Su. 29.5.2022 Suomi vs. Kanada (finaali)

  • 243 540
  • 4 402

Dorian Gray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johdossa oleva joukkue
"Vieläkö tarvii saada pelivälineestä vähän paremmin kontrollia?"

Kysymyksen johdattelevuudesta olisi Hannu Karpokin ylpeä
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Nyt Leijonat turnauksen parhaat 40min, Olkinuora torjuu kaiken, puolustajat jelppaa ja hyökkäyksistä tehdään maalit. Paranneltais nyt tätä meidän finaalirekordia!
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Jos pelaisi keskushyökkääjänä, olisi hänen taklaamisensa mahdollista vain avojääpommilla, koska hän pelaisi silloin keskellä kenttää. Laiturit taas pelaavat laidoilla (nimityksessä on vihje), jolloin he ovat alttiita taklauksille laitoja vasten. Puolustajat taas operoivat vain omalla kenttäpuoliskolla (tavoitteena vastustajan maalinteon estäminen), mutta he saattavat olla seka laitojen lähellä, että myös keskellä aluetta. Eli heitä voi myös taklata monipuolisesti. Eikö täällä kukaan hallitse jääkiekon perusasioita Mertsin lisäksi?

Olet väärässä. Laitataklaushan on juuri säännöissä kielletty. Siksi laitureita ei saa ollenkaan taklata.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Hyviä nostoja studiossa. Tuonne painottomalle puolelle kun Suomi saa kulmaväännön jälkeen pelivälineen nopeasti pelattua, niin jokunen paikka saattaa siunaantua.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Porilaisten ketju parasta taas jo kolmatta peliä putkeen.

Hieno porilaisena katsoa peliä.

Paljasjalkaisena porilaisena kertakaikkiaan hienoa menoa jäällä. Ei tässä silti porilaisuutta nyt lähdetä korostamaan. Koko Suomen joukkue siellä pelaa.

Säälistä suotavaa tämä ilon hetki porilaisille :)
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Sellainen kutina, että johonkin perspomppuun tämä peli ratkeaa, toivottavasti menisi Kanadan verkkoon ja Lammikon takamuksen kautta niin saisi hänkin joskus sen maalin tehtyä.
 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Paras huono ekaerä tässä turnauksessa... Luotetaan nousevaan suoritukseen kuten ennenkin...
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Olet väärässä. Laitataklaushan on juuri säännöissä kielletty. Siksi laitureita ei saa ollenkaan taklata.
Eikö laitataklaus olekaan laitaan (ohi vastustajasta?) kohdistunut taklaus samalla tavalla kuin aika yleinen käsitys tuntuu olevan, että polvitaklaus on polveen kohdistunut taklaus?
 

HPL76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä kerron teille nyt miten tää peli menee niin ei tartte jännittää.

Erätauolla koppiin talutetaan nilkkatulehduksesta kärsivä Juti, joka sanoo että pitää taklata kanukkia kovaa. Näyttäisi jos ei olisi nilkka niin kipee. Mörkö ottaa tästä opin ja taklaa ensimmäisellä minuutilla kanukkipuolustajan hallista ulos. Kanadan pasmojen seotessa Juho Lammikko tekee maalin Filppulan ilmiömäisestä syötöstä. Lammikko nostaa kädet ylös, mutta sitten muistaa että nyt meni perkele MM-kisojen maaliton ennätysputki poikki ja keihästää Filppulaa jalkojen väliin. 5 minuuttia Lammikolle.

Koska päätuomari on svenskapojkare, ja koska omien keihästämisestä ei mitään jäähyjä pitäisi tulla, Suomen pelaajat vääntävät itkuraivoruuvin kaakkoon ja latovat kolme alivoimamaalia.

Kolmannen erän alussa kanukit kärräävät edellisessä erässä telotun pelaajan rullatuolissa kentälle saadakseen säälipisteitä. Rampa nauretaan ulos ja Suomi mättää vielä kolme maalia lisää.

6-0 ja torille!
 

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Tulisin hulluksi, jos joutuisin olemaan Kapasen tai Jokisen valmennettavana.

Kapasta tuijottaisin vaan silmiin, että räpäyttääkö ikinä. Tai kuuntelisin että osaako muuttaa äänensävyä.

Jokisen kanssa joutuisi jännittämään, että löytääkö oikeat sanat ja muistaako nimet. Taktiikkapalaveri olisi varmasti ihan hirveätä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös