Mikkelin Jukurit kaudella 2022–2023

  • 566 912
  • 3 712

juhtii72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kyllä on taas vaikeaa. Miten voi toi maalinteko olla noin hankalaa, ja mitä ihmet teki tuossa Ässien maalissa meidän ykköspari Larsen-Nässen???
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq

Gameson

Jäsen
Tämä peli piti voittaa. Hyökkäyspeli kertoo olennaisen. Kirk oli lopulta turisti. Pisteitä jonkun verran, mutta tärkeimmillä hetkillä täysin pimennossa, Batna on liian isossa roolissa ja hyökkäysalueen hyökkäyspelissä ei ole mitään ideaa. Kovarcikin ketju ainoa, joka sai jotain aikaan. Ässät tiesi tämän, ja peluutti nelosketjua. Huhhuh.
 
Viimeksi muokattu:

Pankala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Olli oli koko pelin ajan jo luovuttaneen oloinen, jos huomenna joku haluaa pitkävedosta jotain, niin HPK:ta isolla rahalla.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kovarcikin veljeksille kehut tästä pelistä. Pelaaminen on parantunut viime peleissä. Siihen ne kehut jäikin. Huuhtanen aivan yössä niin kuin on ollut jo jonkin aikaa, v samoin Puistola ja Jormakka. Aaltosta en mainitse, kun teki maalin.. Larsenilta aivan hirveitä töppäyksiä ja vielä monta. Liikaa jo luottaa kykyihinsä? Voisihan tähän luetella melkein kaikki.

Huomisessa jännittää lähinnä se, että saadaanko edes yksi maali. Epäilen. Siellä on jo etukäteen mietittynä hyvä mv.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös