To 13.4.2023 Pelicans - Ilves

  • 68 832
  • 1 273

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ilman täysin tarpeettomia jäähyjä peli 0-0 avauserän jälkeen.

Harvoin näkee kyllä noin tyhmää pelaamista miltään joukkueelta. Tokan erän alkuun 3-0 ja peli on käytännössä ohi. Sellaista.

Tapolalla varmaan naurussa pidättelemistä.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Miten voi katketa selkäranka joka kerta ekaan vastoinkäymiseen? En tajua.
Mun on vaikea ymmmärtää, miksi Nyman otettiin kokoonpanoon. Oli jo Ässiä vastaan aivan sysipaska, ja nyt lahjoitti Pelicansille heti pelin alkuun ylivoiman pelaamalla ehkä sarjan huonoimman vaihdon keneltäkään pelaajalta. En vaan käsitä.
 

friikki otus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Se pieni toivon kipinä oli että nyt laitetaan kaikki peliin ja taistellaan. Mutta ei sitten väkisin. Eri asia jos kaaduttaisiin saappaat jalassa taistellen. Mutta nyt mennään jo ihan huumorin puolelle. Blood, Jasek ja Niemelä vaan nauraa meille.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Huomasitteko T.Tikka vei mediahuomion Rantalalta...nyt Rantala vähän profiilin nostoa toiseen erään!
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Muistin väärin, että Tikka olis ollut Pennasen luottomiehiä jo mestaruuskaudella, mutta olikin vielä Vaasassa tuossa vaiheessa.

Tuollaseen paikkaan ihan älyvapaa teko. Hämmentäjän kuuluu hämmentää, mutta G6 selkä seinää vastaan, maalin tappiolla ja valmiiks jo alivoimalla ns. ei-aivan-täysin-voittavan-pelaajan-ratkaisu.
 

Pablito

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, Toronto Maple Leafs
Ei kahta sanaa, ansaitut lukemat taululla. Ilveksellä mennyt lataus täysin yli, tähän lisäksi kärkipelaajien syväjää ja helvetin tyhmät jäähyt päälle niin tulos näkyy taululla. Kausi ohi kahden erän päästä jos ei ihmettä tapahdu, pronssipeli ei voisi vähempää kiinnostaa tämän lampaanpersejoukkueen kohdalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös