• 17 260
  • 439

Warrington

HIFK
Ilves ollut kyllä helvetin huono tänään. Mutta maalit lasketaan. IFK ei saa mistään sisään.

PS: Voitteko Pelicans ottaa tuon Ikosen takaisin Lahteen?

Kaukosäädin

Ilves 365
Mää tiesin että tää saatanan tuomaripelleily alkaa Eemeli Suomen sensaatiomaisen avausmaalin jälkeen. 4-0 jäähyt. My god! Mä häpeän. Tai ainakin jonkun pitäis hävetä ja lujaa. Vittu.

Frölunda

Bruins, Boston
Aijai, nättiä. Nyt tunarit täytyy vaihtaa 2 Min -> 5min, ja mielellään 5 vs 3 koko 3. erä. Kuulin korvanappiin Rönniltä, että nällä mennään, kun kokopunamiehet saa kiekkoa maaliin.

Roku

Rauman Lukko
Lukko-Ässät 2-0 kahden erän jälkeen. Alku oli kyllä Ässien mutta ei mitään vaarallisia paikkoja ollut.

Vahva tunne

Ässät
Vähän parempi, mutta edelleen aivan jumissa. Lukko hellitti turhaan ja tarjosi Ässille peliä. Vaan ei siä mitään kyllä tapahtunut.
Edelleen odotan fyysisempää otetta Ässiltä.

Doug93

Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Kai se pitää ottaa niin, että Ilves on kova, kun joka pelissä pitää tuomareiden tasoitella eroja.
Hienoa siis.

Fresh

Ilves
Turha tässä nyt mistään tuomareista on valittaa, eihän IFK:lla ole edes ollut mitään syytä rikkoa :D Ilveksen jäähyt aika selkiä, Masinin toinen tosin melko kevyt. Hyvähän tuo on ettei väkisin vihelletä tasan niinkuin yleensä Liigassa.

Kolmanteen pitäisi kyllä parantaa Ilveksen, karmeaa on ollut meno johdosta huolimatta

Tappara
Aika ikävästi näin oransseilla laseilla tuo puutarhurin veto kimposi plekseistä maalin eteen.