Peliesitykset ja suoritukset 2022–2023

  • 509 598
  • 8 950

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Mietin että heti kun Brygge joutu pelikiellon takia sivuun, niin tuntuu että otteet huononivat. Vai onko joku muukin pohtinut samaa?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: egar
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Tää on urheilua, peliä jossa on ala- ja ylämäkiä, tulee vaikeita hetkiä ja hyviä hetkiä. Kymmenen viime ottelua on ollut täynnä huonoja hetkiä, mutta on tällä kaudella ollut aika hyviäkin hetkiä, eikä joukkue silloin ollut säälittävä, tai peli oksettanut eikä seura vituttanut.
Tietenkin, kyllä muakin vitutti tää Tappara-peli niin paljon että ensimmäistä kertaa tällä kaudella teki mieli vaihtaa kanavaa kesken pelin, mutta olen aina ollut sitä mieltä että olen joukkueen takana sekä niissä hyvissä hetkissä että näissä huonoissakin hetkissä, enkä koskaan kuse oman joukkueen päälle, vaikka miten vituttaisikin. Kyllä joukkue tietää itsekin että heikostihan tässä on mennyt, sitä on turha epäillä.

Kannan Pelicansin paitaa ylpeänä myös tappion hetkellä, enkä vain voittojen jälkeen. Meidän pitäisi olla tappion hetkellä joukkueen tukena, osoittaa luottamusta että tämä käännetään tästä kyllä yhdessä, eikä oksentaa jengin päälle.

Mutta tämä on vain minun vaatimaton mielipiteeni.
Kiitos. Toivoinkin, että joku kirjoittaa tälläisen viestin tänne raivokkuuden ja häpeämisen keskelle.

Pelicansin kaudessa ei vittu ole mitään hävettävää. Siellä on edelleen aivan pohjasakkaan arvioitu joukkue sarjassa tässä vaiheessa kiinni kotiedussa puolivälieriin. Se on aivan loistava suoritus.

Tänään oli aivan paska peli ja tottakai se vituttaa, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että Pelicans on pelannut hyvän, jopa erinomaisen kauden. Tämän hetken tappiokierteen matseissakin ollaan oltu lähes joka matsissa niskan päällä ja paremmalla viimeistelyllä voittoja olisi ehdottomasti ollut enemmän otettavissa.

Jottei kuitenkaan mene yltiöpositiiviseksi niin tuolla materiaalilla ja kärkipelaajien suoritustasolla ei taaskaan puolivälieriä pitemmälle mennä. Vahvistuksia siis toivoisi.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Iikka poppareille
Ainoa pelaaja, joka pystyi eilen tekopaikkoja muille luomaan.
Pysyy kiekossa ja rytmittää hyökkäysalueella peliä.
Ei kohella.
Toki välillä syöttää ja on kiekossa liikaakin, mutta hänet "poppareille" laittamalla häviää loppukin luovuus hyökkäysalueen hyökkäyspelistä.
Junnuja ei kannattane Risto-sedän karvapersejengiä vastaan laittaa, voi tulla ikävä kokemus.
 

aave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Täällä fiilikset menee ylimmästä taivaasta alimpaan helvettiin aina päivän tuloksen mukaan.

Syitä haetaan aina eri asioista. Milloin se on toimimaton YV tai AV, milloin Iikka ja Jasek ei johda ja vaan kikkailee yms.

Faktaa on se, että tuloksellisesti ollaan oltu heikoin joukkue 10 pelin puntarissa. Tulosten takaa useampi peli on ollut ihan omissa käsissä, mutta mustat jaksot pelin sisällä ovat vieneet pisteet. Useammassa pelissä muutama kiekko kun olisi mennyt tolpasta sisään eikä ulos, niin ei näyttäisi niin surullisesti tuloksellisesti.

Se mitä me kaikki podemme -itsekin mukaan lukien - voisi kutsua puolivälieräsyndroomaksi. Aina meille joku puhuu siitä kuinka nyt Lahtikiekko laitetaan kuntoon ja että tehdään kaikkemme että mennään päätyyn asti. Sitten kuitenkin koko kannattajaurani aikana olen saanut yhtenä keväänä maistaa voittoa puolivälierässä ja sekin oli hiuskarvan varassa game6:ssa Kärppiä vastaan ettei sitä tarinaa olisi olemassa.

Tämä puolivälieräsyndrooma nousee sitten esille näissä huonommissa jaksoissa. Juuri niin kuin nyt.

Itse olen palstaveli @egar in kanssa samoilla linjoilla, että tää jengi on pelannut isossa kuvassa tosi mukiinmenevästi. Omat junnut on ajettu kiitettävästi sisään ja parhaat pelaajat ovat riittävän hyviä. Nyt vain tarvitaan sitä kuuluisaa kehittymistä isolta osalta porukkaa kauden sisällä että se välierä olisi mahdollinen. Itse uskon vielä siihen, että se on mahdollista.
 

nataS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ainoa pelaaja, joka pystyi eilen tekopaikkoja muille luomaan.
Pysyy kiekossa ja rytmittää hyökkäysalueella peliä.
Ei kohella.
Toki välillä syöttää ja on kiekossa liikaakin, mutta hänet "poppareille" laittamalla häviää loppukin luovuus hyökkäysalueen hyökkäyspelistä.
Junnuja ei kannattane Risto-sedän karvapersejengiä vastaan laittaa, voi tulla ikävä kokemus.

Kyllähän Iikka toki jonkun paikan silloin tällöin rakentaa ja tekee välillä hyviä kiekollisia ratkaisuita. Ongelma vain on, että suurimman osan ajasta hän ei pelaa ollenkaan joukkueelle. Iikan kiekollinen peli on tällä hetkellä pitkälti pikkunättiä neppailua ja kikkailua aivan puolivaloilla. Ratkaisut eivät edistä peliä, vaan johtavat enemmän kiekonmenetyksiin ja näin ollen tuottavat enemmän paikkoja vastustajalle kuin omalle joukkueelle. Toisekseen Iikan puolustuspeli ja ylipäätään motivaatio kokonaisvaltaiseen pelaamiseen näyttää olevan tällä hetkellä aika lailla nolla. Ei noin löysästi voi kukaan johtava pelaaja pelata. Näiden kärkipelaajien pitäisi olla esimerkkinä nuorelle joukkuellemme. Jos siellä kärkipelaajat vetelevät puolivaloilla, niin kyllä se valitettavasti tarttuu muihinkin. Kenenkään paikka joukkueessa ei voi olla itsestäänselvyys. Iikka poppareille mielestäni ilman muuta yhdeksi peliksi uutta motivaatiota hakemaan.

Jos Iikan esitykset ovat nähdyn kaltaisia, niin ei hänestä ole mitään hyötyä Sportia vastaan. Joku hyvä junnu pystyy tuottamaan joukkuelle ihan yhtä paljon, jollei enemmänkin kun yritystä on varmasti vähintään 100% ja pelaa koko sydämellään joukkueelle. Muutenkin hyvä antaa junnuille näyttöpaikkoja ja nyt siihen olisi hyvä sauma, kun joukkue kaipaa herättelyä. Kyllä se varmasti joukkuetta herättelee, kun kärkipelaajia pistetään rotaatioon. Muiden täytyy ottaa silloin lisää vastuuta ja sen kuvittelisi panevan ainakin yrittämään aiempaa kovemmin.

No turha toivo varmaan, että siellä mitään junnuja Iikan sijaan on pelaamassa. Eiköhän tänäänkin Iikka ole kokoonpanossa. Toivoa sopii kuitenkin, että kokoonpanoa olisi rukattu vähän järkevämmäksi. Mielestäni ketjukoostumukset pitäisi rakentaa niin, että ne olisivat mahdollisimman tasapainoisia. Tällöin ainakaan Jasek, Iikka ja Kelleher eivät olisi kukaan toistensa kanssa samassa ketjussa. Ketjuja rakentaessa pitäisi ajatella peliä kokonaisvaltaisesti. Jonkun pitää tehdä maalit, jolloin turha laittaa samaan ketjuun liikaa peliä tekeviä syöttelijöitä ja kikkailijoita näpertelemään. Puolustuspelin pitäisi myös toimia, niin ei ehkä kannata laittaa puolustuspelaamiseltaan heikkoja pelaajia samaan ketjuun. Jonkun pitäisi myös tehdä likainen työ maalin edustalla ja voittaa kulmavääntöjä, niinpä sellainen pelaaja olisi hyvä olla joka ketjussa, jonka ajateltaisiin kykenevän tuohon.

Suurin muutos pitäisi kuitenkin tehdä itse pelaamisessa. Itsestään selvää pitäisi olla, että joka pelaaja menee jokaiseen tilanteeseen sata lasissa ja yrittää voittaa jokaisen kaksinkamppailun. Nyt ollaan oltu ihan lapasia ja Sportia vastaan käy huonosti, jos sama jatkuu. Perusasioita pitäisi nyt ruveta toteuttamaan etenkin hyökkäyspelin osalta. Yksinkertaistaa peliä niin, että oikeasti hyökkäysalueella pyritään suoraviivaisemmin maalintekoon. Maalille pitää ajaa röyhkeästi ja eikä jäädä kulmiin ja mukavuusaluelle pyörittelemään. Maskia maalille ja kiekkoa sinne hanakammin. Ei niitä kiekkoja saada maaliin, jos vetoja ei tule ja tehdään harvakseltaan tulevien vetojen torjuminen maalivahdille liian helpoksi, eikä jatkotilanteisiinkaan ole riittävästi menijöitä.

Saapa nähdä, mikä on peli-ilme ja kokoonpano tänään. Helppoa ei varmasti tule, kun eilinenkin varmasti vielä painaa jaloissa ja ehkä mielessäkin. Toivotaan, että joukkue osaa käsitellä tilanteen oikein ja tänään tullaan sisuuntuneina peliin.
 

Radiomäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans...ja aiemmat Kiekkoreippaan jälkeläiset
Nyt on vaikeaa ja eilinen peli oli siitä aivan karmaiseva esimerkki. Jotain täytyisi tapahtua ja pian.
Mielestäni Pelicansin vahvuus koko alkukauden ajan oli oma peli-identiteetti ja tillilihaakin sitkeämpi asenne joukkueen eteen. Kun kautta on pelattu näin pitkälle on Pelicansin peli-ilme ja harjoitellut kuviot opiskeltu muiden joukkueiden toimesta ja nyt pitäisi uutta keksiä. Vanhat vahvuudet eivät enää riitä.
Kaikilla joukkueilla tulee huonompia jaksoja, juttu onkin siinä kuinka ne käännetään paremmiksi ja vastoinkäymiset vahvuuksiksi. Väitän, että tällainen kyntäminen tulee joukkueen kehittymisen kannalta tarpeeseen. Pitkää kevättä on lupa odottaa JOS tämänhetkinen kyntäminen saadaan käännettyä. Timantit kehittyvät kovassa paineessa ja nyt alkaa painetta tulosten puolesta olemaan. Luotan siihen, että kurssi saadaan käännettyä ja tämä taaperrus tulee lisäämään nöyryyttä ja sitkeyttä kevään tosipeleihin.
Jos olen väärässä, niin Lahtelaisen lätkän kannattajana tähän on totuttu... Sitten vain leuka rintaan ja kohti uusia vastoinkäymisiä...
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Mun mielestä yvllä pitäis rohkeasti kokeilla jotain muuta. Ainakin Jämsen ei mielestäni tuo ylivoimalle hirveästi mitään, näytti vaan menettävän kiekkoa kun yritti jotain hienoa neppiä vastustajan ohi. Rohkeasti vaan Tuksu vetäjän paikalle ja muita ukkoja testiksi sinne. Erosen vois kans ottaa veke pariks peliks yv:ltä ku ei vedä mistään ja menettää kans kiekkoa.
 

Dr_Faustus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tappara näytti hyvin vahvalta ja tasaisen rutinoituneelta. Taitaa olla tämän hetken kovin joukkue ja aikalailla monet muutkin joukkueet näyttävät heitä vastaan samalta. Ei päästä eilen ollenkaan siihen omaan peliin kiinni, kun ei Tappara sallinut sitä. Kun tasoero selkeä, niin varmaan aika vähän voi millään taktisillakaan kuvioilla sitä kuroa kiinni kuin hetkellisesti.
Onneksi tuolla on myös paljon muita joukkueita joita vastaan pelata ja sillä omalla pelillä voidaan näyttää hyviltä.
Kärkijätkiä huomioiden näyttäisi Jasek kuintenkin tekevän paljon enemmän töitä mitä viime kaudella. Kovasti yrittää rakentaa hyökkäystä ja saada otteen joukkueelle hyökkäyspäässä. Eikä vaikuta turhautuvan kun kiekon menettää. Eilen siinä Tapparan 2 vs 0 hyökkäyksessä polki puolustamaan niin lujaa kuin lähti ja heittäytymisestä meni kovaa vauhtia selkä edellä laitaa päin. Siinä ainakin näkyi myös puolustussuuntaan todellinen tahtotila. Olisi voinut vaikka loukkaantua tuosta huonolla tuurilla. Blood kanssa mielenkiintoinen, kun alkanut ottaa hieman roolia hyökkäyssuuntaan. Välillä vaan pelottaa että riittääkö taidot oikeasti niihin kun siitä hyökkäys siniseltä lähtee harhauttamalla nostamaan kiekkoa. Ja välillä vie kiekkoa maalin taakse siitä ja siellä menettää ja kaatuu samalla itse. Toivottavasti muut hereillä näissä tilanteissa. Toimittaa myös usein kiekkoa maalinedusruuhaan. Laukaukset vaan aika tuhnuja. Ylivoimaan voisi varmasti jotain ihan muuta kokeilla ja eri pelaajia. Tukiaista vetäjän rooliin ehkä. Jasek voisi olla vaihteeksi peliä pyörittämässä maalin takaa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: aave

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Mun mielestä yvllä pitäis rohkeasti kokeilla jotain muuta. Ainakin Jämsen ei mielestäni tuo ylivoimalle hirveästi mitään, näytti vaan menettävän kiekkoa kun yritti jotain hienoa neppiä vastustajan ohi. Rohkeasti vaan Tuksu vetäjän paikalle ja muita ukkoja testiksi sinne. Erosen vois kans ottaa veke pariks peliks yv:ltä ku ei vedä mistään ja menettää kans kiekkoa.
Aina sitä jaksaa yllättyä kuinka nämä voidaan nähdä eri tavalla...

Itse nimenomaan antaisin juuri Aatulle enemmän vastuuta yv:llä ja 5vs5 pelissäkin. Aatulla on luovuuden ja yllätyksellisyyden lisäksi myös asenne kohdillaan. Voittava pelaaja.

Jos vielä valmennuksella ei ole uskallusta antaa peliaikaa uusille viivamiehille, niin olkoon sitten vaikka Eronen koko 2min siellä, mutta totemipaalun liikkeen ja luovuuden omaava Mylläri olisi syytä säästää muihin tehtäviin.
Kyllähän Iikka toki jonkun paikan silloin tällöin rakentaa ja tekee välillä hyviä kiekollisia ratkaisuita. Ongelma vain on, että suurimman osan ajasta hän ei pelaa ollenkaan joukkueelle. Iikan kiekollinen peli on tällä hetkellä pitkälti pikkunättiä neppailua ja kikkailua aivan puolivaloilla. Ratkaisut eivät edistä peliä, vaan johtavat enemmän kiekonmenetyksiin ja näin ollen tuottavat enemmän paikkoja vastustajalle kuin omalle joukkueelle. Toisekseen Iikan puolustuspeli ja ylipäätään motivaatio kokonaisvaltaiseen pelaamiseen näyttää olevan tällä hetkellä aika lailla nolla. Ei noin löysästi voi kukaan johtava pelaaja pelata.

Tähän tekee mieli lisätä se ettei Iikalla tunnu olevan mitään mielenkiintoa toteuttaa sitä syksyllä toiminutta jatkopainepeliä. Mieluummin kurvaillaan rauhassa maalin edustalla tai hiivitään selkä suorana tilanteen perässä, kun lähtisi edes viivaa paikkaamaan jos edes jonkun puolustajan saisi vapautettua tehtävään.

Toki liike on hiipunut koko joukkueella ja vielä ennen joulua kollektiivisesti suoritettu paineistaminen on kadonnut kuvasta. Näkyy myös ylivoimilla staattisuutena, kun kaikki neppailevat jotain ihan ihmeellistä pikkuhöntsää suorin jaloin.

Liike ja työmoraali on saatava takaisin koko joukkueelle. Tukitoimet kuntoon eikä yhtään vapaamatkustajaa enää kokoonpanoon.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Sharks, Rafael Nadal, Die Mannschaft
Pelejä en näköradiosta näe, joten seuraava kommentointi ei keskity yksittäisiin pelaajiin ja heidän peliesityksiinsä sen tarkemmin.

Ensiksi: kärkipelaajien heittäminen vilttiin, mikäli tekeminen ja ratkaisut ovat löysiä, voi toimia. Jälleen kerran, en ole pelejä nähnyt, joten en osaa kommentoida, ansaitsevatko Iikka ja Jasek tämän.

Toisekseen: meidän johtavat pelaajat kun sakkaavat, sakkaa myös tulos. Tämä muistuttaa hyvin paljon viime kautta, jolloin oltiin parin pelaajan tehojen armoilla. Meillä on tällä hetkellä 30 pisteen miehiä tuloillaan neljä kappaletta. Toisin sanoen, meidän hyökkääjistä kolmen vedellessä tuota tahtia, tekevät yhdeksän muuta jälleen tasapaksua tulosta - heidän tulisi myös nousta esiin, kun kärkijätkillä on vaikeaa, mikäli halutaan pleijareissa voittaa otteluita enemmän. Viime kaudellahan sääleissä, olkoonkin että pelattiin typerällä järjestelmällä, kaikki maalit tekivät kärkihyökkääjät (Hannes, Iikka, Smejkal).

Viimeiseksi: nyt on yleistynyt näkemys, että pitäisi antaa junnuille näytönpaikkoja. Tätä perustellaan sillä, että näytetään luottavamme junioreihin, herätellään joukkuetta, tai että A-junnujen pleijaripaikka on jo plakkarissa.
Vaikka toivon kommenttini vanhenevan nopeasti, en mitenkään näe, että Kiiskisten, Lindforsien ja kumppaneiden esille tuominen auttaisi tässä hetkessä millään tavoin. Kiiskinen on päässyt tällä kaudella jo pelejä pelaamaan Liigassa, ja kiikarit siellä edelleen ovat - nyt jos ruvettaisiin kokoonpanoa suuremmin sekoittamaan, voisi tällä päinvastoin olla haitallinen vaikutus molempiin joukkueisiin.

Joukkueen pitää herätä, ja sen pitää alkaa tänään (ja mielellään jatkua lauantaina).
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tappara näytti hyvin vahvalta ja tasaisen rutinoituneelta. Taitaa olla tämän hetken kovin joukkue ja aikalailla monet muutkin joukkueet näyttävät heitä vastaan samalta.

On, mutta ei ole näyttänyt.

Tappara pelasi eilen niin hyvin, että Pelicans näytti vielä huonommalta kun oli. Kiekko viipyi hyökkäysalueella saman ukon lavassa jonkun puoli sekuntia kerrallaan. En oo tällä kaudella yhdessäkään pelissä ihastellut vastustajan syöttöketjuja, ykkösellä jatkoja ja muutoinkin kiekottelua mutta nyt oli pakko.

Tappara tulee voittamaan suomenmestaruuden, eikä siinä haastajia ole jollei Käppyrät löydä itseään uudestaan tai Ilves saa sekoitettua pelistä enemmän tunnepitoista vauhtilätkää.
 

surfa

Jäsen
Tähän tekee mieli lisätä se ettei Iikalla tunnu olevan mitään mielenkiintoa toteuttaa sitä syksyllä toiminutta jatkopainepeliä. Mieluummin kurvaillaan rauhassa maalin edustalla tai hiivitään selkä suorana tilanteen perässä, kun lähtisi edes viivaa paikkaamaan jos edes jonkun puolustajan saisi vapautettua tehtävään.
Huvittavaa (tai surullista, mistä sitä nyt katsoo) sinänsä, mutta Iikka antaa juurikin sen panoksen tässä vaiheessa vuotta, mitä ennen kautta odotinkin. Vähän tuollaista epämääräistä rystyneppinäppäilyä se on tahtonut kauden loppua kohden vähän aina olla, tällä kerta ehkä vielä enemmän kuin aiemmin. Välillä tulee pisteitä, välillä ei, mutta kokonaiskuvassa en kyllä oikein tahdo nähdä mitään eroa aikaisempiin. Ilkeästi jos asettelisi sanansa, niin mistähän sille oikeen maksetaan?
 

Lahelainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat SaiPa
Huvittavaa (tai surullista, mistä sitä nyt katsoo) sinänsä, mutta Iikka antaa juurikin sen panoksen tässä vaiheessa vuotta, mitä ennen kautta odotinkin. Vähän tuollaista epämääräistä rystyneppinäppäilyä se on tahtonut kauden loppua kohden vähän aina olla, tällä kerta ehkä vielä enemmän kuin aiemmin. Välillä tulee pisteitä, välillä ei, mutta kokonaiskuvassa en kyllä oikein tahdo nähdä mitään eroa aikaisempiin. Ilkeästi jos asettelisi sanansa, niin mistähän sille oikeen maksetaan?
Samaa mieltä sun kanssa. Mielenkiinnolla odotan, missä ja miten pelaa ensi kaudella.
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei Iikasta taida vain olla joukkueen ykköshepaksi. Hänelle voisi olla oikea paikka jossain HIFK:n tai Tapparan kakkoskentässä ilman pääasiallista vastuuta pisteiden teosta. Kyllä tämä Iikkuli alkaa olla aika katsottu kortti jo Pelicansin osalta.
 

Jortikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Ässät
Uusi peli ja uudet ketjut. En tiedä mitä muut meinaa, mutta mun mielestä on naurettavaa laittaa joka peliin uudet ketjut. Se kertoo vaan ettei valmennuksella ole mitään muutakaan keinoa työkalupakissaan.
Jos johonkin tällä kaudella pelsut kaatuu, niin tuohon. Ei minkäänlaista pelikemiaa ukkojen kesken synny eikä niitä huvita sellaista alkaa kehittelemäänkään kun tietää että seuraavassa pelissä taas rinnalla eri ukot.
 

Grafix

Jäsen
Uusi peli ja uudet ketjut. En tiedä mitä muut meinaa, mutta mun mielestä on naurettavaa laittaa joka peliin uudet ketjut. Se kertoo vaan ettei valmennuksella ole mitään muutakaan keinoa työkalupakissaan.
Mitäs keinoja kesken kauden peliruuhkissa keksisi? Varmaan on palavereja pidetty ja joukkueen kanssa käyty asioita läpi. Kärkiukot pelaa tällä hetkellä alle tasonsa ja muu joukkue on täynnä melkein samasta muotista olevia nuoria. Niin hyvin kuin Lelu on skouttaamista pääsääntöisesti tehnytkin, niin kyllä niiden nhl-kasvatusrahajunnujen ohella tartteis vähän sitä kovempaakin jyrää jengiin.

Omasta mielestäni joukkueella on hyvä ja aktiivinen pelitapa ja se pääsääntöisesti toteuttaa sitä hyvin ja pelaa aktiivista kiekkoa. Kun maalintekijät on kortilla ja kyrmyselkäiset velimattisavinaiset ja jirismejkalit loistaa poissaolollaan, niin pelien koventuessa alkaa olla hankalaa. Ja ylivoima-asiat lienee kaikille selvää. Aika monta matsia olisi voitu viime aikoina ratkoa, jos tossa yv:ssä olisi joku tolkku. Tänään jos Teemu Eronen & co heittää vielä yv:llä vastustajan siniseltä alaspäin Jasekille omalle b-pistelle, niin saatan sulkea lähetyksen.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Ennen peliä olin 99% varma, että tästä on tulossa ankea ilta.

Nyt olen 100% varma.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös