Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 273 993
  • 123 818

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
No jaa. Wales aika helvetin tiivis nippu. Suomi itseasiassa syöttelee hyvässä tahdissa tarpeeksi napakasti, mutta tuonne ahtaisiin tiloihin pitää päästä, koska avautuu tila sitte muualle.
On tiivis, ja ei Suomella ole pelaajia jotka jollain tikitakalla tuota purkaisi eli suoraviivaisuutta silloin kun Wales on vielä varpaillaan ja niitä pystypalloja kanaviin. Näin tusinaseuraajan analyysinä.
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Wales ratkaisee joka tapauksessa pelin. Jos se vetäytyy, Suomi voi vielä tasoittaa. Jos se jatkaa aktiivisesti, niin tällä puolustuksella ei peliä voiteta.
 

Laiskiainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, AC Oulu
Kai tässä voisi ajatella lukemien olevan ihan "oikeutetut". Wales parempi, mutta toinen maali oli vaparia edeltäneen rikkeen vuoksi halvahko, ja Pukki sai realisoitua yhden lupaavan hyökkäyksen tulistaululle
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Mihins tää perustuu?
Karkeahko kärjistys mutta ei tuo pelaajatuotanto mitään kovin kummoista ole moneen samankokoiseen maahankaan verrattuna. Lupaavia pelaajia on mutta tuntuu että tärkeissä ikäluokissa ei kehitystä saada valitettavan useinkaan optimoitua.

Mitään Hyypiää tai Litmasta nyt on aika kohtuutonta käyttää verrokkina kun sen verran poikkeustapauksia olivat, mutta vähissä on nuoret pelaajat joilta voi odottaa nousua oikeasti isojen liigojen kokoonpanoihin. Myöskään junnumaajoukkuemenestys on ollut aika vaatimatonta, en tiedä onko enemmän valmennuksellinen syy?

Olen päässyt seuraamaan junnufutista aktiivisesti ja nähnyt monien lupaavina pidettyjen yksilöiden urapolkua. Muun muassa yksi sellainen ikäluokan parhaimpana lupauksena pidetty ei saa edes HJK:ssa mahdollisuutta tälläkään hetkellä, vaikka ikänsä puolesta ulkomaat voisivat jo kutsua. Mutta ei ehkä tämän ketjun kamaa enää sinällään.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mitä on potkupallomaa? Mikä sen määrittelee. Johan käyty arvokilpailuissakin. Se on aika kova suoritus ottaen huomioon paljon lajia pelataan globaalisti. Skoda cup on joka kevät, siinä ollaan kyllä tosi hyviä khekeheh
Kotimaan sarjan heikko taso ja seurojen makkaranmyynnin varaan perustuva budjetti, maailmanluokan pelaajia tulee 2 kpl vuosisadassa, ja maajoukkue on ollut vain kerran arvokisoissa (kun muut miljoonaväestön Euroopan maat kaikki ollut useasti).

Kyllä potkupallomaa on ansaittu ilmaus. Mutta siihen on historiaan, ilmastoon ja urheilukulttuuriin liittyviä perusteita, joten ei sinällään mitään hävettävää että ollaan Euroopan huonoin tämänkokoisista maista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös