Vitutusketju

  • 10 540 045
  • 56 130

Cube

Jäsen
Ei jumalauta. Ulkona satanut kaatamalla vettä tunnin verran ja kun olimme vaimon kanssa lähdössä kauppaan, niin eikö tuo saatanan akka ollut jättänyt autosta molemmat etuikkunat puoliksi auki. Vitun lehmä kuivaa tuolla autotallissa nyt sitten autoa, jossa oli sisällä vähintään 100 litraa vettä. VITTU! Voi kaikki nuo sähkölaitteet ja nahkapenkit ja muut tykätä hyvää, kun auto pestään vedellä sisältä oikein kunnolla. Vittu että naiset on tyhmiä.
Vituttaa ihminen, joka puhuu vaimostaan tuolla tavoin.
 

jessie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vituttaa tuo ainainen kitinä sairaanhoitajien palkoista. Jumalauta tässä maassa on niin monta jotka eivät voi edes uneksia sairaanhoitajien palkoista vaan tahkoavat n.1000€ netto per kuukausi. Eli sen luvatut 500e korotuksen voisi suunnata jonnekin muualle kuin sairaanhoitajille. Joo joo, tärkeä duuni joo mutta esimerkiksi kaupan alalla tuollainen brutto keskipalkka on n.1500e. Ja vain sairaanhoitajien palkoista valitetaan ja surkutellaan että "voiko tuolla palkalla tulla toimeen?" Samaan aikaan alakerran kanttiinin tyttö kitkuttelee sairaanhoitajan puolikkaalla palkalla.

Vähän myöhässä tulee tämä vastine, mutta tulkoon...

Vituttaa ihmiset, jotka kitisee siitä, kun sairaanhoitajat kitisee palkoistaan.Sopii mennä kokeilemaan sitä työtä. Tärkeää ja raskasta työtä on tuo. Kyllähän se vaan niin on, että vaikka lääkäri tekee ns. tärkeät päätökset, on esim. potilaiden elintoimintojen tarkkailu täysin hoitajien vastuulla. Entäpäs sitten ne tilanteet, kun vastassa onkin sekava/aggressiivinen potilas. Täytyy olla aivan tietynlainen luonne, että jaksaa hoitaa ihmistä, joka käyttäytyy vihamielisesti ja jopa arvaamattomasti. Nykyään, kun lääkäripula vaivaa, ovat ammattitaitoiset ja kokeneet hoitajat epäilemättä painonsa arvoisia kullassa.

Vertaus kaupan alan työntekijään oli täysin turha ja tuommoiset vertaukset yleensäkin. Eri alojen ammatteja on hieman hankalaa lähteä vertailemaan.Tärkeää on kauppaneidin(/herran)kin työ, en sitä väitä.Harvoin kassatyöntekijä kuitenkaan joutuu ns. viemään töitä kotiin. Lähipiirissäni on paljon hoitoalan ihmisiä, joiden kanssa olen kokemuksia jakanut. Monet ovat myöntäneet, että erityisesti ne henkisesti raskaat asiat seuraavat kotiinkin ja vaikuttavat mielialaan. Voitte uskoa, että esimerkiksi kuolevan potilaan hoito ei sitä kaikkein hilpeintä hommaa ole. Ja btw, sh:lla on korkeakoulututkinto, sitä ei kassatyöntekijällä yleensä ole...

Se, mikä ko. keskustelussa ärsyttää, on se seikka, että joka paikassa puhutaan sairaanhoitajien palkkojen nostamisesta. Entäs esim. perushoitajat?Yhtä tärkeää työtä tekevät hekin, työnkuva on vaan ehkä hieman eri.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Se, mikä ko. keskustelussa ärsyttää, on se seikka, että joka paikassa puhutaan sairaanhoitajien palkkojen nostamisesta. Entäs esim. perushoitajat?Yhtä tärkeää työtä tekevät hekin, työnkuva on vaan ehkä hieman eri.

En ole keskustelua seurannut sen enempää, mutta eiköhän se ole kuitenkin niin, että peruskansalainen (vaikka se kaupan myyjä) ei juurikaan hahmota mikä on perus- tai sairaanhoitaja ja kaikki laitetaan samaan muottiiin.
 

Jeda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Käveltäiskö vetten päällä?

Tämä hoitsujen palkkakeskustelu on jo aikoja sitten lähtenyt käsistä. Niin perus- kuin sairaanhoitajillekin maksetaan työn vaativuuden mukaan, huomioon ottaen koulutus. Lähinnä päivävuoroa tekevä perushoitaja saa surkeasti liksaa, vuorotyötä tekevä leikkaussali-hoitaja saa jo varsin messevän tilin. Koulutus ja työn vaativuus on näillä aivan eri tasolla. Kuten palkkakin. Ja niin pitääkin olla.

Myös minun mielestäni "sairaanhoitajille" (lainausmerkeissä koska iso ja heterogeeninen ryhmä) sopii antaa palkankorotus. Tällä hetkellä sairaanhoitajilla on erinomainen työtilanne, esim. Britanniassa saa heti yli 3,000 punnan eli 4,500€ tilin kun vaan sinne menee. Asuminen ja eläminen on kallista mutta silti, samaan aikaan kun joku humanisti tekee opintolainaa ovat sairaanhoitajat jo lyhyemmällä koulutuksella tilaisuudessa takoa rahaa. Perushoitajien koulutus taas on niin onneton, ettei sellaisen vaatimustason työstä pidäkään maksaa ihmeitä. Korotuksen toki hyväksyn.

Näissä budjettiin liittyvissä asioissa haetaan aina älyvapaita kärjistyksiä malliin "rypälepommeihin käytetyt eurot ovat pois syöpäsairailta lapsilta".
 
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Vakiossa menossa luutavasti tällä hetkellä 11 oikein. Eiköhän siellä tottakai ole yksi peli peruutettu, Popa-Grifk ja se on arvottu 2. Voi vitun pillu. Hyvästi taas täysosuma, onneksi tuli heitettyä lappu parin kaverin kanssa niin ei vituta ihan niin paljon. Kyllä veikkauksen pitäisi kehittää joku muu järjestelmä tuohon, jos joku peli on peruutettu, mutta voiko sitä runkkuyhtiöltä mitään odottaa?
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Vituttaa ihminen, joka puhuu vaimostaan tuolla tavoin.

Parempi se on päästää höyryt kerralla ulos kirjoittamalla vitutusketjuun, saati sitten räyhätä muijalle. Tuon kun olin kirjoittanut, niin olo oli paljon parempi ja menin myös itse kuivamaan autoa. Vitutti se silti ja vituttaa vieläkin.
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1420378

Toi saatanan mummo ja kyydissä olleet n. 50vuotiaat mies ja nainen. Saatanan juopot! Molemmilla 65 lasissa, ihan suora tie, mummo lähtee yhtäkkiä kääntymään vastaantulijoiden kaistalle ja PUM. Mummo tulee ulos autosta menee taputtamaan motoristin kylkeen "ei kai sattunut", ei varmasti sattunut toinen vetelee viimeisiä siinä maassa ja sanoo "en voinut tehdä mitään, väistin nurmikolle saakka" sitten auton takapenkillä kännissä ollut mies huutaa "älä syytä mun äitiä".

Oli muuten pahaa katteltavaa, motoristin polvet olivat sijoiltaan, nilkat osottivat tsekkeihin jne..

Ei muuta, kun kuula kalloon tuolle mummolle ja hänen lapselleen.
 

dal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ne parit
Vituttaa toi saatanan idiootti naapuri jonka on pakko käydä röökillä joka 10minuutti ja ne saatanan savut tulee suoraan tänne kämppään ja näillä ilmoilla ei paljoa huvita pitää ikkunoita kiinni.

Saatanan rahvas.

Asutko meillä?

Tasan sama vika täälläkin, sisällä lämmintä 26-27 astetta ja päivisin ikkunoita voi pitää auki 10-30min kerrallaan, kunnes ne on taas suljettava siksi aikaa, että alakerran sankarin tupakintähteet hälvenee. Onneks öisin (02-07) välillä herra suvaitsee nukkua, nii saa ikkunoita sen verran auki, että lakanoihin liimautumisen jälkeen saa toisinaan jopa unen päästä kiinni.

En tiiä kuinka paljo pitäs syyttää talon suunnitelupuolta ku on tämmönen sauna kesäsin.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vituttaa Väinö Ryynin ilmeisesti hiusmurtumasta kärsinyt jalka. Hyvä alku #10:n kaudelle.
 

Länäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Lomat ohi, prkl.
 

Grub

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vituttaa Kärppä-fanit... hirveä ilakoiminen ja halu muiden nöyryyttämiseen tässä case Karalahdessa.

Jotakin kunnioittamista saisi olla, Jere on kuitenkin ollut harvoja seuraikoneita tässä maassa.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voi vittu että vituttaa musiikin hankkiminen nörttiformaatissa. Tavoistani poiketen hankin tuossa yhden biisin WMA-muodossa, suojatussa sellaisessa, kun kyseistä bonusta ei ole kai mukana CD tai vinyyliversioilla. Mitään perkeleen suojauksilla pilattua paskaa en yleensä halua sen kummemmin CD-hyllyä kuin kovalevyäni saastuttamaan, mutta ajattelin että tuon voi käräyttää saman tien nätisti CD:lle.

No perkele lataus menee kyllä hyvin, mutta sitten Windows Media Player herjaa, että lisenssiä ei voida hakea. Koitan sitten ladata uudelleen toiselle koneelle, jossa on CD-polttaja hajalla. Sillä oikeuksien hakeminen tietysti onnistuu heti ja nyt tuo tiedosto on nalkissa CD-asemattomassa koneessa. Onneksi tuota tiedostoa pystyy sentään edes Winampilla soittamaan, kun oikeudet on hankittu. Ja taisinpa jo mennä rikkomaan kaupan sääntöjä, kun latasin saman tiedoston kahteen kertaan liian lyhyen ajan sisään.

Oli kyllä laitimaminen kerta, kun meikäläinen hankkii mitään suojauksilla varustettua paskaa.
 

Veijari

Jäsen
Aamulla lähdin töihin ja huomasin toimistolla, että puhelin jäi kotiin. No ei siinä vielä mitään suurta ongelmaa ja kävinkin sen hakemassa lounastauolla. Mutta töistä kotiin lähdettyäni matkalla huomaan, että puhelin jäi toimiston pöydälle niin huolestuin todella miten voi pää olla näin tyhjä. Tuli vissiin juotua viikonloppuna viimeisetkin aivosolut. Nyt vituttaa kuin pientä oravaa etten edes viitsi hakea puhelinta, saanhan sen huomenna aamulla sitten.
 

Lombardi18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
Lomat ohi ja huomenna raksalle töihin +27C lämpöö ja pojat kaivaa kuoppaa... voihan paskan vitut... ja pallit
 

lapa78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lexaa
ihana töihin paluu...

oli kyllä ihanaa palata tänään töihin... VITTU. Lähin aamulla ihan normaalisti koirien kanssa ulos n 7.15, kävelin sitten takaisin kotiin päin kun oltiin saatettu mamma metrolle, ja ajattelin että mennään parkkiksen läpi. Noh, joku vitun räkänarkkis oli päättänyt lyödä apukuskin ikkunan sisään ja varastaa kaiken tarpeellisen autosta. No olihan siellä tietty cd-levyjä (n. 40 kpl) ja kaikkea muuta tarpeellista, kuten nenäliinoja ja karkkia (siis vittu nenäliinoja ja karkkia), kaikki siis hanskalokerossa. Stereotkin on sisäänrakennettu, eli ei voi varastaa... Onneksi oli sen verran fiksu, että oli jättänyt käyttämänsä ruuvarin auton lattialle, toivottavasti ei nerolla ollut hanskoja kädessä. Poliisikin jopa halusi ruuvarin, että voi ottaa siitä mukamas sormenjäljet. Kysyi sitten vielä, että vaadinko rangaistusta tekijälle, no en vittu tietenkään, jos saatte kiinni niin sanokaa, että maksan 200€ kun on niin mukava kaveri.

Kyllä arkeen on niin saatanan mukava palata. Nyt auto sitten viikon verran korjaamolla, kun se vitun räkänarkki ei ollut vaan lyönyt sitä ikkunaa sisään vaan oli reiluna kaverina vielä vääntänyt oven yläreunan paskaksi. Sitä sitten suoristellaan ja maalataan vähintään kaks päivää, kun muuten olisi selvinnyt päivällä.

Ai niin, soitin vakuutusyhtiöön ja sain ihan asiallista palvelua ja muuta, mutta kun kysyin niistä cd:stä niin vastasi: joo totta kai korvataan... paljonko niitä oli siellä? Johon vastasin tietty, että n 40. Aijaa, ei me kyllä korvata kuin 5 cd:tä a 15€ levy!!!

Eli kaiken kaikkiaan tän aamun saldo oli - 40 cd:tä, - 151€:a omavastuuta, järjetön määrä vaivaa ja tietty myöhästyminen töistä ekana päivänä, auto viikoksi korjaamolle ja + 75€:a cd:stä.

Täytyy myöntää että ihan jonnin verran korpee tällä hetkellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös