Tää on ihan vitun paskaa, kävellen vaasaan ja siitä suoraa luistimet jalkaan ja hifki peliin, siinä vaade, toteuttakaa niin ehkä huvittaa seuraavalla kerralla.

flanderi

Vaasan Sport
Joukkue näyttää siltä että ei riitä leveys -> ei hankintoja. Mutta ens kaudella varmaan taas samat puheet ”ihan tosissaan yritetään pleijareihi, ei vaan osallistuta”. Paska puhetta sanon minä.

Paineettomassa tilanteessa, eli silloin kun ollaan sijoilla ynnä muut, peli sujuu ja voittojakin tulee. Mutta aina kun on mahdollisuus nousta pleijariviivan yläpuolelle tai edes lähelle sitä, paskotaan housuun aivan täysin. Varsinkin, jos vastassa on samoista sijoista taisteleva joukkue. Ja tämä sama kaava toistuu vuodesta toiseen.

Hockeycorpse

Spårt
Turun lauantaipelin toisinto menossa. Hjalmarsson näyttäisi olevan aika hapoilla, kuten myös Holmström ja Lööke. Tässähän huutaa meikä Pullia hyökkäykseen. Nalli ollut erinomainen.

Jaahas

Voittava
Jospa sitä kolmannessa erässä alettaisiin pelaamaankin ja laukomaan edes maalikehikon sisäpuolelle.
Esitystä ei voi eikä saa kehua,parempaa pitää esittää jos halutaan olla vakavasti mukana mahtavan kymppipaikan tavoittelussa.
Eikä Jyp omasta mielestäni mitään erityisen upeaa ole esittänyt,helppohan niitä maalipaikkoja on rakentaa kun vastustajan puolustus pelaa eri peliä. Nyt rintakarvat esille ja kolmanteen erään!

stairox

Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Tänään Heikkisellä on mennyt lataus otteluun täysin väärään suuntaan. Kaksi todella tyhmää jäähyä ja peli on ohi, Jyp 3-0.