Eduskuntavaalien tulosilta – seuraa näitä

  • 112 427
  • 2 109

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Ketkähän Petterin pääministeri-kesäjuhlissa pussailee toisiaan? Mikko Leppilampi ja Tuukka Temonen? Housut kintuissa mutta ”Finland”-kyltillä peitetään penikset.
Eiköhän sinne tule Wahlroos, Bengt Holmström sekä Olli Rehn kippistelemään sekä pohtimaan maan tulevaisuutta. Musiikkipuolesta tulevat vastaamaan Matti ja Teppo.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Agenda taiteen ja kulttuurin leikkauksissa on yksinkertaisesti se, ettei se ole yhtä tärkeää kuin esim. koulutus, ruoka, polttoaine, tai terveyspalvelut. Ja jos jostain pitää leikata, niin vähemmän tärkeästä.

Luulisi olevan ihan maalaisjärkeä tämän.
Katsotaan avaukset jos ja kun PS sinne hallitukseen pääsee, että millä sanoilla taiteen kulttuurin leikkauksia perustellaan. Nythän voisi ekana vaikka lakkauttaa Aalto-yliopiston taidepuolen, Ateneumin ja laitosteatterit.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Purra alko vetää lambadaa. Turkkilaiset instagram-miehet ovat löytäneet uuden päiväunikohteen.
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kokoomuslaiset vetää semmosta voitontanssia, että tästä enään puuttuu se, että Persut vetää dieselibemarilla moottoritiellä oikealta edelle ja Kokoomuksen Tesla peittyy mustan savun sekaan.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Aerobicciä ja Rocky III:n soundtrackia. Meno kuin 80-luvulla.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ero kasvaa Kokoomuksen hyväksi
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Näin yliopistossa opiskelevana sitä saatetaan olla vielä aikamoisessa kusessa Kokoomuksen kanssa. Toivotaan, että PS pitää keskituloisten ja köyhempien puolta hallituksessa!
Täältä palstalta tuli hyviä neuvoja tuohon. Mene vaan töihin josta maksetaan enemmän palkkaa! Ei pitäisi sen vaikeampaa olla!
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Onko tämä muuten eka yli 20% persuille? Purra tuli kovaan paikkaan Halla-ahon saappaisiin, mutta onhan tuo iso vaalivoitto.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös