Positiivisuusketju kaudelle 2022–2023

  • 97 164
  • 665

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Lisätsemiä tulee seuraavien pelien vastustajista. Kaikki kunnia Jukureille ym., mutta niiden kustannuksella on saatava yv ja av toimimaan niin hyvin kuin mahdollista. Ilves on seuraava mittari.

Edit. lisää kolmen pisteen voittoja napsittava.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Ja fanikatsomon lähettyviltä F-oikeasta ihan maalin takaa 8-riviltä todistin maalit ja hyvän tunnelma !! Kiitos Fanikatsomo!!!!
G katsomossa ja sama fiilis. Olipas hienoa ensimmäistä kertaa olla katsomon ytimessä. Aina ennen istumassa.
Kiitos PM & CO tunnelman luomisesta. Vieläkin hieman hymyilyttää.
Oli mahtava ilta ja peli. Kiitos.
 

19465

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Mika Pyörälä, Ville Mäntymaa
Upea viikko takana! Sarjakärki ja CHL-finalisti kaatui miehekkäillä ja suht suvereeneilla esityksillä, ja SaiPaa vastaan dominoitiin ja mätettiin maaleja oikein urakalla.

Tämmöisellä pelillä tämä joukkue voi mennä vielä pitkälle, todella pitkälle. Olen itse sitä useasti kuuluttanut täällä, että nyt kääntyi tämä kelkka, ei ole edellisillä ennustuksillani kääntynyt, mutta nyt olen luottavainen että suunta on vain ylöspäin.

En ole ollut tähän joukkueeseen näin luottavainen sitten kauden alun! Upea viikko, ensi viikolla tilaukseen jälleen 9/9 pistettä!

Kiitos Kärpät!
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Upea voitto! Hieno päätös, todella hienolle viikolle kokonaisuudessaan. Nyt tuli sitä kaivattua jatkumoa sille hyvällä pelaamiselle koko viikon ajan ja oli kauttaaltaan koko viikko todella tasaista ja korkealaatuista suorittamista isossa kuvassa katsottuna. Ja tottakai loisto viikko sitten kruunautui launtai-iltana kotipelissä Tapparaa vastaan tuolla tavalla, niin mikäs sen hienompaa. Tänään oli jotenkin vapautuneen oloinen Kärppänippu, koko aiemman viikon hyvistä suorituksista oli vapautunut isosti energia aja tänään lataus ja kaikki oli kohdillaan eikä tarvinnut kuin antaa palaa.
Liigassa korkealaatuista kiekkoa
Pelaaminen on ollut jo pidempään hyvää isossa kuvassa balanssissa. Ja toki pelilliset raamit ja tukipilarit siellä taustalla ovat olleet vahvasti läsnä koko ajan, mutta nyt on Late viime aikoina hyvällä tavalla päästänyt vähän enemmän suitsia löysemmälle, ja se on kyllä vapauttanut upealla tavalla Kärppien peliä raikkaammaksi, tunnepitoisemmaksi ja aktiivisemmaksi, josta välittyy se halu ottaa ohjat ja olla pelin päällä. Kuten tänäänkin, niin olipa upeaa, että jatkettiin alusta asti samalla linjalla, eikä Late ollut välipäivien aikana laittanut suitsia tiukemmalle ja antoi pelaajien enemmän pelata hieman vapaammin. Joka on mielestäni suurin syy siihen, että nyt pelaamisesta välittyy isompi tunne, pelaajien on myös helpompi päästä flow-tilaan ja pelaamisen imuun.

Tuntuu, että nyt se pelaajien ja Laten yhteistyö toimii paljon paremmin. Late loi päivästä numero uno, todella tiukat raamit ja rakenteet pelille, liiankin tiukat, joka johti varmasti pitkälti pelaajien liialliseen virkamiesmäisyyteen ja siihen, että pääkoppa ja mieli oli todella kovalla kuormalla. Nyt on koko kausi harjoiteltu Laten pelikirjaa pyytettömästi ja äärettömällä kurilla, niin nyt voikin sitten höllätä vähän suitsia ja antaa myös pelaajien vähän enemmän "pelata" sekä tuoda sitä omaa luovuutta siihen prosessiin mukaan, joka johtaa siihen, että nyt meillä on paljon yhteenhitsautuneempi kokonaisuus tuossa, jossa alkaa yhtäläisesti näkyä, niin Laten, kuin nyt myös vihdoin ja viimein se pelaajienkin käden jälki ja tuoma lisäpanos, kun saavat myös osin vähän enemmän toteuttaa itseään.

Tiedä sitten onko tämä muutos nyt tapahtunut tilanteen ja pakon sanelemana vai onko ollut tarkoituksenmukaista, yleensä, kun se menee toisinpäin, että annetaan runkosarjassa vähä rallatella ja keväät kohti lyödään suitsia tiukemmalle...nyt on myös olemassa tavallaan se "itsensä ylittämisenkin" mahdollisuus olemassa, kun sitä kaikkea luovuutta ei kahlita täysin ja pelaajiennin voimavarat tuntuvat tulevat paljon paremman esille tässä prosessia ja saavat sitä käden jälkeään enemmän esille. Pitää muistaa, että Liigassa pelataan niin älyttömän taktista ja organisoitua sekä korkealaatuista kiekkoa, Liigan ollessa nyt niin ääri-tasainen, että se tunnepuoli ja latautuminen ei voi sakata tuumaakaan ja siihen flow-tilaan pääsemisellä, niin pelien sisällä ja pelin väleissä, on iso merkitys. Nyt SaiPaa ja Tapparaa vastaan kummassakin pelissä loistava pelin alku ja maalit heti alkuun. Nyt oli kunnossa se lataus.

Kärppien jänne ja rutiini ei ole ollut riittävällä tasolla tällä kaudella ja tänäänkin oli osin ennen peliä hieman pelko persiissä, että miten se nyt kestää, vaikka kaksi hyvää peliä oli jo alla, koska niin suurta vuoristorataa on tämä kausi ollut. Mutta hyvinhän se kesti ja siinäkin suhteessa on tapahtunut hyvää edistymistä. Jotenkin tämän illan pelin merkityksen ja sen panoksen, etenkin Kärppien osalta vaan aisti ja tunsi. Viikon aiemmat hyvät otteet, ne taasen johtivat siihen, että yleisöä oli hallissa paljon, halli melkein täynnä, launtai-ilta, kotipeli, rakas vihollinen Tappara vastassa...kyllä sen pelin merkityksen ja panoksen vaan näki jo koko päivän aikaa ja joukkue vastasi näihin odotusarvoihin kyllä hienosti. Näki, että nyt on - kenties koko Kärppien kauden ja "taitekohdan" kannalta - äärettömän tärkeä ja iso panoksinen peli tiedossa. Tunnepuoli ja välittäminen oli kyllä tänään tapissa ja voitto tuo varmasti myös hyvän viikon päätteeksi ison vapauttavan ja helpottavan tunteen sekä kovan itseluottamus boostin. Kyllä tätäkin yksittäistä voittoa tärkeämpi oli se, että miten huimalla tavalla tämä koko viikko rakentui ja sitten nyt lopulta tähän Tappara-peliin huipentui parhaalla mahdollisella tavalla. Itseluottamus on nyt tapissa ja huomattavasti paremmalla tolalla, pelissä ja hyvissä otteissa on hyvää jatkumoa ja pelilisen jänteen kestämistä jne. Toivotaan, että tämä nyt todenteolla siivittää joukkueen kovaan flow-tilaan ensi viikoksi ja jotenkin nyt on tunne, että nämä tämän viikon voitot toivat nyt sitä tarvittavaa isoa rentoutta ja rutiiniakin, joka auttaa jatkossa myös sen suhteen, että Kärpät pystyisi myös vähän huonommallakin pelillä voittamaan jatkossa, kun itseluottamus ja -tuntemus joukkueen kyvyistä ja voimasta on paremmassa kunnossa.

Kolme hyvää peliä putkeen, ei varmaan ihan alkukautta lukuunottamatta kertaakaan tälle kaudelle. Antaa kyllä isosti varmasti itseluottamusta joukkueelle ja auttaa nyt siihen flow-tilaan pääsemiseen. Kun häviät, ei itseluottamus ole samalla tasolla ja tolla, kuin jos voitat. Nyt on jotenkin (vihdoinkin tällä kertaa...) sellainen fiilis, että tämä touhu kääntyi nyt ja tällä viikolla koettiin se tämän kauden käänteentekevä taitekohta myös sen tuloksen puolesta. Pelillisissä jutuissa (ennen muuta ajoitukset, yhteinen rytmi, pelaamisen flow ja se jatkumo synkassa toimisena yms.) on myös otettu harppauksia eteenpäin ja nyt se työ alkaa näkyä myös pelitavassa ja palaset alkavat loksahdella ja klikata noiden em. juttujenkin osalta myös uomiinsa ja kohdilleen. Se työhän on tapahtunut siellä kulisseissa jo aiemmin ja ne päätökset ja ratkaisut, jotka nyt johtavat tähän ja alkavat näkymään myös tuloksen ja konkretian muodossa sekä nyt alkaa vihdoin ja viimein tapahtua myös niiden pitkään aikaan jumpattujen pelillisten juttujen siirtyminen sinne tulostaululle.

Kiitos Kärpät! Upea voitto ja upea kokonainen viikko, tästä on todella hyvä jatkaa ja nyt täyttä höyryä flow-tilassa ja hurjan itseluottamus boostin saattelemana eteenpäin!
 

Kalaverkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Loistava viikko, ei voi muuta sanoa. Koko hemmetin kausi ollut yhtä tuskaa seurata Kärppien taaperrusta, mutta tämä viikko palautti uskon joukkueeseen ja sen menestymiseen. Ensin kaatui äärimmäisen kova lukko, jonka jälkeen tykitettiin kahdeksan maalia saipaa vastaan. Viikko huipentui mielestäni tällä hetkellä liigan parasta lätkää pelaavan tapparan rökittämiseen.

Tämän päivän voitto ei edes tuntunut tuurilta tai räpiköinniltä. Kaikki maalit oli enemmän tai vähemmän tyylikkäitä ja laadukkaita, eikä mitään tuuripomppuja (.. vaikkakin kaikki onneksi lasketaan), mitä tällä kaudella on mielestäni monesti nähty.

Mahtava fiilis, loistava lauantaipeli kuumaa tapparaa vastaan täydessä(?) kotihallissa. Meikäläinenki huusi tälle kaudelle ensimmäistä kertaa ilosta Kärppien pelissä :) LOISTAVAA
 

Oikea Pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kotipelit kovia vastustajia vastaan jatkuvat tällä viikolla, kun vieraiksi saapuvat Lukko ja Tappara. Mikäpä sen parempaa kuin mitellä taitoja sarjan kärkijoukkueita vastaan. Tällaisena rationalistisena positivistina elättelen vielä toiveita, että pienet onnistumiset johtaisivat laivan kääntymiseen ja näistäkin peleistä napsittaisiin pisteitä. Jos laiva ei käänny piakkoin, rationalisti minussa sanoo, että playoff-ihmettä ei tule.

Hienoa on myös se, että pääsen molempiin peleihin paikan päälle Raksilaan. Oltiin sarjakärjessä tai -jumbona, niin omaan kannatusfilosofiaani kuuluu, että joukkuetta kannustetaan ja peleihin mennään, kun siihen on mahdollisuus. Joskus heikommilla hetkillä joutuu vähän muuttamaan tai venyttämään näkökulmaa ja sen voin tehdä esimerkiksi muistelemalla 90-luvun korpivaellusta. Vaikka tämä kausi ei ole vastannut odotuksia, pelipäivä liigassa on minulle aina juhlapäivä. Sen verran parantumaton tauti on tämä kärppähulluus.

Olipas tämä hieno viikko! 9/9 pistettä on vastustajat huomioiden erinomainen suoritus ja selvästi enemmän kuin ennakkoon uskalsin toivoa. Kärpät on nostanut tekemisen tasoa viime aikoina selvästi ja voitot olivatkin mielestäni täysin ansaittuja. Kiva oli myös päästä seuraamaan molempia kotipelejä Raksilan lehtereiltä ja tuntea pitkästä aikaa innostuneen yhteisöllisyyden fiilis.

Toivo elää. Näin pidetään kärppähullua jännityksessä.
 

Lemé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Kiekko-Espoo, Pittsburgh, Caroline
Positiivista se, että yhtään kärppäläistä ei EHT:lle lähtenyt! Toki Leijonapaita on aina kunnia laittaa päälle, mutta tällä hetkellä Kärpät ei vain voi päästää yhtäkään pelaajaa pois.

Edit: Corona kerkesikin nopiammin...
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Positiivisesti ottaen 3 suoraa voittoa viimepeleistä ja 9 pojoo viimeviikolta, kärkijengeiltäkin.
Peli on jollaintavalla asettunut uomiinsa ja on ollut ilo kattoa matseja.
Hyvällätavalla ei EHT höntsälle lähtenyt kukaan meiltä. Tätä tarvittiin. Mutta mutta...
Blomma? Atte? Kaupanpäälle hieman vituttaa tuo Donskoinkin tilanne vaikke vaikuta Liigan tilanteeseen.

Mahtavaa oli käydä G katsomossa haistelemassa tunnelmaa ja kyllähän siihen itekkin mukaan lähti.

Mutta posilla, ensviikolla sama homma ja pisteet pohojoiseen!
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aika vähän viime aikoina pyörinyt tamperelaisia tiedustelureissulaisia ja muita reppanoita Kärppien osiossa. Se jos mikä on positiivista!

Positiivista on myös Kärppien uusin somevideo kannattajistaan. Siitä hyvällä fiiliksellä uuteen peliviikkoon ja jo ylihuomenna hallille!
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Tämä on muuten 9p viikko. Tuokaa Lukko. Tuokaa Tappara. Kärppä raatelee saaliinsa.
Toin tämän tuolta Marjamäen potkuketjusta tänne. Optimistina lähdin viime viikkoon, ja tähän viikkoon lähden realistina sanoen, että tämäkin on 9p viikko. Jypillä, Jukureilla, eikä KooKoolla ole mitään palaa viime viikon Kärppälaumaa vastaan.

En odota, että Kärpät rallattelee noissa kolmessa pelissä voittoon, vaan kovalla työllä ja taistelulla saadaan voitot.

Hienoa, että Kärpät sai kurssin käännettyä ja mestaruusjuna puksuttaa aikataulussaan. Tästä tulee vielä jännittävä kevät. Peto heräsi taistelemaan.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Toin tämän tuolta Marjamäen potkuketjusta tänne. Optimistina lähdin viime viikkoon, ja tähän viikkoon lähden realistina sanoen, että tämäkin on 9p viikko. Jypillä, Jukureilla, eikä KooKoolla ole mitään palaa viime viikon Kärppälaumaa vastaan.

En odota, että Kärpät rallattelee noissa kolmessa pelissä voittoon, vaan kovalla työllä ja taistelulla saadaan voitot.

Hienoa, että Kärpät sai kurssin käännettyä ja mestaruusjuna puksuttaa aikataulussaan. Tästä tulee vielä jännittävä kevät. Peto heräsi taistelemaan.
Samaa mieltä mutta peli täytyy olla samanlaista mitä viimeviikolla nähtiin. Ja miksei olis?
Parempi konttailla "alkukaudesta" vauhtia omaan tekemiseen ja painaa lisää kaasua loppua kohti kun peli kulkee.
Eihän sitä vaan malttais oottaa, pitäis kulkea voitosta voittoon mutta lopuksi joku hymyilee.

Kärppien meno näyttää siltä että nyt on saatu juonenpäästä kiinni ja peli rupee rakentuun siihen mihin sen pitikin. Nyt rupee näyttään siltä miltä tämän jengin pitääkin näyttää.

Nyt sama draivi päälle ja se 9 pojoo tulee tältäkin viikolta. Tulta munille!
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Ja jos tulee Raksilaan kattoon peliä niin jokainen vois ekana ostaa sen seisomapaikan ja käydä ottaan fiilistä fanikatsomon kanssa että ymmärtää. G.
Minä menin ja olin. Oli mahtavaa.
11e ei ole paha hinta tuommosesta kokemuksesta.
 

avail

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ja jos tulee Raksilaan kattoon peliä niin jokainen vois ekana ostaa sen seisomapaikan ja käydä ottaan fiilistä fanikatsomon kanssa että ymmärtää. G.
Minä menin ja olin. Oli mahtavaa.
11e ei ole paha hinta tuommosesta kokemuksesta.
Itsekin istuin aikanani aina joko pehmyellä tai ostin liput seisomapaikoille satunnaisille paikoille ympäri hallia. Reilun kymmenen vuotta sitten hairahduin ja muutin Pirkanmaalle kolmeksi vuodeksi. Siellä opin hakeutumaan aina Etäkärppien ja muiden Kärppäkannattajien seuraan kun kävin katsomassa vieraspelejä, jolloin heräsin kans samaan asiaan, että kyllä se ottelutapahtuma on ihan eri kun ympärillä on kannattajia jotka oikeasti pitävät ääntä ja eläytyvät.

Sittemmin palattuani takaisin pohjoiseen en ole enää muualla ollutkaan kuin fanikatsomon välittömässä läheisyydessä. Ottelutapahtuma nousee potenssiin kuusi, vähintään. Myös minä suosittelen kaikille.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Ennen kautta ennustettiin, että Kärpät tulee ottamaan rutiinivoittoja konemaisella pelillä näistä häntäpään porukoista. No, vihdoin sitä näkyy. Kärpät ei kyllä lähelläkään Lukko tai Tappara-pelin ilmettä, mutta silti tasoero valtava. Riittää että on paikallaolijoista paras.
 

19465

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Mika Pyörälä, Ville Mäntymaa
Olen tämän useaan kertaan sanonut, mutta sanotaan vielä.

Silloin, kun tämä joukkue pelaa näinkin hienoa kiekkoa, tunnen oloni hyvin onnelliseksi. Ja jos nyt ei ihan täysin tässä romahdeta, niin voittoputki on pian neljän pelin mittainen!

ps. Mikkelin ihmeen jälkeen 12/15 pistettä.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
+ Leevi Meriläinen maalilla alkaa kyllä näyttää aika kovalta voittavalta maalivahdilta. Loistava peli tänäänkin ja tuntuu, että on viime aikoinan loistavilla otteilla ansainnut myös muun joukkueen luottamusta siinä edessä, niin enenevissä määrin varmalla ja rauhallisella pelaamisellaan ja torjumisellaan. Palstaveli @Huml71 :n tavoin, alan itsekin kallistumaan sille kannalla, että Meriläinen todellakin on se meidän aloittava maalivahti pleijareissa, otteet ovat nyt sitä tasoa (ja ovat nousemaan päin) ja Blomman tilanne nyt on mikä on, valitettavasti. Tässä voi olla sitä jotain kevään isoa kasvutarinaa kyllä rakenteilla ja tekeillä...

+ Ville Koivunen. Reilnu viikon fysiikkatreenijakso teki kyllä toella hyvää. Karvasi ahnaasti ja oli todella työteliäällä, energisellä sekä raikkaalla jalalla laittamassa kaiken likoon ja kamppailemassa joka kiekosta. Tätä jatkossa lisää!

+ Julius Junttila. Vaikea kausi menossa, mutta hienoa, että sai kaksi todella tärkeää onnistumista tänään vyölle, vaikka hieman onnenkantamoisia olivatkin. Mutta henkinen merktiys noilla maaleilla oli iso, viis tekotavasta Tekee varmasti hyvää itseluottamukselle, tuo rentoutta ja kaivattua lisädraivia toivon mukaan pelaamiseen sekä siihen heikkoon tehokkuuteen ja viimeistelyyn. Kärpät tarvitsee näitä Junttilan maaleja ja Junttilan parempaa panosta, mikäli se meinaa menestyä.

+ Mainitaan toki vielä sekin, että TPS voitti Ilveksen varsinaisella peliajalla eli Ilveksen ja Kärppien välinen ero kutistui täten kuuteen pisteeseen (Ilveksellä toki yksi peli vähemmän pelattuna). Jos Kärpät onnistuisi nuo kaksi keskinäistä kohtaamista Ilvestä vastaan voittamaan, niin - riippuen Ilveksen rästipelin tulosesta - Kärppien ja Ilveksen ero olisi tällöin 0-3 pistettä. Kaukana on toki vielä tuo ajatus ja nuo isot pelit, sekä kovan työn ja tuskana takana, mutta kyllä se pienen pieni toive ja haalea kipinä siitä TOP-3 sijasta vielä siellä sykkii. Kärppien isosti parantuneet otteet nostavat myös luottamusta sekä henkeä tulevaisuuttakin ajatellen. Joukkue vaikuttaa juuri nyt olevan todelal hyvässä flow-tilassa ja rennossa tekemisen tilassa. Tästä se rutiini nousee ja jänne alkaa vahvistumaan näiden onnistumisten ja henkisesti tärkeiden lukkojen aukaisujen jälkeen, että Kärpät pystyy jatkossa hieman huonommallakin pelillä kääntämään näitä matseja itselleen.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Kyllä on hienoa katsoa Kärppien positiivista kierrettä pidemmän korpivaelluksen jälkeen. Jos tuntui vielä kuukausi takaperin, että mikään ei mene sisään ja kaikilta pääsee valikoitua sanaa vaihtojen jälkee, niin nyt ollaan kyllä päinvastaisessa tilanteessa. Jokainen pelaaja kerää onnistumisia vyölleen ja kyllähän nuo naureskelut ja hymyt kentällä maalien jälkeen tekee hyvää niin joukkueelle kuin faneillekin. Mahtavaa nähdä etenkin Junttilan onnistuvan maalien muodossa, onhan tätä odotettu. Paha on palannut.

Rundbladin peli on muuten mennyt hyökkäyspäässä aivan toiselle tasolle ja nyt tuntuu, että katsoo sitä samaa kaveria joka iski nuorena Ruotsissa hurjat pisteet. Laten annettua pakeille lisää vapauksia (?) tukea hyökkäyspeliä, tuntuu että Rundbladin parhaat ominaisuudet ja itseluottamus kiekon kanssa ovat nousseet esiin toisella tavalla. Ehkäpä myös Topi pääsee vielä pelin päälle kun ei pelkää virheitä?

Menköön Levtchit Tapparaan ja vaikka McDavid Ilvekseen. Minulle riittää se, että Kärpät pelaa hienoa jääkiekkoa ja laittaa vastaan tosissaan jokaisena iltana.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Late on reilun viikon sisään paketoinut povariinsa niin Virtasen, Tapolan kuin Kahvakorvenkin. Taisi sinne joku Hämäläinenkin ohi mennen sujahtaa. Ehkei se Late vielä menetetty tapaus olekkaan, vaikka sadat palstapotkut onkin jo saanut :)
 

Redimor

Jäsen
Late on reilun viikon sisään paketoinut povariinsa niin Virtasen, Tapolan kuin Kahvakorvenkin. Taisi sinne joku Hämäläinenkin ohi mennen sujahtaa. Ehkei se Late vielä menetetty tapaus olekkaan, vaikka sadat palstapotkut onkin jo saanut :)
Kannattaa pitää povarissa sitä potkua niin paranee näytöt kuin sialla juoksu. ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös