Vappu – naamarilla vai ilman?

  • 59 644
  • 371

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Mitäköhän sitä tekisi tänä vappuna? Muutama aiempi vuosi on mennyt haalarit päällä kännätessä ja juhliessa. Nyt sitten ei voi tuota tehdä oikein. Pitäisikö tässä viettää vappu sisällä?
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Vappu on kyllä kaikista juhlista typerin. Laitetaan se kulahtanutta norsun perseenreikää muistuttava lakki päähän ja ollaan aamusta asti ihanasti skumpalla jossain ihanassa piknikpaikassa missä on kaikki muutkin ja jätetään kaikki jätteet siihen ympäristöön koska siivoaminen pilaa sen ihanan piknikin ihanuuden. Taustalla kulahtanutta norsun perseenreikää muistuttavat lakit päässä veivaa 7 eri torvisoittokuntaa samaa biisiä pikkusen eri tahdissa. Ja lapset huutaa kun saa vaan yhden vappupallon ja sekin karkaa. Kyllä on ihanaa. Onneksi pääsee töihin.
En itse suuremmin koskaan ole vapusta pitänyt, kun kevät on boikotissa muutenkin allergian vuoksi. Ehkä vappu menisi mieluisammin jos se olisi kesä-elokuussa. Mitä tähän roskaamiseen tulee niin tietyllä tavalla herättää arvostusta. En siis mitään roskien heittämistä metsään tai tienvarteen normaalilla kävelylenkillä arvosta, mutta silloin kuin juhlitaan niin silloin juhlitaan. Ei sinne siivoamaan ole lähdetty ja joku ne roskat sieltä käy sitten jälkeenpäin noukkimassa kuitenkin. Sanoisin että uutenavuotena, vappuna, juhannuksena ja isojen tapahtumien aikana roskaaminen on ihan ok.
Itse kuitenkin vien roskat lähtökohtaisesti aina niille kuluvaan paikkaan ja jos on tölkkejä tai muita niin sitten johonkin näköisälle, että niitä poimivat saavat napattua helposti talteen.
 
Viimeksi muokattu:

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Sisäministeri Ohisalo väläyttelee puistojen sulkemista varotoimenpiteenä vapun juhlinnan hillitsemiseksi.

Just tuli käytyä reippailemassa niin puistoissa oli jo nyt ihan eri tavalla porukkaa kuin vielä viikko, pari sitten. Lämmin päivä oli tuonut mummot ja papatkin ulos katselemaan palloa pelaavia lapsia. Vappuna jos on hyvä keli niin puistot ovat kyllä täynnä
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Ei tässä varmaan suurempia naamoja tänään tule otettua. Sivistynyttä kaljan tissuttelua vain. Naama toki saattaa turvoksissa olla edellämainitusta syystä.
 

Realcowboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kalsarikännäilyyn menee täälläkin. Paikallinen ravinteli on pari viikkoa suljettuna henkilökunnan koronakaranteenin takia.

Ulkojuhlintakaan ei innosta näin viileällä säällä. Vuonna 1967 se on vaatinut enemmän yritystä, Lapualaismorsian-elokuva 1967 21:50 alkaen.
 
Viimeksi muokattu:

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Koronan hyvä puoli on ettei tarvitse hillua vappuna missään ja leikkiä, että se kiinnostaisi. Sori vappuvastaisuuteni. No, on meillä simaa, munkkeja ja ilmapalloja.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vappumeiningeistä kotiuduttu. Hauskaa oli taas kavereita nähdä ja jutella syvällisiä. Ehkä vielä yksi drinkki ja sitten nukkumaan.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Eilen meni töissä pitkään, eipä jaksanut naamareita päällensä vetää. Tänään olisi tarkoitus lähteä tuohon Porvoonkadulle katsomaan hyviä terasseja, paksu takki päällä toki. Ehkä joudumme lähtemään myös Helsingin metron toisen ääripään touhuja Kontulan muodossa. Siellä on ihminen aidoimmillaan. :)
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eilen töissä klo 21 asti ja tänään klo 8 takaisin töihin. Ostin töiden jälkeen 2 ykkösolut vahvuista marketti IPA:a ja pakastepizzan.

Kova meno.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Muutaman (tasan 21) ilmapalloa virittelin taloon ja jonnin verran serpentiiniä (en ole mitannut). Ihan vaan sen takia että se kuuluu asiaan kuten joulu- ja pääsiäiskoristeet ja juhannuskoivut. Ei se maailma tietenkään siihen kaadu jos joskus jää koristelut väliin. Munkkeja oli ja simaa (itte tein), kuten asiaan kuuluu. Sellainen rauhallinen (holiton) vappu meillä täällä on miehen kanssa kaksin.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Tämä vappu menee sisätiloissa lukiessa Orwellin 1984 -kirjaa sekä kirotessa niitä tyyppejä, jotka lähtevät juhlimaan keskustaan. En ole vappuihminen, jonka vuoksi välttelen keskustaa täydellisesti juuri näihin aikoihin. Ainoat hyvät puolet vapussa ovat munkit sekä @nummenkallio n mainitsemat nuorten naisten perseet, joita nämä koittavat peittää rumilla haalareilla.

Tämä on niitä juhlia, joina voisin periaatteessa vetää perskännit, koska tämä on yksi vuoden masentavimmista juhlista. Aion kuitenkin pysytellä raivoraittiina ainakin tänä vuonna. Ensi vuonna tilanne saattaa olla toinen.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Tämäkin vappu menee mökillä.
Pääsin jo perille, mahdollisimman kauas kaikesta hulinasta. En varmaan 20 vuoteen ole vappua viettänyt, korkeintaan Ulliksen ohi kävellyt. Oli silloin nuorena ja komeana kivaa, mutta se oli silloin se ja minäkin olen nykyään vain ja.

Saunon, teen ulkohommia, grillaan ja etäpaheksun vappua. Selvinpäin tietenkin. Saunakaljakin on holitonta.
 
Viimeksi muokattu:

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Menee perinteisesti raivo raittiina ja raittiina raivo osastolla. Ajattelin olla aamuviideltä katsomassa ja kuvaamassa teerten soidinta ja kuuntelemassa muidenkin siipiveikkojen äännähtelyä. Tavoitteena välttää ihmisolennot...
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Just matkalla Otaniemeen pyörimään. Siellähän sitä menoa ja ördäämistä on.
 

Glove

Jäsen
Ei ole naamaria, ei sitä täällä kotona yksin ollessaan tarvi. Voin helposti katsoa sitä naamaa, mikä vessan peilistä näkyy ilman, että se aiheuttaa jonkinlaisia ei toivottuja tunnetiloja. Kippis ja klara vappen hela natten bara vatten.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Helsingin keskusta vappuna - ei kiitos. Siellä on liikaa amatöörejä ja jonoa joka paikkaan. Jollekin keikalle olisin voinut lähteä, mutta jos kovinta tarjontaa on Antti Tuisku Tavastialla, niin jätän väliin. Ja ei siis mitään Anttia vastaan, varmasti hyvän show'n vetää ja yleisö viihtyy, mutta tällainen keski-ikää lähestyvä rokkipoliisi ei vain kuulu kohderyhmään sitten millään.

Vähän ihmetyttää kyllä, miten surkeaa Helsingin keikkatarjonta on vappuaattona. Kai siinä ajatellaan, että jengi tulee joka baariin muutenkin, mitäs sitä esiintyjiä palkkaamaan ja niille maksamaan. Silti on outoa, kun esimerkiksi uutenavuotena (siis aattona) on kyllä ollut ihan hyviä keikkoja ja nimenomaan enemmän keikkoja. Vappuna keikat tuntuvat taas keskittyvän tähän aatonaattoiltaan.

Se hitusen pännii, koska Vantaalla olisi ollut tänään Tamara Luonto, mutta en sinne mestisfinaaleista ehtinyt. Jos tuo Tamaroiden keikka olisi ollut aattona, niin se olisi ollut ihan täydellinen aatto, mitään muuta ei olisi tarvinnut. Mutta jos joku osaa selittää, mistä tämä ero vappuaaton ja uudenvuoden keikkatarjonnassa tulee, niin olen kiinnostunut kuulemaan.

Onneksi telkkarista tulee paljon urheilua: SHL:n finaalit, mestisfinaalit ja La Ligaa. Urheilu ja isänmaa vapun pelastaa! Ja aina voi kävellä tien toiselle puolelle Länsi-Helsingin legendaarisimman baarimestarin Arifin kuppilaan, siellä asiakas on aina kuningas.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Yötöissä menee vappu. Koko vapun olen töissä joka päivä 19-07 välisen ajan (ellei nyt jotain odottamattomia muutoksia tule). Nytkin olen töissä. Ei ole naamaria mukana.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Sinänsä hyvä kun ei ole enää opiskelija, että ei tarvitse leikkiä että vappu kiinnostaisi. Tosi merkityksetön juhla mielestäni, mutta opiskelijapiireissä hypetys alkoi jo reilu kuukausi ennen ja itse en saanut koskaan oikein mitään irti. Liian monta tuntia olen viettänyt Mantalla odottamassa sitä lakitusta ja sen jälkeenkin tuntematta yhtään mitään. Jotenkin aina hirveä antikliimaksi koko homma. Vappupäivänä en ole mihinkään Ullikselle viittinyt mennä teeskentelemään, että on tarpeeksi hyvä saa piknikille, koska useinmiten ei ole ollut. Mieluummin menee kesällä, kun on oikeasti hyvä sää ja vähemmän porukkaa paikalla.

No olipas todella negatiivista. Sanotaan, että vapussa on hyvää sima ja tippaleipää on ihan kiva mutustaa. Siinäpä se.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Huh, onneksi menee vappu töissä, niin ei tarvitse edes harkita remuamista...varsinkin kun joutuu sunnuntaina klo 7 töihin

Naamari saattaa töistä toki löytyä!
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Menee ihan normiviikonloppuna. Todennäköisesti puutarhatöitä, fillarointia ja saunomista luvassa. Ehkä avaan grillikaudenkin.

Kaupungille en lähde.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Muksuna vappua odotti siman ja munkkien vuoksi, vähän kuten pääsiäistä suklaamunien takia. Erona vain se, että pääsiäisenä oli pidemmät vapaat koulusta vakituiseen, eikä vanhemmat juuri ryypänneet, kuten vappuna, joka oli pakollinen ryyppyjuhla heille. No, vappuna sentään oli ne ilmapallot, munkit ja simat, juhannukseen ei kuulunut kuin ryyppääminen.

Edeltä voi päätellä, että erityisemmin en ole koskaan vapusta välittänyt, vaan se on merkinnyt lähinnä vapaana arkeen osuessaan. Lapsien myötä on otettu mukaan vaihtelevasti jotain pientä ilmapalloista munkkeihin, tänä vuonna kahvitellaan pojan varhennettujen synttäreiden merkeissä.

Pitäköön hauskaa opiskelijat sekä muut viiteryhmät, kuuluu ikävaiheeseen, eikä ole multa varsinaisesti pois. Hauskahan tuota kevään saapumista on itsekin fiilistellä.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Vappuja on tullut vietettyä monenlaisia: lapsuuden sima-, munkki-, tippaleipä-, ilmapallo-, vappuviuhkavappuja, sitten vappuja omien lasten kanssa em. tarjoiluineen ja kaupungin vappuhulinaa katsastaen, muutama (liiankin) railakas teekkarivappu, kunnes varttuneemmalla iällä vappu on ollut lähinnä vapaapäivä töistä, nykyään ei sitten enää sitäkään...
Mutta joo - vietän tätä(-kin) vappunaattoa ja huomista vappupäivää polttopuiden teon merkeissä, nythän on se aika vuodesta ja juhlistamme(?) tätä iltaa perunasalaatin ja nakkien kera luultavimmin snookerin mm-kisoja katsoen.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Aika ankea on vappu sään puolesta pohjoisessa. Lunta on satanut yön ja aamun aikana muutaman sentin verran. Saatiin siis täysin valkoinen vappu.

Vaimo menee iltavuoroon töihin ja meikäläinen on lasten kanssa kotona. Vappu menee siis ihan simalinjalla nakkeja ja munkkeja unohtamatta.

Illalla toki pari olutta. On tämä vapun vietto nykyään hurjaa.
 

kehveli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kotityöt "valmiit" (eihän ne oikeasti koskaan lopu, mutta tämän viikonlopun tavoitteet täynnä) eli nyt alkoi vappuun valmistautuminen :) Tänään varmaan sohvalla rentoutumista, työväenlauluja stereoista, jääkiekkoa ja snookeria töllöstä ym. Huomenna sitten talvivaatteet niskaan ja eri vapputapahtumiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös