Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 912 555
  • 20 457

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Yli puoli pistettä per peli, Liigan parhaita aloittajia, alivoimapelaajia ja kahden suunnan hyökkääjiä ja joukkueen kapteeni. Itse sytyn todella paljon.
Ja eilinen ykkösketju oli pariin kertaan niin pahassa mankelissa, että vähän tuli ikävä Mattilaa. Ottamatta nyt kantaa että johtuiko ne pyöritykset Fontainesta ollenkaan, ja on ykkönen toki puolustamaan joutunut aiemminkin (Burke, Mattila, Repo ovat 3/4 hyökkääjien miinuskuninkaista).

Tämä ehkä haaveiluketjun kamaa, mutta on suht hämmästyttäävää, miltä sarjataulukko näyttäisi, jos tänään sattuisi tulemaan voitto. Kun ottaa siis huomioon miten sekalainen runkosarjanpuolikas Lukolla on ollut.

Suht hämmentävää myös se, että eilisen perusteella Lukolla on paremmat erikoistilanteet kuin sarjakakkosella. Eli Lukon av > Ilveksen yv, ja Lukon yv > Ilveksen av. Palve alivoimassa oli kyllä erikoinen näky. Ja 5vs5 pelissä Lukko nyt ei Ilvestä ole perässä ollutkaan noin 25 vuoteen. Oliko Peter Larsson vai mikä silloin. Näittekö, yksi voitto ja lähdin heti keulimaan.
 
Viimeksi muokattu:

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eiköhän se siitä kun ukkoja tulee vempasta takaisin, uutta verta ulkopuolelta sekä junnuja ryminällä sisään.
Pikkasen kierrätystä niin hyvä tulee.
Juuri näin.

Alkukauteen verrattuna "uusia" kavereita on 3 kpl jo nyt. Järvinen, Hämäläinen sekä Jandric. Otin Hämäläisen tuohon mukaan, koska tämän kauden Liiga-debyytti tapahtui vasta 29.11.2023, vaikka CHL:ssa pelasikin jo aikaisemmin. Jos pahempia loukkeja ei tule, niin tilanne on varsin hyvä rosterin osalta ja jos jossain kohtaa pelaajat ovat suhtkoht kaikki terveenä, niin Lämsällä on positiivinen ongelma ja siinä kohtaa pitää sitten antaa lepoa ihan kaikille tasaisesti.

E: Ja eilisestä vielä sen verran, että v***u kun Ervasti olisi saanut kiekon maalin toisessa erässä. Hienosti huomasi että kuka on vastassa ja päätti kisutella siinä kohtaa "vähän". Olisi muuten ollut upea maali.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
E: Ja eilisestä vielä sen verran, että v***u kun Ervasti olisi saanut kiekon maalin toisessa erässä. Hienosti huomasi että kuka on vastassa ja päätti kisutella siinä kohtaa "vähän". Olisi muuten ollut upea maali
Joo, kun olisi vaan laukonut jäitä pitkin niin siellä olisi ollut ja saatu koosteisiin vähän materiaalia.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: #16

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Todella tarkkaa peliä ollut, ei vielä yhtään kunnon maalipaikkaa ja hidas tempo. Molemmat vetäneet trappia suurimman osan pelistä.
 

aimohemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Säppi ja California Golden Seals
Kuuluuko muilla huudot vaihtoaitiosta koko ajan selvästi?

Edit. Näemmä!
 

J.Hetfield

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kuparikiekko
Onpa seesteistä. Hallissa ja kentällä. Aition äänet vaa kuuluu Jantan selostuksen lisäksi.

Kovasti pomppii kiekko molemmilla. Onko jää ihan kunnon tikissä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös