Posilaari

  • 804 052
  • 4 047

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Ouluulaiset jäämässä kanssa nollille, joten kotietu edelleen omissa käsissä.
Samalla toistepäin ajateltuna IFK saamassa kolme pistettä ja uhkaa tiputtaa toisen Kärpät/KalPa kaksikosta top-6 ulkopuolelle. Perketi, tiiä kummalle noista tässä pisteitä toivoisi.
 

Pizza peku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Samalla toistepäin ajateltuna IFK saamassa kolme pistettä ja uhkaa tiputtaa toisen Kärpät/KalPa kaksikosta top-6 ulkopuolelle. Perketi, tiiä kummalle noista tässä pisteitä toivoisi.
Joo jos IFK voittaa ja Kalpa häviää, niin yhtäkkiä siinä onkin vain piste eroa. Pelsuilla onneksi Ilves vastassa. Siinä voi käydä vaikka niin että huomenna sijat 4-7 on kaikki pisteen sisällä, toki Kärpillä yksi peli enemmän pelattuna.
Hifkillä on vielä aika helppo loppuohjelma: Saipa, tps ja jyp.

Noh, jos Kalpa hoitaisi nuo omat pelit kunnialla, niin ei tarvitisi miettiä mitä muut tekee...
 
Suosikkijoukkue
Kalpa
Ensimmäisien erien jälkeisissä tulosten jäädessä oltaisiin jännittävissä asetelmissa.. Kävi Kalpan omassa ottelussa kuinka tahansa. Pisteitä saamalla kotietu paikalla!!
 

AriL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Nyt on se tasonnosto, jos vertaa mm. lauantain peliin. Tämä näyttää jo ihan erilaiselta. Lopputuloksesta nyt en vielä osaa sanoa..

Edit: ei kyllä Tapparakaan ole ihan normaaliin tyyliinsä mukana pelissä. Ei KalPa ihan noin suvereeni ole..
 
Viimeksi muokattu:

AriL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
On muuten puolustuskin aivan eri tasolla kuin kahdessa aiemmassa pelissä. Omista päästään hyvin pois ja muutenkaan ei ole mitään hätää millään osa-alueella. Ylivoimaa saa edelleen parantaa.. vaikka noin kuten Rissanen teki :)
 

KalPamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
En sano että täällä Rahmia kehuneet olisivat haukkuneet häntä aiemmin. Mutta näin ylipäätänsä niin kyllä ainakin meikäläistä hymyilyttää kuinka jo ekassa Rahmin pelissä haukuttiin sysipaskaksi yms. Yhtäkkiä hän on HYVÄ MAALIVAHTI, sitten taas vaikka Jyp pelin jälkeen haukutaan pystyyn (vaikka kaikki järkevät kannattajat jotka tajuavat jääkiekosta jotakin edes näki ja tietää että esim tuo perjantain Jyp pelissä puolustaminen oli päin vittua ja Rahm ei voinut yhdellekään maalille yhtikäs mitään). Mitä yritän sanoa, että pitäkää silmät visusti telkussa taikka sitten livenä jäässä ja sen tapahtumissa, ennenkun sitten hyökkäätte ekana hävityn pelin jälkeen syyttämään maalivahtia. Rahm ollut odotuksiin nähden jopa HYVÄ, tilastoita kattellessa ei oiken voinut odottaa mitään, mutta yllättänyt positiivisesti. Ens kaudella vois pitää joukkueessa MIKÄLI taso jatkuisi samana, myös aika edullinen pelaaja Jatkolan kakkoseks.

EDIT. Tietenkin aina riittää noita junnuja jotka ei tajua mistään mitään kun puhutaan lajista nimeltä jääkiekko, mutta jätetään heidät omaan arvoonsa!

HUOM! Korostan, yleisesti tota mv:n syyttämistä, älkää syyttäkö ilman syytä :D Peace out !
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös