• 1 122 554
  • 22 268

Le Banner

Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Jotenkin lapsenuskolla luotin, että tasoitus tulee ja kerrankin käy joku munkki ja kimpoilee vaikka sisään. Vitut, kirous elää ja voi hyvin. Hieno kiekkomatsi kuitenkin jo tunnelmankin takia.

Stintti

HIFK. Lapin kiekkoilu
Ei tuolla vissiin voi voittaa. Eka erä täyttä dominointia. Todennäköisesti myös Ilveksen pientä ruosteisuutta mutta silti peli näytti ihan timanttiselta. Kakkoserä aikalailla täysin Ilveksen, av toimi hyvin. 3 erään heti kylmää vettä niskaan eikä oikeastaan oltu kovin lähellä edes maalia. Ilves puolusti loistavasti vaaralliset alueet eikä siellä ollut tilaa yhtään. Yv ja 6vs5 täyttä kuraa, miksi Marleau, Pakarinen ei liiku enää ollenkaan siinä?? Koivistoinen seisoo maalin edessä aivan turhanpanttina. Käyttäkää sitä kiekkoa hänelläkin syvässä joskus. Vittu, jos tämä on Lehterän haluama ylivoima tyyli niin ei kyllä mene jakeluun.

Nashpre

HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC

HJL

HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Valehtelin. Sen verran vielä katkeruuspäissäni sanon, että tuomarit eivät olleet pelin tasolla. Molemmin puolin ihme vihellyksiä ja ennen kaikkien viheltämättäjättämisiä. Ei ratkennut tuomareihin, mutta ei näitä enempää, kiitos.

Bulilla

HIFK, Kurra hockey
Ollaan kyllä totuuden nimissä liigan keskikastia. Ei noin raskailla jaloilla varustetulla puolustukselle pärjätä, ollaan ihan jaloissa. Martin ihan ok taidot ylöspäin, puolustuksellisesti tosi heikko. Eikä voi odottaa menestystä, kun noin moni hyökkääjistäkin varastaa puolustamisesta, siellä mm. Vesalainen ja Jääskä surffaavat selät suorina vieri vieressä. Ensimmäinen erä ihan kivaa peliä, mutta luultavasti kyse siitä, ettei Ilves ollut saanut jalkoja auki. Kaksi seuraavaa erää aivan jaloissa.

timotl

HIFK
Ville Peltonen.

13 Yritystä suht kovalla materiaalilla Tampereella, 13 tappiota. Olen satavarma, että liigasta ei löydy yhtään valmentajaa joka kävisi HIFKin tasoisella miehistöllä 13 kertaa putkeen häviämässä. Puolet jatkoajan faneistakin valmentaisi 13:lla yrityksellä ainakin 1-3 voittoa Tampereelta.

Burnittaja

HIFK, Blackhawks, Chiefs, Liverpool
Eniten tässä ärsyttää kun hävittiin kahteen paskaripulia muistuttavaan maaliin. Pelissä oltiin jopa parempia kuin Ilves, mutta kun ei osu tai riitä niin sitten ei riitä.

Uskon silti että hyvä tästä tulee, mutta on tuo Nokia-Areena vaan paskaa vuodesta toiseen. Kunnon kryptoniittiä. Mitään ei olla vieläkään hävitty ja pakko se on Villeen uskoa. Kesällä aikaa sitten palautua pettymyksistä tai olla yhdessä orgasmissa koko ajan.

En viitsi enää edes aloittaa tuosta tuomari-kaksikosta, kun viimeeksi tuli bänniä niin maan jumalattomasti.

Bulilla

Ollaan pisteautomaattina aika usealle jengille ja se tulee valitettavasti näkymään kevään peleissä joko 2 tai 4 voiton sarjoissa. Tuolla on ihan liikaa pelaajia, jotka eivät valitettavasti pelaa oletetuilla tasollaan, vaikka nimet selässä onkin ihan kivoja

Nicky Nichols

HIFK
Kauden vituttavin tappio. IFK oli ekassa erässä tosi hyvä.

Ei toi Ilves kuitenkaan pelillisesti ole mikään mahdoton vastus voitettavaksi playoff-sarjassa. Kyllä se meillekin vielä joskus kääntyy.

Ensi viikolla asetelma on siinä mielessä toisinpäin, että kun tässä pitkän ajan tavoitteena on ollut voittaa se ”tamperelainen” niin ensi lauantaina Tappara tulee vastaan klo 15 Nordiksella oman derbynsä jälkeen, ja IFK pääsee levänneenä.

Ensi viikko kaiken taas muuttaa voi.

Kale

HIFK, Tom Laaksonen
Jos tätä Peltosen aikakautta haluaisi tähän mennessä kuvata yhdellä sanalla: Pettymys.

Samalla sanalla on helppo kuvata viimeistä 40 vuotta HIFKn matkassa. Kaudesta 1984-1985.

No, onhan siellä onneksi pari onnistumistakin joukkoon mahtunut, mutta pääsääntöisesti kaudesta toiseen peli on suurimmalta osin paskaa, surkeaa tai ihan vitun huonoa.

Tänään sentään nähtiin ensimmäisessä erässä (siis wau, ihan kokonaisessa erässä) sellaista HIFKiä, jota taas kauden alussa lähti naiivisti toivomaan. Pitäisi jaksaa koko 60 minsaa. Mutta se tuntuu tälle(kin) jengille olevan lähes utopistinen tavoite.

TheSirPena

Pentti Matikainen
Pelicans tuli juuri pisteen päähän HIFK:sta, kun ottivat kahdeksannen 3p. voittonsa putkeen. Ja ovat vieläpä kaksi matsia jäljessä. Kohta karkaa kotietu ja hups, yhtäkkiä ollaan taas niin tutussa tilanteessa: Taistellaan suorasta pudotuspelipaikasta.

edit. Niin ja Jukurithan nousi nyt HIFK:n ohi kolmanneksi. Hyvä meininki Mikkelissä ja Lahdessa.

Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
HIFK:lla on laaturosteri ellei jopa huippu sellainen ja sillä voi viedä aivan hyvin Suomen mestaruuden, mutta valitettavasti valmennus ei saa siitä parasta irti.

itseasiassa koko kausi on ollut yhtä pelin väkisin pakottamista, sellainen luonnollinen rentous ja peli-ilo puuttuu, jota ei saada kuin aika ajoin esille tuloksenteossa. Ilves ei ollut lainkaan ihmeellinen joukkue, mutta aika helposti lopulta vei voiton vaikka maaliero ei ollut kuin yksi maali.

En nyt sano mitään valmentaja Peltosesta muuta kuin, en ole koskaan nähnyt häntä peleissä rentona ja rauhallisena tietäen, että voitto tulee kotiin. Aina on joku säätö menossa vihkon kanssa ja joukkue pelaa koko ajan enemmän sukkasillaan ilman, että V8 alkaisi murista jo aloituskiekosta alkaen.