Tommi Santala Jokereihin

  • 54 439
  • 181

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Kovat on naapurin sentterit. Tuohon kun vielä mahdollisesti napsahtaa kaksi "vieraskielistä veropakolaista" pakinpesteillä niin Kärpät tipahtaa ennakkosuosikkilistassa sijalle kaksi. Ja reippaasti.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No onnea vaan nyt tästäkin. Kyllä alkaa teillä olla aivan huikea jengi kasassa. Tuohon yksi pakki niin en näe mestaruudelle mitään esteitä. Jengi on koottu niin loistavasti että heikompaa hirvittää. On kokemusta (Varis, Tuulola...), huippumaalivahti, liigan kovin tappelija, fyysisiä ja kiekollisia pakkeja sekä huikean taitavia jätkiä hyökkäyksessä. Ja kaiken kukkuraksi näitä "play-off pelaajia" kuten Leino ja Wilm. Ei taida pk-seudun ykkösestä olla epäilystä...
 

Js11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No voihan #¤"%¤#!
Olis voinu jäädä tulematta...
Taas yksi joukkue lisää jolla on liigan kovin hyökkäys.
Onko maailmalla nyt joku yleinen hyökkääjien ylitarjonta vai minkä takia Kärppiä ja Bluesia lukuunottamatta hyökkäys on liigajengeillä selkeästi pakkikalustoa parempi.

Nyt ei voi olla narrien avauspeli enää kiekollisista senttereistä kiinni...
 

S Gagnon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Rangers FC, HJK
Mahtavaa!

Alkaa rosteri näyttää juhlakauden näköiseltä. Ykköspakki olisi ehkä ollut vielä akuuttisempi, mutta tämäkin käy! Kuten täällä on mainittu, luulisi Tommilla olevan näyttöhaluja. Tervetuloa!
 
Viimeksi muokattu:

Zigismund

Jäsen
Nyt kiinnostaisi tietää miten esim. Leino suhtautuu siihen, jos löytää itsensä yht'äkkiä 3.kentän sentterinä. Hieno hankintahan tämä on, mutta veikkaanpa että joku sentteri lähtee muualle peliminuuttien perässä.
 

Konnari19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mahtavaa loistavaa!

Kiitti Masa!
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Loistava soppariuutinen! Tommi on aina ollut lempipelaajia ja aina tervetullut Jokereihin. Lisäksi Tommi tuo hyvän lisän ylivoimaan hyvällä raitin laukauksellaan ja juonikkuudellaan.

Hyvä lähteä kauteen!
 

lapa78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lexaa
kyllähän tuo Santalan tulo aika yllätys kuitenkin oli, vaikka huhuja onkin liikkunut miehen ympärillä. Toivottavasti vaan kaikille senttereille löytyy tarpeeksi peli aikaa, että pysyvät tyytyväisinä. Eipa taida Jokereiden peli ainakaan hyökkäykseen kaatua ;)

Toivottavasti Tommi pelaa "omalla" tasollaan, eli paremmin kuin viime visiitillä. Ei muuta kuin laitaan ja Leino ruokkimaan ja Louhi röyhimään, niin jää vielä kakkoseen hirso, rita ja staple.
 

Ole Fart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tarvittiin nyt sitten pakkia tai snaipperia tai mitä tahansa, hieno uutinen tämä oli. Tommi Santalan tapaiselle kaverille on aina paikka SM-liigassa ja erityisesti Jokereissa. Voi olla että peräpään vahvistus olisi palvellut paremmin menestystä, mutta vähät siitä, pelit tulevat taatusti olemaan viihdyttäviä ja se on pääasia.

Taitaa olla niin että juhlakausi ja tuleva Mestarien Liiga ovat saaneet Hjalliksen satsaamaan ihan tosissaan. Pakko menestyä, ihan loppuun asti.

Vaikka eihän tässä, jos tarkasti katsotaan, kai muuta tehty kuin korvattiin Lahden poistuminen. Ja jos vielä tarkemmin katsotaan, niin Markkanen on korvannut Riksmanin, Leino/Santala ovat korvanneet Valtosen ja Pakaslahden ja Jokela/Kauppinen Kankaanperän ja Lepistön.

Järventie on korvaamatta, niin että kyllä se pakkikin vielä tulee.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Kylmä Sota!

Jokerit ja Kärpät käy varustelukisaa. Eipä siinä, hienoa, että liigaan on tullut kovia paluumuuttajia oikein urakalla! Eipä ole liiga pitkään aikaan ollut näin nimekkäitä pelaajia täynnä?

Ja Kärppien vastausta odotan todella uteliaana... Mitä tekee näätien näätä?
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Jumalaut, uskomat uutinen! Uskotaan ja toivotaan että Santalan peliesitykset ovat jotain muuta kuin flegmaattisella viime visiitillä. Olin silloin jopa tyytyväinen että T.S ei joukkueessa jatkanut. Onneksi silloin iso syy "perus esitykselle" oli loukkaantuminen ja sen jälkeinen klesana pelaaminen (?). Nyt täytyy kääntää rotsi totaalisesti ja kumartaa Areenakujan suuntaan! Kunnossa ollessaan Santala pelaa loistavaa lätkää!

Mitä neljän huippusentterin peluutukseen tulee, niin on se kumma jos ei kaikille löydy tarpeeksi peliaikaa. Kausi on pitkä ja joukkueessa kolme kenttää jotka pelaa paljon + erikoistilanteet. Shed hoitaa boys!

Millonkohan itku Santalan palkasta alkaa? Olkoon vaikka se legendaarinen nelonen ja nollia perään niin ihan sama. Jos rahaa on niin silloin sitä pitää mällätä, sanoo muut mitä tahansa!

Vitun jees!
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja Kärppien vastausta odotan todella uteliaana... Mitä tekee näätien näätä?
Näätä kiertelee pesästä pesään ja kerää hilloa tähtäimessä Metro. Mr. Metropolit Kärpissä aiheuttaisi manner-euroopan kokoisen vitutuksen.

Eipä silti Santalan jälkeen ei Jokerit senttereitä kaipaa. Kaikkein parasta tässä Santalan signamisessa on loppujen lopuksi se, ettei homma kaadu yhteen tai kahteen loukkaantumiseen. Vanha kiekkoviisaus tietää, että sentterin voi aina heittää laituriksi, mutta laiturin siirtäminen sentteriksi harvemmin onnistuu.
 

yyz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Team Korak, Tapanilan Erä
Näätä kiertelee pesästä pesään ja kerää hilloa tähtäimessä Metro. Mr. Metropolit Kärpissä aiheuttaisi manner-euroopan kokoisen vitutuksen.

Pikaisesti off topicia; yllä olevan tapahtuminen olisi jo anteeksiantamatonta. Tiedän, että seuraavasta tulee täällä sanomista, mutta vaikka olenkin iloinen Santalan paluusta, niin jos pitäisi valita kumman (Tommin vai Metron) antaisin mennä Kärppiin vastaus olisi Tommi.

Vaikka Tommi oma poika onkin on Metro minun kirjoissani edellä. Mutta eipä mennä asioiden edelle. Tommin sainaus on loistava asia niin Jokereille kuin koko liigallekin.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Näätä kiertelee pesästä pesään ja kerää hilloa tähtäimessä Metro. Mr. Metropolit Kärpissä aiheuttaisi manner-euroopan kokoisen vitutuksen.
Off-topic:
En oikein pidä tuota Metropolitin siirtoa Kärppiin uskottavana. Vaikkei sopimusta tällä hetkellä olekaan, luulisin miehen jatkavan rapakon takana... Alla kuitenkin kokonainen kausi, vaikkei ihan huippumenestystä tullutkaan. Mutta aika näyttää...

Kärpät hommaa Janne Niinimaan, jotta paras rosteri-kisa olisi mahdollisimman vaikea ratkaista:D Toisella ylivoimainen hyökkäys ja puutteita pakkikalustossa, toisella taas päinvastoin...
 
Perusasiat suht kondiksessa eli huippuveskari, huippuvalmentaja ja sentterikalustokin hyvää liigatasoa ;)

Noinkin voisi sanoa :)

On kyllä huikeita palasia kohdallaan. NHL-finaaleita pelannut veskari, maajoukkuetason valmentaja sekä 4 sentteriä joista ei oikein tiedä mihin niitä laittaisi. Melkoisen hyvän nipun on Masa teille taikonut, etenkin kun muistaa, että Ritakin siellä viilettää eikä puolustuksessakaan ole moitittavaa. Huh huh.
 

Tuomas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vain yksi jengi Stadista
Ja tulihan se Santala sieltä kuitenkin niinkuin Virmanen Markkasen hankintapäivänä vihjailikin. Enpä tuohon kyllä itse oikein enää uskonut mutta aina omat pojat kelpaa. Loistava hankinta ja Ärrä Cupin odotukset nousivat entisestään.

Vielä joku pakki kehiin niin voisi päästä taas pitkästä aikaa tipauttelemaan Kanada-maljaa lattialle... Toki voidaan mennä näilläkin.
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Näätä kiertelee pesästä pesään ja kerää hilloa tähtäimessä Metro. Mr. Metropolit Kärpissä aiheuttaisi manner-euroopan kokoisen vitutuksen.

Nooh, voit kohta valmistautua moiseen vitutukseen, ainakin jos on taas vakaviin huhuihin luottamista (Jos oikein käsitin, niin Immosen sijaan tulikin parempaa tarjolle eli Metro).

Mutta loistavaa, että liiga sai jälleen yhden hyvän pelaajan takaisin. Näinhän tämä pitääkin mennä, että joukkueet vahvistuvat hyvillä miehillä, eikä että pahin kilpailija menettää parhaat pelaajansa. SM-liiga is back.
 

Alkiolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue ja Jokerit
Vai että Santalakin vielä... Rehellisesti sanottuna, ei innosta! Syitä on kaksi - tai oikeastaan kolme: 1) Tommin parin vuoden takaiset esitykset eivät nyt hirveästi vakuuttaneet, olkoonkin, ettei tuolloin vakuuttanut kukaan muukaan koko kaudella, 2) Pelkään, että joukkueen "sisäinen mielenrauha" kärsii nyt, kun tähtisenttereitä on "liikaa". Kestääkö vaikkapa Leino sitä, että hän tippuu 2- tai jopa 3-sentteriksi -epäilen ja 3) jos Metropolit tulee SM-liigaan, eikä pelaa Jokereissa siksi, että sentteriosasto on jo etukäteen täynnä, niin Santalan sopimus tuntuu suorastaan "paskamaiselta". Ja tiedän, etten ole tunteeni kanssa tuolloin yksin. Valitettavasti, sanoisi varmaan Ahtisaarikin.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Jokereilla on nyt liian hyviä pelaajia. Väitän että Shedden ei tästä pakasta saa kaikkea irti. Kuinka paljon pelisysteemi nyt muuttuu vai koitetaanko näitä sovittaa viimevuotiseen?

Juuri juubailimme asiantuntijaraadin kanssa asiaa ja ei riitä Kärppien kaatamiseen sillä Kärpät tietää mitä tekee, Jokerit vain hamstraa ja sitten koittaa pitää kaikki tyytyväisenä. Silmänruokaa All-starkisoihin - kyllä, mestaruus - ei.
 

Seti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voin sanoo vain tämän, vitun kallis joukkue.

Tuota minäkin mietin.

IS Veikkaajassa oli seurakohtaiset pelaajapalkkiot.
Ennen tätä 2.250.000, jossa vähennystä viime kauteen 50.000
Tämän jälkeen noin 2.500.000, joka on täsmälleen sama kuin Kärppien.
Tosin sieltä suunnalla on ilmeisesti varaa vielä jopa pariin "santalaan"

Mestareiden Liiga pistänyt hieman vipinää toimistonkin puolelle.
Wilm hoitaa Pakaslahdelta jääneet hommat. Mielenkiintoista katsoa kuka jää kolmossentteriksi.
 

Järä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vai että Santalakin vielä... Rehellisesti sanottuna, ei innosta! Syitä on kaksi - tai oikeastaan kolme: 1) Tommin parin vuoden takaiset esitykset eivät nyt hirveästi vakuuttaneet, olkoonkin, ettei tuolloin vakuuttanut kukaan muukaan koko kaudella, 2) Pelkään, että joukkueen "sisäinen mielenrauha" kärsii nyt, kun tähtisenttereitä on "liikaa". Kestääkö vaikkapa Leino sitä, että hän tippuu 2- tai jopa 3-sentteriksi -epäilen ja 3) jos Metropolit tulee SM-liigaan, eikä pelaa Jokereissa siksi, että sentteriosasto on jo etukäteen täynnä, niin Santalan sopimus tuntuu suorastaan "paskamaiselta". Ja tiedän, etten ole tunteeni kanssa tuolloin yksin. Valitettavasti, sanoisi varmaan Ahtisaarikin.

Kyllä omat pojat ovat aina tervetulleita kotiin. Aiemmassa tilanteessa tuskin kukaan muukaan olisi loistanut ja silloin Tommi oli kuitenkin vajaan kauden pelanneena joukkueen tehokkain pelaaja.

Tähtisenttereitä on tosiaan tällä hetkellä vaikka muille jakaa, mutta uskon Hirson pelaavan tässä tapauksessa laidassa, joten kahden ensimmäisen ketjun senttereinä pelaisivat Santala ja Leino. Loukkaantumisvaraakin sentteriosastolla näillä näkymin riittää.

Tuo kolmas on sitten paha juttu. Toivottavasti Metro ei koskaan pelaa SM-liigassa missään muussa joukkueessa, koska tuo signaus aiheuttaisi kovaa vitutusta. Varsinkin Kärpissä tuo kuulostaisi todella pahalta. Ennemmin vaikka se huhuiltu Stefan Kärppiin (en muista, joko on allekirjoittanut sopimuksen jonnekin muualle), mutta ei missään nimessä Metroa.

Joka tapauksessa tervetuloa kotiin, Tommi!
 

yyz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Team Korak, Tapanilan Erä
Tuo kolmas on sitten paha juttu. Toivottavasti Metro ei koskaan pelaa SM-liigassa missään muussa joukkueessa, koska tuo signaus aiheuttaisi kovaa vitutusta. Varsinkin Kärpissä tuo kuulostaisi todella pahalta. Ennemmin vaikka se huhuiltu Stefan Kärppiin (en muista, joko on allekirjoittanut sopimuksen jonnekin muualle), mutta ei missään nimessä Metroa.

Eiköhän jätetä tämä aíhe tähän.
Ei siksi, että mode-sedät tulisvat valittamaan off-topicista, vaan siksi, että pelkkä ajatuskin Metron pelaamisesta missään muussa SM-liiga seurassa vituttaa sen verran paljon, ettei enää osaa edes nauttia Tommin tulosta.

Perkuleen Kärpät, osasivat sitten pilata tämänkin ilouutisen.. =)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös