisenä mieleen. Mutta vielä kalliimpaa olisi maksaa Alatalolle kahden vuoden palkka, kuin koittaa parantaa peliä pelaajakaupoilla. Enkä muutenkaan kannata valmentajan vaihtoa näin alussa.Tuntuu vaan, että kaveri on melko neuvoton aina tappion jälkeen todetessaan jotain tyyliin: "Jaloissa oltiin alusta asti" tai "Huolissaan täytyy olla". Mutta annetaan kaverille nyt toistaiseksi työrauha.
 

SaHPKo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Ja mihinkä se aika loppuu?? Onhan se ennenkin nähty, että hyvällä kevätkaudella on roimastikin nostettu sijoitusta runkkarissa. Ja sehän riittää, että on kymmenen joukossa.

Tulee mieleen "Pardavy-kausi", jolloin syksy lähti nihkeästi käyntiin ja JJ avasi sanaisen arkkunsa Janin otteita kommentoidakseen. Pronssia tuli.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Tulee mieleen "Pardavy-kausi", jolloin syksy lähti nihkeästi käyntiin ja JJ avasi sanaisen arkkunsa Janin otteita kommentoidakseen. Pronssia tuli.
Tässä ja "Pardavy-kaudessa" ei vaan ole yhtään mitään mitään samaa. Oikeastaan ne ovat niin kaukana toisistaan kun kaksi HPK-kautta viimeisen 15 vuoden aikana voivat olla. Niin lähtökohdiltaan kuin todennäköisesti lopputulokseltaan (puhutaan siis runkosarjasta). Toki plus-merkkistä eroakin löytyy yhdeltä osastolta.
 

M10

Jäsen
Se olisi Niinimäen Jesse vapaana. Ykköskierroksen varaus ja kaikki, heh. Alatalon Matin alaisuudessa peli kulki suht hyvin kaudella 05-06. Niinköhän tämä kaveri päätyy Kerhoon? Tough as fingernails.

Toivottavasti menee Jokereihin.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Itse toivottaisin Niinimäen ilman muuta tervetulleeksi Kerhoon. Toisi lisää niitä kaivattuja käsiä, ja hyökkäyspäässä olisi varmasti riittävästi vastuuta tarjolla. Lundbergiäkin voitaisiin pitää huoletta siellä 2-3 sentterinä, kun ykkösketjun sentterinä toimiminen ei nyt ainakaan pisteiden valossa oikein luonnistu.

Miinuspuolella tietenkin tämä paljon puhuttu laiskuus ja tuittupäisyys. Toisaalta Kerhossa tällaiset pelaajat ovat ennenkin kesyyntyneet, ja kun otetaan vielä huomioon se onnistuminen Alatalon JYPissä 05-06, niin näkisin Niinimäen olevan tähän tilanteeseen sopiva vahvistus. Ei mikään sateentekijä, mutta kuitenkin. Ja toisaalta, vaikka Jesseä on pitkään pidetty lupaavana kaverina, niin onko hänelle loppujen lopuksi koskaan annettu kunnon näyttöpaikkaa hyökkäävässä roolissa?

Raha on sitten kokonaan erillinen kysymys. Luulisin tosin, että häntä pidetään niin monissa piireissä jo ikuisena lupauksena, joten tuskin kukaan on kottikärryllä rahaa hänelle rahtaamassa. Siis jos järkevällä hinnalla lähtee, niin mikä ettei. Näkisin kuitenkin niin, että Kerholla ei taida resurssit riittää niihin päiväuniin, jossa palkataan sekä valmis ja varmasuoritteinen huippusentteri ja samaan kategoriaan lukeutuva pakki.

Itse asiassa en olisi mitenkään pettynyt vaikka Niinimäki-Strömberg kaksikosta.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Voisin kanssa suostua Niinimäki-Stömberg akseliin. Niinimäellä tosiaan potentiaalia on edelleen, teki viime kauden lopulla DEL liigassa yli piste/peli (9 ottelua 4+9=13). Teki viimeksi Alatalon opeissa parasta jälkeään SM-liigassa ja tähän yhdistetään se kuuluisa Hämeenlinnan juomavesi niin kuulostaisi kyllä Kerhomaiselta hankinnalta.

Röpästä puhelin toisessa ketjussa jo ja ainakin näkemäni Ässät-Kalpa pelissä Rölli on tällä hetkellä lähempänä viime vuoden play-off virettä, kuin runkosarja virettä. Wich is nice.

Ja jos kumpikin vakuuttaa ja kausi näyttää nousumyönteiseltä niin olisi kivuttomampaa ulostaa esim. Lundberg jonkin kovemman tason veropakolaisen edestä.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Samoilla linjoilla täälläkin. Sillä kyllä se Jesse nyt tekisi kutaa ja toisi huomattavasti niitä käsiä lisää tohon hyökkäykseen. On tosi asia että miehen luonteessa löytyy kehittämisen varaa ja melkosen laillakin. Sillä olihan juuri luonne se suurin syy siihen miksi lupauksesta ei ainakaan vielä ole huippukiekkoilijaa syntynyt. Itse uskon kuitenkin että eiköhän mies nyt pikku hiljaa ole alkanut tajuamaan että mitä se jääkiekkoilijan ammatti vaatii. Ja todellakin JYP:ssä homma kulki Alatalon ohjauksessa ihan mukavasti joten...ja kyllähän sitä aina yksi taiteilija pitää porukassa olla.

Mitä Rölliin tulee niin eikun mukaan vaan sillä ei noita kotimaisia pakkeja liiemmin markkinoilla ole ja kun mies nyt eka Kuopiossa lämpiää niin...

No parempi nyt iskeä kuitenkin pikkasen realismia kehiin sillä kyllä se vaan niin taitaa olla ettei varmaan kumpainenkaan mies tällä kaudella Kerhossa pelaa, mutta niinhän se menee ettei koskaan pidä sanoa ehdotonta eitä. Katsoo nyt mitä tapahtuu, mutta miehet olisivat kuitenkin ihan kokeilemisen arvoista tavaraa.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
No eikös Niinimäen kanssa voisi tehdä aluksi jonkun kuukauden try out-sopimuksen? Potentiaalia miehessä kyllä on, mutta aiemmat näytöt eivät ihan vakuuta. Ja luonnekin on ongelmainen. Kuukaudeksi mies kokeelle ja katotaan miltä näyttää. Mutta olisiko Niinimäestä siksi sateentekijäksi, joka lopullisesti herättäisi ykköskentän?

Olisiko mahdollisesti myös yhä ykköskenttiään suunnittelevat TPS ja Kalpakin tämän Niinimäen kintereillä? Itse en usko, että miehen hintalappu kovin iso on ja ottajiakaan ei varmaan montaa ole. Luonne, aiemmat näytöt ja Ikuinen lupaus- titteli lienevät syitä tähän.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Täältä ehdoton ei Niinimäen signaukselle, mieluummin rahat pakkiin tai sitten oikeasti kunnon sentteriin. Näytönpaikkoja tämä kaveri on saanut vaikka kuinka, ja riski-potentiaali -vaaka kallistuu runsaasti ensimmäisen puolelle.
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Itse asiassa en olisi mitenkään pettynyt vaikka Niinimäki-Strömberg kaksikosta.


Vaikka tilanne onkin melko epätoivoisen oloinen niin ei kai se sentään näin epätoivoinen ole? Jos Lundberg Andersson kaksikon tilalle ei saada oikeita vahvistuksia, mennään sitten näillä. Ei tänne todellakaan tarvita mitään Niinimäkiä, vaan ykkössentteri. Strömbergiä voisi ehkä kokeilla jos samassa paketissa tulisi se aikuisten oikea ykkössentteri.

Siis: Niinimäelle ehdoton EI ja Ströballe varovainen ehkä.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mikä ihme siinä oikein on, että täällä ollaan aina joka helvetin kerta haikailemassa Niinimäen perään, kun uuno on saanut viimeisimmät potkunsa. Vai että ei ole saanut näyttöpaikkoja? Kuinkakohan monta viimeistä oljenkortta pojalle on tarjottu, mutta kun ei napostele niin ei napostele. Onneksi seurassa on pakko olla vielä edes sen verran järkeä ja harkintakykyä jäljellä, että Jesse Niinimäkeä ei ikinä nähdä kerhonutussa. Olisi tässä tilanteessa kyllä kiltisti sanottuna varsinainen pyllistys fanienkin suuntaan.

Strömbergille joo jos tulee puoli-ilmaiseksi eikä ole viimeinen hankinta puolustukseen.
 

d2uce

Jäsen
Nyt jos jotain pelaajia hankitaan tulisi niiden olla ehdottomasti kategoriasta low risk-high reward. Niinimäki kuuluu lähinnä high risk-no reward koriin.

Ehkä jos tätä kaveria olisi kokeiltu kauden alussa, kun kaikki vielä näytti harjoitusotteluiden perusteella auvoiselta, olisi sen voinut sulattaa, mutta nyt Uunosta ollaan leipomassa jonkin sortin pelastusrengasta. Ei Musta Pekalla tee mitään pokerissa.

Ströballe varaukseton ehkä, mutta silloin palkan pitää vastata tasoa. Mahtaako suostua toiseen kuukauden keikkaan try-outin merkeissä?
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Nyt jos jotain pelaajia hankitaan tulisi niiden olla ehdottomasti kategoriasta low risk-high reward. Niinimäki kuuluu lähinnä high risk-no reward koriin.

Jeps. Niinimäelle ainoastaan "kyllä" siinä mielessä, että suostuisi tulemaan erittäin halvalla. Ja vaikkapa try-outin kautta.
 

TeeVee

Jäsen
Jeps. Niinimäelle ainoastaan "kyllä" siinä mielessä, että suostuisi tulemaan erittäin halvalla. Ja vaikkapa try-outin kautta.

Niinimäki kertoi varsin selvästi viime kaudella ollessaan tuolloin Luulajassa, että ei ole tulossa Suomeen pelaamaan lähiaikoina.

Luulisi tekevän kovaa jälkeä jossain Keski-Euroopan sarjoissa, Saksassakin taisi pudotuspeleissä hävitä massaan.

Itävallassa ovat ainakin Jokereissa aiemmin flopanneet tehneet hyvää jälkeä sinne siirryttyä, heh.
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Jos Lundberg Andersson kaksikon tilalle ei saada oikeita vahvistuksia, mennään sitten näillä.

Ei Anderssonia kannata korvata kaveri karvaa hyvin ja on kerhon parhaita ellei jopa paras maskimies. ja laukaus on hieman tarkempi kuin viime kaudella.

Lunbergin vois heittä pihalle ja koittaa Niinimäkeä siinä.
Jos onnistuis vois tulla se tammikuun vahvistus.

Ströballe sopimus olisi ja jos ei onnistuis tois ainaki kokemusta kerhoon.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei muuta kun Niinimäki tänne vaan. Kuten joku jo sanoikin, voidaan katsoa ensin tilannetta try-outin kautta ja pitää sen aikaa myös Lundberg joukkueessa. Jos Jessellä alkaa sujumaan niin sitten laitetaan joko Lundberg/Andersson pois pakin tieltä tilanteen mukaan. Jos Jessellä ei suju ja joukkue kyntää edelleen niin uhrataan molemmat svedut ja otetaan verorajamiehiä tänne nopealla aikataululla. Jos en väärin muista niin kerholla on edessään seuraavaksi useampi ennalta helpohko matsi jotka tulevat näyttämään suuntaa.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Vai että Niinimäki. Otetaan sitten vielä Aki Heino ja Mike Harder varmuuden vuoksi. Saataisiin varmistettua se välikausi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös