Kerhon peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 570 978
  • 9 852

Rusty44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pirusti mukavampi lähteä kyllä hallilta kotiin kylvetyksen jälkeen, etenkin kun suosikkijoukkue on sen suorittanut.

Riekkisen taklaus ei onneksi loppujen lopuksi ollut kovin ruma, vaikkakin hieman kiekottomaan kohdistui, hyökkäysalueella pitää kuitenkin odottaa, että puolustavan joukkueen pelaaja saattaa taklata. Vähän epäonninenkin tilanne oli. Ulosajo ehkä ansaittu, ehkä ei, ihan hyvä että pelikieltoa ei siitä kuitenkaan annettu.

On kuitenkin perinpohjaisen perseestä, että juuri KalPaa vastaan tulleiden tilanteiden jälkeen on pelaajat olleet yhteensä nyt varmaan parikymmentä (ellei enemmänkin) peliä pois ja lisää tulee, jos Trettenes otti nyt isommin osumaa. Eritoten ne poikkarit oli niin selviä, että on ihme niiden meneminen tuomarien ja kurinpidon ohi.
Joku yhden ottelun uhrilammas-sopimus Hauhon Sisun (ei taida olla enää valitettavasti hengissä) tai Ice Dogsin betonileualle seuraavaan Kaleva-peliin voisi olla kyllä paikallaan. Yksi vaihto, maila päreiksi kylkikaareen, rahat taskuun ja kotio.

Kerho on nousussa ja voittaa!
 
Suosikkijoukkue
HPK, Tampa Bay Lightning
Kyllähän tuo Nikkilän rauhallisuus viivassa on tuonut ylivoimille vaikka mitä lisää. Kova poisto kyllä.
Nikkilä ollu mukana nyt 11 peliä. Noiden pelien ajalta yv-prosentti on 23,53. Eli on tullut onnistumisia, mutta kyllähän tuo nyt näyttääkin ihan pirusti paremmalta. Nyt päästään alueelle ja saadaan homma pyörimään.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kyllä Nikkilä on tuonut paljon, mutta Moseksen vaihtaminen Pelliin vielä enemmän. On liikettä ja syöttötaitoa enemmän. Peliä en nähnyt kuin osan ensimmäisestä erästä, mutta luvut ainakin komeat. Jos sirten Trettenes tippui pidemmäksi aikaa, on tuo nihkeä paikka taas. Koko paketti uusiksi ja Järvinen tuohon ja Muse Jörvisen paikalle? Vai riskillä Seppälä?
 

OPEX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Käytännössä jokaista peliä ennen ja jälkeen valmentajat/pelaajat puhuvat kiekkojargonia pelin kovasta vaateesta. No tänään ifk on asettanut vaateen ihan oikeasti korkealle. Vauhtia ja fyysista menoa ihan oikeasti.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Piken pehmolätkä vastaan fyysisyys.

Noh, katotaan nyt. Ei tuo kuitenkaan hyvältä näytä tällä hetkellä.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ehkä hienoimpia purkuyrityksiä mitä oon nähnyt. Soturi Ahonen.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Maaliodottama kuitenkin Kerholle.

.. Ei tämä mikään katastrofierä todellakaan ollut. Ihan solidi esitys. Nyt vain pari napsua lisää koneeseen.
Lähinnä katselin miten ottivat Jolya. Jos pystyvät pitelemään, niin Kerhon mahdollisuudet pienenevät. Maalipaikkoja saattaa tulla, mutta tarvitaan Jolyn panosta niiden hyödyntämiseen.

Edit:
Kerhon fyysisyys taas on olematonta. Toki jos IFK hyytyy kun kuluttaa energiaa, niin siinä on mahdollisuus.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös