Treidispekulaatiot ja huhut 2022–2023

  • 374 626
  • 1 312

Nick Neim

Jäsen
Pagnotta puhuu paskaa. Miksi Carolina haluaisi vahvistuksia puolustukseen? Joukkueen puolustus on liigan parhaimpia. Carolina tarvitsee vahvistuksen hyökkäykseen.

Edit: Sorry tuplat.
Ihan ok pakisto, mutta ei mikään paras todellakaan. Esimerkiksi Giordano on välillä täysin hasardi. Plus se, että jos tulee loukkaantumisia, kuka paikkaa?

Ihan ok pakisto, mutta ei todellakaan liigan parhaimmistoa. Aina voi parantaa, sitä meinasin.
Taisi tummennettu päteä Toronton lisäksi myös Carolinaan, kun menivät Gostisbeheren hankkimaan.
 

Knap

Jäsen
Kyllä mä fantasiamaailmassa ottasin tolla hinnalla Bertuzzin Bruinsiin. Ihana pelaaja. Joku ens vuoden ykkönen+jotai. Tarvetta ei sinällään ole, mutta loukkeja tulee aina ja ois kyllä loistava pelaaja pleijareihin.
Tämä visiohan ui nätisti maaliin. Nyt jännittää enää mikä se hinta tulee olemaan sillä on kaksi aika vastakohta GM:ää. Toinen on tunnettu hyvistä treideistä ja toinen on tunnettu paskoista treideistä.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Vieläkö Lucic lasketaan top-9 laituriksi? Eiköhän Flames hänet voisi ainakin kaupata, jos joku siitä jonkun 3.kierroksen tarjoaa. Eiköhän tuo itään kelpaisi alempiin kenttiin rentaliksi jollekin joukkueelle joka kaipailee kovuutta mahdollisiin kohtaamisiin Tampan tai Bostonin kanssa.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
Twiittailee eestiläinen nainen koiransa kanssa?

Mulla ja mun kissalla ei mitään lisättävää tähän väliin.
Toby ehtikin jo tähän vastaamaan että on ensimmäisenä breikannut useampaa uutista ja treidiä viime viikkoina. Eli joo on ihan legitti lähde.
 

Nick Neim

Jäsen

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Alkuperäisessä tviitissä puhuttiin hyökkääjästä, joten siihenhän Stanley ei sitten sovi.

Mutta kyllähän Stanley muutoin olisi JR:n näköinen hankinta puolustukseen (Gudbranson ja Oleksiak olivat saman profiilin pakkeja, jossain määrin myös Jack Johnson).
Ei kun niin olikin. Meni nopealla lukaisulla ohi. Muuten voisi ehdottaa Zadinaa tai Vranaa, mutta luulisi, että se kauppa olisi tehty yhdessä Hronek-kaupan kanssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös