Mikkelin Jukurit kaudella 2022–2023

  • 570 327
  • 3 712

Slash

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
”Kauden viimeinen erä” Toivotaan kovaa taistelua ja tunnetta. Lisätäänkö Huuhtasen kolmen pisteen heitto meidän sarakkeeseen..?
 

Constantini

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Vittu te olette surkeita. Kausi katkolla ja vielä johdetaan peliä, mutta tämä ei ole henkisesti vahva joukkue. Ei kovin tietäjä tarvinut olla 3-2 tilanteessa kun arvaili, että eiköhän Tappara tämän kumminkin vie. Ei voi kun itseä syyttää miksi loppukaudesta on se tilanne, että on pakko voittaa sarjajohtaja.
 

Gameson

Jäsen
Olipas taistelu. Henkisesti isoja juttuja, että onnistuvat nousemaan tuolla tavalla johtoon, mutta maalivahtipeli ja alivoima. Siihen tämä lopulta kaatuu. Pienet voittavat asiat. Nöyryys. Niissä on tehtävää.

Vähän harmillista, että juuri Tapparaa vastaan onnistutaan ensin niin hyvin hyökkäyspelissä, mutta lopulta homma kaatuu samoihin virheisiin ja ongelmiin.

Tämän joukkueen maksimi on tuossa. Ensi kaudella pitää olla moni asia paremmin. Ja pelaajat terveenä. Tämä kausi osaltaan kaatui myös siihen, että kaikki koko ajan klesana.
 

juhtii72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
On kyllä todella harmillista, ettei koko kauden ajan vaivannutta alivoiman surkeutta saatu missään vaiheessa korjattua. Siihen kaaduttiin tänäänkin loppuviimeeksi. Katse kääntyy kyllä tässä kohtaa valmennukseen, onhan pelaajisto kuitenkin Gareyevia lukuun ottamatta sama kuin viime kaudella. Valmennukseen on pakko kyllä saada joku uusi koutsi jo alivoimankin takia ensi kaudelle...
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Se jo kuuluisa toivonkipinä taas heräsi 3-2 maalin jälkeen, mutta se saatiin myös sammuksiin melko nopeasti. Jos tämä peli olisi ollut tammikuun alussa, olisin nyt kehumassa Jukurien hyvää taistelua sarjan parasta vastaan. Nyt ei vaan pysty...

Niko Huuhtasen painiheitolle ja tsekkivelloksille+Odenille kehut. Onko Odenilla jo nimi paperissa ensi kaudesta?

Pelataan nyt kuitenkin kunnialla kausi loppuun. Kolme vielä. Huomenna JYP jäihin.
 

Hyppynaru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Katse kääntyy kyllä tässä kohtaa valmennukseen, onhan pelaajisto kuitenkin Gareyevia lukuun ottamatta sama kuin viime kaudella.

Gareyevi ollut koko kauden ilman joukkuetta. Miksi ei hankittu rauhoittamaan puolustusta? Olisi varmasti saatu mies halvalla hankittua, kun ei muualta ollut tarjouksia tullut. Ymmärrän että venäläisiä ei haluta, mutta onhan niitä nyttenkin Liigassa.

Mutta itse puolustukseen. Sakannu koko kauden harjoituspeleistä lähtien ja lopputulos nähdään tässä. Minun syyttävä sormeni kääntyy Lydmaniin. Mies joka palkattiin hoitamaan puolustus kuntoon haahuilee ennen peliä hallin käytävillä ja juttelee ihan muista asioista. Tässäkö on se meidän valmentaja Toni Lydman? Mutta niin, kun puolustus ei toimi, ei toimi alivoimakaan. Ihan älyttömiä puolustus virheitä läpi kauden ja varsinkin tässä loppupuolella kautta, johtuuko itseluottamuksen puutteesta vai eikö pelaajat tiedä mitä tehdä? Ja tähän kun vielä lisätään se, että yli puolet kaudesta maalissa oli Tuohimaa joka hädin tuskin edes ohjasi puolustajia. Ensi kaudeksi puolustavia puolustajia, puolustusvalmentaja ja maalivahti joka haluaa voittaa. Etiäppäi!
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Gareyevi ollut koko kauden ilman joukkuetta. Miksi ei hankittu rauhoittamaan puolustusta? Olisi varmasti saatu mies halvalla hankittua, kun ei muualta ollut tarjouksia tullut. Ymmärrän että venäläisiä ei haluta, mutta onhan niitä nyttenkin Liigassa.
Molemmat peukalot ylös organisaatiolle, että tällästä ei edes mietitty. Ei kiitos. Näitä ei tarvita.
 

Hoki88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit + Idän ihmeet
Mikähän on meidän ensi kauden budjetti tämän kauden epäonnistumisen jälkeen? Taloudellisesti takkiin on tulossa varmasti.
Ensi kauden myynnin osalta olisi todellatodella tärkeää että huominen hoidetaan kunnolla ja jotain spesiaalia faneille ja paikalla olijoille. Viimeinen kotipeli, ensi viikon vierasreissut ja sen jälkeen Leville. Huomenna halli suhteellisen täynnä ja ihmisiä paikalla, saa järjestää fanitapaamisen pelin jälkeen.

Edit. Fanitavarat alennusmyyntiin ja kioskit tyhjäksi.
 

Deeq

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ, Jukurit
Kyllähän me toi Euroopan mestari koville laitettiin, ensimmäinen erä todella kovaa puolustamista ja siitä eteenpäin olimme omaan silmään parempi joukkue, mutta Tappura teki maalit. Eikä Nuha-Matin poissaolo haitannut todellakaan.

Ikävää, että saamme todeta tämän kauden olleen suurimmalta osalta suuri pettymys viime kauden jälkeen, mutta näin se vain menee pikkuseuralla, kun ei ole resursseja ja leveyttä esimerkiksi tälläisten tällä kaudella koettujen loukkaantumisrykelmien aikana. Ykkösmaalivahti hankinta epäonnistui historiallisen huonosti, puolustus ei ollut liian kova, hyökkäyksen kärkihepat ei ollut lähelläkään samaa tasoa mitä viime vuonna. Kovarcikeiltä odotettiin aivan liikaa, onneksi jätkät nyt mättää pinnoja, selvästi kevvään miehiä. Valmennus liian kapea Vepun lähdön jälkeen. Kyllähän näitä syitä löytyy, tästä hyvä mennä organisaationa eteenpäin ja oppia ensi kaudelle.
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Palmu, Räty, Salminen. Näitä ei pystytty korvaamaan, tulos on tässä. Tämän lisäksi selvät puutokset valmennuksessa sekä kokemattomuus rekryissä. Oppia ikä kaikki sanoi mummo vainaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös