Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 913 280
  • 20 457

Palvin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Sitten kaikki peukut pystyyn, ettei tästä tule seuravaaa sulamista kotikentällä. Onneksi ainakin vielä oltiin tehokkaita ja ylivoimaamali pitkästä aikaa Liigassa ja toinenkin maali siirretyn rangaistuksen aikana. Pomputkin vielä Lukon puolella tällä kertaa. Toivotaan nyt vielä totta kai että Lebe ja Burke eivät pahemmin loukkaantuneet.
 

Zapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT, Suur-Lukko
Burke kun siitä jäästä lähti liikkeelle niin ainakin kädet heilui ihan kunnolla ja muutenkin ihan skarpilta näytti niin en nyt lähtisi piruja maalailemaan tuosta kun koppiin lähti. Toki kuka näistä ikinä tietää, mutta kumminkin.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Käsittääkseni Kärppien paras kenttäpelaaja ollu koko kauden, niin miks ei sais hehkuttaa? Johtaa parasta ketjua vieläpä.
Saa toki vähän kehua. Mutta jos keskeyttää selostuksen huutamalla. HYRY!!!, kun se koskee kiekkoon, niin on se vähän noloa. Eikä noteerannut mitenkään sitä, että HYRY unohti kolmannessa maalissa Ponthuksen vetopaikkaan.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Jatkan bilettämistä. Lukemat vaikuttavat hyviltä. Toivottavasti ei käy rosterin kannalta liian kalliiksi tämä ilta (mahd. loukkaantumiset.)

Mun ei kannata seurata, niin jengi näköjään pärjää.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nyt oli myös pomput puolella. Stenqvistin läissy pomppivaan kiekkoon oli täydellinen. Westerholm potki toisen omiin ja kolmas meni Ohtamaan perseestä.

Tätä Lukko tarvitsi!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Roku

Larsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mistä sinä repisit rahat kolmen päävalmentajan palkkaan? Tämäkin kausi on täysin kesken, enkä itse lähtisi Lämsää kivittämään näistä tuloksista.
Lämsä helvettiin kansalaiskeräyksellä tai ilman mutta ei tuollaista paskaa voi vetää seuraavaakin kautta putkeen. Eihän tuossa ole pelikirjassa sivuja ollenkaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös