Eduskuntavaalit 2023

  • 359 270
  • 4 401

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Hei Kansalaispuolueen edustaja: Jos olisimme yhä puolueeton maa, se ei tarkoita sitä, etteikö tänne hyökättäisi. vrt. Natsi-Saksa Belgiaan ja Hollantiin toisen maailmansodan aikana.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Miten tuolla toimittajalla pysyy pokka.
Varmaan valmistautunut tähän koitokseen jo useamman viikon ajan, koska tietää, että tässä ohjelmassa jos missä häntä alkaa ärsyttämään. Itse ottaisin muutaman kunnon paukun ohjelman jälkeen ja menisin vähäksi aikaa ulos viilentämään hermojani.
 

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
"Nato on luotu estämään nationalistisiä liikkeitä nousemasta entiseen loistoonsa" (tai jotain sinne päin). Mikähän se "entinen loisto" on?

Ainakaan ei voida väittää, että YLE toitottaa vain punavihreitä arvoja. Paljon yllämainittua suoremmin ei voi natseja kehua. Toki YLE saattaa olla niin kiero, että mainitun kaltaiset puheet sattavat itse asiassa sataa punavihreiden laariin...
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vähän kyllä säälittää Roinisen puolesta, että tuollaisten sekopäiden keskellä joutuu toimimaan. Eihän tuolla ketään voi tosissaan ottaa..
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuo eläinoikeuspuolueen neito ei kyllä kauaa puolueessa vanhene. Kyllästynee tunareihin/höyrypäihin ja liittyy johonkin oikeaan puolueeseen. Vaikuttaa terävältä tapaukselta.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Kyllä sitä on iltaisin vietetty monta yksinäistä ja harhaista tuntia oman päänsä sisällä, että näihin ajatuskulkuihin on päädytty.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
JOS olisin upporikas öljysheikki, niin haluaisin ihan uteliaisuuttani antaa jokaiselle pienpuolueelle vaikka 4 miljoonan markkinointibudjetin ja katsoa mitä tapahtuu.

Toki Kontiola hommattaisiin KalPaan ensin.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
No mitäs sitten Ukraina tekisi, jos aseapu lopetettaisiin SKP:n edustaja? Venäjä tulisi ja valtaisi koko maan ja tuhoaisi koko Ukrainan kansan ja kulttuurin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös