Peliesitykset Virran toisella eli kaudella 2022–2023

  • 170 497
  • 1 525

Astalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Seattle Kraken, AEV, Ketterä
Eilinen tappio ja alkukauden yleinen kyntäminen on herättänyt muutamia ajatuksia, joita ajattelin nyt hiukan purkaa tekstimuotoon. Olkoon kukin mitä mieltä haluaa. Totean myös tähän alkuun, että seitsemästä ottelusta yksi ainoa voitto on aivan järkyttävän huono saldo ja siinä ei ole oikeastaan mitään seliteltävää. Tämä teksti liikkuu kuitenkin huomattavasti yleisemmällä tasolla.

SaiPan edellisestä ja ainoasta mitalista (sekin se kaikista himmein) on nyt kulunut 56 vuotta – siis yli puoli vuosisataa. Sen jälkeen on hieman jojoiltu sarjatasojen välillä ja pelattu pääsarjassa suurin osa ajasta pääsemättä pudotuspeleihin. Modernin Liigan aikana on nähty kaksi suonenvetoa, jolloin on päästy pronssiotteluun asti. Toisin sanoen edes siitä himmeimmästä mitalista on 60-luvun jälkeen pelattu Lappeenrannassa vain kaksi kertaa. Tätä ei varmaankaan kenenkään mielestä voi pitää mitenkään älyttömän ihailtavana saldona?

Aloin itse seuraamaan SaiPaan Tirkkosen viimeisellä kaudella 2015-2016, joka päättyi isoon pettymykseen puolivälierissä. Keväällä 2014 oli kuulemma aikamoista huumaa koko kaupungissa. Asuin tuolloin kuitenkin itse ulkomailla, joten olen muiden kertoman varassa sen suhteen. En myöskään ole ollut kokemassa mitään aiempia legendaarisia hetkiä SaiPan kanssa. Jälkikäteen ajateltuna se on toki aikamoinen harmi. Sitten taas toisaalta siellä on 90-luvun puolivälissä tapahtuneen sarjanousun ohella kaksi voitettua puolivälieräsarjaa, eikä oikein muuta. Kuten jo aiemmin mainitsin, suurin osa ajasta on lähinnä oltu osallistumassa ja/tai välttämässä putoaminen sarjasta.

Miksi sitten halusin kerrata yllä tuon kaiken, vaikka se on jokaiselle täällä itsestäänselvää? Siksi, että minä en ainakaan näe tuossa menneessä mitään erityistä haikailemisen tai tavoittelemisen arvoista. Se on myös sitä kuuluisaa ollutta ja mennyttä. Jo mainitusta kevään 2014 pronssipelistäkin on nyt kulunut kahdeksan vuotta. Samaan aikaan, kun kaikki muut perinteiset Liiga-seurat ovat menestyneet ja ottaneet mitaleja tai mestaruuksia, on täällä poljettu paikoillaan ja oltu tyytyväisiä puolivälieräsarjoihin tai yleensäkään pudotuspeleihin pääsemiseen.

Jos mitään ei muuteta, SaiPa tulee jatkossakin olemaan pieni ja vaatimaton seura, jonka maksimisuoritus on kuudennessa pelissä hävitty pleijarisarja ennen mitalipelejä. SaiPa voisi milloin vain valita tämän tien ja mennä toivotaan, toivotaan-tason ratkaisulla kaiken tekemisensä suhteen.

SaiPan on kuitenkin tällä kertaa valinnut toisin ja päättänyt kokeilla jotain muuta hankkimalla valmentajan, jolla on oikeasti aika todella vahvat näytöt valmennusuraltaan tuloksellisesta organisaation kehittämisestä – olettaen, että hänen annetaan toteuttaa prosessinsa rauhassa loppuun asti. Totta kai Pekka Virran kanssa on otettu iso riski – onhan hänellä takanaan myös parit potkut päävalmentajan tehtävistä. Kuitenkin näissä kummassakin huonosti päättyneessä tapauksessa voi myös aivan hyvin argumentoida, että organisaatioilta loppui kärsivällisyys kesken.

Haluaisin myös uskoa, että Virta ja Markkanen ovat ennen prosessin alkua saavuttaneet yhteisymmärryksen siitä minkälaisia kasvukipuja ja minkälaista tuskaa tämän kolmivuotisjakson aikana on mahdollisesti ja todennäköisesti odotettavissa. Virta ei kuitenkaan ole samanlaisen prosessin äärellä ensimmäistä eikä edes toistakaan kertaa, joten luulisin hänen tietävän mitä tekee.

Palataan tuohon mitä kirjoitin ensin SaiPan vaatimattomasta suorittamisesta pääsarjassa. Eikö se ala jo olla aika nähty juttu? Että joka kaudeksi kootaan uusi joukkue mahdollisesti uuden valmennuksen alaisuudessa ilman mitään pitemmän tähtäimen suunnitelmaa ja toivotaan tämän olevan se kausi, jolloin SaiPa menee päätyyn asti? Kertokaa te, jotka olette seuranneet tätä näytelmää vuosikymmeniä. Nostan teille hattua, koska olisin luultavasti itse väsähtänyt jo aikoja sitten. Eteläkarjalaiset ovat aivan selvästi tämän maan fanaattisinta kiekkoväkeä, koska tätä samaa kyntämistä jaksetaan seurata vuosikymmenestä ja sukupolvesta toiseen.

Nyt meillä on valmentaja, joka on useampaan otteeseen suorittanut hyvinkin tuloksellisesti tietyn prosessin alusta loppuun muualla ja tekee sitä parhaillaan täällä Lappeenrannassa. Eikö tämä kortti kannata katsoa kokonaan? Täällä on kokeiltu nyt oikeastaan kaikkea mahdollista muuta melko laihoin tuloksin, joten miksei tätä kannata kokeilla loppuun asti? Liigasta ei voi pudota, joten todellisuudessa hävittävää on hyvin vähän. Jos ei pääse pudotuspeleihin, on aivan sama, oletko sijalla 11 vai 15. Vielä huomiona, että kauden 2017-2018 päätteeksi HPK oli sijalla 12. Seuraavalla kaudella tuli mestaruus. Niiden palasten tarvitsee loksahtaa kohdalleen vain kerran. Tuolloin HPK:ssa Pennaselle annettiin työrauha ja loppu on historiaa. SaiPa antoi työrauhan myös TET-harjoittelijalle, joten eiköhän se anneta Virrallekin. Jos ei toimi, ei tarvitse ainakaan sitten enää spekuloida asialla.

Yksittäisten otteluiden voittaminen on hienoa, mutta kyllä 48 kautta pääsarjassa pelanneen seuran pitää saavuttaa vähän muutakin. Kaikki kunnia Tirkkoselle, Mälkiälle ja muille, mutta kukaan ei ole sen legendaarisen kevään -66 jälkeen tuonut SaiPalle mitään palkintokaapin täytettä pääsarjatasolla. Haluan ihan oikeasti nähdä SaiPan vielä joskus finaaleissa pelaamassa Suomen mestaruudesta. Sitä ei voi kukaan tietää onko Pekka Virralla mahdollisuuksia SaiPaa sinne viedä, mutta kovin montaa todennäköisempää henkilöä sen tempun tekemiseen en itse ainakaan Suomesta löydä. Jos jollakulla on heittää parempi vaihtoehto pöytään, kuuntelen mielelläni.

Joka tapauksessa SaiPalta pitää vaatia enemmän – ja sen näyttäisi seurajohtokin viimein hahmottaneen. Jos ei ajattele isosti, ei voi koskaan saavuttaa mitään isoa. Mikäli omissa ajatuksissa olet pieni, tulet olemaan aina pieni. Ei menestys tipahda kenellekään lottovoittona, vaan asenteen ja työn kautta. Ei myöskään ole olemassa mitään epämääräistä ja salaperäistä voimaa tyyliin Saimaan vesi tai Pyynikin rinteet mikä estää tai mahdollistaa menestyksen. Jos joku oikeasti osaava henkilö opettaa SaiPalle voittavien asioiden tekemistä, kyllä täälläkin on mahdollista pärjätä menneitä vuosikymmeniä paremmin.

Nyt kun pääsin vauhtiin, heitän vielä tähän loppuun muutaman ajatuksen Virran aiemmista suoritteista. Kyllä, hän on välillä täysi kyrpä ja on valmis heittämään bussin alle välillä pelaajat ja välillä vaikka Eksoten. En kuitenkaan voi käsittää miksi huippu-urheilussa ei voisi vaatia huippusuoritetta ja jatkuvaa sata lasissa tekemistä. Ihan en jaksa uskoa, että John Cooper on aina ollut pelkästään mukava joukkueelleen Tampan viimeisimmän pari kannua tuoneen suoritteen aikana.

Virta on aiemmin menestynyt tasan kahdessa seurassa: KalPassa ja Lukossa. Lukosta täällä on aina kiva nostella, miten budjetti oli isompi ja itseasiassa Kalle Sahlstedt kasasi joukkueen. Kuitenkin Virran maatessa teholla kevättalvella 2021 Lukon suorittamisen taso alkoi jo hieman ailahdella ennen kuin Pekka tuli takaisin. Tästä voi käydä lukemassa Lukon osiosta, mikäli kiinnostaa. Raumalla on myös aika kirkkaasti suunnilleen kaikkien suulla sanottu, että nimenomaan Virta oli se, joka piti heidät ytimessä ja vaatimustason oikealla korkeudella. Lukko ei myöskään varmaankaan olisi valahtanut mestaruuden jälkeisellä kaudella kymmenenneksi, mikäli menestys olisi tullut päävalmentajasta riippumatta?

Virran menestystä Kuopiossa on myös aina haluttu vähätellä. Milloin hänellä on kuulemma ollut todella kova joukkue (Ei ollut paperilla ennen kautta.) tai menestyksestä on ollut kiittäminen jotakuta muuta, esimerkiksi Sami Kapasta (Jokainen voi tutustua Kapasen oman päävalmentajauran saavutuksiin). Todellisuus kuitenkin on, että alkuun Virralla ei kummallakaan kerralla Kuopiossa ollut mitään valmista tai varmaa käsissään. Silti hän saavutti siellä ensin pronssin ja toisella kerralla hopean.

Virtaan liittyen voi kuunnella tämän vähän yli vuoden takaisen Kiekkokiuas-jakson. Sihvosesta voi olla montaa mieltä, mutta omasta mielestäni hänellä on tässä kohtaa erittäin vahva pointti. Ja älkää pliis kukaan nostako esille sitä Sihvosen veikkausta Jukureista viimeisenä viime kauden jälkeen. Samaa veikkasivat kaikki muutkin.

Kaikissa Virran onnistuneissa päävalmentajaprojekteissa yhteinen nimittäjä on ollut Virta itse, ei kukaan tai mikään muu. Virta on myös epäonnistunut kahdesti, joskaan kummastakaan tapauksesta ei voida aukottomasti sanoa vian olleen puhtaasti hänessä. Kuten jo aiemmin totesin, parempaa korttia todennäköisen menestyksen saavuttamiseksi SaiPa ei olisi voinut pakasta vetää.

Lähden tästä itse parin tunnin päästä hallille katsomaan, miten joukkue on käsitellyt (vai onko käsitellyt mitenkään) eilisen tappion Tepsin nihilistipuolustuspelitavan armoilla. Uskon, että Kisapuistossa nähdään taas SaiPan vähintään näennäistä hyökkäysalueen dominointia ja viihdyttävää kiekottelua. Odottelen kaikessa rauhassa milloin se realisoituu maaleiksi. Aion myös käydä peleissä koko Virran projektin loppuun asti riippumatta siitä mitä sieltä tulee. Jos joku suhtautuu asiaan eri tavalla, se on täysin ok. Olemme kaikki erilaisia.

Koska olen tällainen posiposipetteri (puspus vaan kaikille), voisin laittaa tähän loppuun vielä kehut ja kiitokset käyttäjille @emz1 ja @Spitfire oikeasti hyvistä analyyseistä liittyen SaiPaan ja SaiPan pelaamiseen. Pidän tavastanne ajatella. Lisäksi erityismaininta @Sportsguy , koska jaksat olla aina positiivinen Virran projektin suhteen, vaikka lunta tulisi jatkuvasti tupaan.
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
SaiPan on kuitenkin tällä kertaa valinnut toisin ja päättänyt kokeilla jotain muuta hankkimalla valmentajan, jolla on oikeasti todella vahvat näytöt valmennusuraltaan tuloksellisesta organisaation kehittämisestä – olettaen, että hänen annetaan toteuttaa prosessinsa rauhassa loppuun asti. Totta kai Pekka Virran kanssa on otettu iso riski – onhan hänellä takanaan myös parit potkut päävalmentajan tehtävistä. Kuitenkin näissä kummassakin huonosti päättyneessä tapauksessa voi myös aivan hyvin argumentoida, että organisaatioilta loppui kärsivällisyys kesken.

Joo, Virta on onnistunut KalPassa ja Lukossa, mutta ei ole mitään takuuta, että hän onnistuisi kaikkialla, jos vain saa tarpeeksi aikaa. Kukaan ei onnistu aina. Joskus asiat eivät vain mene niin kuin toivoisi, eikä se ole kenenkään vika. Joskus joku tietty ympäristö ei ole tietylle henkilölle sopiva match, mutta ei siinä mitään pahaa ole. Oli Markkaselta hyvä idea kokeilla josko Virta tekisi KalPat SaiPassa, mutta eihän mikään ole koskaan urheilussa varmaa. Jos Virta voittaisi aina varmuudella, silloin hän valmentaisi todennäköisesti jossain muualla kuin SaiPassa.

En tiedä mikä meininki SaiPan kopissa on, mutta jos tullaan siihen tilanteeseen ettei joukkue enää jossain kohtaa pelaa Virralle, Virran on lähdettävä. Vaikka hän onkin Pekka Virta.
 

Sportsguy

Jäsen
Joo, Virta on onnistunut KalPassa ja Lukossa, mutta ei ole mitään takuuta, että hän onnistuisi kaikkialla, jos vain saa tarpeeksi aikaa. Kukaan ei onnistu aina. Joskus asiat eivät vain mene niin kuin toivoisi, eikä se ole kenenkään vika. Joskus joku tietty ympäristö ei ole tietylle henkilölle sopiva match, mutta ei siinä mitään pahaa ole. Oli Markkaselta hyvä idea kokeilla josko Virta tekisi KalPat SaiPassa, mutta eihän mikään ole koskaan urheilussa varmaa. Jos Virta voittaisi aina varmuudella, silloin hän valmentaisi todennäköisesti jossain muualla kuin SaiPassa.

En tiedä mikä meininki SaiPan kopissa on, mutta jos tullaan siihen tilanteeseen ettei joukkue enää jossain kohtaa pelaa Virralle, Virran on lähdettävä. Vaikka hän onkin Pekka Virta.
Muuallahan Virta nimenomaan ei saanut aikaa, vaan Porissa ja Turussa paskottiin housuun hyvin nopeasti. Lappeenrannassa varmasti seurajohdolla riittää cojones, koska Lehteräkin oli lähes 4 vuotta koutsina.
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Muuallahan Virta nimenomaan ei saanut aikaa, vaan Porissa ja Turussa paskottiin housuun hyvin nopeasti. Lappeenrannassa varmasti seurajohdolla riittää cojones, koska Lehteräkin oli lähes 4 vuotta koutsina.

Voi luoja. :D No voidaan mun puolesta vaikka sopia, että Ässät ja TPS olisivat saavuttaneet suurta menestystä, jos vain olisivat ymmärtäneet pitää kultakimpaleestaan kiinni. Virta olkoon molempien seurojen historiassa "the one that got away", eli se henkilö, jonka kanssa olisi tapahtunut jotain todella hienoa, jos olisivat vain ymmärtäneet olla päättämättä suhdetta liian hätäisesti.
 

Hecquefeuille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ari-Pekka, Pantse
Voi luoja. :D No voidaan mun puolesta vaikka sopia, että Ässät ja TPS olisivat saavuttaneet suurta menestystä, jos vain olisivat ymmärtäneet pitää kultakimpaleestaan kiinni. Virta olkoon molempien seurojen historiassa "the one that got away", eli se henkilö, jonka kanssa olisi tapahtunut jotain todella hienoa, jos olisivat vain ymmärtäneet olla päättämättä suhdetta liian hätäisesti.
Porissa Virtaa ei potkittu pois vaan hän itse purki sopimuksen. Sai kuulemma liikaa paskaa niskaansa eikä kestänyt enää olla ”kivitettävänä”.
 

Astalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Seattle Kraken, AEV, Ketterä
Joo, Virta on onnistunut KalPassa ja Lukossa, mutta ei ole mitään takuuta, että hän onnistuisi kaikkialla, jos vain saa tarpeeksi aikaa. Kukaan ei onnistu aina. Joskus asiat eivät vain mene niin kuin toivoisi, eikä se ole kenenkään vika. Joskus joku tietty ympäristö ei ole tietylle henkilölle sopiva match, mutta ei siinä mitään pahaa ole. Oli Markkaselta hyvä idea kokeilla josko Virta tekisi KalPat SaiPassa, mutta eihän mikään ole koskaan urheilussa varmaa. Jos Virta voittaisi aina varmuudella, silloin hän valmentaisi todennäköisesti jossain muualla kuin SaiPassa.

En tiedä mikä meininki SaiPan kopissa on, mutta jos tullaan siihen tilanteeseen ettei joukkue enää jossain kohtaa pelaa Virralle, Virran on lähdettävä. Vaikka hän onkin Pekka Virta.

Toin tuossa tekstiseinässäni useampaan kertaan esille, että Virta ei ole onnistunut kaikkialla. Siksi toisekseen urheilussa mikään ei ole varmaa, joten Virta voisi aivan hyvin epäonnistua SaiPassa, vaikka hänellä olisi taskussa 15 kultaa ja koko valmennusura pelkkää voittokulkua. Pointti on siinä, että oman ajatteluni mukaan Virta oli SaiPalta vähiten epävarma valinta mikäli jotain oikeasti halutaan saavuttaa.

Ajatellaan hypoteettisesti, että Virran on lähdettävä. Kuka tulee tilalle ja mikä on SaiPan suunta siitä eteenpäin?
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
En tiedä mikä meininki SaiPan kopissa on, mutta jos tullaan siihen tilanteeseen ettei joukkue enää jossain kohtaa pelaa Virralle, Virran on lähdettävä. Vaikka hän onkin Pekka Virta.
Tämä. Jos joukkue ei osta sitä ammattimaisen tekemisen näkemystä, jossa yhdessä juostaan tamburiinia hakkaavan Virran ympärillä kaikki oheisharjoittelu, niin joko vaihtuu pelaajat tai Virta. Viime kaudella vaihtui pelaajat.

Jos tänään tulee pataan, painaisin liipaisimesta Virran kohdalla.
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Toin tuossa tekstiseinässäni useampaan kertaan esille, että Virta ei ole onnistunut kaikkialla. Siksi toisekseen urheilussa mikään ei ole varmaa, joten Virta voisi aivan hyvin epäonnistua SaiPassa, vaikka hänellä olisi taskussa 15 kultaa ja koko valmennusura pelkkää voittokulkua. Pointti on siinä, että oman ajatteluni mukaan Virta oli SaiPalta vähiten epävarma valinta mikäli jotain oikeasti halutaan saavuttaa.

Virta oli hyvä haku, mutta jos prosessi ei näytä menevän suunnitellusti, on myös osattava päästää irti, eikä hirttäytyä yhteen mieheen kiinni. En minä ole kritisoinut Markkasta siitä että signasi Virran, mutta jos homma ei ala toimia, en näe myöskään järkevänä pitää hänestä kynsin ja hampain kiinni vain siksi kun tähän prosessiin on kerran lähdetty. Myöskään Virran aiemmilla saavutuksilla ei voida aina selittää kaikkea. Nyt on vuosi 2022 ja kontekstina SaiPa. Tämä ei ole KalPa viiden vuoden takaa tai Lukko. En muutenkaan tykkää noista Lukko-vertailuista, koska Lukolla ja SaiPalla on aika vähän mitään yhteistä.

Mutta joo, jos alkaa näkyä jotain edistystä, niin ilman muuta hänestä kannattaa pitää kiinni. Edistyksellä tarkoitan sitä, että pärjätään paremmin kuin edellisellä kaudella. Esimerkiksi KalPa sijoittui kaudella 2015-16 (Virran toisen tulemisen toinen kausi) runkosarjassa kahdeksanneksi. Jos SaiPa menisi samalla tavalla kympin joukkoon, niin se olisi mielestäni hyvää edistystä. Tällä hetkellä ei vaikuta siltä, että SaiPalla olisi mitään asiaa kymmenen sakkiin, mutta toki kausi on vasta nuori.

Mutta kuten sanoin, jos Virta menettää kopin, niin sitten pitää tulla kenkää riippumatta tämän kauden sarjasijoituksesta. Koska jos joukkue ei enää jaksa kuunnella Virtaa, koko prosessi on pilalla.
 

Astalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Seattle Kraken, AEV, Ketterä
Virta oli hyvä haku, mutta jos prosessi ei näytä menevän suunnitellusti, on myös osattava päästää irti, eikä hirttäytyä yhteen mieheen kiinni. En minä ole kritisoinut Markkasta siitä että signasi Virran, mutta jos homma ei ala toimia, en näe myöskään järkevänä pitää hänestä kynsin ja hampain kiinni vain siksi kun tähän prosessiin on kerran lähdetty. Myöskään Virran aiemmilla saavutuksilla ei voida aina selittää kaikkea. Nyt on vuosi 2022 ja kontekstina SaiPa. Tämä ei ole KalPa viiden vuoden takaa tai Lukko. En muutenkaan tykkää noista Lukko-vertailuista, koska Lukolla ja SaiPalla on aika vähän mitään yhteistä.

Mutta joo, jos alkaa näkyä jotain edistystä, niin ilman muuta hänestä kannattaa pitää kiinni. Edistyksellä tarkoitan sitä, että pärjätään paremmin kuin edellisellä kaudella. Esimerkiksi KalPa sijoittui kaudella 2015-16 (Virran toisen tulemisen toinen kausi) runkosarjassa kahdeksanneksi. Jos SaiPa menisi samalla tavalla kympin joukkoon, niin se olisi mielestäni hyvää edistystä. Tällä hetkellä ei vaikuta siltä, että SaiPalla olisi mitään asiaa kymmenen sakkiin, mutta toki kausi on vasta nuori.

Mutta kuten sanoin, jos Virta menettää kopin, niin sitten pitää tulla kenkää riippumatta tämän kauden sarjasijoituksesta. Koska jos joukkue ei enää jaksa kuunnella Virtaa, koko prosessi on pilalla.

Ymmärrän mitä tarkoitat ja en itsekään ole sitä mieltä, että Virtaan pitää ehdoin tahdoin hirttäytyä. Lähinnä vain haluaisin, että seuralla olisi jokin suunnitelma siinä tilanteessa jos/kun Virralle annettaisiin monoa.

Virran prosessi on tällä hetkellä käynnissä oleva pitemmän tähtäimen suunnitelma. Kysyn nyt uudestaan: kuka ja mitä otettaisiin tilalle?

Ja jos Virran valmennus tosiaan on menettänyt kopin tai tulee sen menettämään, eihän siinä tilanteessa toki ole paljoa tehtävissä. Kysyisin kuitenkin, että onko tästä jotain signaaleja havaittavissa? Joukkuehan tuntuu jopa hieman ylisuorittavan Virran pelitapaa eli olevan ehkä liiankin sitoutunut Virran juttuun ja rentous täten puuttuu tällä hetkellä.
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Virran prosessi on tällä hetkellä käynnissä oleva pitemmän tähtäimen suunnitelma. Kysyn nyt uudestaan: kuka ja mitä otettaisiin tilalle?

Kysele kuule ihan vapaasti että kuka tilalle, mutta minä olen kyllä väärä henkilö sanomaan, sillä en valitettavasti pysty juttelemaan valmentajien agenttien kanssa heidän halustaan tulla SaiPaan. Itse laittaisin koko rahalla Maso Lehtosta, mutta luulen, että hänellä on vähän houkuttelevampiakin vaihtoehtoja kuin SaiPa. Pelicansin valmentajasta tykkään myös, mutta hänellä on näköjään sopimus vuoteen 2024.

Mutta joo, tunnustan tyhmyyteni, enkä kykene nyt tässä tarjoilemaan valmista suunnitelmaa Virran korvaamiseksi. Sen kuitenkin sanon, että haluaisin nähdä enemmän iloisuutta ja rentoutta joukkueen tekemisessä. Ihan sama kuka valmentaa.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Kysele kuule ihan vapaasti että kuka tilalle, mutta minä olen kyllä väärä henkilö sanomaan, sillä en valitettavasti pysty juttelemaan valmentajien agenttien kanssa heidän halustaan tulla SaiPaan. Itse laittaisin koko rahalla Maso Lehtosta, mutta luulen, että hänellä on vähän houkuttelevampiakin vaihtoehtoja kuin SaiPa. Pelicansin valmentajasta tykkään myös, mutta hänellä on näköjään sopimus vuoteen 2024.

Mutta joo, tunnustan tyhmyyteni, enkä kykene nyt tässä tarjoilemaan valmista suunnitelmaa Virran korvaamiseksi. Sen kuitenkin sanon, että haluaisin nähdä enemmän iloisuutta ja rentoutta joukkueen tekemisessä. Ihan sama kuka valmentaa.

Maso ei tule valmentamaan ainakaan ihan lähiaikoina tätä roskispaloa.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Veikkaan, että Virta tekee Porit, jos tämä kausi mennään yli joulun jumbona yhteen menoon. Eiköhän hänestä vielä silti olla ensi kaudella jossain muualla kiinnostuneita. Ymmärtää lähteä itse aivan varmasti.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
On tää huikeaa. Enpä harkinnut hetkeäkään, että olisin eilen tai tänään hallille mennyt. Enkä kadu. Enkä varmaan ole ainut. Tapahtuuko ensi viikolla jotain muutoksia...
 

Kivisalmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aivan kauheaa. Siis selviytymistä. En tiedä.

Joskus Virta sanoi Lauri Tukosesta että kuka tämän homman viheltää poikki hänen osalta, jos loukkaantumiset vain jatkuvat. Nyt pitää kysyä Pekalta itseltään, että kuka tämän homman viheltää poikki?
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aivan kauheaa. Siis selviytymistä. En tiedä.

Joskus Virta sanoi Lauri Tukosesta että kuka tämän homman viheltää poikki hänen osalta, jos loukkaantumiset vain jatkuvat. Nyt pitää kysyä Pelata itseltään, että kuka tämän tämän homman viheltää poikki?
Vähän on sellainen olo kun omaisella, joka katsoo koomassa olevaa läheistä. Tavallaan haluaisi uskoa, että kyllä se siitä vielä herää, mutta syvällä sisimmässään tietää että olisi armollisinta ottaa virrat pois hengityskoneesta.
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Tuska se vaan jatkuu. Nyt kun peli on käytännössä ohi jo ekan kympin jälkeen niin voidaan keskittyä siihen omaan peliin ja lopettaa mailan puristaminen.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Eka erä näytti siltä, että SaiPan joukkue on koottu joskus alkuviikosta ja parit harjoitukset ehditty vetää. Ei toimi yhtään mikään.

Sellainen tunnelma tuosta jää, että SaiPa on tuolla harjoitusvastustajana, eikä aidosti oikein kiinnosta. Kaikki ratkaisut ovat vähän sen oloisia, että mekaanisesti kyllä tehdään mitä pitää, mutta hengettömäksi jää.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Veikkaan, että Virta tekee Porit, jos tämä kausi mennään yli joulun jumbona yhteen menoon. Eiköhän hänestä vielä silti olla ensi kaudella jossain muualla kiinnostuneita. Ymmärtää lähteä itse aivan varmasti.
HIFK voisi kaivata meritoitunutta pelikirjavalmentajaa. Olisi työkalujakin vähän enempi käytettävissä. Ilmeisesti siellä ei ole nyt juuri minkäänlaista pelisysteemiä. Toisaalta en tiedä onko meilläkään. Tai on, mutta pelaajistoa se ei ole saavuttanut. Ainakaan täydessä mitassaan. On tämä tuskaista, eikä mitään merkkiä siitä, että korpivaellus joskus päättyisi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Salt

Aapee79

Jäsen
Mikäs juttu se on viikolla ollut, että Virta on lähtenyt vartin jälkeen harjoituksista sanoilla "ei tästä mitään tuu, pelatkaa loppuaika keskenänne".

Kaikissa pelaajissa vika vai yhdessä valmentajassa?

Kuka kerkiää perustaa ketjun - Virralle kenkää?

Virta out.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös