Kerhon peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 570 074
  • 9 852

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Onko toi selostaja kännissä? Kerho menee 3-2 johtoon niin kuvittelee että 2-1...kärpät tasoittaa 3-3 niin 2-2. Missä maailmassa tää elää?
 

TheRikza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
Halpaa on tänäänkin
 

Nas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tästä paskaakaan tule tänään(kään). Kivasti roikutaan tuloksessa kiinni johonkin asti, kunnes kuolinisku napsahtaa.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Oulun reissulta pitää tulla pisteitä enemmän kuin vaikkapa kaksi tasuripistettä, sillä loppukauden ohjelma jatkuu vaikeana.
 

rapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kolarin Turmio
No siinä kyllä puuttui tilan täyttö ja kiekottomien seuraaminen ihan totaalisesti koko suoraa puolustavalta kentältä. Numero 58 Henriksson erityisen kuistilla mun nähdäkseni.

Huolestuttavan helpon näköisesti on monta monta kertaa päästy kävelemään Kerhon alueelle ja maalintekoon muutamassa viime pelissä. Eikä selityksestä mene edes uudet pelaajat ja systeemin ihmettely (näitä tapahtuu muillekin) tai vastustelijan hyvyys (OK, viimeisimmässä Kärppien farmin portteja kolkuttelevan Niemelän nousu oli hävyttömän hyvä).
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Ykkönen on tänään hukassa puolustamisen kanssa ja se näkynyt jo parissa pelissä!

Tuleeko tänäänkin turpiin 60min jälkeen.
 

M10

Jäsen
Uhh... no nyt mä syytän kyllä Nurmea. Saamattoman, hitaan ja pelokkaan näköistä.

On kyllä valitettavasti Nurmen kehitys mennyt jopa taaksepäin. Ei vaan ole edes vahingossa voittavaa pelaamista, vaikka satunnaisia näyttäviä kiekollisia suorituksia nähdäänkin.

Kerho vuotaa nyt liikaa päästäkseen pleijareihin. Maalin hinta on pieni, tylyys puuttuu. Toki veskoiltakaan ei juuri tule vaadittavaa päällä seisomista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös