Lukáš Jašek – taikuri Třinecistä

  • 17 924
  • 83

mas59

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Olen jo pitkään fiilistellyt kentällä: Jasek - E Vilen - A Jämsen. Siinä voisi olla DYNAMIITTIA ja taitoa jopa liigan kärkeen asti!
 

Karpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nyt Jasek peluutetaan myös puhki kun pelaa 21-23min per peli niin loppuvaihdosta varmasti vähän hapottaa niin päässä kun jaloissakin. Viime kaudella peluutettiin aika rajusti kärkijätkiä ja tällä kaudella vain Jasekia.

Jasekin jatkuva alivoimapeluutus on ihmetyttänyt jo pitkään.

Luulisi, että olisi järkevämpää antaa miehen levätä alivoimat ja päästää sen jälkeen irti täysillä energioilla.

Peluutusta toki puoltaa Jasekin alivoimalla tehdyt 4+2, mutta ainakin itse näkisin suuremman hyödyn tulevan tuoreilla jaloilla ja virkeällä mielellä suoritetusta peliajasta tasakentällisin ja ylivoimilla.

Erikoistilanteisiin voisi muutenkin kouluttaa omat erikoismiehensä, mutta eiköhän Niemelä tiedä paremmin.
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Kaverilla on kyllä itseluottamus aika hukassa tällä hetkellä, maali tekis kyllä poikaa.
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Muutama peli pitää enää ukon hiihtelyä kattoa. Keskittyy tälläkin hetkellä enimmäkseen mussuttamiseen eikä peliin.
 

PohjPelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Lahden Pelicansin tähtihyökkääjä Lukas Jasek, 25, kiekkoilee ensi kaudella Ruotsissa. Ruotsalaislehti Aftonbladet kertoo, että Lasekin uusi joukkue on SHL:ää pelaava Oskarshamn IK. Jasek pelaa toista kauttaan lahtelaisseuran väreissä. Viime kaudella komeat 51 tehopistettä mättänyt tshekkihyökkääjä kirjasi tällä sesongilla 57 runkosarjaottelussa 18 maalia ja 39 tehopistettä. Parhaillaan meneillään olevissa pudotuspeleissä mies on tehnyt kuudessa ottelussa tehot 2+3=5. Lähde: Pelicansin kultakypärä vaihtaa maisemaa - uusi seura selvisi! - Leijonat
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Jasu tehnyt muuten jo 7 pistettä sarjaan, 3+4. Tätä Jasekia ollaan kaipailtu joka ottaa joukkueen reppuselkään!
Tosi hyvä kenttä tuo Bryggman - Jasek - Kelleher.
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Tää on vanhentunut hyvin. 1+1 ekaan erään game sevenissä.
Joo mun heitot tunnetusti vanhentuu tosi hyvin :D sama kävi kun haukuin Tuksua turhaksi ja oli sitten junnu kentässä ennen poffien alkua isossa roolissa
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: aave

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Pakko myöntää että näin kaiken mun Jasekiin vittuuntumisen jälkeen Jasek oli tässä Kalpa-sarjassa hyvä. Eikä vain pisteissä vaan myös taklasi yllättävän usein ja kuten parin pelin jälkeen sanoin niin väänsi kulmissa yllättävän innokkaasti ja pisti jopa kroppaa likoon myös kiekon eteen.

Yllätti miten se jopa paransi peliään näissä peleissä ja Kelleherin ja Bryggerin kanssa yhteispeli löytyy paremmin koko ajan.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Jälkiviisaana ihan hyvä, että Jasek lepäili pitkät tovit. Nyt kun alkoi pelaamaan, saatiin kokonaan uusi mäntä koneeseen tärkeillä hetkillä.
 

Iin Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Jasulta aikamoinen hauis pöytään. Kyllä sieltä taitelijasielun lisäksi löytyy myös taistelijasielu. Huikean kehityskaaren vetänyt meillä. Posia että ei lähtenyt KalPan provoihin mukaan ja pää kesti!

Meinasin laittaa Jasekin ja Bryggmanin Liigapörssiin ennen iltaa, mutta en uskaltanut muuttaa mitään, niin kuin en veikatakaan lopputulosta peliin liittyen. Jännitti niin perkeleesti, aina viimeiselle minuutille asti. Toinen erätauko oli pahin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: aave

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Onko voittava pelaaja? Tuleeko ensi kaudella ikävä?

Kovassa iskussa on Jasek tällä hetkellä. Eikä vain tehojen puolesta, vaan myös pelillisestikin. Parasta Jasua juuri silloin kun tarvitaan.
 

Jakas Lusek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Antti Tyrväinen
Onko ylilyönti sanoa Jasekia tällä hetkellä liigan parhaaksi kahden suunnan hyökkääjäks?
 

MrTriangle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Haluan tunnustaa syntini.

Siitä ei ole kauaa. Kirosin itsekseni, että saa tuo saatanan tsekki lähteäkin ensi kaudeksi. Olisikohan ollut sen pelikieltoa tuoneen huitaisun jälkeen. En muista kirjoitinko Jatkikselle aiheesta vai mökötinkö kotona kevyessä nousuhumalassa, mutta tunteen muistan. Ja minua kaduttaa.

Ehkä tämä johtui siitä, että runkosarjan pistepotti ei näyttänyt yhtä kauniilta kuin viime kauden osalta. Vielä enemmän todennäköisesti vaikutti se, etten tyhmänä katsojana sisäistänyt näkemääni; en tajunnut mitä kaikkea muuta Jasek kentälle tuo. Kaikista eniten kuitenkin vaikutti sisälläni vallinnut kiukku ja pettymys, joka lopulta johdatti syntiini.

Nyt voin vain nostaa käteni pystyyn ja olla iloinen virheestäni. Jasek ei välttämättä runkosarjassa pisteillä herkutellut aivan viime kauden malliin, mutta kyllähän hänen merkitys mitataan niin monessa muussakin asiassa. Tämä jätkä on aivan kurko sarjaamme. Vielä ennen tätä iltaa pelkäsin, että mitenhän pipo kestää, ja mitä kävikään: kahden maalin lisäksi mies sai koko Ipa-lauman päävalmentajaakin myöten sekaisin!

Tämä oli minulle se ilta, kun Jasek sai paikan turkoosissa sydämessäni.
 

Sandman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Olen pitkin kautta ihmetellyt, mistä se antipatia Jasekia kohtaan on tullut, ukkohan on koko ajan pelannut helvetisti, taklannut, raastanut yms ja silti jengi on valittanut.

Pisteiden valossa ei ole ollut yhtä hyvä kausi kun edellinen, mutta ei Jasekia ainakaan yrittämisestä voi syyttää. Välillä kuumenee ja turhia jäähyjä, siinäpä ne miinuspuolet oikeastaan kiteytettynä.

Keväällä tuli jakso, missä oli useasti omiin kolisseen maalin aikana kentällä, mutta harvoin silloinkaan oikeastaan maalit Jasekin piikkiin menivät.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös