J.Hetfield

Rauman Lukko, Kuparikiekko
Totta, kyllä siellä jäätä pisin aika jäätävän monta patjapelastustakin tuli.

Nyt kun on vaisumpi kausi niin ei viitsis lähtee hakee kassarista syytä. Zagi ei oo sillä godmodella missä oli syksynä. Tahtoo varmasti väsy hiukan painaa jopa eri tavoinkin. Kyllä se peluutus vaan näkyy hänessä.

Ei saa apua maalineduspeliinsä viisikolta. Otti tänään kaiken minkä voi. Ei saatana kyl jäänyt Zagista kiinni.

Yuppi

Johtaja Virran Dream Team, Україна
Lukolla on vaikeampi jakso menossa, eikä tasakentin oikein päästä sektoriin millään. Ylivoima oli tänään tehokasta ja tuotti 2 pussia. Se olisi voinut riittää jopa voittoon, jos Zagi olisi ollut parhaimmillaan.
Se on hyvä ellei tällainen "vaikeampi jakso" realisoidu tuon kummemmin 5-20 ottelun kuntopuntareissa. Nythän sellaisen jakson paikka kyllä olisi, jos joskus sellainen täytyy ottaa.

benicio

Rauman Lukko
Toivoisin Zagille nollapeliä, olisi sen kyllä jo ansainnut ja voisi fiiliksensä taas parantua. Tänää ei tosiaan Lukko ollut oman maalin edessä edes paikalla kun maaleja tehtiin.

Walrus21

Lukko
Ärsyttää katsoa noita vähämaalisia nyhjäyksiä. 1-2 maalia per peli tuntuu olevan trendi. Ja toki ei tunnu kovin hyvältä hävitä ensin Ässille ja heti perään kriisi-Kärpille, jolle on naureskeltu viime päivät pitkin lehdistöä.

Hagi

Tuo kuva selventää tilannetta. Luultavasti Lukon kauden vaikeampia pelejä, mutta silti sitkeä porukka oli lähellä napata pisteitä. Kärpät pääsi paljon maalin edustalle, Lukko ei. Ylivoiman tehokkuus + sitkeys oli silti hyvää Lukolla.

Liitteet

125,8 KB · kertaa luettu: 81

Yuppi

Sinänsä oikeansuuntaista taas, mutta ei kuitenkaan sinne päin. Lukolta heikkoa peliä maalinedustalla ja Björkqvistin toistuva 30 sentistä patjoihin hakkaaminen loi varmaan maalin verran odottamaa. Karjalaisen avopaikasta plekseihin joku 0,05 maalia. Syöttöpeli yleisesti ja maalineduspelaaminen korjauksen paikat. Ei minkäännäköistä paniikin aihetta.

Yuppi

Tosin Lukon toinen maalikin merkitty ison maaliodottaman osumaksi, kun laukaus tullut näköjään ihan veskan nenän edestä. :D

benicio

Tuostahan näkee että peli oli tasaista lukuunottamatta tuota n 8 minuutin jaksoa Kärppien ekan ja tokan maalin haminoilla, josta tulee lähemmäs 3 xG. Lisäksi Kärpillä yksittäinen tilanne 32 minuutilla josta iso odottama, n 0,7xG. Loppua peliähän Lukko hallitsi jopa selvästi.
Siis jos maaliodottamaa haluaisi tällaiseen väitteeseen käyttää.

MPN

Johtaja Virran Dream Team
Siellä HIFKit ja Tapparat ottaa tänään rutiinivoittoja heikommistaan. Tuollaista esitystä kaipaisin Lukoltakin välillä. Joka peli hirveitä maalinpelitaisteluita.

20 ottelua, Lukko toinen

Henkilökohtainen mielipide että kuntopuntarin hyödyllisyyden rajan lyön 5 otteluun (voisi ihan yhtä hyvin olla kyllä 4 tai 6 ottelua), mutta 8-9 ottelun kuntopuntarissa ollaan kuuden sakin ulkopuolella.

Jos nyt oikein katsoin, kaksi ottelua vielä tssä kuussa, eli perjantaina ja lauantaina, sen jälkeen odotan että Lukon peliesitykset lähtevät paranemaan merkittävällä tavalla, ei välttämättä kuin taikaiskusta, mutta selkeästi nousujohteisesti pelistä toiseen (toki aina tulee häiriöitä, mutta kokonaiskuvan pitäisi pysyä selkeänä)

carr

Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
On tämä sillä tavalla surkeaa, että jos vastustaja tekee kaksi maalia niin ollaan kusessa voiton (3p.) suhteen.

Dani55

Lukko
"Yhden Julyn joukkue" missä muut hädin tuskin mahtus edes Lukon neloskenttään. Nämä "helpommat" pelit olis vähän pakko hoitaa tai voivat käydä kalliiksi. Toki vastustajalla oli kyllä tuurikin mukana tänään ja erinomainen maalivahti.