Vitutusketju

  • 10 560 295
  • 56 140

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vituttaa, kun joku saatanan runkkari oli varastanut keväällä ostetusta polkupyörästäni takavaihtajan, takajarrut, vaijerit ja oikean puolen kahvan. Ei sitten tänä kesänä tarvitse enää pyöräillä. Vitunmoinen homma taas selvitellä mitä maksaa ja mitä vakuutukset korvaa. Ja mitään remonttejakaan ei ole aikaa alkaa itse tekemään.
 

Grub

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vittujen vittujen vittu.. sairasloma+kesäloma on ohi ja kohta joutuu lähtemään yövuoroon paskafirmaan. 7 viikkoa saanu lomailla ja nyt se on ohi. Tällä aikaa on motivaatio tuohon työhön kadonnut täysin ja nyt tekis mieli vain irtisanoa itsensä.. mutta kun ei keksi mitä muuta rupeis tekeen. Vittu!
 

Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Arsenal FC
Vitutus päässyt jo laskemaan vähäsen mutta kyllä toi Lehmannin Jenssi pikkaisen vieläkin pistää vituttamaan............
 
Nyt vituttaa aika rankasti. Juontaa kuukauden takaiseen vesivahinkoon kämpässä, jonka seurauksena asunnon alakerran lattia piti vaihtaa kokonaisuudessaan.

Perjantaina päästiin evakosta kotiin ja emäntä sattuu sopivasti olemaan ulkomailla työmatkalla, siirtelin yksin tavarat varastosta ja yläkerrasta takaisin alakertaan, kaikki on verhoja lukuunottamatta tiptop.

Tai oli, kävin Mäkkärissä äsken hakemassa purtavaa ja koirat oli evakon jälkeen eka kertaa yksin maksimissaan 10 minuuttia. Kun tulin takaisin, nuorempi jaskurusseli makasi eteisen matolla suussaan lattialistan pätkä, olihan ne jo perjantaina ammuttu naulapyssyllä kiviseinään kiinni. Irti-komennon jälkeen neiti luikki divaanin taakse karkuun ja kuului kolahdus, kotiteatterin takakaiutin tuli alas seinältä, kun niiden takaisin asennus jäi kesken kun lähdin hakemaan ruokaa. Paskaksihan se kajari meni ja uuteen parkettiin tuli lommo.

Huomenna marssin heti aamusta eläinkauppaan ja ostan tuolle tuholaiselle häkin, viettäköön siinä aikaansa kun ollaan kotoa pois. Oppiipahan samalla olemaan syömättä listoja ja posteja. Sen jälkeen kaiuttimen ostoon ja hakemaan kaverilta naulapyssyä ja jiirisirkkeliä lainaan. Ei voi kyllä taata, ammunko sillä koiraa vai vaihdanko uuden listan syödyn paikalla. Ei tuosta rääpäleestä saa kyllä edes kinttaita tehtyä.
 

NemI

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tämä on taas niitä päiviä, kun saa olla onnellinen ettei omista kylpyammetta. Tai vähän paksumpaa köyttä. Tai että asuu aika matalalla. Tai että rautatiet kulkee aika kaukana.

Vitutus on käsin kosketeltavaa.
 

Hevosmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tämä on taas niitä päiviä, kun saa olla onnellinen ettei omista kylpyammetta.
Ladyshavella olis ranteita kuitenkaan auki saanu.

Tai vähän paksumpaa köyttä.
Vähänkään jos on uudempi talo, niin se katto mitään olis kestäny kuitenkaan. Mettässä taas joku puunhalaaja olis äkäsenä änkeny paikalle ja terveyskeskuksessa olis menny loppuiltas sekä hermos kipsausta ootellessa.

tai että asuu aika matalalla.
Tiedän yhden, joka Porissa (no shit?) hyppäs kymppikerroksesta ja kuntoutuspitosen vuoden jälkeen oli paremmassa kunnossa ku ennen hyppyään.

Tai että rautatiet kulkee aika kaukana.
VR:ään nyt ei ainakaan kannata luottaa, tulee vilu junaa ootellessa, ja ootellessa, ja ootellessa...

Mua ihan pikkasen harmittaa, että "löysin" Doomin enkä nyt sitten ehtinytkään tutustua syksyn opetustarjontaan. Huomenna sitten.
 
Viimeksi muokattu:

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Vituttaa krapula. Eilen yöllä oli niin kova migreeni, että melkein poru tuli. Lisäksi oli iki-ihania hengitysvaikeuksia.

Nukuin varmaan pari tuntia ja nyt väsyttää.

Taidan mennä kotio lepäämään.
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Ilmeisesti tänne on eksynyt ainakin yksi. Ensimmäinen työpäivä loman jälkeen ja hommat tuntuvat jopa mielenkiintoisilta eikä vituta (vielä) yhtään. Ei meinaa ennättää edes Jatkoaikaa lukea...

No, luulen ettei tuo työmotivaatio täällä kovin kauaa viihdy, työhuoneeni ei taida kuitenkaan olla sen luontainen elinympäristö. Kellään vinkkejä miten sen saisi menestymään näillä leveysasteilla? On tahtonut aina kuolla pois melko nopeasti syksyn tullen.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Voi vittu tuota Guitar Hero II:n expert-tason Crossroadsia. Kymmenen tuntia piessyt olen tuota kyseistä viisua mutta aina jäädään siinä saatanan pitkässä soolossa alle 85% kokonaisuuteen. Aaargh.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Arn-leffa tulee Suomeen vasta 22.2.08, kun Ruotsissa se nähdään jo ennen ensi joulua ja Norjassakin heti joulun pyhinä. Kirosana.
 

Sera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ai ne pelaa taas...
Eilen autoilin ja rupesi kiukuttamaan, ellei jopa vituttamaan. Olin kääntymässä vihreän nuolivalon mukaan risteyksestä oikealle. Ennen käännöstä oli suojatie, jossa tietysti valot punaisella. Viereiselle kaistalle punaisiin pysähtyneen auton katveesta oli pompata rouvashenkilö autoni alle. Jarrutin, ei osunut. Vaikka osuma olisi ollut tämän punaisia päin -puikkelehtijan syytä, niin en silti moisessa tahtoisi olla osallisena. Henki voi mennä jalankulkijalta. Eli, mikäli pompitte päin punaisia, niin olkaa edes varoivaisia! Ja mikä ärsyttävintä, takana tullut autoilija pysähtyi päästämään tämän ämmän tien yli. Oikaisukasvatuksena hän olisi mielestäni saanut haahuilla takaisin suojatien laitaan odottamaan sitä omaa vihreäänsä.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Eilen alkanut päänsärky. Normaalista minulla päänsärky menee ohi nukkumalla yön yli mutta olipa hieno alku päivälle kun ensimmäinen ajatus on se, kun jomottaa. Nyt duunissa ja nappia vedetty...
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma

Hiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
VR ja kaikki helvetin kauko-ohjausjärjestelmät...
Sama tai lähinnä VR:n tiedotus asemilla. Tai pikemminkin tiedotuksen puute. Ehdin seisoskella asemalla 20 minuuttia ennen ensimmäistä kuulutusta, joka kertoo kaikkien junien olevan pahasti myöhässä. Jos olisivat kuuluttaneet muutaman minuutin välein, olisin lähtenyt aikaisemmin hakemaan fillaria kellarista ja ehtinyt töihin kutakuinkin myöhästymättä.

Lisäksi vituttaa ikäihmiset auton ratissa. Vähän hitaammalla reagoinnilla olisin päätynyt pyöräni kanssa väistämisvelvollisen ikäihmisen auton kylkeen.

Hienosti alkanut tämäkin päivä. Mitäköhän vielä on luvassa.
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
Vituttaa tällä hetkellä tylsyys. Työttömän arki ei todellakaan ole ruusuista. Ei pysty edes liikkumaan mihinkään kun autoa ei ole ja pyörä on paskana eikä busseihin ole varaa.
 

Pallister

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Meinas kasetti pettää terveysasemalla,odotin herrasmiehenä omaa ilmoittautumisvuoroa asiallisen etäisyyden päässä ilm.tiskistä,edellisen "asiakkaan" noustessa pois tiskiltä,luulin vuoroni koittaneen ja vaistomaisesti vilkaisin seinällä olevaa kelloa,niin mitä vielä,joku vidun mummo (jonka luulin kävelevän käytävää pitkin ohi) istahti penkkiin ja alkoi varata lääkärin aikaa.Mummo siis häikäilemättömästi etuili noin 10 ihmistä,kehtas vielä alkaa pälättämään vaivojaan jne jne.Granny vietti tiskillä yli 10 minuuttia sillä seurauksella että myöhästyin omasta lääkärin ajasta.Vittu!!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös