Euroviisut 2024 ja UMK 2024

  • 306 288
  • 3 919

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Matti myöhänen jälkilähetyksestä sanoo nyt että Sinillä sattui ja tapahtui, puku taisi myös aiheuttaa alussa ongelmia ja hetkeksi esiintyjän pokka petti ja naurahdus kuultiin. Lisäksi alussa taisi ottaa väärän kiinnioton ja hetken oli vähän pihalla. Ja lisäksi ääni kuulosti vähän siltä ettei ihan täydessä kunnossa ole. Musta oli kuultavissa että pystyy vetämään ton paremmin kuin veti, mutta nyt ei kyllä kaikki tosiaan onnistunut.

Ck:n vedossa kameraosastolla tapahtui hetkittäin jotain jännää. Biisissä vaan on siinäkin tehty virheitä jotka vie tehoja, isolta osin liittyen tuotantoon(/miksaukseen mutta narulta ne soittimet tulee) ja bridgessä pari pikkumuutosta musassa toisi tehoa paljon enemmän.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
En tykännyt lavashowsta, noissa pöntöissä seisominen oli tylsä kun biisi on energinen.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers

Jeffrey

Jäsen
Kaksi useita hyviä räppibiisejä tehneitä räppäreitä tehnyt tällaisen Portion Boys coverin. Kovat oli odotukset, mutta aikamoinen pettymys tämä. Positiivisena nähdä, että Nublu hyvässä kondiksessa, pari vuotta sitten vähän hirvitti.
 

Tuamas

Jäsen
Vox Populi ei ny oikee tuonu kansan ääntä esiin, ihan viihdyttävä veto, mutta liikaa otti silmään/korvaan se että tärkeimmät (kertsi) tuli puhtaasti nauhalta.

Sijat 3-4.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Nyt sit se ykkössuosikki Sara Siipola, nyt jos vetää hyvin livenä niin on vahvoilla.
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Tähän asti ollut kaikki ihan täyttä paskaa minusta,ei alkua eikä loppua missään. Tasaista jumputusta. Seuraavan nimi on jo paskaa, tuskin taso paranee.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Ai ne on linnut jotka perutaan, eikä lennot
 

Siwankassa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue
Joo ei... Ei kiitos mg+nublulle. Ihan liian sekava kokonaisuus vaikka ideaa oli. Olisivat vaikka avaruuspuvuissa heiluneet lavalta toisille ennemmin. Harmittaa kun oma favorite biisi näistä ja tällainen show. Ck on vetänyt parhaiten tähän mennessä ennen Siipolaa
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Oliko noita Nublun osuuksia käännetty? Sinänsähän MG:n lyriikat voisi mennä ihan vaan somen toksisuuden ja riskien kritiikkinä ja jos lavashow olisi tuommoinen, niin ehkä siinä ei ihan suorat konnotaatiot tule liskojuutalaisiin ja nwo:hon (paitsi toki kun ne on mielessä).

Oli kyllä aika surkea live pojilta että ei taida olla riskiä MG:n ja Nublun tukholmanreissusta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös