Aleksandr Ovetškinin kaukalon ulkopuolinen toiminta

  • 216 018
  • 1 255

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна

Nick Neim

Jäsen
Tennistähti Andrey Rublev kirjoitti kameranlinssiin tekstin ”no war please”.






Ihan turha yrittää perustella etteikö Ovechkinkin voisi halutessaan asiaan ottaa kantaa. Ei vaan halua.

Tiedän tiedän, Ovechkinilla on historiansa mm. PutinTeamin suhteen ja hän on ollut äänekäs Putinin tukija, mutta ihan samoilla sanoillahan se Ovechkin otti kantaa tilanteeseen ennen kauden alkua. Joten tuo esimerkki kantaa ottamisesta on hieman outo, koska sehän on jo tapahtunut. Vieläpä ihan samoilla sanoilla.

En tiedä pitääkö tähän loppuun lisätä litaniat etten hyväksy Venäjän, Putinin, Ovechkinin tai edes NHL:n toimintaa, vaikka tuolla toisessa ketjussa esitinkin vitsin Ovechkinin maalijahdista ja joku saattaa pitää tätä viestiä Ovechkinia puolustelevana. En puolustele, mutta onhan sekin nyt ihan puppua väittää, etteikö mies olisi ottanut asiaan mitään kantaa, vaikka hän olisi voinut ja hänen olisi pitänyt tehdä tuota nykyistä paljonkin enemmän.

En haluaisi lähteä mutkuttelulinjalle, mutta onhan se surullista, kuinka vähissä venäläisurheilijoiden kannanotot ovat olleet ihan kokonaisuudessaan. Maasta on kuitenkin urheilumaailmaan ponnahtanut monia kansainvälisiä huippuja lajirajoista riippumatta, mutta on edelleen valitettavaa, kuinka pieni vähemmistö ottaa asiaan yhtään mitään kantaa.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Toisaalta Putin oli niin tyhmä ettei uskaltanut ”arvaamattoman” Trumpin vahtivuorolla hyökätä Ukrainaan, mutta ”heikon” Bidenin vuorolla kyllä.
Tätä ei kai tiedetä.

Suunnitelma saattoi olla hyökätä Trumpin toisella kaudella. Tai jo ensimmäisellä kaudella, mutta korona tai jokin viivästytti.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Tadu

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Kantani on se, että varsinaisten sodan pääjehujen lisäksi tämä ketjumme päähenkilö tulisi tuomita Haagin kv. tuomioistuimessa. Syynä seinähullun diktaattorin avoin tukeminen PutinTeameineen. Haagilaisessa sellissä voisi sitten vuosien saatossa pelata Pleikkarilla omalla hahmollaan ja tehdä sillä vaikka 1000 maalia.
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tiedän tiedän, Ovechkinilla on historiansa mm. PutinTeamin suhteen ja hän on ollut äänekäs Putinin tukija, mutta ihan samoilla sanoillahan se Ovechkin otti kantaa tilanteeseen ennen kauden alkua. Joten tuo esimerkki kantaa ottamisesta on hieman outo, koska sehän on jo tapahtunut. Vieläpä ihan samoilla sanoilla.
Olisi hän kuitenkin voinut olla lisäämättä tuon "Putin on presidenttini"-loppuliitteen. Ovechkinilla taustajoukkoineen oli kuitenkin päiväkausia aikaa pohtia lausuntoa ja jotenkin olisi odottanut ihan taktisesti kyenneen tekemään paremmankin kannanoton. Toisaalta kun valtaosa pohjoisamerikkalaisista kiekkofaneista näyttää kuitenkin jättäneen asian sikseen...

Mitä tulee venäläisten urheilijoiden passiivisuuteen ottaa kantaa sotaa vastaan, syynä lienee ennen kaikkea se, että muun kansan tapaan, myös enemmistön urheilijoista voi olettaa tavalla tai toisella kannattavan Venäjän sotaa Ukrainassa ja vastaavasti sotaan kriittisesti suhtautuvista useimmat ovat toistaiseksi pitäneet mölyt mahassaan. Tämä ei tietenkään ole missään tapauksessa oikein, mutten ihmettelisi vaikka tämä olisi asian laita.
 

Petri1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
14 vuotta sitten liityin palstalle, jotta pääsin paukuttamaan päätäni Pens-faneille ja huutamaan Alexander Ovechkinin ylivoimaisuuden ylistyssanaa taistelussa Sidney Crosbyä vastaan. Tänään olisi tuon pojan ajatuksissa aika hieno päivä, jouluaatto ja Ovechkinille historian toisiksi eniten maaleja.

Mitään siitä fanituksesta ei ole jäljellä. Todellisuus ”miehestä” paljastui kamalissa olosuhteissa.
Suuri ja mahtava idän karhu olikin vain pienen sairaan miehen sylissä istuva puudeli.

Samoja mietteitä. Joskus tässä Crosby vs. Ovechkin asetelmassa olin Ovien ”puolella”, mutta nykyään on asia täysin päin vastoin. Tappamisen ja kansanmurhan kannattaja Ovechkin voisi laittaa lopun elämäksi vankilaan hänen toimistaan 2000-luvun Hitlerin, eli Putinin toimien vankkumattomana tukijana. Tämän vuoksi Ovechkin ei ole yhtään mitään Crosbyyn verrattuna. Crosby on hieno ihminen ja johtaja sekä kaukalossa että sen ulkopuolella. Ihan sama siis vaikka Ovechkin tekisi 1000 maalia, niin hän tulee olemaan aina alhainen ihmisperse. Tässä kontekstissa maaleilla ei ole mitään merkitystä.
 
Viimeksi muokattu:

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Mitä sitten itse ketjun aiheeseen. Itse en niin yhdistä tuota politiikkaa kiekkoon. Jos ja kun Ovy tuon Gretzkyn maagisen määrän rikkoo. Niin eihän sitä temppuna voi olla arvostamatta. Olkoot henkilöstä ja hänen käytökseksetään mitä mieltä tahansa.
Vittu mikä mielipide. Olet toki siihen oikeutettu, Suomessa kun elämme, mutta myös minä olen oikeutettu sanomaan, että vittu mikä mielipide. Ihan sama näköjään mielestäsi kuka Hitler/Putin siellä pelaisi, mutta jos rikkoo Gretzkyn ennätyksen, niin kyllähän sitä pitää arvostaa.

En tiedä missä asut, mutta jos ajatellaan, että Kuopio (koska näytät fanittavan KalPaa) olisi maantasalla putinin toimesta kuten moni Ukrainalainen kaupunki ja hänen tukijansa/kannattajansa rikkoisi Gretzkyn ennätyksen, niin yhäkö arvostaisit? Mitä jos sinun perheesi (jos sellaista on) olisi kokenut sen mitä muun muassa yksi perhe oli kokenut Ukrainassa, missä nelihenkisen perheen äiti raiskattiin muiden edessä ja sitten koko perhe lahdattiin. Vieläkö olisit täällä kertomassa tätä samaa paskaa, että pakkohan se on arvostaa?

Vai onko niin, että pitää osua omalle kohdalle, että herää? Vai herääkö silloinkaan?

Ps. Politiikkaa ja urheilua ei voi erottaa toisistaan. Tämä sinun arvostamasi henkilö on sotkenut isosti ne keskenään.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Luetun ymmärtäminen on hankala laji.
Ymmärsin kyllä täysin. Kun kyseessä on vain totaalinen mätäpaise joka kannattaa kansanmurhaa, niin ei hänen temppuaan vain voi arvostaa millään muotoa edes pelkkänä temppuna. Ei ansaitse mitään arvostusta ihminen joka kannattaa kansanmurhaa.
Voitteko viedä nämä asiat sinne kuuluvaan ketjuun. On se kumma kun samat naamat aina huutelemassa vaikka teillä on oma rinkirunkkausketju olemassa joten vielä kerran. Viekää nämä viestit sinne kuuluvaan ketjuun ja jättäkää tämä ketju maalimäärän seuraamiseen.

Ps. Ovechkinin vertaaminen Hitleriin/Putiniin on aika vammanen mielipide mutta kukin tyylillään. Suosikkijoukkue ei tullut yllätyksenä..
Voi ei menikö päiväsi pilalle? Pahoittelut, että jotain lävähti silmiesi eteen etkä voinutkaan työntää päätäsi pensaaseen.

On tämäkin ketju yksi "rinkirunkkausketju" missä laskeskellaan kansanmurhaa kannattavan maalimääriä ja pahoitetaan mieli heti, jos joku tulee kertomaan millainen henkilö on Ovechkin pohjimmiltaan.
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Kun kyseessä on vain totaalinen mätäpaise joka kannattaa kansanmurhaa... Ei ansaitse mitään arvostusta ihminen joka kannattaa kansanmurhaa.

On tämäkin ketju yksi "rinkirunkkausketju" missä laskeskellaan kansanmurhaa kannattavan maalimääriä ja ...
Hetkonen, milloin Ovetskin on sanonut kannattavansa Ukrainan sotaa ja ukrainalaisten kansanmurhaa? Se ettei ota kantaa sotaan tai Putinin touhuihin, tai esiintyy Putinin kanssa samassa kuvassa ei tarkoita suoraan, että hän kannattaa ukrainalaisten murhaamista. Kyllä, eihän se näin eurooppalaisena näytä hyvältä, ettei Ovetskin ole sanonut pitävänsä Putinin ja Venäjän sotaa Ukrainaa vastaan täysin hyväksymättömänä ja käsittämättömänä, mutta ei se vielä tarkoita, että hän sen sodan hyväksyy. Saatika, että kannatta ukrainalaisten kansanmurhaa.

Itse otsikon aiheeseen, onhan tuo maalimäärä todella kova ja merkittävä asia koko NHL:n historiassa ja kyllä itsekin toivoisin, että Ovetskin tuomitsisi Venäjän käymän hyökkäyssodan. Pakostakin tuo hiljaisuus aiheuttaa Walkinin kaltaisia epäilyjä monissa ja se varjostaa tuota sinänsä hienoa saavutusta.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hetkonen, milloin Ovetskin on sanonut kannattavansa Ukrainan sotaa ja ukrainalaisten kansanmurhaa?
Ovechkin oli kesällä putinin nuorten armeijan pääjehun kanssa yhteiskuvassa promoamassa nuorten armeijaa. Jos tuo ei kerro tuesta Venäjän armeijaa kohtaan mikä toteuttaa tätä kansanmurhaa Ukrainassa, niin ei sitten mikään.

Kyllä tämän henkilön kanta on varsin selvä.
 

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Suomi
Ihme dissausta täällä Ovieta kohtaan! Itse osaan pitää urheilun ja sodankäynnin erillään.

Oma pelipaitakokoelma on täynnä Hitlerin #39-45 Schalke 04 jalkapallojoukkuepelipaitoja. Minä kun sivistyneenä ihmisenä ymmärrän mikä ero on urheilulla ja sodalla. Ja sitä paitsi, onko Hitler muka jossain sanonut Instagramissa suoraan, että sodankäynti olisi ok? Niinpä, ei todellakaan ole.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Saattahan se Aleksanterikin pelätä ettei nyt ole varaa muuttaa mielipiteitään. Kyllä se oma elämä saa olla jokaisella ensimmäinen asia, jonka mukaan tekee ratkaisevat päätökset.

Tällaisena "kansanmurhan kannattajana", jolla sattuu oliko se nyt Instassa (?) olemaan yhteiskuva Putlerin kanssa, niin se voi olla ihan hyvin vaan niin, ettei herra uskalla muuttaa mitään entitisiä luulojaan tai mielipiteitään Putlerista vaikka mieli tekisi, koska pelkää henkensä puolesta.

Sitä saattaa pian pudota ikkunasta.

Sillain nimittäin Putlerin kritisoijille on viime aikoina käynyt. Myös venäläinen jääkiekkoilija on jo pudonnut ikkunasta. Se laittaa ihan jokaisen miettimään, mikä on parasta itselle. Jatkaako hommiaan normaalisti, eikä muuta mitään, vai alkaako leikkimään Navalnyitä, joka saa kohta hermomyrkkyä suoneen tms. ? Oletko Hodorkovski, joka pannaan linnaan, ihan sama mikä syynä?

Kukaan ei niistä ikkunoista huvikseen putoa, vaan kaikki ovat Venäjän salamurhan uhreja. Jollain sairaalla tavalla pettureiksi luokitellut, ne oikeasti hyvät venäläiset, tapetaan tällä hetkellä Putinin turvallisuupalveluiden ja ties minkä salajärjestöjen toimesta.

Miksi Artemi Panarin on nykyään täysin hiljaa, eikä kritisoi Ukrainan tilannetta? Hän se suunsa ensimmäisenä aukaisi jo ennen näitä varsinaisia sotia ja sitten olikin jo pari viikkoa sivussa, kun pelkäsi henkensä puolesta.

Nämä ei todellakaan ole mitään leikin asioita.

Ymmärsin kyllä täysin. Kun kyseessä on vain totaalinen mätäpaise joka kannattaa kansanmurhaa, niin ei hänen temppuaan vain voi arvostaa millään muotoa edes pelkkänä temppuna. Ei ansaitse mitään arvostusta ihminen joka kannattaa kansanmurhaa.

Oma arvostukseni on Ovechkinia kohtaan laskenut, tämä maalijahti on aika irrelevanttia tällä hetkellä. Ihan vitun sama miten siinä tulee käymään. Mutta mätäpaiseeksi en ala häntäkään haukkumaan, oli sitten Putin-supporter vanhastaan ja/tai ei nyt uskalla muuttaa mitään. Sillain todennäköisesti tekisin itsekin, tällaisessa kahelissa tilanteessa, jossa Putinia vastustavien venäläisten salamurhia tapahtuu koko ajan ympäri maailmaa, myös ulkomailla.

Koska se oma henki merkitsee ja itsesuojeluvaisto toimii niin. Koittakaapa hetkeksi asennoitua venäjän kansalaisten saappaisiin, jonkun naapurimaan huutelijan sijasta.

Ei hän Putleria ole tainnut missään sodan alkamisen jälkeen maailman hienoimmaksi ihmiseksi julistella? Keskittynyt vain omaan juttuunsa ja mielikuva muodostetaan tuon Insta-kuvan ja menneisyyden perusteella.
 
Viimeksi muokattu:
Miksi Artemi Panarin on nykyään täysin hiljaa, eikä kritisoi Ukrainan sotaa?
Tämä on hyvä pointti. Tiedä vaikka Panarin olisi nykyään Putinin kannattaja ja sotatoimien tukija, kun ei ole julkisesti avannut suutaan asiaan liittyen Venäjän hyökkäyksen jälkeen.

Se missä täällä on totuttu suu vaahdossa ja tunnekuohussa laukomaan vapaasti mielipiteitä, niin sama ei välttämättä päde itärajan tuolla puolen. Paljoa ei ole tullut venäläisiltä kiekkoilijoilta kannanottoja (jos ollenkaan) NHL:n suunnalta liittyen sotaan ja eikös Malkin kuulunut julkisesti samaan Putinin kannattajakuntaan kuin Ovechkin.

Osa näistä venäläisurheilijoista jotka julkisesti ovat suunsa avanneet hyökkäyssodan jälkeen, ovat ilmeisesti saaneet tappouhkauksia ja muuttaneet pois Venäjältä haluten salata nykyisen olinpaikkansa. Taitaa melkein viikottain putoilla ikkunoista suhteellisen arvovaltaista ja rikasta venäläistä henkilöä.

Kun Ovechkin on kätensä syvälle paskaan työntänyt suhteessaan Putiniin niin välttämättä irtautuminen siitä ei ole aivan niin helppoa kuin yleisesti kuvitellaan.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Ilmeisesti tässä ketjussa saa nyt kuitenkin keskustella muustakin kuin maaleista. Ovechkinin kohdalla voi ehkä olla noin, että pelkää henkensä puolesta. Pelkurimaistahan se silti on, että kaikkien näiden vuosien jälkeen ei vastaakaan huutoonsa, kun politikointi ei olekaan enää kivaa rusinoiden poimimista pullasta.

NHL-seurojen, -liigan ja -toimittajien moraalin kuitenkin kyseenalaistaisin. Pohjoisamerikkalaisia toimittajia ja NHL:n markkinoinnin helppoheikkejä Putin ei tule pudottelemaan ikkunoista, mutta silti noita tahoja kiinnostaa vain raha, vaikka samaan aikaan Jenkit valtiona syytää miljarditolkulla tukea Ukrainan puolustamiseen.

Jos hype ennätysjahdista ei olisi niin älytön, niin siitä olisi apua Ovechkinillekin. Nyt se on räikeää, mutta vähemmän esillä ollessaan pystyisi väistelemään ongelmallista asetelmaa hieman paremmin. Hieman vaikka Malkinin tavoin.
 

mr hat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Pallo-Veikot
NHL-seurojen, -liigan ja -toimittajien moraalin kuitenkin kyseenalaistaisin. Pohjoisamerikkalaisia toimittajia ja NHL:n markkinoinnin helppoheikkejä Putin ei tule pudottelemaan ikkunoista, mutta silti noita tahoja kiinnostaa vain raha, vaikka samaan aikaan Jenkit valtiona syytää miljarditolkulla tukea Ukrainan puolustamiseen.

Ukrainassa kun ei noita NHL:ää seuraavia varmaan kauheasti ole. Venäjällä taasen on, kun venäläisiä pelaajiakin siellä on ollut paljon jo kymmeniä vuosia, joten heille ollaan mielin kielin jottei rahavirrat katkea. NHL kun on kuitenkin selvä marginaalitoimija Yhdysvalloissa ison kolmikon jälkeen, ja jääkiekon seuraajat rajoittuvat vain pienehköön osaan maan kansasta. Lisäksi paljolti kasvavan latinoväestön turvin myös eurooppalaisen jalkapallon suosio on siellä päin kovassa kasvussa, joka entisestään kaventaa juuri jääkiekon suosiota. Uskon NHL:n näkevän että heidän markkina-alueensa on maailmanlaajuisesti kovin rajallinen, eikä Venäjän kokoiselle porukalle voi kääntää selkäänsä. Niin kuvottavaa kuin tämä onkin.
 

Peppuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
Ymmärsin kyllä täysin. Kun kyseessä on vain totaalinen mätäpaise joka kannattaa kansanmurhaa, niin ei hänen temppuaan vain voi arvostaa millään muotoa edes pelkkänä temppuna. Ei ansaitse mitään arvostusta ihminen joka kannattaa kansanmurhaa.

Voi ei menikö päiväsi pilalle? Pahoittelut, että jotain lävähti silmiesi eteen etkä voinutkaan työntää päätäsi pensaaseen.

Malkin kuuluu samalla lailla Team Putiniin, voit lukea vaikka wikipediasta miten ensimmäisenä oli tukemassa ja osoittamassa tukeaan Putinille. On instagramissa Putinin kanssa yhteiskuvia, ja istuu jopa Venäjän presidentin tuolissa. Linkit instagramiin. Onko Malkin Venäjän presidentti jopa? Ei se sitä ainakaan ole kieltänyt, eikä myöskään sotaa kommentoinut. Se offtopicista.

Itsekkin olin aikaisemmin enemmän Ovien entä Crosbyn kelkassa. Ja NHL:n sivuille kun tuloksia meni katsomaan niin tuli aikalailla ensimmäisten joukossa katsottua että montako maalia Ovie on tehnyt. Eipä tule enään.

@Henkka tuossa ylempänä hyvin kirjoitti. Yksin kertaisesti se voi olla täysi mahdottomuus Venäläisillä tätä pahemmin kommentoida. Sitä kait tässä voi vain odottaa, että kun Putin tuosta kupsahtaa, sota loppuu, ja valta vaihtuu tai mitä nyt tapahtuukaan, että mitä nämä Venäläiset tähdet siinä vaiheessa sanovat kun / jos ei tarvitse ikkunasta putoamisia ja myrkytyksiä lähipiirin ja itsensä kannalta pelätä.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Hetkonen, milloin Ovetskin on sanonut kannattavansa Ukrainan sotaa ja ukrainalaisten kansanmurhaa?
2014 taisi sota alkaa ja silloin kannatti hyökkäystä Kremlin propagandan iskulauseilla, joilla koitettiin saada hyväksyntää. Ai niin, mutta varmaan ase ohimolla vietiin kameran eteen pitelemään kylttiä, joissa lukee Kremlin iskulauseita. Eikä olisi tämänkään jälkeen mitenkään voinut olla tippumatta ikkunasta, jos olisi jättänyt teamputlerit perustamatta.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Yleisesti ottaen tilanne on kovin räjähdysherkkä mennä ottamaan kovasti kantaa. Ja Kannanotto voi olla jopa instakuvan poistaminen kun on tarpeeksi iso naama koneistossa. Siinä saa olla aika varpaillaan miten tuota miinakenttää lähtee perkaamaan ja ymmärrän että täyshiljaisuus on tässä kohtaa vaihtoehtona ehkä se turvallisin.

(Ja kyllä, itsepä miinakenttänsä on rakentanut joten ei siinä paljoa ole syytä itkeä kun joku kiusaa internetsissä, ei siinä mitään.)

Sen lisäksi NHL on asettanut selkeästi oman koodistonsa, jonka mukaan asiasta ei puhuta. Siitä ei puhu venäläiset kiekkoilijat, kanadalaiset kiekkoilijat, amerikkalaiset kiekkoilijat eikä media. Se on NHL:n linja. Ja kun oma joukkue, vastustajat, lajilegendat, yleisö ja sponsorit ei syystä tai toisesta näe tilanteessa semmoista ristiriitaa etteivätkö rivissä osallistuisi maalijahdin hehkuttamiseen, niin kyllä siellä jotain ymmärrystä taustalla on pakko olla ettei tilanne ole niin mustavalkoinen mitä tässä ketjussa julistetaan.

Ei kansanmurhan äänekäs tukija millään saisi taakseen tuommoista määrää seläntaputtelijoita. Viimeisimpinä mm Crosbystä ja Jagrista lähtien lajin kirkkaimmat nimet kilpaa jakavat kunnioitustaan eri NHLn markkinavideoilla.

Myös Ukrainan jättäminen Ovechkinin nimi pois ”yhteiskunnan viholliset” ekan version listaltaan osaltaan viestittää ettei Ovechkin ainakaan julkisesti ole seisonut Putinin takana sodan alettua, eikä edistänyt ”aatetta”. Voi vielä olla että se nimi sinne tulee jos Ukraina laajentaa listaansa Putinin vanhoihin kavereihin, mutta tuohon ykkösroistojen listalle ei nimi vielä mahtunut ja ehkä sekin jotain pientä signaalia antaa. No, en tiedä. Ehkä tuosta on turha mitään kummempia ajatella.

Walkinin yhä uudestaan esiin tuoma kesäkuva on ainoa kerta kun Ovie on yhdistynyt venäjän valtakoneistoon millään lailla sodan alettua, ja se nyt on noin yleisarvoltaan luokkaa ”Marin kuvassa Ranisen kanssa”. Siinä siis siviilihenkilönä esiintyvä heppu pyytämässä nimmaria ja mailaa jossain tien reunassa, ilman mitään viitettä nuorisoarmeijoihin tai Ukrainaan. Jää vahvasti ’syytä epäillä’ kuinka hyvin Ovechkin on tiennyt ketä kyselijä edes on.

Ennen sotaa ja sodan jälkeen on kaksi täysin eri kontekstia mitä tulee Putinin tukemiseen. Osallistuminen Putinin politiikkaan ennen sotaa on ollut typerää, lapsellista ja jopa tuomittavaa, mutta siinä mittakaavassa että täällä porukka oikeasti toivoo luun katkomisia ja vankilatuomioita?

Mitä tulee pään työntämisestä hiekkaan, myönnän ainakin jossain määrin tekeväni juurikin niin. Koska meillä ei ole kontekstia eikä ymmärrystä siitä mitä tuolla kulisseissa oikeasti tapahtuu. Mielestäni se on näillä tiedoilla ihan ok olla tekemättä kovin lopullisia johtopäätöksiä.

Ainakin yhdelle, ehkä parillekin sanosin yleishuomiona et jos sotatila aiheuttaa kovaa ahdistusta ja huono olo helpottaa haukkumalla palstakirjoittajia niin hyvä sekin, mutta tuohon löytyy googlettamalla myös erinäisiä tukilinjoja jne, jotka vois auttaa paremminkin.

Itse jatkan tilanteen seuraamista pää hiekassa ja odotellen että jotain uutta jossain kohtaa ilmenee, toivottavasti sen irtiottoa, mutta valmiudet on myös kääntää kelkka jyrkästikin mikäli uutta (oikeasti) raskauttavaa tietoa jostain tippuu.
 
Viimeksi muokattu:

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Voitteko viedä nämä asiat sinne kuuluvaan ketjuun. On se kumma kun samat naamat aina huutelemassa vaikka teillä on oma rinkirunkkausketju olemassa joten vielä kerran. Viekää nämä viestit sinne kuuluvaan ketjuun ja jättäkää tämä ketju maalimäärän seuraamiseen.
Laitetaan tänne kun modet suojelevat tuota lasten fasisminsuojeluenkeliä kaksin käsin tuolla NHL-puolen oksennusketjussa.

En väitä että kirjoittajalla olisi pää puoli metriä syvällä omassa perseessä mutta mikä muu voi selittää lainauksessa olevan kommentin? Paljon palstalle mahtuu paskaa mutta joku raja olisi hyvä olla.
EDIT. Ja haluan siis oikeasti tietää mikä muu selittäisi moisen koska en väittänyt että kirjoittajalla näin olisi koska tunnen jo luissani miten raportointinappi saa kyytiä kun joku taas kiusaa viatonta Putinistia.

Yllä olevalle Tylerille myös tiedoksi että on myös ok hakea apua jos empatiakyky on puhdas nolla.
 
Viimeksi muokattu:

Petri1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
Hetkonen, milloin Ovetskin on sanonut kannattavansa Ukrainan sotaa ja ukrainalaisten kansanmurhaa? Se ettei ota kantaa sotaan tai Putinin touhuihin, tai esiintyy Putinin kanssa samassa kuvassa ei tarkoita suoraan, että hän kannattaa ukrainalaisten murhaamista.

Minulle esim. Instagramin profiilikuva nimenomaan on näyttö suorasta tuen osoituksesta. Laitetaan vielä klassikko vertailuksi: Mitä jos vaikkapa Leon Draisaitlilla olisi vanha kunnon Hitlerin kuva profiilikuvanaan? Ja kun häneltä kysytään tämän johtajan toimista, niin vastauksena kuuluu "Er ist mein Führer". Ihanko tosissaan ei voisi vetää mitään johtopäätöksiä siitä, mitä mieltä mies on asioista? Itse en tuota osta alkuunkaan, että Ovechkin ei turvallisuutensa uhalla voisi esimerkiksi profiilikuvaansa vaihtaa vain vaikkapa joksikin omaksi pärstä- tai hokikuvaksi.

Ihan itse mies on PutinTeaminsa luonut ja valjastanut itsensä Putinin keskeiseksi propagandalähettilääksi, ja toimii siinä roolissa edelleen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös