Terveisiä TPS:n seurajohdolle

  • 3 890
  • 12

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Tänne viestiä siitä mitä kirjoittajat toivovat TPS:n seurajohdolta, niin pitkässä kuin lyhyessäkin juoksussa. Nyt näitä toiveiden kaivoja on sen tuhannessa ketjussa hajallaan joten säästetään selaamisen vaivasta ja kasataan kaikki mahdolliset ja mahdottomat terveiset tänne yhden otsikon alle. Hörökorviini on saatettu tietoa, että ainakin Sutela on tietoinen jatkoajassa kirjoitetusta, ellei jopa ole näitä ketjuja lukenut.

Minun terveiseni tässä vaiheessa on pelkistetysti se, että palloseuran toimintaan palautetaan hyvää vauhtia häviämässä oleva uskottavuus. Tämä saavutetaan käsittääkseni vain ja ainoastaan sillä että Tepsi kokoaa kunnollisen rosterin jolla ollaan ensi keväällä jossain muualla kuin kesälomalla vastaavana kalenteriajankohtana. Tähän päästään sillä, että joukkue kasataan ajoissa ja riittävän laadukkaista palasista. Kaikki muu on meikäläisen kirjoissa em alisteista.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
kausi kirjoitti:
Minun terveiseni tässä vaiheessa on pelkistetysti se, että palloseuran toimintaan palautetaan hyvää vauhtia häviämässä oleva uskottavuus.

Tässähän tämä tärkein onkin.

Lisäksi entisen seurajohdon välinpitämätöntä asennetta ei kaivata enää koskaan Ruissaloon. Toivottavasti nyt vain saadaan Palloseura takaisin huipulle, yleisö tulee kyllä mukana. Selkeä tavoite vain ja siitä se lähtee.

Totta kai olisi hienoa, että ottelutapahtumakin olisi kunnossa, mutta kyllä huippuiskuinen TPS korvaa Mustat Kobrat. Ainakin melkein. Sutelan ja Kasin linja miellyttää, etiäpäin vain.

Kulta on värimme, jne.
 
Olisi kiva nähdä Kasi ja Sutela otteluissa katsomossa eikä nokkapystyssä aitiossa niinkuin on ennen totuttu ja sillä meiningillä että ujompikin uskaltaa tulla juttelemaan.

Kalja halvaksi. Ja seisomakatsomo fani katsomoa vastapäähän jonne kalja tarjoilu. Kasvattaa fiilistä ja meinikiä sekä lisää tunnetta katsomoon.

Seurajohdolta enemmän panostusta katsomoon , ja yritystä saada meininkiä sinne hallin.

Paikka lippu arvontoja ja kellon sijasta palkinnoksi esim fani paita tai vastaavaa.

Tepsin kotisivuille matskua maaleista , taklauksista ja tappeluista. Myös joku haastis kerran kuussa valkuilta/johdolta. Että miten on mennyt...jne


Edit: Niin muistan joskus olleen amarillossa tai vastaavassa että ainakun TPS tekee maalin niin 1mk /20 senttiä kaljan hinnasta pois... Samaa voisi soveltaa hallillakin. "Kannustaja kalja halvaksi ja tps voittoon !!" :D
 
Viimeksi muokattu:

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Vähintä mitä..

... henk.koht vaadin/odotan on se suoranaisen valehtelemisen ja lievimmilläänkin tyhjänpuhumisen poistuminen menettelytavoista.
Em. ei tietenkään ole mitään kunnolliseen joukkueeseen verrattuna, mutta kentällä rämpimisen jälkeen ylivoimaisesti eniten ärsytystä aiheuttava piirre TPS:n toiminnassa.

Toivoa sopisi myös, että palautteiden osalta olisi seuran antamissa vastauksissa vastaajan henkilöllisyys esillä. Sen verran täytyy olla sanojensa takana, että nimi löytyy vastauksista. Pätee tietenkin molempiin suuntiin.

Toivottavasti ei koskaan enää myöskään tule eteen peliä, jolloin hallista saa yhtä huonoa palvelua kuin tämän kauden viimeisessä kotiottelussa(puoli hallia vähintään kiinni, ruoka ym loppuvat täysin, henkilökuntaa ei sitten senkään vertaa ja nekin jotka ovat paikalla ovat jotain harjoittelijoita).

Oheistoiminta ei kyllä enää kertakaikkiaan voi mennä onnettomammaksi, joten se osio paranee vaikka sitä yritettäisiin tahallaan heikentää. "Laatua tai sitten kokonaan ilman" on ihan pätevä lause yleiseksi ohjenuoraksi asioita suunniteltaessa tulevaa kautta ajatellen. Ja asioiden pitää olla valmiina/toimivia jo silloin kun kausi alkaa, eikä suinkaan vasta sitten ryhdytä pikku hiljaa kehittelemään/parantelemaan juttuja eteenpäin.
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En minä välttämättä vaadi mitään superrosteria ensi kaudeksi vaan että selvästi käännetään laiva oikealle kurssille ja aletaan kokoamaan uutta runkoa pitkällä tähtäimellä. Tämä tarkoittaa nuoria Tepsiin sitoutuneita pelaajia eikä mitään palkkasotureita a`la tämän kauden Jokerit. Ja niin kuin tämän kauden finalisteista näkyy niin ei se kokoonpano niin kummallinen tarvitse olla kun kaikki vaan puhaltavat yhteen hiileen. Uskottava rosterin tietysti pitää olla eikä missään tapauksessa vajaa kauden alkaessa.
 

snumi

Jäsen
kuka maksaa

"Paikka lippu arvontoja ja kellon sijasta palkinnoksi esim fani paita tai vastaavaa."

Jos jollekin on epäselvää, niin TPS ei ole kelloja lahjoittanut, vaan yritys joka tukee Tepsiä...

Moni yritys arvioi sitä, onko katsomo sen arvoista että kannattaa ylipäätään rahoittaa... tuon kaltaiset kommentit ovat jo suuntaa-antavia.

Ei TPS toki niitä tavaroita lahjoita, vaan rahoittajat. Joka rahoittaa haluaa ehkä myös oman nimensä esille, tai tuotteensa.

Muistetaan nyt kuitenkin se, että yli puolet Tepsin rahoista pitää tulla firmoilta eikä pääsylipuista. Jos firmoilta loppuu halu panostaa, se on hellurei.

Tepsin johdolle sellaiset terveiset, että yrittäkää kovasti hakea seuralle tukea firmoilta, vaikka rivikatsoja ei ymmärrä sitä arvostaa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
TPS
snumi kirjoitti:
Tepsin johdolle sellaiset terveiset, että yrittäkää kovasti hakea seuralle tukea firmoilta, vaikka rivikatsoja ei ymmärrä sitä arvostaa.

Täsmälleen näin! Yhteistyökumppanit on Tepsille kaikki kaikessa. B-to-B puolen hanskaaminen on Tepsille avainasemassa tulevaisuutta suunniteltaessa. Toivoisinkin, että pääyhteistyökumppaneita otetaan mukaan suunnittelutyöhön, koska heillä on yhtälaiset intressit saada Tepsistä jälleen menestyvä joukkue ja myyvä tuote.

B-to-C puolella peräänkuulutan vielä tutkimusten merkitystä. Toivoisin, että potentiaalisten asiakkaiden mieltymyksiä tutkitaan mahdollisuuksien rajoissa, ja sitä kautta tehdään päätöksiä tulevaisuuteen.

Muut sidosryhmät, kuten media, tulisi ottaa myös huomioon entistä paremmin. Tarkoittaen, että ei pelätä käyttää mediaa hyväksi viestien perille saamiseksi, mutta myös niin että paskanpuhumiselta vältyttäisiin sekä johdon että median puolelta. Esimerkkinä ihan rehelliset tiedotustilaisuudet.

Itse joukkueesta toivoisin, että kentällä olisi "väriä" ja taistelutahtoa. "väri" muodostuu pitkälti persoonista, kuitenkin niin että persoonat sopivat joukkueelle ja pelaavat joukkueelle. Persoonat tuovat ihmisiä katsomoon. Yhtään pelaajaa, joka ei haluaisi pelata Tepsissä, ei myöskään kannata siellä pitää.

Toivoisin myös, että turha paskanpuhuminen ja mustamaalaaminen loppuisi myös valmennusjohdon puolesta. Se nyt on saatana aivan selvää, että se ei joukkuetta vie eteenpäin pitkässä juoksussa. Jos johonkin kurinpalautukseen on aihetta, tehkää se joukkueen sisällä! Jokainen katsoja voi itse tehdä johtopäätökset kuka pelaa hyvin ja kuka huonosti.

Asiat ovat osaksi itsestään selvyyksiä, mutta silti haluan niitä painottaa terveisissäni.
 

Morgoth

Jäsen
Jos ensi kaudeksi jotain toivoisi, että Ruissalossa olisi edes sellainen henki, että kaikki ihmiset mahtuvat samaan aikaan sisälle ja ovat vielä puheväleissä, niin jopa jotain oikeita asioita voisi tapahtua.

Kaikenlaiset selkäänpuukotukset ja toisten tallaaminen ja mustamaalaaminen oman asemansa parantamiseksi joutaisi jo loppua. Lisäksi kaikkii 'vapaamatkustajat' ja perseennuolijat Ruissalosta kävelemään!

Käytännön valta Sutelalle ja Kasi katsoo kaikkea päältä ja muut sitten tottelevat näitä kahta. Nöyrää asennetta yrityksiä kohtaan, jotka ovat vielä valmiita tukemaan TPSään ja yleensäkin edes alkeellista ymmärrystä miten julkisuuden kanssa toimitaan. Lisäksi seuran sisäisiä asioita ei pidä enää puida pelin jälkeisissä haastatteluissa tai hovitoimittajille lehtiin yms.

Jos seuran johto toimisi edes jotakuinkin rationaalisesti, niin eiköhän ne muutkin palaset loksahda vähitellen paikalleen. Eiköhän se pelaajienkin motivaatio ole samalla tasolla kuin seuran johdon ja sitoutuneisuus seuraan. Samanlaiset alaiset kuin johtajatkin... Viime kaudellahan riitti näitä, jotka tienasivat varsin ruhtinaallisesti tekemättä juuri mitään ihan pelaajista, valmentajien kautta toimistusjohtajaan asti ja tuloskin oli sitten lopulta sija nro 10.
 

Annamaila

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
jtuominen kirjoitti:
Ja asioiden pitää olla valmiina/toimivia jo silloin kun kausi alkaa, eikä suinkaan vasta sitten ryhdytä pikku hiljaa kehittelemään/parantelemaan juttuja eteenpäin.

Tässä on yksi tärkeimmistä asioista. Tämä kunnollinen suunnitteleminen ei ole vuosikausiin toteutunut kuin joissain asioissa. Elokuu ei ole oikea aika ruveta pohtimaan tulevan kauden tekemisiä, kun kausi alkaa syyskuussa. Suunnitelmien pitäisi olla valmiina viimeistään toukokuussa, mutta kun ei! Tästä olen melskannut kyllästymiseen asti ja aion melskata jatkossakin. Kiire tuntuu vaan olemaan kesälomille.

Jack's wasted life kirjoitti:
B-to-C puolella peräänkuulutan vielä tutkimusten merkitystä. Toivoisin, että potentiaalisten asiakkaiden mieltymyksiä tutkitaan mahdollisuuksien rajoissa, ja sitä kautta tehdään päätöksiä tulevaisuuteen.

Muut sidosryhmät, kuten media, tulisi ottaa myös huomioon entistä paremmin. Tarkoittaen, että ei pelätä käyttää mediaa hyväksi viestien perille saamiseksi, --- Esimerkkinä ihan rehelliset tiedotustilaisuudet.

Asiat ovat osaksi itsestään selvyyksiä, mutta silti haluan niitä painottaa terveisissäni.

Vaikka nämä asiat ovat meidän mielestämme itsestään selvyyksiä, ne on syytä tuoda esiin. Eivät näytä aina olleen itsestään selvyyksiä kaikille.

Suhteet yhteistyökumppaneihin ja yritysmaailmaan ovat tärkeät, mutta tällä hetkellä tärkeintä olisi sen uskottavuuden palauttaminen. Firmat eivät TAATUSTI halua panostaa seuraan ja lajiin, jota niiden asiakkaat (tai omakaan väki) eivät pidä "coolina" ja mukavana ajanvietteenä. Olen jatkuvasti tekemisissä töitteni takia kymmenien ja satojen erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kanssa, ja kun tulee puhe jääkiekosta, monet heistä sanovat, että eivät viitsi käydä peleissä, kun kaverit ja ystävätkään eivät käy. TPS ei ole (ollut) in. Miksi siis yritykset haluaisivat panostaa hommaan, joka ei kiinnosta ketään?

Pointtini on siis se, että vaikka yritykset ovat miten tärkeitä, ei pidä unohtaa niitä oikeita katsojia. Ilman heitä hallista puuttuu tunnelma. Ilman heitä ei kioskeissa myydä yhtäkään makkaraa. Ilman heitä uskottavuutta ei voida palauttaa. Ilman heitä ei synny minkäänlaista Pori-ilmiötä, hurmosta - leikkaussali-ilmiö kylläkin. Osa heistä on tulevia yritysjohtajia. Ei siis kannata dissata seuran uskollisia kannattajia ja heidän mielipiteitään. Suosittelen, että niitä kyselyjä ja tutkimuksia todella tehtäisiin myös muille kuin bisnespuolen väelle. Erittäin lohduttavaa on se, että TPS:lla on valtava määrä "piilokannattajia". Heidät pitää aktivoida ja saada hallille. Se onnistuu niin, että kaikkia kannattajia ja heidän näkemyksiään arvostetaan. Ja se vaatii myös hieman vaivannäköä. Löytyykö sitä?

Itseäni on lämmittänyt suunnattomasti se, että Sutela on tunnustanut avoimesti, että virheitä on tehty. Se on jo hyvä alku. Kuten Jack's waisted life totesi, media on osattava ottaa huomioon paremmin. Tämänkin Sutela allekirjoitti. Media ei aina ole välttämätön paha eikä sitä tarvitse pelätä ja kurittaa. Siihen on yritettävä suhtautua asiallisesti - vaikka mediakaan ei aina toimi asiallisesti. Ei sitä nykypäivänä kuitenkaan välttää voi. Sitä kun yrittää, niin rytinällä mennään syvälle metsikköön.

Mitä muuta haluan?
- että organisaatio olisi terve (kaikin puolin)
- että saataisiin takaisin se yhdessä tekemisen ja yrittämisen henki ja palo, sillä vapaaehtoisten työntekijöiden suurta joukkoa ei motivoida rahalla, vaan hyvällä yhteishengellä - selväähän on, että ilman vapaaehtoisia TPS ei nykyisellään pysyisi pystyssä
- motivoituneen joukkueen
- oikeiden alojen ammattilaisia, esim. ihmisen, joka ymmärtää, mitä on viihde ja miten sitä tehdään
- joko Mustat Kobrat tai ei tanssijoita ollenkaan
- että halliyhtiön johto vaihdetaan
- että palveluista vastaavat henkilöt ovat päteviä, mikä tarkoittaa mm. sitä, että palkkaa maksetaan tarpeeksi suurelle joukolle työntekijöitä, jotka ymmärtävät, mitä on palvelu (osa tiskin takana olevista ihmisistä on hyviä asiakaspalvelijoita, mutta henkilökuntaa on liian vähän!)
- että turkulaiset voivat taas tyytyväisinä sanoa, että TPS on Turun yhteinen asia - meni kaukalossa miten meni

PRO PELASTAKAA PALLOSEURA
 

dreamy83

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mitä muutoksia voisi olla hyvä kokeilla

Toki nyt on selvää, että haluan että itse joukkuetta kohtaan voisi edes jotakin mielenkiintoa osoittaa vaikkapa siten, että ostaisin lipun matsiin enemmäkin kuin yhden kerran kuten viime kaudella.

Mutta hallipalvelua voisi kehitellä kyllä enemmänkin, tässä muutama idea (olivatpa ne sitten hyviä tai huonoja, annan kuitenkin):

- Lisää palvelua, eli enemmän hlökuntaa ja yläkerrassa ne kioskit auki. Tähän mennessä olen hallilla (lähinnä arkiotteluiden ajan) usein ostanut pelkkää kahvia, joskus jäänyt sekin saamatta mainitusta syystä.

- Osa kioskeista voisi muuttaa enemmänkin hyvällä fastfood-valikoimalla
(patongit, salaatit, ranskalaisannokset, burgerit, lihapiirakat) toimivaksi baariksi. Asiakkaita saattaisi hyvinkin tulla ja näin TPS saattaisi ehkä saada nykyistä enemmän killinkiä kassaan. Ja voisipa jotain tällaistakin kokeilla: "lisäkolikolla juomasi lisäksi syötävää". Eli esimerkiksi oluen tai siiderin päälle saisi ostaa vaikka jonkun burgerin 2 eurolla. Itse ainakin voisin kuvitella ehkä jonain viikonloppumatsin aikana tällaiseen sortuakin, kun nykyään se jää juuri sihen juomaan.

- Myös se, että lippukaupan ohelle laitettaisiin myyntiin niin sanottuja palvelupaketteja, joihin sisältyisi erinäisiä palveluja, lähinnä nyt ruokaa ja juomaa ja juuri niin, että olisivat etukäteen ostettuina noin 10-15 %:a hallihintoja edullisempia. Tällä voisi olla sellainen vaikutus, että etukäteen kun saa edullisemmin, voidaankin ostaa yhden tuotteen lisäksi toinen, jolloin lisämyyntiä tulisi edelleen. Myös jonkinlainen ottelua edeltävä ja ottelua seuraava happyhour saattaisi olla kokeilemisen arvoista.

- Visa Electron toimimaan Elysee Arenalla, nykyään ei käsittääkseni toimi. En tiedä olenko ymmärtänyt oikein, mutta hallin yhteistyökumppanina on ainakin toiminut Auria joka saattaisi hoidella tuon kiinteän yhteyden palvelupisteisiin, jolloin kortin käyttö olisi nopeaa ja sujuvaa. Tämä korttimaksamisen kehittäminen olisi siitä syystä merkittävää, koska nyttenhän on todettu ihmisten maksavan jo enemmän kortilla kun käteisellä. Toki onhan pankkikortti hallilla aiemmin jo kelvannutkin.

- Tarjolle kohtuuhintainen (nimeltään...) Numppa-klubi. Eli esimerkiksi kaikkine viuluineen 20 euroa + pääsylippu ja tarjolle buffet alkoholittomien juotavien kanssa. Ja paikasta suora näkymä kentälle. Ja paikassa voisi olla jonkinlaiset otteluennakot, jälkipelit ja tauko-ohjelmaa. Ehkä esimerkiksi Kurvi tai Vladimir sopisi tähän käyttöön.

- Pelaajahaastattelut. Itseäni kiinnostaisi saada muutama tuore kommentti, esimerkiksi Auran Aallot otteluselostuksien yhteydessä olevien haastattelujen ohella saattaisi olla kiinnostunut tässä asiassa lähteä yhteistyöhön niin, että kuva ja ääni välittyisi hallin tiloihin, joten kioskijonoissakin saataisiin kuulla pelaajien mietteitä erän jälkeen.

- Mustat kobrat takaisin, urkuri pois ja sitten kunnon räiskettä kun tullaan jäälle, jäälle tuloon se "pömpeli" takaisin ja halli pimeäksi, reilusti robovaloa ja Hiekkamies pyörimään. Kobrien kanssa on siis FC:n puolella tulossa jotain kuvausmahdollisuutta, tämän onnistumista voisi HC:n puolellakin koittaa. Niin, ja taannoin hallin taululla nähty ylilento, se oli minusta kiva yksityiskohta ja sen voisi myös pistää pyörimään.

Tässä nyt jotain ajatuksia ja ideoita siitä, miten palvelua hallilla voisi kehitellä, joskaan, en edelleenkään ole mikään myynnin ammattilainen. Korostan kuitenkin, että minulle tavallisena lipun maksajana ja yhteistyökumppaneiden palveluja mahdollisesti käyttävänä henkilönä oleellisinta on tietysti itse päätuote, eli jääkiekko. Tämän asian osalta voimme vain nyt luottaa siihen, mitä Kasi & Jortikka & Sutela tekevät.

Ja edellisiin kirjoittajiin voin yhtyä siten, että medianäkyvyys kuntoon ja sitä rataa. Ehkä markkinointikonseptia voisi myös olla hyvä tarkistaa, esimerkiksi siten että ainakin silloin tällöin mainokset näkyisi myös televisiossa (kaupalliset pääkanavat, primetime-aikaan, joskin se tosin on ilmeisesti aika kallista lystiä) ja niin edelleen. Ja nettisivuja, niille voisi laittaa enemmän pelaaja- ja valmentajahaastatteluja sekä mahdollisuuden lähettää maksutta sähköpostikorttina tai tekstiviestinä kaverille matsikutsu.
 
Viimeksi muokattu:

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Iso-Britannia vs Norja
  • 4.90
  • 4.60
  • 1.53
Ruotsi vs Ranska
  • 1.03
  • 16.00
  • 24.00
Kazakstan vs Puola
  • 1.72
  • 5.10
  • 3.35
Suomi vs Tanska
  • 1.21
  • 7.50
  • 12.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös