Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 898 688
  • 20 457

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eikös Tapparaltakin hylätty keväällä -21 välierissä aika kyseenalaisesti maali? Jos on vähänkin aihetta niin yleensä hylätään. Eri asia tietysti onko säännöt liiaan tiukat tuon suhteen.
 

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Meni sentään liian aikaisin vihelletyt jäähyt tasan... toistaiseksi...

Alkaa vaikuttaa siltä, että tuomarit hieman menettää kontrollia pelistä. Tuomari sanoi jotain aika napakasti KalPan pelaajalle.
 

Ojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ja näin pelataa ylivoimaa - kannattais laittaa ne left ja right miehet oikealle puolelle, ni voitais joskus saada vaikka yksi laukaus ylivoimalla. Saatanan tunarit.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mattila tarjosi aggrea kun ei olisi pitänyt ja neliö hajoaa.
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Simontaival 2-0 yv, aika lailla lähti Mattilan johdolla Lukon neliö hontyilemään. Ei saumaa Lebellä
Jep, tuossa ei sinällään ollut edes hätää kun Kalpa pyöritti vaarattomasti neliön ulkopuolella eikä juuri vetoja tai poikkateita. Sitten yksi höntyilee, niin toinenkin irtoaa ja paketti leviää
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mitä vitun jeesuksen paskaa?!
Kalpasta on tullut liigan vastenmielisin joukkue tuomareiden perseiden nuolemisella ja ihan vitun älyttömällä filmailulla
Ainahan KalPa ja kuopiolaiset pelaajat on olleet tollasia 151-senttisiä hyppijöitä, mutta vituttaa kun silti saavat huseerata ihan rauhassa torjunnan jälkeen Lebedeffin naaman edessä eikä kukaan Lukon pakki pysty niitä heittämään sieltä hevon vittuun.

Ja vastaavasti toisessa päädyssä Lukko ei edes uskalla mennä maalille.
 

Kepakko

Jäsen
Ei tainnut olla maskia.

Mikä helvetti siinä on että meillä ei löydy yhtään tuollaista Mäenpään, Turkulaisen... (lista jatkuu pitkään) kaltaista pyörittäjää ylivoimalle.

Ei taida enää tulla eilisen kaltaista nousua, ikävä kyllä.
 

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Jos tilanne on sama vikassa, vetäisin tämän ihan yli. Täysin, silleen että läikkyy kunnolla. Vittu jonkun pitää herätä kurinpidossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös