ESPN Fantasy Hockey – Jatkoajan liiga 2022–2023

  • 12 673
  • 298

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Mulla on kaikki pelaajat saatavilla mukaan luettuna Zuccarello, Pettersson ynnä muut mikäli sopiva tarjous sattuu kohdalle. Esimerkiksi Pettersson voisi vaihtua saman kaliiberin pelaajaan joka ottaa enemmän aloituksia, Mats hieman fyysisempään kaveriin, pakki laiturin kustannuksella jne. Kessel liikkuisi vähäisellä korvauksella verrattuna pistepotentiaaliin. Ehdotuksia saa lähettää jos joku kiinnostaa.
 
Multa vois lähteä Laine/Gaudreau kaksikko. Yhdessä tai erikseen. Tai no kaikki on tietenkin myynnissä jos hinnasta sovitaan. Jotenki muka niin hektistä menoa, että ei ite ehdi paneutumaan älyttömästi tarjousten lähettelyyn, mutta tänne päin saa kyllä kaikkea ehdotella.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ensi viikolla sitten vierailemaan viime viikolla kovat pisteet takoneeseen Ilotaloon.
Ja vuoristorata kenttäpelaajien ja maalivahtien liekityksen välillä jatkuu.

Tällä viikolla kuumina olivat siis kenttäpelaajat, kun maalivahdeille startteja kertyi (mm. Nashvillen vesivahingon johdosta) peräti yksi. Siihen nähden täytynee olla ihan tyytyväinen lopputulokseen, kun pisteet tasattiin lukemin 9-9.

Hyvissä kyttäysasetelmissa siis jatketaan, ensi viikolla vastassa Temps Réglement.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kuten jo viikolla manasin, viimeisin kierros menikin Oxenia vastaan ihan käteen pienoisesta viikonlopun piristymisestä huolimatta. Yksi päivä ei peliä ei riitä, maalit ja syötöt mm. tuli lopulta hävittyä kahdella molemmat. Peliaika taisi olla kierroksen 4.paras, mutta eipä sekään riittänyt.

Mv-osastolla Oxen vei pisteet kotiin reilusti alle 90% torjunnoilla ja reilusti yli 3:n GAA:lla, koska omat veskani eivät saaneet kiinni rantapalloakaan. 5-15-1 tauluun siis ja nyt voikin taas katsella tarkemmin sitä missä pleijariviiva menee eikä sitä paljonko pisteitä kärkipaikkaan.

Seuraavaksi HC Cityballs.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Vaisusta viikosta huolimatta ilmeisesti 11-8-2 voitto irtosi kuitenkin ja sitä kautta pleijaripaikassa roikutaan edelleen vahvasti. Joukkue tervehtyy niin suoritustaso näköjään laskee. Maalivahdit sen sijaan edelleen jatkavat odotuksia huomattavasti parempia otteitaan ja näyttävät kantavan joukkuetta viikosta toiseen.

Kenttäpelaajista Karlsson jatkoi hyvällä piste per peli tahdilla tämänkin viikon ja Marner intoutui vihdoin laukomaan ja sai pari maaliakin aikaiseksi sen myötä. Barabanov myös tuottanut viime aikoina tasaiseen tahtiin pisteitä. Sen sijaan Ryan Strome on hyytynyt aika pahasti hyvästä alusta ja tälläkin viikolla kunnostautui lähinnä miinusten keräämisessä. Myös Vilardin hyvä alkukausi on muisto vain ja ilmeisesti nyt vielä loukkaantui siihen päälle, toivottavasti ei ole pidempää poissaoloa kun kaksi pitkäaikaispotilasta löytyy jo hyökkääjistöstä valmiiksi. Katsotaan mihin joukkueen vire kehittyy tulevalla viikolla.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Tappiollisen kierroksen jälkeen palattiin voittokantaan, kun Terriers kaatui murskaluvuin 14-5-2. Sarjan piikkipaikan suhteen tilanne pysyi muuttumattomana, kun Kilyt voittivat oman sarjansa täysin samoin luvuin. Kuten @Tombe76 tuossa edellä jo kiteyttikin, matsi ratkesi pitkälti tervakoskelaisten kehnoon alkuviikkoon + Oxeniakin huonompaan maalivahtipeliin. Ilahduttavaa oli se, että omasta joukkueesta löytyi pitkästä aikaa vastuunkantajia (Tuch, Skinner) ihan terävimmän kärjen takaa ja em. kaksikko olivatkin viikon MVP:t tehtyään alkuviikon back-to-backissä yhteensä tehot 5+7. Sabresin kolmas peli meni heiltä kiikareilla, mutta tehot olivat silti koko viikon tasolla joukkueen parhaat. Harmaita hiuksia aiheutti tolppien välissä olevan kestokriisin lisäksi maalinteon vaikeus, kun 141 laukauksella saatiin aikaiseksi kokonaiset 9 maalia (joista siis yli puolet BUF-kaksikolta). Hyökkäyksen kärkinelikon Kucherov, Ziba, Bergeron, Zegras kokonaissaldo oli 12 pelistä hassunhauska 0+11 ja 36 SOG. Noh, eivätköhän ne kiekot ala taas verkkoonkin tuolla yrityksellä uppoamaan.

Seuraavaksi vastassa on parin kärkiottelun jälkeen joukkue taulukon tyvipäästä eli A NotAbigDeal. Viime viikolla samainen kohtaaminen olisi päättynyt Oxenille 13-8-0, joten jotakin samansuuntaista tästä voisi aavistella lopputulemaksi. Maalivahdeissa tulee luultavasti taas takkiin, mutta kenttäpelaajissa otaniemeläiset ovat selvästi niskan päällä, ja jos maalihanat saadaan auki niin isompikin voitto voi olla haarukassa. Kilyt ovat kärjessä sen verran kovassa vireessä, että tässä on pakkokin saada useamman kategorian voittoja, jos runkosarjan voitosta meinataan taistella.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
maalinteon vaikeus, kun 141 laukauksella saatiin aikaiseksi kokonaiset 9 maalia (joista siis yli puolet BUF-kaksikolta)

On se nyt kumma, tällä viikolla sama tahti jatkuu ja torstain kierroksen jälkeen on kasassa 93 laukauksella 5 maalia. Niin, ja Skinner-Tuch -kaksikko on tehnyt noista 3 :D Noh, onneksi muuten menee hyvin eli ei haitanne, vaikka maaleissa hävittäisiinkin.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Samalla kaavalla jatketaan eli niukka voitto tulossa (ainakin tämän hetkisen tilanteen mukaan) tällä kertaa yhden kategorian turvin lukemin 10-9-2 Nuppulinnaa vastaan. Kenttäpelaajilta nähtiin jo huomattavasti parempaa tekemistä kuin parina aiempana viikkona, mutta toisaalta taas maalivahdeissa palattiin lähemmäs sitä realistisesti odotettua tasoa kun viikkoon mahtui mm. 8 päästetyn maalin peli (joka oli kaikesta huolimatta voitto kuitenkin) Martin Jonesille ja muutoinkin varsin heikot tilastot GAA ja SV% osalta maalivahdeilta. Myös kenttäpelaajien pelimäärässä oltiin pitkästä aikaa niskan päällä ja sekin varmasti näkyi joissain kategorioissa.

Viikon onnistujiksi voisi nostaa Max Domin, joka 3 peliin teki tehot 4+1 joista kolme maalia vielä ylivoimalla. Myös Oskar Sundqvist alkaa pääsemään vauhtiin taas uudestaan, viikon 4 peliin tehot 3+1, vielä kun aloittaisi taklaamisen alkukauden tapaan niin hyvältä näyttää hänen meno.

Teuvo Teräväinenkin teki vihdoin paluun kaukaloon ja nyt toivottavasti löytää viime kautisen vanhan vireensä ja pääsee kunnolla vauhtiin. Teräväisen ja koko joukkueen panosta tarvitaankin tulevalla viikolla, kun sarjakärki asettuu vastaan. Menneen viikon lukemilla olisi ollut yllättävänkin tasainen sarja, 10-10 äkkiseltään laskettuna, joten pienet yllätyssaumat tässä kuitenkin on olemassa.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Huonon viime viikon jälkeen hyvä ryhtiliike kun sarjataulukossa samoista sijoista taisteleva HC Cityballs kaatui lukemin 15-4-2. Kähköselle kauden 1. 0-peli, se lämmittää eniten. Mv-osastolla Petersen vaihtui Copleyhin, tuskin mikään muuttuu LA:n maalilla. Niitä kiekkoja taakse menee.

Kenttäpelaajien osalta myös muutama tasonnosto. Esim. Taylor Hall teki yhteen peliin 2 maalia. Jospa se siitä, vaikka onkin siirtolistalla.

Tällä viikolla vastaan rakas tuttu vihollinen, HC Northern Lights, jonka kanssa ei vielä tällä kaudella olla pelaajia (yllättäen) vaihdettu. Eiköhän sekin päivä vielä tule. Tärkeä matsi kun ollaan myös about samoilla sijoilla eikä se kärkikään niin kaukana enää taas ole.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: JMT

Knatterton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
Huonon viime viikon jälkeen hyvä ryhtiliike kun sarjataulukossa samoista sijoista taisteleva HC Cityballs kaatui lukemin 15-4-2.
Edellisen heikon viikon jälkeen taas puolestaan tänne sattu vieläkin huonompi viikko. Oli toki tiedossa, että lähes täydellistä viikkoa olisi vaadittu, mutta saatiinkin yksi heikoimmista viikoista. Molariosastolla ei saatu mitään kiinni ja hädintuskin pääsi starteissa tasoihin sunnuntain kierroksella. Kenttäpelaajistossa tökki erityisesti maalinteko, joka on ollut suhteellisen vahvaa läpi alkukauden - yhä liigan 4. parin heikon kierroksen jälkeen.

Pari loukkaantumista tuli myös viime viikolla, jotka saattaa heijastua nyt alkavalle viikolle Oxenia vastaan. Etenkin jos Lehkoselle on pidempää saikkua tulossa.

Näillä mennään.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyvissä kyttäysasetelmissa siis jatketaan, ensi viikolla vastassa Temps Réglement.
Ja 9-8 voitto plakkariin. Vastustaja vei pistekategoriat melko suvereenisti (joskin kategorioiden sisällä marginaalit olivat pienet) , mutta muut kääntyivät tänne päin, joten niukka voitto tuloksena.

Tiukkoja viikkoja ollut, kun kahta lukuunottamatta kaikki viikot ovat päättyneet maksimissaan kahden pisteen marginaalilla.

Pudotuspelipaikkaan matkaa 4,5 pistettä, joten täysillä saa hikoilla loppukauden ajan. Ensi viikolla @Paarma n pörriäisten kimppuun.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Muutaman tuherrusviikon jälkeen paluu voittokantaan Ralphia vastaan. Tätä ois nyt parempi jatkaa jos meinaa haaveilla vielä jotenkin pleijaripaikasta.

Positiivisia ei ole viimeaikoina jaeltu mutta laitetaan nyt tällä kertaa Leivon vapaanaolo markkinoilla, jos nyt vaan saisi pidempään tuossa Reillyn ja Saadin rinnalla ja ylivoimassakin.

Koitetaan ylläpitää virettä seuraavaksi Nuppulinnaa vastaan.
 
Viimeksi muokattu:

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
NABD kaatui selvin 11-5-5 -luvuin ja kun Kilyt hävisivät oman matsinsa, ero kärkeen kaventui kahteen kategoriavoittoon. Kärkipaikkakin oli haarukassa, mutta vastustajan pelurit tehoilivat sunnuntaina sen verran hyvin, että numerot kaventuivat kalkkiviivoilla. Viikon MVP oli toista kertaa putkeen Jeff Skinner, tällä kertaa tehoin 3+3. Maalivahdeistakin yksi (Knight) oli tällä kertaa hyvä, joten siltä osaltolta saatiin pari kategoriavoittoa. Campbellistä ja Stolarzista en viitsi edes puhua...

Seuraava vastus on HC Cityballs, joka lähtee matsiin hiukan siipirikkoisena eli, Oxen saa tuosta etua. Omista vemppamiehistä puolestaan Iafallo on palailemassa kehiin, joten sitä myötä hyökkäys vahvistuu. Mahdollisimman suurinumeroinen voitto olisi taas toiveissa, kun Kilyillä on tahollaan tiukka kamppailu Tykki5:n kanssa ja sieltä tuskin murskalukuja tulee.

Ehkä sen verran Campbellistä kuitenkin, että allekirjoittaneen kärsivällisyys alkaa olla lopuillaan ja voisin hänet treidata pois, mikäli joku uskaltaa riskin ottaa. Ilmaiseksi en kuitenkaan hänestä voi luopua, vaan takaisinpäin pitäisi saada yksi viikoittain 1-2 starttia hyvillä tilastoilla saava kakkos-/1B-vahti Knightin kaveriksi. Jos tuollaista ei kukaan tarjoa niin pidän kampelan itse ja ristin sormet, että mies löytää keväällä kadotetun vireensä.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Voisin olla kiinnostunut puolustajasta vaihdossa hyökkääjään, myös useamman pelaajan kauppa ok niin että mulle tulisi parempi pakki+heikompi hyökkääjä.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Tällä viikolla vastaan rakas tuttu vihollinen, HC Northern Lights, jonka kanssa ei vielä tällä kaudella olla pelaajia (yllättäen) vaihdettu. Eiköhän sekin päivä vielä tule. Tärkeä matsi kun ollaan myös about samoilla sijoilla eikä se kärkikään niin kaukana enää taas ole.
Kylmää kyytiä ollut läpi matchupin joka on ollut enemmän vastustajan hyvyyttä. Toki oma joukkue pelannut alavireisesti mutta hyvälläkin viikolla numerot olisivat todennäköisesti saman suuntaiset.

Saatiinhan me kauppakin aikaiseksi, ensimmäinen kerta kun näin tapahtuu viikkovastustajan kanssa sarjan ollessa kesken, kiitos kaupoista Tombe!
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kylmää kyytiä ollut läpi matchupin joka on ollut enemmän vastustajan hyvyyttä. Toki oma joukkue pelannut alavireisesti mutta hyvälläkin viikolla numerot olisivat todennäköisesti saman suuntaiset.

Saatiinhan me kauppakin aikaiseksi, ensimmäinen kerta kun näin tapahtuu viikkovastustajan kanssa sarjan ollessa kesken, kiitos kaupoista Tombe!

Hyvin on kyllä mennyt tämä viikko. Ja kauppakin tuli tehtyä. Kiitos myös täältä. Vähän Phillyn ukkoja pois kun niitä muutenkin runsaasti. Ja kun Ryan Johansen on tuossa jatkoajan Fantasy-Poolissa omassa jengissä (taisin valita hänen ja Nugen välillä siinä vaiheessa draftia = virhe) niin otettiin tähänkin. No ehkäpä herää vielä.

Jos @Ralph tai @Linjatuomari vielä kerkeisi kaupan kuittaamaan niin kiitetään siitäkin.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Siitä viikosta ei paljoa käteen jäänyt positiivisessa mielessä, sarjakärki oli omaa luokkaansa ja lukemat lopulta ilmeisesti 4-13-4. Tiukkaa oli lopulta monessakin kategoriassa, muutamien yksiköiden erolla mentiin suuntaan ja toiseen. Toiveet yllätysmahdollisuudesta ottelusarjan suhteen kuitenkin karisi aikalailla jo ekana yönä, kun MacKinnon tippui sairaslistalle. Eihän tässä vasta ole kuin 3/4 ensimmäisestä varauksesta ollut noin kuukauden päivät sivussa, kun MacKinnonillekkin sellainen arvio annettiin. Eiköhän se Marnerikin vielä sinne sairastuvalle saada, kun hyvä pisteputkikin päällä.

Pelaajista jos jotain positiivista pitää kaivaa niin John Carlsonilta hyvä viikko, 4 peliin tehot 0+4 ja siihen päälle reilusti taklauksia ja blokkeja. Myös jo aiemmin mainitun Mitch Marnerin pisteputki kestää, taitaa nyt olla 22 pelin mittainen.

Tällä viikolla sitten ilmeisesti vastassa NABD, joka tulee toisesta päästä sarjataulukkoa kuin menneen viikon vastustaja. Pisteitä pitäisi raapia, jos menneen viikon haluaa paikata ja pitää hyvät asemat playoffs taistossa. Viime viikon tilastoilla olisi takkiin tosin ilmeisesti tullut, että paljon pitää myös parantaa oman joukkueen osalta.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Rumasti takkiin Terriersiä vastaan ja jotain tämän suuntaista osasi odottaa heti ensimmäisen päivän jälkeen. Maalivahdit ja kenttäpelaajat hukassa, taklaukset, blokit jne loistivat poissaolollaan. Toki vastustaja managerin johdolla pelasi loistavan viikon ja täysi kunnia sinne suuntaan.

Seuraavaksi sitten Cityballs ja toivotaan että vire saadaan paremmaksi, haastava viikko on kuitenkin tästäkin tulossa.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jos Oxenin nöyryytyksen ( 5-14-2 ) jälkeen toissa viikolla vastattiin komeasti ( 15-4-2 ), niin tämä viikko menikin vieläkin komeammin. Lukemat 17-2-2 lämmittää aina, eikä moni kategoria ollut edes tiukoilla. Taas ollaan kärkitaistossa mukana ja se tärkein raja, pudotuspeliviiva jäämässä kauemmaksi.

Kenttäpelaajat viikolla 24+32=56, parhaat lukemat koko liigassa. Matthews heräilee, Kadri heräilee.. jopa Hall heräilee. Ja tekipä sairastuvalta paluun tehnyt James van Riemsdykikin viime yönä 1+3 +4 ja käänsi tuon kategorian (ero 2). Omaa vanhaa jengiään vastaan.

Molareista Petersenin päivitys Copleyhin taisi olla hyvä juttu. 2 peliä, 2 voittoa ja yhteensä 4 omiin. Jokohan tämän lyhyen otannan perusteella annetaan vaan lisää startteja. Varsinkin kun Quick omissa starteissaan päästi 5 ja 6 ja hävisi jälleen molemmat?

Miinuspuolelle Doughtyn loukkaantuminen.. itseasiassa olin jo eilen miettimässä pitäiskö laittaa myyntiin mutta nyt tuskin kukaan ostaa jos klesana. Toivottavasti ei pahasti.

Tulevalla viikolla Läski Byfuglien. Kova on sekin jengi, ei auta yhtään jarrutella tässäkään.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Oxenillakin oli haastava viikko. vaikka voitto Cityballsista tuli luvuin 10-8-3. Kun Kilys ja Terriers ottivat kumpikin murskavoiton niin Oxen tipahti sarjataulukossa yhden sijan alaspäin kolmanneksi. Viikosta toiseen murheenkryyninä oleva maalivahtiosasto oli taas kerran ongelma, tosin tällä kertaa ei-pelillisistä syistä Knightin saatua (varmaan Barkovilta) jonkin taudin, joka piti hänet koko loppuviikon sivussa. Kaksi kategoriaa (GAA, SV%) tuossa luultavasti meni, joskin ohipeli Knightilta olisi myös johtanut tappioon niissä. Kenttäpelaajat onneksi hoitivat oman osuutensa niin kokonaisuus päättyi voittoon. Sielläkään mitään huippuesitystä ei nähty, mutta riittävä kuitenkin. Jobinpostia tuli Monahanin loukkaantumisen ja Skinnerin pelikiellon myötä. Etenkin jälkimmäisen puuttuminen kahdesta pelistä tekee ison loven hyökkäyskalustoon alkavalla viikolla.

Seuraavaksi vastaan asettuu sarjan tyvipäässä majaileva Spiders, joten voittoputken jatkumiselle on hyvät saumat. Toiveissa olisi, että maalivahtiosasto saisi tällä kertaa startit täyteen, jottei ihan ilmaiseksi menisi pinnat vastustajalle. Ainakin kalenterin perusteella näyttää hyvältä, kun Edmontonilla, Winnipegillä ja Montrealilla on back-to-backit tiedossa, joten Campbell, Rittich ja Montembeault päässevät kaikki tositoimiin. Niin, tuli tosiaan viikonloppuna tehtyä pieni treidi, jossa Stolarz vaihtui Montembeaultiin. Ilmeisesti oli niin huomaamaton ja merkityksetön kauppa, etteivät komissaaritkaan ole sitä vielä kahta päivää myöhemmin noteeranneet. Onneksi kumpikaan noista ei launtaina tai sunnuntaina pelannut, joten siinä mielessä kaupan viivästymisellä ei ollut kummallekaan managerille merkitystä. Tässä oli puhdas win-win -tilanne, kun Jortikka sai Ducks-tandemin kasaan ja Oxen suunnilleen yhtä paljon mutta huomattavasti paremmilla tilastoilla pelaavan Montembeaultin.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ilmeisesti oli niin huomaamaton ja merkityksetön kauppa, etteivät komissaaritkaan ole sitä vielä kahta päivää myöhemmin noteeranneet. Onneksi kumpikaan noista ei launtaina tai sunnuntaina pelannut, joten siinä mielessä kaupan viivästymisellä ei ollut kummallekaan managerille merkitystä.
Itsellä ainakin ESPN:n paskasta softasta johtuen tilanne semmoinen, että pystyn kauppoja hyväksymään ainoastaan arkisin toimistoaikaan työkoneella. Puhelimella kun ESPN:n sivusto pakko-ohjaa mobiilisovellukseen vaikka yrittäisi käyttää selaimen kautta, eikä ESPN ole ilmeisesti nähnyt tarpeelliseksi mahdollistaa kauppojen hyväksymistä mobiilisovelluksen kautta. Tietokone kotona pölyttymässä kaapissa, joten en ole sitä kaivanut esille vain tämän takia.

Mutta hyvä kun muistuttelit, niin kävin nyt hyväksymässä.

Viime viikolla 9-11 pataan ZZ BeeWaspHornetzzeja vastaan. Kenttäpelaajissa pistettiin kampoihin ihan ok, mutta maalivahdeissa pataan puhtaasti 6-0, kun varsinkin Toronton veskarit laittoivat melko vahvat näytöt tiskiin.

Ikävä takapakki playoffpaikan metsästyksessä, ja ensi viikolla tilanne ei ainakaan helpotu, kun vastaan asettuu Tervakoski Terriers.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Itsellä ainakin ESPN:n paskasta softasta johtuen tilanne semmoinen, että pystyn kauppoja hyväksymään ainoastaan arkisin toimistoaikaan työkoneella. Puhelimella kun ESPN:n sivusto pakko-ohjaa mobiilisovellukseen vaikka yrittäisi käyttää selaimen kautta, eikä ESPN ole ilmeisesti nähnyt tarpeelliseksi mahdollistaa kauppojen hyväksymistä mobiilisovelluksen kautta. Tietokone kotona pölyttymässä kaapissa, joten en ole sitä kaivanut esille vain tämän takia.

Okei, tuollainenkin puute siis mobiilisoftassa on. Näin perusmanagerin näkökulmasta ärsyttää (ainakin allekirjoittanutta) eniten se, että softan treidinäkymässä ei pysty suoraan vertailemaan pelaajien tilastoja, vaan pitää joko mennä katselemaan kauppaehdotusta selaimesta tai kaivaa pelaajien tilastot yksi kerrallaan esiin ja yrittää ne muistaa. Sen olen itsekin huomannut että puhelimella ESPN yrittää kaikin keinoin pakottaa softaa käyttämään selainversion sijaan - jotenkin sen sain aikanaan kierrettyä, mutten enää muista miten.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Puhelimella kun ESPN:n sivusto pakko-ohjaa mobiilisovellukseen vaikka yrittäisi käyttää selaimen kautta, eikä ESPN ole ilmeisesti nähnyt tarpeelliseksi mahdollistaa kauppojen hyväksymistä mobiilisovelluksen kautta.

Eikös tämä ollut siellä League -> LM Tools alla myös mobiilissa? Näin ainakin aiemmin muistelen olleen. Onkohan tämäkin paskennus tehty nyt tässä vuosien varrella kun tässä muutenkin on ESPN Fantasyn osalta ollut alamäkeä jo jonkin aikaa.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eikös tämä ollut siellä League -> LM Tools alla myös mobiilissa? Näin ainakin aiemmin muistelen olleen. Onkohan tämäkin paskennus tehty nyt tässä vuosien varrella kun tässä muutenkin on ESPN Fantasyn osalta ollut alamäkeä jo jonkin aikaa.
Eipä ole siellä ainakaan enää muuta kuin Reset Draft ja muuta yhtä hyödyllistä.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Nuppulinna kaatui 12-6 jos viimeisimmät lukemat oikein katsoin. Hyvä suoritus siihen nähden että vastustajalla oli varsinkin loppumatchupista ukkoja enemmän lootassa.

Tästä sitten seuraavaksi kovaan paikkaan Kilysiä vastaan. Saisi edelleen suorittaa hyvällä tasolla jos meinataan jotain pisteitä tästä raapia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös