HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 142 666
  • 22 271

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Saipa tekee sen saman kuin viimeksikin, parkkeeraa oman maalin eteen eikä möyrijät tiedä mitä tehdä.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt vaan varovasti yv, ettei soi omissa. Kolmannessa sitten peruutellaan ja varmistetaan piste. SaiPalta. Joo-o.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

JeTTrue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU
SaiPa vetää kilpikonnapuolustuksella 5 minuuttia ja IFK pitää kiekkoa, laukauksia saatiin aikaseks ehkä kaksi? Loppupeli tulee olemaan samaa, mutta kohta pitäisi tulostakin saada aikaiseksi.
 

Stratman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No tämähän etenee taas mallikkasti. Liigan paras hyökkäys ja kaikkea. Toisen erän hyrrät nähty ja tuorein jaloin kohti kolmatta erää.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

TheSirPena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pentti Matikainen
Mielessä kävi, että olisin tilannut maksukanavat takaisin, koska Komarov. Nyt hymyilyttää, kun jätin tilaamatta. Komarovin ensimmäinen liigamatsi HIFK-paidassa, Nordiksella lähes täysi tupa(?) ja HIFK:lla tekee tiukkaa hävyttömän huonoa SaiPaa vastaan. Aikamoinen deja vu.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Hyvä että on pyöritystä, mutta nyt pitäisi tilanteen olla jo 5-2 tuolla hallinnalla. Aika heikkolaatuisia syöttöjä nähdään varsinkin ylivoimalla.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: HJL

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Alkoihan tuossa loppuerää kohti peli kääntymään meille, harmillisesti ei tehty paikoista, vielä. Tollaset rummutukset pitäis vaan tylymmin käyttää hyväksi.
Muistutti ihan syksyn Saipa-matsia himassa. Vastaavaa pyöritystä vaikka kuinka pitkään tehoitta. 0-0 se sitten päättyi. Lopulta jatkoajalla pelitilannerankkarista Vesalainen onnistui. Ei ihan parhaita matseja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös